vk13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά αφού οι αγρότες είναι προνομιούχοι όπως και οι φορτηγατζήδες, γιατί δεν πάτε να γίνετε αγρότες ή να νοικιάσετε κάνα φορτηγάκι να ζείτε στην πολυτέλεια και με πανύψηλους μισθούς και επιδόματα όπως λέτε... Επίσης και τότε που κάνανε απεργίες στον ΟΤΕ και στη ΔΕΗ πάλι είχαν και αυτοί προνόμια έτσι; Α ρε τελικά είμαστε μεγάλοι μαλάκες. Πολύ καλά κάνουνε και μας κοροιδεύουνε οι πολιτικοί και μας πασάρουνε ότι γουστάρουνε τα κανάλια...
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 ΛΟΛ, οι ΟΤΕτζήδες και οι ΔΕΗτζήδες δεν έχουν προνόμια...
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 ΛΟΛ, οι ΟΤΕτζήδες και οι ΔΕΗτζήδες δεν έχουν προνόμια... Όχι μωρέ, ούτε 4k το μήνα δεν παίρνουν. NOT!
suspiria Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 θεσσαλονικη διαβατα εχει βενζινη με πηρε ενας φιλος που εβαλε και λεει εχει σεκιουριτα στο βενζιναδικο με αλεξισφαιρο!!! το πρωι εγω γεμισα απο γιαννιτσων οπου ειχε 2 βενζιναδικα ανοιχτα αλλα για μερικες ωρες μονο.
Evgenios1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 θεσσαλονικη διαβατα εχει βενζινη με πηρε ενας φιλος που εβαλε και λεει εχει σεκιουριτα στο βενζιναδικο με αλεξισφαιρο!!!το πρωι εγω γεμισα απο γιαννιτσων οπου ειχε 2 βενζιναδικα ανοιχτα αλλα για μερικες ωρες μονο. Στη βουλγαρια τι τιμη εχει; Δε παιζει, καποιος θα εχει παει.
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Λοιπόν εγώ αύριο παίζει να χάσω δουλειά επειδή δεν έχω βενζίνη και επειδή αντιπαθώ τα λεωφορεία. Κρίμα πολύ κρίμα.
Linus_21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 και επειδή αντιπαθώ τα λεωφορεία. Το μάμησες τώρα. Αν χρησιμοποιήσεις μέσα μαζικής μεταφοράς για λίγες μέρες δεν χάθηκε και ο κόσμος. Έχουν κάνει ορισμένοι το αυτοκίνητο τρόπο ζωής. Δεν κάνουν βήμα χωρίς αυτό.
Dark_son20 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Η φθηνή ΕΚΟ στην άνοδο είναι ανοικτή, συνήθως αυτός έχει από τους πρώτους. αλλα ο τύπος είναι τεράστιο λαμόγιο. σε 14.6 ντεπόζιτο το οποιο είχε και 1.5 γραμμή κατάφερε και έβαλε 17 λίτρα
Rabican Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 EKO στο κατεβασμα της Λεωφορου Πεντελης στο υψος βριλλησιων ανοιχτη και βαζεις οσο θελεις! μονο που ειναι λιγο ακριβη (1.498 μπρρρ)... δεν εχει και καθολου ουρα..
suspiria Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Στη βουλγαρια τι τιμη εχει; Δε παιζει, καποιος θα εχει παει. γυρω στο 1ευρω.αυτοι απο το νομο σερρων βαζουν απο κει. ---------- Προσθήκη στις 10:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:14 ---------- Λοιπόν εγώ αύριο παίζει να χάσω δουλειά επειδή δεν έχω βενζίνη και επειδή αντιπαθώ τα λεωφορεία.Κρίμα πολύ κρίμα. ποδηλατο!!!
fearwhatnow Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Παντως για να βαλουμε λιγο και τα πραγματα στη θεση τους η αληθεια ειναι καπου στη μεση σε αυτη την διαμαχη.Το θεμα για εμενα δεν ειναι εκει.Αν θελουν οι ιδιοκτητες μπορουν να "αχρηστευσουν" την πολιτικη επιστρατευση προκαλωντας δολιοφθορες στα οχηματα τους ωστε αυτα να ακινητοποιηθουν.Το θεμα για εμενα ειναι η συντονισμενη επιθεση των ΜΜΕ εναντιον τους και η ταυτοχρονη υποστηριξη και παλι της πραγματικης χουντας που εχουν εγκαθιδρυσει.Αν προχωρουσε σε επιταξη και επιστρατευση η ΝΔ αυτη τη στιγμη θα ειχαμε νεκρους με τις ευλογιες τους.Επαναλαμβανω οτι δεν μ'ενδιαφερει ποιος εχει δικαιο ή οχι.Την ωρα που εκατομμυρια ευρω καθημερινα "χανονται" απο τους παρανομους μικροπωλητες και λοιπους κλεφτοκοταδες με την υποστηριξη της ηγεσιας της Αστυνομιας, τωρα στελνουν φυλλα πορειας και επιτασσουν με τους Αστυνομικους να σπευδουν για συλληψεις.Ξεφτιλα. Ουτως ή αλλως ειμαι σιγουρος οτι το θεμα θα ληξει μεχρι το απογευμα σημερα, το κοροιδο ο εργαζομενος πολιτης ταλαιπωρηθηκε και παλι, ξαναεφαγε τον παπα απο κατευθυνομενα μεσα τυπου MEGA και ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα εκ νεου.Με τις υγειες μας.
johnnyestia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 συνήθως αυτός έχει από τους πρώτους.αλλα ο τύπος είναι τεράστιο λαμόγιο. σε 14.6 ντεπόζιτο το οποιο είχε και 1.5 γραμμή κατάφερε και έβαλε 17 λίτρα Το ξέρω
kgkatzi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 γραφτηκες για να πεις αυτο το πραγμα ή απλα ντρεποσουν να εμφανιστεις με το δικο σου nickname?εχεις να μου χαρισεις στρεμματα?γιατι για νοικιασμα ξερω,ειναι οπως τα μαγαζια νοικι 3χιλ για 50τμ...Τα λαμογια ιδιοκτητες περιμενουν να ζησουν τα δισεγγονα τους απο ενα νοικι ή πωληση οικοπεδου,σπιτιου μαγαζι κτλ.Και απο την αλλη οι καλοι αγροτες θα πεταξουν τα παντα στην σοδεια για να αποφερει κερδος στο τσακ μπαμ κτλ.. οι αγροτες μια ζωη παιρνουν προνομιακα δανεια για τα παντα(απο γεωργικα μηχανηματα μεχρι "της δουλειας"), επιχορηγηση απο το κρατος(δηλ απο τους υπολοιπους μαλακες που δεν τους επιχορηγουν τπτ αλλα τους κοβουν κιολας απο τον μισθο/συνταξη που δουλεψαν)για χ τροφιμα μεχρι φωτοβολταικα και καθε χρονο περιμενουν φυσικο φαινομενο ή οτιδηποτε για να παρουν αποζημιωση... Βγες μια φορα εξω απο την Αθηνα και πες μου ποσα "αγροτικα" navara,l2000 κτλ. 200αλογων θα δεις στα χωρια...Εγω απ οσο θυμαμαι πριν χρονια απλα datsun σκουριασμενα ειχαν οι αληθινοι αγροτες.τι να αλλαξε αραγε... Τελος να συμπληρωσω μιας και σημερα εγραφα και σε αλλο τοπικ,οτι δεν περιμενα κανενα μπουρδελοκρατος ή τρομοκρατικη οργανωση ή κομμα να μου μαθει τι παιζει γυρω μου... -------------- υ.γ. εχουμε τους τελωνιακους και τους δημοσιους υπαλληλους να απεργουν κλεινωντας τελωνεια,υπουργεια,νομαρχιες,δημαρχεια,κεπ κτλ,μετα εχουμε τους αγροτες που κλεινουν τους δρομους και μετα εχουμε τους ταριφες ,τους ιδιοκτητες δ.χ. φορτηγων βυτιοφορων,βενζιναδες... εχει μεινει κανενα αλλος αδικημενος για να βγει υπερ των υπολοιπων? Και γιατί να σου χαρίσει χωράφια παρακαλώ; Στα χρωστάει από πουθενά; Βρες μου σε παρακαλώ κάποιον που να δίνει 3000€/μήνα για 50 τετραγωνικά γης και στείλε μου το τηλέφωνο του να του νοικιάσω 5 στρέμματα που έχω στο χωρίο και τα νοικιάζω 500€/χρόνο...Άντε γιατί ο κάθε αστοιχείωτος εδώ μέσα πετάει το μακρύ του και το κοντό του...Σίγουρά υπάρχουν και οι ακραίες περιπτώσεις που αναφέρεις αλλά δεν είναι ο κανόνας. ΥΓ Μερικοί καλό είναι να ξεπεράσουν αυτή την ανόητη νοοτροπία , παίρνει ο γείτονας 2000 € μισθό και εγώ 700€, ας κόψουμε το μισθό του γείτονα...Όχι κύριοι να αγωνιστούμε να παίρνουμε κι εμείς παραπάνω χρήματα και όχι να παρακαλάμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα!:mad: ---------- Προσθήκη στις 17:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:42 ---------- 1) Το να παρεις τζαμπα ενα χαρτι (αδεια) και να το πουλησεις για 200,000-400,000 ευρω ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ. 2) Προσωπικα θεωρω οτι τα κλειστα επαγγελματα ειναι αδικα, διοτι δεν υπαρχει ανταγωνισμος! 3) Δεν εχει νοημα η απεργια που κανουν. Πρεπει να καταλαβουμε οτι πολλα θεματα πλεον δεν ανηκουν στην διαχειριση της χωρας. Κοίτα μπορεί να κλειστά επαγγέλματα να είναι άδικα αλλά το νομοσχέδιο δεν γίνεται για το καλό μας αλλά για το καλό κάποιων εταιριών...και μακροπρόθεσμα μάλλον χαμένοι θα είμαστε. Όχι μωρέ, ούτε 4k το μήνα δεν παίρνουν. NOT! Μπορείς να το αποδείξεις αυτό σε παρακαλώ και αν γίνεται όχι για μεμονωμένες περιπτώσεις;
Errik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά έλεος όμως, βλέπω thread ανοιχτά βενζινάδικα και λέω υπάρχει θεός, κάτι θα βρούμε, και μέσα σε 20 σελίδες αντε ένα στα 20 ποστ να αναφέρονται ανοιχτά... Ας ανοίξουμε ένα topic μόνο και για τις πολιτικές συζητήσεις και ας λέμε εδώ που έχει - δεν έχει γιατί δεν γίνεται να τρώμε όλη την μέρα με περιπολίες για το ποιο θα ανοίξει... Απο σαρωνίδα - ανάβυσσο - μαρκόπουλο καθώς και γλυφάδα, απόσο ξέρω δεν έχει τίποτα.
vk13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Έχουν κάνει ορισμένοι το αυτοκίνητο τρόπο ζωής. Δεν κάνουν βήμα χωρίς αυτό. =:mrgreen: Όχι φίλε μην το λές αυτό. Θα τους πέσουν τα αρχ*&%α αν μπουν για 2 μέρες σε ένα λεοφωρείο. Είναι επικίνδυνο, θα πάθουν κάτι τα παιδιά. Μπορεί και να υδρώσουν... Τα λαμόγια που κάνουν απεργίες φταίνε ενώ πέρνουν πανύψηλους μισθούς και έχουν και κάτι βιλάρες οι φορτηγατζήδες 200 τετραγωνικά ο καθένας τους. Η κυβέρνηση δουλεύει για το καλό μας και πρέπει να σπάσει την απεργία τους. (θέλω να πάω και για μπανάκι το Σάββατο και αυτοί κάθονται και απεργούνε τα λαμόγια και εγώ δεν έχω βενζίνη) ---------- Προσθήκη στις 19:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:37 ---------- Απο σαρωνίδα - ανάβυσσο - μαρκόπουλο καθώς και γλυφάδα, απόσο ξέρω δεν έχει τίποτα. Πουθενά δεν έχει, ούτε εδώ απ' όσο ξέρω. Δυτική Αττική. Ακούγεται έντονα ότι τα μεσάνυχτα σήμερα κάτι θα γίνει ίσως εφοδιαστούν μαζικά πρατήρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.