Προς το περιεχόμενο

βοήθεια...βενζινάδικο ανοιχτό???

assaya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι μαλακίες λέτε(με το συμπάθιο). Βρίσκουν μπελά αυτοί που θέλουν να βάλουν παραπάνω βενζίνη?? γουστάρει να βάλει για να έχει άσε που μπορεί να θέλει να πάει μακρύνω ταξίδι η να χει κάποιον στο νοσοκομείο k να χρειάζεται να πηγαινοέρχεται θα φάει και ξύλο?? και τόσα αυτοκίνητα που στήνονται στις ουρές ΌΛΟΙ έχουν άδειο ντεπόζιτο? αυτοί γιατί δεν αφήνουν βενζίνη για αυτούς που έχουν ανάγκη?? και στο κάτω κάτω γιατί να μη το γεμίσουν μήπως απαγορεύεται??

Και όσοι έχουν τζιπάκια και hummers μαγκιά τους τι θα πει "τώρα θα πληρώσουν"? δηλαδή αν εσύ είχες λεφτά να πάρεις τέτοια αμάξια δε θα περνες e?

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά τι μαλακίες λέτε(με το συμπάθιο). Βρίσκουν μπελά αυτοί που θέλουν να βάλουν παραπάνω βενζίνη?? γουστάρει να βάλει για να έχει άσε που μπορεί να θέλει να πάει μακρύνω ταξίδι η να χει κάποιον στο νοσοκομείο k να χρειάζεται να πηγαινοέρχεται θα φάει και ξύλο?? και τόσα αυτοκίνητα που στήνονται στις ουρές ΌΛΟΙ έχουν άδειο ντεπόζιτο? αυτοί γιατί δεν αφήνουν βενζίνη για αυτούς που έχουν ανάγκη?? και στο κάτω κάτω γιατί να μη το γεμίσουν μήπως απαγορεύεται??

Και όσοι έχουν τζιπάκια και hummers μαγκιά τους τι θα πει "τώρα θα πληρώσουν"? δηλαδή αν εσύ είχες λεφτά να πάρεις τέτοια αμάξια δε θα περνες e?

Καταλαβατε τωρα τι ελεγα οτι ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ. Και χωρις σαλιο. Ετσι. Ολη μεσα στο αντερο.

Τι δεν καταλαβες αγορινα μου?Ειπα εγω οτι απαγορευεται?Ειπα οτι εκανε κανεις κατι παρανομο?

Ειπα οτι πολυς κοσμος-μπορεις να το καταλαβεις απο το ποση ωρα εβαζε βενζινη, αποκλειεται να εβαζε 20Ε-αναμεσα τους και ενα Σμαρτ βαλανε 30Ε και 40Ε. Δικαιωμα τους?Φυσικα. ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ?100%!!!

Αν εχει λογω, πχ η δουλεια του απαιτει μετακινησεις, αν εχει παιδι στο νοσοκομειο του ζητω συγγνωμη(ΑΝ και το συγκεκριμενο κωλοπαιδι χεσε με τωρα που εβαλε επειδη ειχε δουλειες ή νοσοκομεια). Αλλα ολοι αυτοι που βαζανε 30αρες και 40αρες?Τι διαολο, η μιση Ελλαδα ειναι σε βενζιναδικα και η αλλη μιση στα νοσοκομεια?

Και οσο για τα τζιπ, ναι μαγκα, αμα ειχα θα επερνα ΑΛΛΑ σε περιπτωσεις σαν κιαυτη δεν θα ελεγα "βαλτε μου παραπανω βενζινη επειδη εχω τζιπ", ολοι 20Ε και εγω πουχω τζιπ θα το καψω σε 2 ωρες τι να κανουμε

Δημοσ.

Kaizer μη τρελαίνεσαι αγόρι μου, είναι γνωστό στην Ελλάδα ότι σε περιόδους κρίσεων 2 είδη ευδοκιμούν έναντι όλων: Οι μαυραγορίτες και οι μαλάκες.

Δημοσ.

...πάντως, Hellaslover, ΤΕΤΟΙΑ λες και μετά αναρωτιέσαι (σε άλλο thread) ΓΙΑΤΙ σε λένε "αμερικανάκι"...

(ιτσ ε φρι μάρκετ, ιτς ε φρι γουόρλντ, έβριμπόντι σουντ αντβάνς ακκόρντινγκ του χιζ ποτένσιαλ, εντ σιτ ινσάιντ..)

Βρε μετρημένες είναι οι μέρες σας βρε, θα σας φΑΑΑΑΑΑΑΑΑνε οι κομμουνιστοσυμμορίτες σαν τον KaizerSoze

τον οποίο μόλις ΠΕΙΡΑΞΑ, απλά, χωρίς καμμιά άλλη διάθεση... :-)

...ναι...αλλά τί να κάνεις ρε συ KaizerSoze...Εσύ ας πούμε που ήσουν "κύριος", τί έγινε...Άφησες τα 10,20,30? που δεν έβαλες εξτρά, στο(ν) :-) επόμενο smart να τα βάλει...Δυστυχώς αν κάνεις "τέτοιο" καλό, που ΔΕΝ "φαίνεται", πάει στράφι...Και δεν έχει "νόημα"...Το 90% - τελείως αυθαίρετο το ποσοστό - αυτό κάνει..την πάρτη του κοιτάει...Γι' αυτό και πρέπει το κράτος (...) να είναι αυτό που θα ορίσει περιορισμούς...Ή ξέρω 'γω ο σύνδεσμος των βενζινοπωλών...

Δημοσ.
Αν εχει λογω, πχ η δουλεια του απαιτει μετακινησεις, αν εχει παιδι στο νοσοκομειο του ζητω συγγνωμη(ΑΝ και το συγκεκριμενο κωλοπαιδι χεσε με τωρα που εβαλε επειδη ειχε δουλειες ή νοσοκομεια). Αλλα ολοι αυτοι που βαζανε 30αρες και 40αρες?Τι διαολο, η μιση Ελλαδα ειναι σε βενζιναδικα και η αλλη μιση στα νοσοκομεια?

Άν ήταν βέβαιο οτι σε 2 - 3 μέρες όλα τα πρατήρεια θα λειτουργούν κανονικά τότε κακώς κάνουν και τα γεμίζουν. Αλλά υπάρχει ο κίνδυνος η απεργία να συνεχιστεί και 10 μέρες και έναν μήνα, γι'αυτό και δέν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε όλοι χρειάζονται το λιγότερο 50Km την ημέρα, σε λιγότερο απο μιά βδομάδα ένα γεμάτο ρεζερβουάρ εξαντλείται.

Δημοσ.

KaizerSoze, δυστυχώς θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Και λέω δυστυχώς γιατί η κατάσταση δε φαίνεται να έχει διάθεση να διορθωθεί αφού αν αυτό που γίνεται 2-3 μέρες τώρα το κάνεις στον Έλληνα για τα επόμενα 2 χρόνια, ο Έλληνας κάθε 2 μέρες στην ουρά θα στήνεται και θα περιμένει για να πάρει την δόση βενζίνης που έχει ανάγκη. Όντως καλά κάνουν και μας κυβερνάνε έτσι, τι να κάνουμε δλδ; Αφού ποιοτικά αυτοί είμαστε...

Και όπως είπε και κάποιος σε προηγούμενο πόστ, μακάρι να συνεχιστεί η απεργία αν γίνεται και παραπάνω από βδομάδα.

Εγώ πάντως σήμερα, πήρα το σπαστό ποδηλατάκι μου, μπήκα στο μετρό μου και ήρθα ωραιότατα στη δουλίτσα μου.. :)

γι'αυτό και δέν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε όλοι χρειάζονται το λιγότερο 50Km την ημέρα, σε λιγότερο απο μιά βδομάδα ένα γεμάτο ρεζερβουάρ εξαντλείται.

3 γράμματα που σε ΟΛΟ τον κόσμο χρησιμοποιούνται και σε πολλά από αυτά είναι το νούμερο 1 μέσω μετακίνησης: Μ Μ Μ .

Δε λέω πως έχεις άδικο, αλλά αυτοί που πραγματικά χρειάζονται το αυτοκίνητο τους για να πάνε στη δουλειά να το παρκάρουν για 8-15 ώρες και να το χρησιμοποιήσουν για την επιστροφή τους είναι πολύ πιο λίγοι απ'οτι φαντάζεσαι. Απλά σαν Έλληνες ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ. Γι αυτό προχωράμε με ρυθμούς τραυματισμένης χελώνας.

Δημοσ.
Σόρυ φίλε μου αλλά εφόσον είσαι δημοκράτης πρέπει να ενημερώνεσαι. Δεν έχουμε βασιλεία!!!! Εσύ κυβερνάς!!

:confused:

Tι λες τώρα!

Έπαθα σοκ!

Διώξανε τον βασιλιά?

Εγώ γέμισα χθες στην Αλεξάνδρας, περίμενα στην ουρά περίπου 2.5 ώρες.

Η ουρά ξεκίναγε σχεδόν από την Πατησίων, το πρατήριο ήταν ένα τετράγωνο κάτω από την πλατεία Αργεντινής δημοκρατίας....

Δημοσ.
Βρε μετρημένες είναι οι μέρες σας βρε, θα σας φΑΑΑΑΑΑΑΑΑνε οι κομμουνιστοσυμμορίτες σαν τον KaizerSoze
Ναι, λες και στην Νορβηγια και την Δανια εχουν κομμουνισμο. Μακρια απο εμας ο κομμουνισμος αλλα οχι και να φαμε ο ενας τον αλλο. Δλδ μου φαινεται τραγικο οτι αν δεν σε δενει ο κομμουνισμος θα σε κανει ζωο ο καπιταλισμος?Τι διαολο, Παιδεια δεν εχουν ολοι αυτοι?

]...ναι...αλλά τί να κάνεις ρε συ KaizerSoze...Εσύ ας πούμε που ήσουν "κύριος", τί έγινε...Άφησες τα 10,20,30 που δεν έβαλες εξτρά, στο(ν) :-) επόμενο smart να τα βάλει...Δυστυχώς αν κάνεις "τέτοιο" καλό, που ΔΕΝ "φαίνεται", πάει στράφι...Και δεν έχει "νόημα"...Το 90% - τελείως αυθαίρετο το ποσοστό - αυτό κάνει..την πάρτη του κοιτάει...Γι' αυτό και πρέπει το κράτος (...) να είναι αυτό που θα ορίσει περιορισμούς...Ή ξέρω 'γω ο σύνδεσμος των βενζινοπωλών...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ας μην φαινεται, ας κανουμε ολοι σιγα-σιγα μια σκεψη παραπανω για τον διπλανο μας και ολα θα γινουν καλυτερα. Σημερα θα εχω προβλημα εγω , αυριο 10, μεθαυριο 1000, καποια στιγμη θαχουμε πολλοι προβλημα που το προβλημα θα λυθει απο μονο του

Δημοσ.
3 γράμματα που σε ΟΛΟ τον κόσμο χρησιμοποιούνται και σε πολλά από αυτά είναι το νούμερο 1 μέσω μετακίνησης: Μ Μ Μ .

Δε λέω πως έχεις άδικο' date=' αλλά αυτοί που πραγματικά χρειάζονται το αυτοκίνητο τους για να πάνε στη δουλειά να το παρκάρουν για 8-15 ώρες και να το χρησιμοποιήσουν για την επιστροφή τους είναι πολύ πιο λίγοι απ'οτι φαντάζεσαι. Απλά σαν Έλληνες ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ. Γι αυτό προχωράμε με ρυθμούς τραυματισμένης χελώνας.[/quote']

Φταίει και η άρρωστη λογική του Έλληνα που έχει μάθει να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο ακόμα και για το ψιλικατζίδικο, αλλά φταίει και η εικόνα που παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Μ.

... η σαρδελοποίηση του κόσμου, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής :shock:

Δημοσ.
Άν ήταν βέβαιο οτι σε 2 - 3 μέρες όλα τα πρατήρεια θα λειτουργούν κανονικά τότε κακώς κάνουν και τα γεμίζουν. Αλλά υπάρχει ο κίνδυνος η απεργία να συνεχιστεί και 10 μέρες και έναν μήνα, γι'αυτό και δέν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε όλοι χρειάζονται το λιγότερο 50Km την ημέρα, σε λιγότερο απο μιά βδομάδα ένα γεμάτο ρεζερβουάρ εξαντλείται.

Δεν πειραζει, να παμε και σε 3 μερες να ξαναβαλουμε αλλα 20Ε. Γιατι αμα ειναι ετσι και συνεχιστει η απεργια, αυτος που γεμισε με 40Ε θα τα φαει σε 1 βδομαδα και θα παει τοτε και καποιος αλλος με 40Ε θα του φαει την τελευταια και θα κλαιγεται τοτε. Αντιθετα μπορουμε να κανουμε ολοι την δουλεια μας και ας ταλαιπωρηθουμε λιγο.

Δημοσ.
Δεν πειραζει, να παμε και σε 3 μερες να ξαναβαλουμε αλλα 20Ε. Γιατι αμα ειναι ετσι και συνεχιστει η απεργια, αυτος που γεμισε με 40Ε θα τα φαει σε 1 βδομαδα και θα παει τοτε και καποιος αλλος με 40Ε θα του φαει την τελευταια και θα κλαιγεται τοτε. Αντιθετα μπορουμε να κανουμε ολοι την δουλεια μας και ας ταλαιπωρηθουμε λιγο.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό, και για να μην παρεξηγηθώ που είπα πριν ότι γέμισα, το ρεζερβουάρ μου γεμίζει με 30 λίτρα... :-)

Δημοσ.
Φταίει και η άρρωστη λογική του Έλληνα που έχει μάθει να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο ακόμα και για το ψιλικατζίδικο, αλλά φταίει και η εικόνα που παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Μ.

... η σαρδελοποίηση του κόσμου, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής :shock:

Έλα μωρέ τώρα, "σαρδελοποίηση του κόσμου", δηλαδή τι εννοείς, σε ενοχλεί η σαρδελοποίηση του κόσμου αλλά η σαρδελοποίηση των αυτοκίνητων δεν ενοχλεί;

Τι πιο άσχημο, από μία τσιμεντούπολη (για την Αθήνα λέω) με 3πλάσια αυτοκίνητα απ'ότι πραγματικά χωράει όπου το 70%-80% των αυτοκινήτων έχουν έναν άνθρωπο μέσα.

Τα ΜΜΜ μιά χαρά είναι, το μετρό είναι πεντακάθαρο. Τα λεωφορεία αργούνε, αλλά 5 χρόνια Αγγλίας μου μάθανε πως ακόμα και εκεί αργούνε. Το ότι μπορούνε να γίνουν καλύτερα τα ΜΜΜ δε σημαίνει πως έχουνε άσχημη εικόνα. Αν ο κόσμος τα χρησιμοποιούσε παραπάνω ίσως τα λεωφορεία να ήτανε διπλάσια, you never know...

Αλλά εγώ επιμένω, τώρα που ο καιρός είναι καλός...ποδήλατο!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...