Προς το περιεχόμενο

βοήθεια...βενζινάδικο ανοιχτό???

assaya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το ιδιο θα μπορουσα να πω καιγω:-)

Κυλησου στο πάτωμα ή τυλιξου με ενα χαλι αν δε βρεις νερο. Απλα καντο γρηγορα.

Μην ανυσηχεις, θα σβησεις...

Δημοσ.

Προς χαλκιδική ΟΛΑ τα βενζινάδικα ήταν ανοιχτά κανονικότατα.. δεν ξέρω τι κ πώς...

Μάλλον περίμεναν περισσότερο κόσμο και τους τα χάλασε ο καιρός και έμεινε απόθεμα..

Δημοσ.
καλή φάση για πείτε..εγώ πάντως χθες βράδυ που έψαξα ηλιούπολη κ γλυφάδα δεν...

και όσο θυμάμαι ότι χθες τζάμπα περίμενα 1 ώρα + σε ένα βενζινάδικο στην ηλιούπολη..:mad:..

Παρομοίως.

Τα μόνα ανοιχτά που βρήκα προς Βλάχικα μεριά είχαν να προσφέρουν μόνο Super [την παλιά] και Diesel. Επί της Βουλιαγμένης από παραλία μέχρι το ύψος του παλιού αεροδρομίου επίσης.

Κάτι ακούστηκε όμως ότι από Δευτέρα 1-2 βενζινάδικα ανά περιοχή θα τροφοδοτηθούν από ιδιωτικά βυτιοφόρα και όσο αντέξουν. Το παρόν δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είδωμεν.

/sc

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς τι παίζει?Μόνο στον Καλπάκη είχε μείνει super unleaded αλλά και αυτή τελείωσε μέχρι το βράδυ

Δημοσ.
Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς τι παίζει?Μόνο στον Καλπάκη είχε μείνει super unleaded αλλά και αυτή τελείωσε μέχρι το βράδυ

Αν έρθεις προς τα δυτικά, πάνω στη Μοναστηρίου έχει άπειρα βενζινάδικα,τώρα το πρωί είχε τρελές ουρές, αλλά και τρελές τιμές...

Καλπάκης ? Γιαννιτσών λες ?

Δημοσ.

σημερα μερικα ανοιξαν και εχουν αμολυβδη

πχ Κυπρου Αργυρουπολη

σε λιγες ωρες θα εχουν πολλοι μην αγχωνεστε

Δημοσ.

εγώ πάλι το ήξερα αλλά μ' αρέσει να κλαίγομαι στα φόρουμ (...τί ερώτηση ήταν αυτή ρε συ jimarass...)

Δημοσ.
εγώ πάλι το ήξερα αλλά μ' αρέσει να κλαίγομαι στα φόρουμ (...τί ερώτηση ήταν αυτή ρε συ jimarass...)

Τι περίεργο είδες?? Είσαι εχθρός της πρόληψης???? Των φρονήμων τα παιδιά....

Δημοσ.
Τι περίεργο είδες?? Είσαι εχθρός της πρόληψης???? Των φρονήμων τα παιδιά....

...σε καμμία. ΠΑΝΤΑ έχω ένα στο πορτοφόλι μου.:-)

(...αλλά να βγαίνεις και να τους ρωτάς "μα καλά, δεν το ξέρατε ;" ...Τεσπα ρώτα τους ό,τι θες)

Δημοσ.

Ερώτηξη: Στην ανάγκη παίζει να βάλω super (οχι αμόλυβδη) ή θα γίνει καμία πυρηνική έκρηξη στον κινητήρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...