loco Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 "Που θα βρω βενζίνη;" "Νιώθω μισός χωρίς το αυτοκίνητο μου!" Τρέχανε όλοι να βάλουνε βενζίνη λες και είπανε πως θα τους πάρουνε τα σπίτια. Μετά οι ίδιοι είναι αυτοί που φωνάζουνε για τις τιμές που ανεβαίνουν! Μετρό, λεωφορεία, πόδια, ταξί, ποδήλατο είναι ιδέες αλλά όχι για τους Έλληνες...δυστυχώς. Προσωπική μου άποψη είναι πως αυτό το ποστ δείχνει το πόσο πίσω είναι η Ελλαδίτσα μας. Που κανείς δε μπορεί να διανοηθεί να μετακινηθεί με ΜΜΜ, εννοείτε πως δε θα περπατήσεις, εννοείτε πως δε θα πάρεις ποδήλατο αφού είναι για παιδάκια right? Δε λέω, σίγουρα είναι κάποιοι που το έχουν ανάγκη το αυτοκίνητο, αλλά σίγουρα δεν είναι ΟΛΟΙ αυτοί που τρέχανε σα ζώα στις ειδήσεις με τα μπετονάκια να βάλουνε βενζίνη! Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Skia11 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Βιάζεσαι να κρίνεις...εγώ που έχω άρρωστο άνθρωπο στο σπίτι πρέπει να είμαι έτοιμος να μετακινηθώ ανα πάσα στιγμή. Α! και για συγκοινωνία εδώ δεν είναι Λονδίνο. Μη χαρακτηρίζεις τούς άλλους ζώα με αυτά που βλέπεις στα media, αν κάτι σου κάτσει και θα χρειαστείς σύ βενζίνη να δω τι θα πείς τότε.
loco Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Συγγνώμη αν σε έθιξα, αλλά ξεκαθάρισα τη θέση μου λέγοντας το εξής: Δε λέω, σίγουρα είναι κάποιοι που το έχουν ανάγκη το αυτοκίνητο, αλλά σίγουρα δεν είναι ΟΛΟΙ αυτοί που τρέχανε σα ζώα στις ειδήσεις με τα μπετονάκια να βάλουνε βενζίνη! Οπότε δεν σε αδικώ που ψάχνεις να βρείς βενζίνη για παν ενδεχόμενο. Η παρατήρηση που έκανα ήταν για αυτούς που δεν το έχουν ανάγκη όπως εσύ. Βενζίνη θα βρείς σε κεντρικά βενζινάδικα όπως με πληροφόρησε φίλος μου πριν από λίγο πάντως.
Skia11 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 lol, δε με έθιξες, κουβέντα κάνουμε. Το πρόβλημα είναι ότι όλα σε αυτή την χώρα είναι ο σώζον εαυτό σωθήτο, meaning ότι αν περιμένεις το κράτος να λειτουργήσει όπως πρέπει και τις υπηρεσίες του θα είσαι ήδη νεκρός (black humor). Για μένα όλο τον πανικό τον δημιούργησαν τα media όπως πάντα, το τόσο το κάναν ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Αποτέλεσμα ακόμα και αυτοί που μπορεί να είχαν 3/4 ντεπόζιτου γεμάτα είπαν "δε πάμε και 'μεις να το φουλάρουμε πριν έρθει η δευτέρα παρουσία που λένε οι TV?"
chris2060 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 "Που θα βρω βενζίνη;" "Νιώθω μισός χωρίς το αυτοκίνητο μου!" Τρέχανε όλοι να βάλουνε βενζίνη λες και είπανε πως θα τους πάρουνε τα σπίτια. Μετά οι ίδιοι είναι αυτοί που φωνάζουνε για τις τιμές που ανεβαίνουν! Μετρό, λεωφορεία, πόδια, ταξί, ποδήλατο είναι ιδέες αλλά όχι για τους Έλληνες...δυστυχώς. Προσωπική μου άποψη είναι πως αυτό το ποστ δείχνει το πόσο πίσω είναι η Ελλαδίτσα μας. Που κανείς δε μπορεί να διανοηθεί να μετακινηθεί με ΜΜΜ, εννοείτε πως δε θα περπατήσεις, εννοείτε πως δε θα πάρεις ποδήλατο αφού είναι για παιδάκια right? Δε λέω, σίγουρα είναι κάποιοι που το έχουν ανάγκη το αυτοκίνητο, αλλά σίγουρα δεν είναι ΟΛΟΙ αυτοί που τρέχανε σα ζώα στις ειδήσεις με τα μπετονάκια να βάλουνε βενζίνη! Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας. εχεις απολυτο δικιο.... τι να πω?τα ειπες ολα. ελλαδα φιλε μου, ποσο διαφορετικα ειναι τα πραγματα στο εξωτερικο, ουτε να το διανοηθουμε μπορουμε. ξερω γιατι ζει ο αδερφος μου εξωτερικο και ο κοσμος παει δουλεια με ποδηλατα(βεβαια υπαρχουν και αναλογοι δρομοι μονο για ποδηλατα). αλλα ειναι και το αλλο. οτι οταν λες στον ελληνα πως κατι τελειωνει, η φαση ειναι οτι αντι να κανει καποια οικονομια, καταναλωνει οσο δεν εχει καταναλωσει ποτε.... δεν ξερω αν ειμαστε για γελια ή για κλαμματα .... μπραβο στον loco για το ποστ.
Sorath Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ερώτηξη: Στην ανάγκη παίζει να βάλω super (οχι αμόλυβδη) ή θα γίνει καμία πυρηνική έκρηξη στον κινητήρα? Αν έχεις αυτοκίνητο/μοτοσυκλέτα με ψεκασμό ούτε που να το σκέφτεσαι. Αν βάλεις βενζίνη με μόλυβδο (super) θα σου καταστρέψει τον αισθητήρα λ(άμδα) και μετά η παροχή καυσίμου στον κινητήρα θα είναι τελείως λάθος αφού δεν θα χρησιμοποιεί σωστά δεδομένα. Αν πάλι έχεις όχημα με καρμπυρατέρ αντί ψεκασμού αλλά με καταλύτη (όπως αρκετές μοτό) τότε μηχανικά δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά ο καταλύτης θα καταστραφεί αφού ο μόλυβδος "φρακάρει" τους πόρους του καταλύτη. Στην περίπτωση που βάλετε αμόλυβδη αντί super, τότε δεν διατρέχετε κανένα πρόβλημα αφού μάλλον το όχημά σας θα έχεις ήδη αρκετά χιλιόμετρα και σίγουρα θα έχουν μείνει αρκετά υπόλοιπα μολύβδου στο εσωτερικό του κινητήρα. Όλα αυτά μετά απο χθεσινή έρευνα που έκανα όταν διαπίστωσα οτι απο λάθος μου έβαλα super στο μηχανάκι μου που παίρνει αμόλυβδη λόγω καταλύτη (πάει αυτός )
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Βιάζεσαι να κρίνεις...εγώ που έχω άρρωστο άνθρωπο στο σπίτι πρέπει να είμαι έτοιμος να μετακινηθώ ανα πάσα στιγμή.Α! και για συγκοινωνία εδώ δεν είναι Λονδίνο. Μη χαρακτηρίζεις τούς άλλους ζώα με αυτά που βλέπεις στα media, αν κάτι σου κάτσει και θα χρειαστείς σύ βενζίνη να δω τι θα πείς τότε. "Που θα βρω βενζίνη;" "Νιώθω μισός χωρίς το αυτοκίνητο μου!" Τρέχανε όλοι να βάλουνε βενζίνη λες και είπανε πως θα τους πάρουνε τα σπίτια. Μετά οι ίδιοι είναι αυτοί που φωνάζουνε για τις τιμές που ανεβαίνουν! Μετρό, λεωφορεία, πόδια, ταξί, ποδήλατο είναι ιδέες αλλά όχι για τους Έλληνες...δυστυχώς. Προσωπική μου άποψη είναι πως αυτό το ποστ δείχνει το πόσο πίσω είναι η Ελλαδίτσα μας. Που κανείς δε μπορεί να διανοηθεί να μετακινηθεί με ΜΜΜ, εννοείτε πως δε θα περπατήσεις, εννοείτε πως δε θα πάρεις ποδήλατο αφού είναι για παιδάκια right? Δε λέω, σίγουρα είναι κάποιοι που το έχουν ανάγκη το αυτοκίνητο, αλλά σίγουρα δεν είναι ΟΛΟΙ αυτοί που τρέχανε σα ζώα στις ειδήσεις με τα μπετονάκια να βάλουνε βενζίνη! Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας. +++++++++++++1 lol, δε με έθιξες, κουβέντα κάνουμε. Το πρόβλημα είναι ότι όλα σε αυτή την χώρα είναι ο σώζον εαυτό σωθήτο, meaning ότι αν περιμένεις το κράτος να λειτουργήσει όπως πρέπει και τις υπηρεσίες του θα είσαι ήδη νεκρός (black humor). Για μένα όλο τον πανικό τον δημιούργησαν τα media όπως πάντα, το τόσο το κάναν ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Αποτέλεσμα ακόμα και αυτοί που μπορεί να είχαν 3/4 ντεπόζιτου γεμάτα είπαν "δε πάμε και 'μεις να το φουλάρουμε πριν έρθει η δευτέρα παρουσία που λένε οι TV?" -----------------1 Προσωπικά πιστέυω ότι το πρόβλημα ήταν πως όλοι αδιαφόρησαν για την ειδοποίηση των media και τελετυταία στιγμή ΠΑΛΙ τρέχανε να σωθούνε. Εγώ δηλαδή και ο άλλος που είχαμε μισό ντεπόζιτο και δυο ημέρες πριν βάλαμε άλλο μισό, χωρίς να δημιουργήσουμε πρόβλημα τι είμαστε. θεοί ή έξυπνοι? Έτσι είναι ο Έλληνας , την τελευταία στιγμή. Δείτε όλοι πως τρέχουν τώρα για τις δηλώσεις εφορίας!!!!
Skia11 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Κόψε κανά μείον με σακάτεψες Την ειδοποίηση που ακριβώς την είδες??
elena blue Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 προς θεσσαλονικεις : bp, βασ. ολγας 70κατι (δε θυμαμαι ακριβως τον αριθμο), φαληρο.
liopyr Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Eγώ κυκλοφορώ με λαμπάκι, και όπου μείνω έμεινα... Πόσο''Έλληνα'' μπορεί να με χαρακτηρίσει κάποιος που δεν βλέπω TV και έτυχε να με πληροφορήσουν για την απεργία τελευταία στιγμή?
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Κόψε κανά μείον με σακάτεψες Την ειδοποίηση που ακριβώς την είδες?? Το άκουγα στο ραδιόφωνο ΣΚΑΙ εδώ και μια εβδομάδα και μια μέρα λέω "αφού θα βάλω που θα βάλω μεσα στο μήνα, δε το γεμίζω τώρα για να μη τρέχω μετά". Πήγα κύριος το γέμισα και έφυγα! Δεδομένης της τιμής της βενζίνης τον τελευταίο καιρό το περίμενα αυτό το κόλπο για να ανεβάσουν και άλλο τις τιμές αλλά και να πείσουν τους καταναλωτές ότι ήρθε ο καιρός για άλλα μέσα!! Δεν ήταν τυχαία η απεργία! Ωστόσο για τίποτα δεν είμαι σίγουρος.
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Eγώ κυκλοφορώ με λαμπάκι, και όπου μείνω έμεινα... Πόσο''Έλληνα'' μπορεί να με χαρακτηρίσει κάποιος που δεν βλέπω TV και έτυχε να με πληροφορήσουν για την απεργία τελευταία στιγμή? Σόρυ φίλε μου αλλά εφόσον είσαι δημοκράτης πρέπει να ενημερώνεσαι. Δεν έχουμε βασιλεία!!!! Εσύ κυβερνάς!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Eγώ κυκλοφορώ με λαμπάκι, και όπου μείνω έμεινα... Πόσο''Έλληνα'' μπορεί να με χαρακτηρίσει κάποιος που δεν βλέπω TV και έτυχε να με πληροφορήσουν για την απεργία τελευταία στιγμή? για αυτό υπάρχουν τα Internets
liopyr Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 για αυτό υπάρχουν τα Internets A, παρακολουθώ καθημερινά τα σχόλια του 21stCentury και δεν το ανέφερε πουθενά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.