johnnyestia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Σπίτι σου χρησιμοποιείς ηλεκτρικό ρεύμα? Αν ναι, έχεις κακή νοοτροπία. Μπορείς να την βγάζεις χωρίς ρεύμα με λάμπες πετρελαίου. Ψυγείο πάλι δεν χρειάζεται. Μπορείς να την βγάζεις με παστά ή καπνιστά κρέατα. Η τηλεόραση είναι περιττή πολυτέλεια, άσε που χαζεύει κιόλας, όπως και ο Η/Υ. Θερμοσίφωνο? Ζεστό νεράκι? Τι είναι αυτό? Μπορείς να την βγάλεις με μια κουζίνα υγραερίου. Πιστεύω να κατέβασες τον γενικό ήδη ε? Ρε τι ακούμε.
vk13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Τα επιχειρήματα σου είναι αποστωμοτικά. Άντε τώρα για κλάψα σε κάνα βενζινάδικο. Κρίμα δεν έχει βολτίτσα σήμερα ((
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Τα επιχειρήματα σου είναι αποστωμοτικά. Άντε τώρα για κλάψα σε κάνα βενζινάδικο. Κρίμα δεν έχει βολτίτσα σήμερα (( Tenso!!!!!!
johnnyestia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Τα επιχειρήματά μου είναι του ίδιου επιπέδου με τα δικά σου, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες. Πάω να κλαφτώ στον βενζινά μου τώρα.
vk13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ε μα μου συγκρίνεις το αυτοκίνητο με είδη πρώτης ανάγκης απαραίτητα για επιβίωση. Αλλά για αυτό μίλησα για νοοτροπία πριν . Γι εσένα παίζει να είναι το ίδιο να έχεις φαγητό να φας με το να έχει το αμάξι σου βενζίνη... Δείτε και έξω απ'΄την πόρτα σας παιδιά. Πολλοί δεν έχουν να φάνε, το αμάξι είναι είδος πολυτέλειας για αυτούς. Και εσείς ασχολείστε που δεν θα πάτε για καφέ η στην παραλία να κάνετε μπανάκι ... Και να λεγα οτι θα κρατησει ενα μήνα να πώ οκ. Τις επόμενες μέρες θα είναι όλα οκ πάλι και όλοι θα έχουν βενζίνη.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 εμ τι να κάνουμε, κάποιοι υπάρχει δεν υπάρχει βενζίνη δεν έχουν λεφτά να βάλουν.
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ε μα μου συγκρίνεις το αυτοκίνητο με είδη πρώτης ανάγκης απαραίτητα για επιβίωση. Αλλά για αυτό μίλησα για νοοτροπία πριν . Γι εσένα παίζει να είναι το ίδιο να έχεις φαγητό να φας με το να έχεις το αμάξι βενζίνη... Κοιτα σε μερικους αρεσει να μην περνανε τις πρωτες ωρες της ημερας τους στριμωγμενοι μεσα σε ενα κονσερβοκουτι, ουτε να χανουν ολοκληρες ωρες απο τον υπνο τους. Αλλοι προτιμανε να βγαινουν και να περνανε ωραια με την εκαστοτε παρεα τους και οχι να τρωνε την ωρα τους μεχρι να φτασουν στον προορισμο τους. Καποιοι μπορει να θελαν την αδεια τους να την περασουν καπου μακρυα απο την πολη/χωριο τους για να ξεσκασουν. Και αλλα πολλα παραδειγματα. Ερχεσαι τωρα εσυ και τα ισοπεδωνεις ολα, επειδη εχεις βολευτει με τα ΜΜΜ ή απλα δεν σε ενοχλουν. Εισαι απολυτος και εισαι λαθος.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δεν πειράζει να πάρουν τα ποδαράκια τους ή κάνα ταξί αν έχουν σοβαρή δουλειά ή υπεραστικά κτελ. Πώς κινούνται δηλαδη οι γέροι σττην επαρχία;; Προφανως και δεν εχεις ιδεα απο επαρχια και χωρια. Να φανταστω οτι δεν γνωριζεις οτι υπαρχουν υπερβολικα πολλες περιοχες με μολις 2 λεωφορεια (1 πρωι, 1 βραδυ) την ημερα και ΚΑΝΕΝΑ Κυριακες. Φανταζομαι οτι δεν γνωριζεις οτι στα χωρια δεν μενουν μονο γεροι και γιαγιουλες σωστα? Ειλικρινα ορισμενοι λετε οτι σας κατεβει.
vk13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 εμ τι να κάνουμε, κάποιοι υπάρχει δεν υπάρχει βενζίνη δεν έχουν λεφτά να βάλουν. Πραγματικά τους ακούω όλους να μυξοκλαίγονται ότι έχει πάρει αύξηση η βενζίνη, ότι πληρώνουν τέλη πολλά λεφτά και είναι όντως σωστά αυτά που λένε. Αλλά εχετε σκεφτεί ρε επαναστάτες του καφενείου (και της porsche) τι θα γινόταν αν έστω οι μισοί από αυτούς που οδηγούν αυτοκίνητα έπαιρναν τα ΜΜΜ και κινιόντουσαν';;;;; Kαι μην αρχίσετε να μου λέτε ότι όλοι χρειάζονται το αμάξι να πάνε στις δουλειές... Εγώ σχεδόν όλους όσους ξέρω άνετα μπορούν να πάνε με λεοφορεία και μετρό. Απλά είναι η γ@μ#%%η νοοτροπία τους να σηκωθούν παρα τέταρτο το πρωί και να πάνε στις δουλειές τους σε ένα τέταρτο, γιατί ακριβώς πιάνουν δουλειά. @ ..MementoMori.. Σόρρυ που θα στο πώ τόσο ωμά αλλά πολύ καλά κάνει τότε το κράτος και τους τα πέρνει χοντρά τώρα και οι βενζινάδες...
eSATA Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Αν οι μισοί από αυτούς που οδηγούν αυτοκίνητο έπαιρναν ΜΜΜ, δε θα μας έφταναν τα ΜΜΜ.
vk13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Προφανως και δεν εχεις ιδεα απο επαρχια και χωρια. Να φανταστω οτι δεν γνωριζεις οτι υπαρχουν υπερβολικα πολλες περιοχες με μολις 2 λεωφορεια (1 πρωι, 1 βραδυ) την ημερα και ΚΑΝΕΝΑ Κυριακες. Φανταζομαι οτι δεν γνωριζεις οτι στα χωρια δεν μενουν μονο γεροι και γιαγιουλες σωστα? Ειλικρινα ορισμενοι λετε οτι σας κατεβει. Δεν είμαι χωριάτης αλλά έχω πάει επαρχία σε σπίτια φίλων και ξέρω τι παιζει. Ταξάκι η καλύτερη λύση Και θα έχεις και τις ανέσεις σου μη φοβάσαι θα είσαι στην παραλία γρήγορα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 To ταξακι βγαίνει ποιο ακριβά. Το πρόβλημα σου ποιο είναι ; σου ζήτησε κανείς λεφτά να βάλει βενζίνη ; Ωπ τι ωραία. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231053742
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δεν είμαι χωριάτης αλλά έχω πάει επαρχία σε σπίτια φίλων και ξέρω τι παιζει. Ταξάκι η καλύτερη λύση Και θα έχεις και τις ανέσεις σου μη φοβάσαι θα είσαι στην παραλία γρήγορα. Χωρις πλακα δεν ξερεις τι παιζει, ιδεα δεν εχεις. Αλλο να πηγαινεις σε φιλους σου και αλλο να ζεις. Δεν μου αρεσει να το παιζω εξυπνακιας αλλα σκεφτειτε λιγο τι λετε. Αν ειναι δυνατον δηλαδη. Για το ταξι δεν θα το σχολιασω καν.
vk13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 To ταξακι βγαίνει ποιο ακριβά. Το πρόβλημα σου ποιο είναι ; σου ζήτησε κανείς λεφτά να βάλει βενζίνη ; Ωπ τι ωραία. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231053742 Nαι μπράβο στην κυβέρνηση μας. Ε ρε πλάκα που έχετε Θα με θυμηθείς σε μερικά χρονάκια όταν μπορεί εσύ να αγωνίζεσαι για κάτι και κάποιοι άλλοι επειδή θα θέλουν να καλοπερνάνε θα σε πετάνε έξω. Τώρα ίσως να μη με πιάνεις. Τέσπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.