KaizerSoze Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Γιατι εδω στο Ηρακλειο... Το ιδιο θα μπορουσα να πω καιγω
marantonis Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Το ιδιο θα μπορουσα να πω καιγω Κυλησου στο πάτωμα ή τυλιξου με ενα χαλι αν δε βρεις νερο. Απλα καντο γρηγορα. Μην ανυσηχεις, θα σβησεις...
klainmaingr Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Προς χαλκιδική ΟΛΑ τα βενζινάδικα ήταν ανοιχτά κανονικότατα.. δεν ξέρω τι κ πώς... Μάλλον περίμεναν περισσότερο κόσμο και τους τα χάλασε ο καιρός και έμεινε απόθεμα..
Neurotic_Fest Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Καίω το pc μου για άλλη μια βδομάδα απεργίας.
madsc Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 καλή φάση για πείτε..εγώ πάντως χθες βράδυ που έψαξα ηλιούπολη κ γλυφάδα δεν...και όσο θυμάμαι ότι χθες τζάμπα περίμενα 1 ώρα + σε ένα βενζινάδικο στην ηλιούπολη.... Παρομοίως. Τα μόνα ανοιχτά που βρήκα προς Βλάχικα μεριά είχαν να προσφέρουν μόνο Super [την παλιά] και Diesel. Επί της Βουλιαγμένης από παραλία μέχρι το ύψος του παλιού αεροδρομίου επίσης. Κάτι ακούστηκε όμως ότι από Δευτέρα 1-2 βενζινάδικα ανά περιοχή θα τροφοδοτηθούν από ιδιωτικά βυτιοφόρα και όσο αντέξουν. Το παρόν δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είδωμεν. /sc
bolec Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς τι παίζει?Μόνο στον Καλπάκη είχε μείνει super unleaded αλλά και αυτή τελείωσε μέχρι το βράδυ
NoD Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς τι παίζει?Μόνο στον Καλπάκη είχε μείνει super unleaded αλλά και αυτή τελείωσε μέχρι το βράδυ Αν έρθεις προς τα δυτικά, πάνω στη Μοναστηρίου έχει άπειρα βενζινάδικα,τώρα το πρωί είχε τρελές ουρές, αλλά και τρελές τιμές... Καλπάκης ? Γιαννιτσών λες ?
adi32 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 σημερα μερικα ανοιξαν και εχουν αμολυβδη πχ Κυπρου Αργυρουπολη σε λιγες ωρες θα εχουν πολλοι μην αγχωνεστε
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά αφού ξέρατε πως θα γίνει απεργία, γιατί δεν το γεμίζατε???
Hamurabi Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ποιος ειπε οτι το ξεραμε; εγω δε βλεπω τηλεοραση,δεν ειχα ιδεα.
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 εγώ πάλι το ήξερα αλλά μ' αρέσει να κλαίγομαι στα φόρουμ (...τί ερώτηση ήταν αυτή ρε συ jimarass...)
jimarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 εγώ πάλι το ήξερα αλλά μ' αρέσει να κλαίγομαι στα φόρουμ (...τί ερώτηση ήταν αυτή ρε συ jimarass...) Τι περίεργο είδες?? Είσαι εχθρός της πρόληψης???? Των φρονήμων τα παιδιά....
georgemarios Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 εσεις που παρακολουθειτε την επικαιροτητα, εχουν πει ποσο θα κρατησει η απεργια? Περιπου?
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Τι περίεργο είδες?? Είσαι εχθρός της πρόληψης???? Των φρονήμων τα παιδιά.... ...σε καμμία. ΠΑΝΤΑ έχω ένα στο πορτοφόλι μου. (...αλλά να βγαίνεις και να τους ρωτάς "μα καλά, δεν το ξέρατε ;" ...Τεσπα ρώτα τους ό,τι θες)
Skia11 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ερώτηξη: Στην ανάγκη παίζει να βάλω super (οχι αμόλυβδη) ή θα γίνει καμία πυρηνική έκρηξη στον κινητήρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.