tolis_01 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Τώρα τι ακριβώς έγινε? Άλλα βενζινάδικά έχουν, άλλα όχι. Έληξε η απεργία ή όχι? Αν όχι, θα έχουμε βενζίνη? (έστω και τα τυπικά, όπως σήμερα)
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 200 ιδιωτικης χρησης)των ιδιων των εταιριων) απο τα 1800 βυτιοφορα εξυπηρετουν, οποτε γαμα τα Ερωτηση...βρηκα 2 που εχουν, το ερωτημα ειναι, γινεται της πουτανας, αν παω το βραδακι να εχει σπασει ο κοσμος παιζει να εχουν ή θα εχει τελειωσει?(κοινως αυτα που εχουν θα τα ξανανεφοδιασουν σημερα)?
porco_rosso21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Εμενα εδω,Αγ.Δημητριο,εβαλα σε ενα πανω απο το σπιτι μου,κοντα στο μετρο κατα τις 2 το μεσημερι,κ ειχε μια ουρα 400 μετρα περιπου...περασα τωρα πριν 2 λεπτα παλι,να παω περιπτερο,κ η ουρα κατεβαινει οοοληηη την αγ.δημητριου,σιγουρα μερικα χιλιομετρα...οπωτε,να σπασει ο κοσμος μπα,μου φαινεται πως μαζευοντε ολο κ περισσοτεροι...κ μου ειπαν πως δεν ξερουν καν αν θα ανεφοδιασουν μετα,εγω χλωμο το κοβω..εγς στηθηκα κανα μισαωρο το μεσημερι κ εβαλα στο παπι...σωστα ειχε πει καποιος εδω,mad max σκηνικα...
ιονας Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 υπαρχει λυση.αν ψαχνεις οντως για πρατηρια που λειτουργουν παρε τηλ τους παντογνωστες αυτου του τοπου τα καναλια της tv.απλο! τωρα αν κανεις πλακα δεν τρεχει μια και αυτοι πλακα μας κανουν απ οτι βλεπω.κουραγιο!!
lion2486 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Κανένα βενζινάδικο προς Πάτρα μερια? (Έχει πάει ο αδερφός μου και να του πω να μην παει γιατί αν γυρίσει και θα μου χαλάσει πάλι το Pc) xD
tolis_01 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Εγώ έβαλα στην Π. Ράλλη στο Ετέκα (κοντά στον Κηφισό). Δεν είχε και πολύ κόσμο.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μoλις εβαλα στην Τατοιου ψηλα, προς Αττικη Οδο σε μια ΒΡ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ!!Ετσι μια ζωη ρε μιζερε παλιοξεφτιλισμενε εγωιστη, στην λασπη και τα σκατα να κυλιεσαι Και καλα να εχεις κανα τζιπ να βαλεις 30Ε, 30Ε το Σμαρτακι ρε κωλοπαιδαρα που με κραταγε η δικια μου μην κατεβω κατω και του χωσω την μανικα στον κωλο του μαλακισμενου με το γιλεκακι και το ασπρο πουκαμισο, πουστρο20χρονο. Εγω δλδ ειμαι ο μαλακας που ζητησα 20Ε γιατι σκεφτηκα και τους αλλους?Και πολλα εβαλα, κανονικα ολοι 10Ε μαξιμουμ, να παμε αυριο στην δουλεια μας και ξανα ουρα παλι. Αντε μου με το καθε πουστονεο. Ετσι ρε, μια ζωη σας αξιζουν αυτες οι κυβερνησεις.Οταν κοιτατε πως να φατε 10Ε βενζινη απο τους αλλους για να πατε για φαι την γκομενα ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ο καθε πολιτικος και σας περνει μιζες και μετα πληρωνετε 30Ε τις ντοματες Αι σιχτιρ, μαλακες(ταπα και ξεθυμανα)
Tenshi Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 KaizerSoze@Rage total pownage αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!Καλά μιλάμε Θεός! Όπως είπε και ένα παλικάρι πιο πάνω "Καίω το pc μου για μια βδομάδα απεργίας ακόμα".Εκεί να σε δώ μλκ Έλληνα,θα κάνεις κόντρες και σφίνες με το σαξόραλλο;Θα βγαίνεις για βόλτα με ratio 1ατόμο/αμάξι;Αντε μπάς και ξεστουκάρει επιτέλους κανας δρόμος.Υπάρχουν και τα Μέσα μαζικής μεταφοράς... btw σήμερα οι δρόμοι άδειοι,λές και ήταν Κυριακή
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μoλις εβαλα στην Τατοιου ψηλα, προς Αττικη Οδο σε μια ΒΡ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ!!Ετσι μια ζωη ρε μιζερε παλιοξεφτιλισμενε εγωιστη, στην λασπη και τα σκατα να κυλιεσαι Και καλα να εχεις κανα τζιπ να βαλεις 30Ε, 30Ε το Σμαρτακι ρε κωλοπαιδαρα που με κραταγε η δικια μου μην κατεβω κατω και του χωσω την μανικα στον κωλο του μαλακισμενου με το γιλεκακι και το ασπρο πουκαμισο, πουστρο20χρονο. Εγω δλδ ειμαι ο μαλακας που ζητησα 20Ε γιατι σκεφτηκα και τους αλλους?Και πολλα εβαλα, κανονικα ολοι 10Ε μαξιμουμ, να παμε αυριο στην δουλεια μας και ξανα ουρα παλι. Αντε μου με το καθε πουστονεο. Ετσι ρε, μια ζωη σας αξιζουν αυτες οι κυβερνησεις.Οταν κοιτατε πως να φατε 10Ε βενζινη απο τους αλλους για να πατε για φαι την γκομενα ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ο καθε πολιτικος και σας περνει μιζες και μετα πληρωνετε 30Ε τις ντοματες Αι σιχτιρ, μαλακες(ταπα και ξεθυμανα) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++1 Aν και θα έπρεπε να είχαν πλαφον 10 λίτρα το αμάξι.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Πολλα βενζιναδικα το κανουν, 20Ε ΚΑΙ στα μεγαλου κυβισμου(που εμταξυ μας, μαγκα, ηθελες μοστρα με τζιπ, δυστυχως τωρα θαχεις το προβλημα) Με 20Ε εγω γεμισα απο τεντα αδειο μισο ντεποζιτο. Μου φτανει για 4 μερες. Ο αλλος ρε πουστη μου ΤΟΣΟ αναισθητος ειναι?30Ε σε ενα Σμαρτ? 2 μηνες θα κανει να τα καψει.
Neurotic_Fest Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 lol, μα τα Smart απευθύνονται ως επί το πλείστον στους άπληστους.Σ'αυτούς που υπάρχει γραμμική σχέση μεταξύ αναπνοών και χιλιομέτρων που κάνουν ανα ημέρα. Για ποιον άλλο λόγο να μην πάρει κανείς ένα Cuore ή ένα Aygo ; Ειδική πάστα, αν τους ρωτήσεις μετά από τόσα χρόνια αυτοί νομίζουν ότι στο μετρό κατεβαίνεις μόνο με ανελκυστήρες.
Apostolishatz Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Παίδες,δουλεύω εξωτερικός πωλητής σε εταιρεία....που σημαίνει αμάξι απαραίτητο!σήμερα πήγα δουλειά με συγκοινωνία,πετσόκοψα αναγκαστικά το δρομολόγιο μου με το φόβο να μου την πουν από την εταιρεία(ήθελα να 'ξερα βενζινάδικο έχουν και τα θεωρούν όλα εύκολα)και στήθηκα μία ώρα ακριβώς στην ουρά για 15 ευρώ(στου Φιξ).Εκτός ότι δεν παίζανε λεφτά και να είχα δεν έβαζα πάνω από 20 ευρώ για τους λόγους που είπατε.Αν έβλεπα το σκηνικό με το Smart θα ρούφαγε τη μάνικα από το στόμα ο τύπος,δε μου γλύτωνε.Πρέπει να μπαίνει πλαφόν από τα βενζινάδικα 15/20 ευρώ δε 'πα να έχεις και Cayenne,η μόστρα πληρώνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
washcloud Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω αν τελικά ξεθύμανε ο KaizerSoze όπως ισχυρίστηκε, αλλά ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ δεν θέλω να τον πετύχω μπροστά μου, όταν θα τελειώσει το πετρέλαιο παγκοσμίως (θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή)
KWSN_Men Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω αν τελικά ξεθύμανε ο KaizerSoze όπως ισχυρίστηκε, αλλά ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ δεν θέλω να τον πετύχω μπροστά μου, όταν θα τελειώσει το πετρέλαιο παγκοσμίως (θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή) Μην είσαι τόσο σίγουρος. Τα αποθέματα πάντα υπολογίζονταν ως "αξιοποιήσιμα". Αν πάει 1000 dollars το βαρέλι, να δεις για πότε έχουμε για 300 χρόνια ακόμα.
klainmaingr Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 btw σήμερα οι δρόμοι άδειοι,λές και ήταν Κυριακή Όντως, σήμερα δεν είχε ψυχή στο δρόμο... Τέλεια!!! Άντε κάνα 10ήμερο απεργία ακόμα να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι... Το αυτοκίνητο stallαρισμένο κάτω και μόνο μηχανάκι ΟΤΑΝ χρειάζεται.. Καλό μας κάνει η απεργία στην τελική.. Η μεγάλη μλκεια θα είναι όταν θα ξεχυθούν όλοι σαν τα ζωάδια στους δρόμους μόλις λήξει η απεργία για να βρούνε βενζίνη και να την φάνε πάραυτα.. θα φροντίσω να μην κυκλοφορήσω εκείνη τη μερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.