KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Nαι μπράβο στην κυβέρνηση μας. Ε ρε πλάκα που έχετε Θα με θυμηθείς σε μερικά χρονάκια όταν μπορεί εσύ να αγωνίζεσαι για κάτι και κάποιοι άλλοι επειδή θα θέλουν να καλοπερνάνε θα σε πετάνε έξω. Τώρα ίσως να μη με πιάνεις. Τέσπα. Τους κακομοίρηδες, άνοιξαν το κλειστό επάγγελμά τους, δηλαδή δε θα τα κονωμάνε μόνο αυτοί αλλά και όποιος άλλος θελήσει, ανοίγει η αγορά από τα λαμόγια. Τους κακομοίρηδες. ΥΓ: Για να πάω στη δουλειά με το αυτοκίνητο θέλω 8 λεπτά. Για να πάω με συγκοινωνίες, πρέπει να πάρω πρώτα τρόλλεϊ και μετά λεωφορείο. Το σύνολον περίπου 45 λεπτά μαζί με τα περίμενε, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Πρέπει να είμαι στο γραφείο στις 07:00. Λυπάμαι που δε φεύγω από το σπίστι από τις 6 και προτιμώ να ξυπνάω στις 6... Έχει γεμίσει η Ελλάδα έξυπνους...
kage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 να ειχαν δικιο για να διαμαρτυρηθουν...οχι επειδη ολα τα λαμογια χανουν τα οφελη να απεργουν και να το παιζουν ιστορια. (ισχυει το ιδιο και για τους αγροτες) σωνει και καλα στην Ελλαδα τα παντα να στοιχιζουν περισσοτερα...ξερεις οτι υπαρχουν δρομολογια απο το ενα ακρο Ελλαδος στο αλλο που φτανει στις τιμες ταξιδιων προς ευρωπη.. αντε σειρα εχουν και τα ταξι που εφτασαν να πουλανε αδειες 300χιλε και να μειωθουν οι τιμες και στο κμ(να μην πω και για τα πειραγμενα ταξιμετρα)
dewn735 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Και τώρα που λένε "επίταξη" όμως τι εννοούν; Πριν έλεγαν "σε παρακαλώ κύριε φορτηγατζή, φέρε μας λίγη μας βενζίνη...!" ενώ τώρα θα πουν "φέρε μας βενζίνη τώρα!"; Ή θα πάρουν άδειες και φορτηγά στο χύμα και θα τα δώσουν σε όποιον έχει όρεξη να βγάλει μεροκάματο;
alan2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Η επιστράτευση ειναι υποχρεωτική και αμεση, με εντολή απο το κράτος στους οδηγούς κ τους ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ. Το ανοιγμα των αδειών φορτηγών ΔΧ θα γίνει με νόμο, που θα ψηφιστεί σε κανα μήνα, οχι οτι θα δίνονται χωρις προϋποθέσεις οι άδειες.
Bounty Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 να ειχαν δικιο για να διαμαρτυρηθουν...οχι επειδη ολα τα λαμογια χανουν τα οφελη να απεργουν και να το παιζουν ιστορια.(ισχυει το ιδιο και για τους αγροτες) Οι αγροτες δεν ειναι κλειστο επαγγελμα, οποτε αν θελεις να γινεις ο δρομος ειναι ανοιχτος. Εχουμε την ταση να τους βαφτιζουμε ολους προνομιουχους σ' αυτη τη χωρα. Μας βαζουν να πολεμαμε μεταξυ μας.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Nαι μπράβο στην κυβέρνηση μας. Ε ρε πλάκα που έχετε Θα με θυμηθείς σε μερικά χρονάκια όταν μπορεί εσύ να αγωνίζεσαι για κάτι και κάποιοι άλλοι επειδή θα θέλουν να καλοπερνάνε θα σε πετάνε έξω. Τώρα ίσως να μη με πιάνεις. Τέσπα. Λάθος χρονική στιγμή επέλεξαν. Δεν είναι θέμα καλοπέρασης.
alan2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Επειδή γίνονται και άκυρες συγκρίσεις, Οι αγρότες δεν απεργούν, αλλα κλείνουν τους δρομους,αλλη ιστορία.
kage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Οι αγροτες δεν ειναι κλειστο επαγγελμα, οποτε αν θελεις να γινεις ο δρομος ειναι ανοιχτος. Εχουμε την ταση να τους βαφτιζουμε ολους προνομιουχους σ' αυτη τη χωρα. Μας βαζουν να πολεμαμε μεταξυ μας. γραφτηκες για να πεις αυτο το πραγμα ή απλα ντρεποσουν να εμφανιστεις με το δικο σου nickname? εχεις να μου χαρισεις στρεμματα?γιατι για νοικιασμα ξερω,ειναι οπως τα μαγαζια νοικι 3χιλ για 50τμ...Τα λαμογια ιδιοκτητες περιμενουν να ζησουν τα δισεγγονα τους απο ενα νοικι ή πωληση οικοπεδου,σπιτιου μαγαζι κτλ.Και απο την αλλη οι καλοι αγροτες θα πεταξουν τα παντα στην σοδεια για να αποφερει κερδος στο τσακ μπαμ κτλ.. οι αγροτες μια ζωη παιρνουν προνομιακα δανεια για τα παντα(απο γεωργικα μηχανηματα μεχρι "της δουλειας"), επιχορηγηση απο το κρατος(δηλ απο τους υπολοιπους μαλακες που δεν τους επιχορηγουν τπτ αλλα τους κοβουν κιολας απο τον μισθο/συνταξη που δουλεψαν)για χ τροφιμα μεχρι φωτοβολταικα και καθε χρονο περιμενουν φυσικο φαινομενο ή οτιδηποτε για να παρουν αποζημιωση... Βγες μια φορα εξω απο την Αθηνα και πες μου ποσα "αγροτικα" navara,l2000 κτλ. 200αλογων θα δεις στα χωρια...Εγω απ οσο θυμαμαι πριν χρονια απλα datsun σκουριασμενα ειχαν οι αληθινοι αγροτες.τι να αλλαξε αραγε... Τελος να συμπληρωσω μιας και σημερα εγραφα και σε αλλο τοπικ,οτι δεν περιμενα κανενα μπουρδελοκρατος ή τρομοκρατικη οργανωση ή κομμα να μου μαθει τι παιζει γυρω μου... -------------- υ.γ. εχουμε τους τελωνιακους και τους δημοσιους υπαλληλους να απεργουν κλεινωντας τελωνεια,υπουργεια,νομαρχιες,δημαρχεια,κεπ κτλ,μετα εχουμε τους αγροτες που κλεινουν τους δρομους και μετα εχουμε τους ταριφες ,τους ιδιοκτητες δ.χ. φορτηγων βυτιοφορων,βενζιναδες... εχει μεινει κανενα αλλος αδικημενος για να βγει υπερ των υπολοιπων?
Bounty Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 kage δεν καταλαβαινω το υφος σου και οχι δε γραφτηκα σημερα στο forum. Σε τετοια βαση δε συνεχιζω, αλλα θα περιμενα 10 (απ οτι βλεπω) χρονια εδω μεσα να εχεις μαθει να συζητας σαν ανθρωπος.
kage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 και να φανταστεις οτι το -1 δεν το εβαλα καν εγω. παντως για να συνεχισεις πρεπει να εχεις ξεκινησει κατι... ---------------- Τις επόμενες ώρες θα μοιραστούν τα φύλλα πορείας στους οδηγούς Δ.Χ. φορτηγών. Όποιος δεν ακολουθεί τις οδηγίες θα συλληφθεί όπως ορίζει ο νόμος.>>
Bounty Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Το -1 δε με απασχολει καθολου, μπορεις να βαλεις οσα θελεις. "για να συνεχισω πρεπει να εχω ξεκινησει κατι" μην πετας σποντες σε παρακαλω πες οτι εχεις να πεις, δεν καταλαβαινω καν αν απευθυνεσαι σε μενα. Δε θελω να συνεχισω κατι τοσο ανουσιο προσωπικα. Εχεις πολλα nicknames?
Evgenios1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Οι αγροτες δεν ειναι κλειστο επαγγελμα, οποτε αν θελεις να γινεις ο δρομος ειναι ανοιχτος. Εχουμε την ταση να τους βαφτιζουμε ολους προνομιουχους σ' αυτη τη χωρα. Μας βαζουν να πολεμαμε μεταξυ μας. 1) Το να παρεις τζαμπα ενα χαρτι (αδεια) και να το πουλησεις για 200,000-400,000 ευρω ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ. 2) Προσωπικα θεωρω οτι τα κλειστα επαγγελματα ειναι αδικα, διοτι δεν υπαρχει ανταγωνισμος! 3) Δεν εχει νοημα η απεργια που κανουν. Πρεπει να καταλαβουμε οτι πολλα θεματα πλεον δεν ανηκουν στην διαχειριση της χωρας.
gatoulis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 δηλαδή απο αύριο θα εφοδιαστούν τα βενζινάδικα?
johnnyestia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Για να πούμε και κάτι ον τόπικ, στην Καλλιθέα επί της Θησέως θα βρει βενζίνη όποιος ψάχνει και χωρίς μεγάλες ουρές. Η φθηνή ΕΚΟ στην άνοδο είναι ανοικτή, μια aegean στην κάθοδο επίσης όπως και το φθηνό jet oil με το που στρίβουμε Ποσειδώνος δεξιά.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Θεσσαλονίκη το shell στην εθνικής αντιστάσεως μετά τη ΔΟΥ Καλαμαριάς προς ανατολικά έχει. 1,486 αν δεν κάνω λάθος. Πριν 5 λεπτά πέρασα από κει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.