Προς το περιεχόμενο

βοήθεια...βενζινάδικο ανοιχτό???

assaya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις. Το πολύ πολύ να σου χρεώσουν μια μέρα άδεια ή να σου περικόψουν μία ημέρα από το μισθό σου.

Χιουμορίζω εξόχως...

(Για σκεφτείτε να χρειαστείτε μια επείγουσα μετακίνηση και μετά κάντε χιούμορ...)

μπααα..αλλά καλά θα ήταν όμως....:-D

(το ότι κάνουμε χιουμορ κ λέμε καμια μλκ δεν σημαίνει ότι δεν το σκεφτόμαστε κ δεν το παίρνουμε στα σοβαρά..)

πάντως διάβασα ότι αύριο θα κάνουν γενική συνελευση και θα αποφασίσουν τι θα κάνουν..

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως για όσους είναι θεσσαλονική, χθές έβαλα μετά απο μία ουρά μισού χιλομέτρου σε ένα δίπλα στα mediamarkt.. Ανάθεμα αν έχει μείνει σταγόνα μέχρι σήμερα..αλλα ποτέ δεν ξέρεις.

Όπως και να'χει φεύγω για καλλιθεά και αμα δεν λήξει η απεργία, μετά μηχανάκι...

Σιγα μη κάτσουμε να σκάσουμε ;p

Δημοσ.

προσοχή όμως με το ποδήλατο μην την πατήσουμε όπως ο γιωργάκης κ τρέχουμε σε νοσοκομεία..λοολ..

Δημοσ.
απλά έχει χιουμορ ο απολλ, βρε δαναέ..

αυριο δηλ. μπορώ να μην πάω δουλειά και να ισχυριστώ λόγω έλλειψης βενζίνης??

όπως κάνανε κ με τα χιόνια δηλ. και είχαμε αποκλειστεί....:P :mrgreen:

Υπάρχουν και λεοφορεία, ηλεκτρικα, μετρό κλπ...

Δημοσ.

Και εδώ στη μαγική πρωτεύουσα έχουμε και λεωφορεία φυσικού αερίου που δεν σταματάνε ΠΟΤΕ!!!!

Επίσης ένα μπενζινάδικο στο Σταυρό, έκο, μέχρι χθες που έβαλα είχε και έβαζε μέχρι 30 ευρώ. Μια στο τρις να έχει μείνει;

Δημοσ.

έχετε δει τι εύκολα τραβάνε στις ταινίες από τα αμάξια με σωλήνα?

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ!!!!

ευτυχώς ο κολλητός είναι φαντάρος και του τσουρνεψα 10 λίτρα από το πούντο και γέμισα την μηχανή :P

Δημοσ.
έχετε δει τι εύκολα τραβάνε στις ταινίες από τα αμάξια με σωλήνα?

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ!!!!

Γμτ, και ήμουν έτοιμος να βγώ έξω και να λουφάρω ένα λίτρο από όλους στην γειτονιά :lol:

Δημοσ.

αν δεν ελέγες οτι είσαι απο κορυδαλλό θα ορκιζόμουν ότι είσαι ο κολλητός μου γιατί μόλις αυτό λέγαμε..!μάλιστα με απειλούσε οτι θα κλέψει κ από το δικό μου..!:-D

Δημοσ.

Ανίδεε νταρκσαν, εύκολο είναι, απλώς πρέπει να ρουφήξεις χαμηλότερα από το ντεπόζιτο.

Κυλήσου σκώληκα.

Δημοσ.
αν δεν ελέγες οτι είσαι απο κορυδαλλό θα ορκιζόμουν ότι είσαι ο κολλητός μου γιατί μόλις αυτό λέγαμε..!μάλιστα με απειλούσε οτι θα κλέψει κ από το δικό μου..!:-D

Μένεις μακριά? Να 'ρθω να κλέψω κι εγώ άμα είναι :mrgreen:

Δημοσ.

σας τρεχουν σαν τα παιδακια μου φαινετε...

ανεβαζουν τιμες για 2 μερες κ αυριο δευτερα θα ξαναανοιξουν.

σιγα μην αφησουν τα καβουρια να χασουν κ αλλα λεφτα.

υπαρχουν λεωφορεια,τραμ,μετρο,ταξι...

Δημοσ.

Xτες ειχα νευρα και εσπασα το κινητο, σημερα ειδα οτι ειμαι λιγο πριν το λαμπακι, πωπω τελεια ειναι, σκεφτομαι να δηλωσω αυριο αρρωστια στην δουλεια και να λιωσω στο Μανατζερ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...