mokas1234567 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 καποια πηγη που να λεει οτι θα κανουν απεργια? γιατι εδω λεει οτι δεν θα κανουν στο αμμεσο μελλον Το ακουσα χτες στον σκαι edit:αλλαξαν τα σχεδια «Παρότι η Ο.Β.Ε. ανακοίνωσε στις 26/7/2010 την πρόθεσή της για απεργιακές κινητοποιήσεις, η ανάρτηση σήμερα 27/7/2010 του νομοσχεδίου σε δημόσια διαβούλευση και το αίσθημα ευθύνης έναντι των καταναλωτών την περίοδο αυτή μας οδηγεί να εξαντλήσουμε τα περιθώρια διαλόγου για την αλλαγή των διατάξεων με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού», αναφέρει συγκεκριμένα η ΟΒΕ.
Pantelwolf Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 έχετε δει τι εύκολα τραβάνε στις ταινίες από τα αμάξια με σωλήνα?ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ!!!! ευτυχώς ο κολλητός είναι φαντάρος και του τσουρνεψα 10 λίτρα από το πούντο και γέμισα την μηχανή I remember.. το πρωην ΑΠ ή η ΕΤΕΚΑ; Με το που στρίβεις δεξιά από τη Θησέως το πρώτο που είναι στο 2ο στενό.
Xasou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Το θεμα δεν θα τελειωσει ετσι απλα....απο Σαββατο αρχιζουν οι βενζινοπωλεις απεργεια διαρκειας! Υ.Σ:Πετρουπολη,Περιστερι,Αγ.Αναργυρους τελος η βενζινη Να σαι καλα, με εσωσες απο αρκετο ψαξιμο! Ειχα σκοπο να βγω γτ μενω σε περιοχη αναμεσα πετρουπολη και Αγ.Αναργυρους.
fearwhatnow Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ακαρπη η συναντηση των μεταφορεων στο Υπουργειο.Συνεχιζουν την απεργια και το Υπουργειο μαλλον θα "επιστρατευσει".Κατα τη γνωμη μου η επιταξη απο το Υπουργειο θα πεσει στο κενο αν θελησουν να προσφυγουν οι μεταφορεις.
liopyr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Εγώ έχω βενζινάδικο σχεδόν απέναντι από το σπίτι μου. Δύο φορές ξεκίνησα να πάω να βάλω βενζίνη, και τις δύο το μετάνιωσα και γύρισα πίσω μόλις είδα που έφτανε η ουρά. Υπολογίζω πως έχω περίπου 20χλμ στο ντεπόζιτο πριν ανάψει λαμπάκι. Και άλλα 30 (σίγουρα) το λαμπάκι 50. Δηλαδή οικονομικά, 3 μέρες βενζίνη. Επίσης, γαμώ το κατοχικό σύνδρομο του έλληνα, όλοι πια έχουν ανάγκη να φουλάρουν;;; Άμα έβαζαν 20€ δεν έβγαιναν μία εβδομάδα;
Haldol Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Λογικό είναι να γεμίζουν όλοι. Άμα δε ξέρεις τι γίνεται φοβάσαι και παίρνεις τα μέτρα σου. Η βενζίνη είναι είδος πρώτης ανάγκης πλέον. Κι εγώ άμα έβρισκα θα γέμιζα τέρμα, εξαέρωση και όσο χωράει. Έτσι είναι. Άμα έχεις μια γραμμή καύσιμο και ακούς ότι οι μεν δε κάνουν πίσω, οι δε ετοιμάζουν κι άλλες απεργίες... Sent from my iPhone using Insomnia.app
fearwhatnow Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Καλα υπαρχουν και μερικοι που λενε "Φουλαρε το!!" και τελικα βγαινει 4-5 Ευρω!!Μιλαμε για τοσο καραγκιοζηδες αργοσχολους.
vk13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μακάρι να κρατήσει κι άλλο η απεργία αν γίνεται για 1-2 βδομάδες ακόμα. ΄'Αντε να βάλει μυαλό ο Έλληνας σιγά σιγά μπας και καταλάβει α)ότι όλοι τον κοροιδεύουν σε αυτή τη χώρα και β) ειδικά να μάθει να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μμεταφοράς. Άντε γιατί μας τα έχουν κάνει τσουρέκια τρεις και λίγο να τρέχουν σα καμμένοι να βάλουν βενζίνες να μη χάσουν τις βολτούλες τους και τις διακοπές τους.
johnnyestia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Άντε πάλι με το ανέκδοτο των μέσων μεταφοράς. Εγώ για το πήγαινε-έλα στην δουλειά μου χρειάζομαι max μια ώρα με την μοτοσυκλέτα. Με τα ΜΜΜ θέλω πάνω από 3. Έχω κακή νοοτροπία? Για πες μου.
Evgenios1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Άντε πάλι με το ανέκδοτο των μέσων μεταφοράς. Εγώ για το πήγαινε-έλα στην δουλειά μου χρειάζομαι max μια ώρα με την μοτοσυκλέτα. Με τα ΜΜΜ θέλω πάνω από 3. Έχω κακή νοοτροπία? Για πες μου. Ελα τνε! Εγω για να παω με το παπι στη δουλεια, θελω 7 λεπτα ΜΑΧ. Με ΜΜΜ 1 ωρα Ασε που τα ΜΜΜ που υπαρχουν στην ATHENS δεν αρκουν! Εκτος και αν ως MMM μου λες μονο το METRO...................
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενοχλεί που ο καθένας για διάφορους λόγους θέλει να βάλει βενζίνη. Ήρθε κάνεις και σας ενόχλησε ή σας ζήτησε ;
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μακάρι να κρατήσει κι άλλο η απεργία αν γίνεται για 1-2 βδομάδες ακόμα. ΄'Αντε να βάλει μυαλό ο Έλληνας σιγά σιγά μπας και καταλάβει α)ότι όλοι τον κοροιδεύουν σε αυτή τη χώρα και β) ειδικά να μάθει να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μμεταφοράς.Άντε γιατί μας τα έχουν κάνει τσουρέκια τρεις και λίγο να τρέχουν σα καμμένοι να βάλουν βενζίνες να μη χάσουν τις βολτούλες τους και τις διακοπές τους. Υπαρχει και κοσμος εκτος Αθηνας. Για κανε λιγο τις πραξεις στο μυαλο σου.
Haldol Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μακάρι να κρατήσει κι άλλο η απεργία αν γίνεται για 1-2 βδομάδες ακόμα. ΄'Αντε να βάλει μυαλό ο Έλληνας σιγά σιγά μπας και καταλάβει α)ότι όλοι τον κοροιδεύουν σε αυτή τη χώρα και β) ειδικά να μάθει να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μμεταφοράς.Άντε γιατί μας τα έχουν κάνει τσουρέκια τρεις και λίγο να τρέχουν σα καμμένοι να βάλουν βενζίνες να μη χάσουν τις βολτούλες τους και τις διακοπές τους. Για έλα εσύ να με πηγαινοφέρνεις για τα ψώνια μου στην Ακράτα' date=' γιατί το χωριό μου ΔΕΝ έχει συγκοινωνία. Πριν μιλήσουμε για ΜΜΜ σκεφτόμαστε και λίγο πέρα από το metro και την πρωτεύουσα, δε βλάπτει. Sent from my iPhone using Insomnia.app
vk13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Θα σας απαντήσω. Ναι έχετε κακή νοοτροπία. Τους μόνους που δικαιολογώ για το αν θέλουν πράγματι βενζίνη είναι αυτούς που τους προκύπτει σημαντικό ταξίδι πχ για λόγους υγείας και πρέπει να μεταφερθούν άμεσα, αλλά πόσοι είναι αυτοί;; Για να μην παρεξηγηθώ. Είμαι 26 χρονών, έχω δίπλωμα, το αμάξι δεν το πολύ κινώ αλλά απεναντίας έχω μάθει και μετακινούμε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Για να πάω στη δουλειά μου περπατάω 10 λεπτά περίπου παίρνω λεοφορίο, κατεβαίνω στην Αττική και αποό εκεί μετά πάω με μετρό στη δουλειά μου. Είμαι πάντα έγκαιρα στη δουλειά μου και οικονομικά, σε αντίθεση με κάτι βόδια που έρχονται μισή ώρα αργότερα με τις αμαξάρες τους και δεν βρίσκουν να παρκάρουν και κλαίγονται για τις βενζίνες συνέχεια. Καλά να πάθουνε, λόγω νοοτροπίας, έχουνε μάθει ότι αν τους κόψεις το αμάξι τους κόβεις και τα πόδια. Τώρα είμαι σε άδεια εδώ και μια βδομάδαόπως και πάρα πολύ κόσμος. Απλά τους έχει χαλάσει που δεν βγαίνουν βολτίτσες για καφέδες με την αμαξάρα και δεν πάνε σε παραλίες για να μαυρίσουν την κορμάρα. Επίσης για το φίλο που λέει ότι κάνει μια ώρα να πάει στη δουλειά με αμάξι. πώπω φίλε τι τραβάς και εσύ η ζωή είναι πολύ άδικη τελικά... Και επίσης νομίζετε ότι δεν ενοχλεί κανέναν. Για να πάω και εγώ αύριο που έχω βενζίνη μέχρι πάνω εδώ και μια βδομάδα και να αρχίσω να ζητάω πετόνια να έχω βενζίνη και να μείνετε οι υπόλοιποι να σας πω εγώ μετά πώς θα κάνετε που παίρνω βενζίνη ενώ δεν τη χρειάζομαι. Ξέρω καλά τις νοοτροπίες σας... Υπαρχει και κοσμος εκτος Αθηνας. Για κανε λιγο τις πραξεις στο μυαλο σου. Δεν πειράζει να πάρουν τα ποδαράκια τους ή κάνα ταξί αν έχουν σοβαρή δουλειά ή υπεραστικά κτελ. Πώς κινούνται δηλαδη οι γέροι σττην επαρχία;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.