assaya Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Παιδιά βοήθεια... μήπως ξέρετε κανά βενζινάδικο ανοιχτό???? Ας κάνουμε ένα topic για να μην φάμε τις μέρες μας στο δρόμο κ στα τηλέφωνα...
Apoll Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Βενζινάδικα ανοιχτα έχει σίγουρα στα Tesco Scunthorpe West Industrial Park (όπως βγαίνεις από Μ180/Μ181). ASDA Scotter Road, Tesco Gainsborough, πιο κάτω έχει Shell στην γέφυρα όπως βγαίνεις από Gainsnborough προς Bwatry για Μ18 Junction 1. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι κοντά σε εσένα μιας και δεν αναφέρεις περιοχή που ψάχνεις.
ioanna_b Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 καλή φάση για πείτε..εγώ πάντως χθες βράδυ που έψαξα ηλιούπολη κ γλυφάδα δεν... και όσο θυμάμαι ότι χθες τζάμπα περίμενα 1 ώρα + σε ένα βενζινάδικο στην ηλιούπολη....
assaya Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Πήγαμε Αγγλία εε?? Έτσι δεν γράφεται: Gainsborough?? Μέχρι το Σεπτέβρη κ μετά Ολλανδία... άντε γιατί βαρέθηκα... --πλάκα πλάκα εκεί καλά είναι????--
assaya Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Εγώ έψαξα Φιλοθέη στον κεντρικό δρόμο, Κύμης από στάδιο Γαλατσίου μέχρι την είσοδο για Αττική εχθές. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει τπτ ακόμη.
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ...πάντως είναι φοβερό το πώς ξεκίνησε το τόπικ με ΔΕΔΟΜΈΝΟ ότι ο/η starter μένει Aττική....Τσσσσσσσσσσ
adi32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 δεν υπαρχει τιποτα οποιος θελει πουλαω μαυρη αγορα 10ε το λιτρο :-D απο αυριο μαλλον θα εφοδιασουν απο οτι λενε
danaos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Βενζινάδικα ανοιχτα έχει σίγουρα στα Tesco Scunthorpe West Industrial Park (όπως βγαίνεις από Μ180/Μ181). ASDA Scotter Road, Tesco Gainsborough, πιο κάτω έχει Shell στην γέφυρα όπως βγαίνεις από Gainsnborough προς Bwatry για Μ18 Junction 1. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι κοντά σε εσένα μιας και δεν αναφέρεις περιοχή που ψάχνεις. Και κοντά στο βιολογικό στο Bedford έχει ανοιχτό ένα - πριν βγεις στο δρόμο για το Cranfield. Καλά, μας δουλεύεις; Δεν έχεις ακούσει για την απεργία στην Ελλάδα ή θες να πεις ότι μένεις έξω;
assaya Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 μην αρχίσετε... πρωί είναι λέμε κ καμιά μλκ... το θέμα είναι να βρούμε βενζίνη. εγώ ξεκίνησα να παίρνω ιδέες από το mad max. πήρα σφαίρες για την καραμπίνα κ έβαλα λάδι στο σπαθί...
tolis_01 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 απο αυριο μαλλον θα εφοδιασουν απο οτι λενε Το ελπίζω γιατί ίσα ίσα για σήμερα έχω (όχι ότι από αύριο έχω καμια σοβαρή δουλειά να κάνω, αλλά αισθάνομαι "μισός" χωρίς το αμάξι ) Πάντως από χθες το απόγευμα, δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ βενζίνη. Είχε ένα κοντά στην γειτονιά μου και αφού περίμενα μια ώρα στην ουρά, όταν έφτασα 3ος, κάνει ο βενζινάς "Τέλος, καλά χριστούγεννα"
danaos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 μην αρχίσετε... πρωί είναι λέμε κ καμιά μλκ... το θέμα είναι να βρούμε βενζίνη. εγώ ξεκίνησα να παίρνω ιδέες από το mad max. πήρα σφαίρες για την καραμπίνα κ έβαλα λάδι στο σπαθί... Πρωί πρωί βλάπτουν οι μλκ... Καφές και πρωινό χρειάζεται... Α! και βενζίνη...
ioanna_b Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 απλά έχει χιουμορ ο απολλ, βρε δαναέ.. αυριο δηλ. μπορώ να μην πάω δουλειά και να ισχυριστώ λόγω έλλειψης βενζίνης?? όπως κάνανε κ με τα χιόνια δηλ. και είχαμε αποκλειστεί....
danaos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις. Το πολύ πολύ να σου χρεώσουν μια μέρα άδεια ή να σου περικόψουν μία ημέρα από το μισθό σου. Χιουμορίζω εξόχως... (Για σκεφτείτε να χρειαστείτε μια επείγουσα μετακίνηση και μετά κάντε χιούμορ...)
ioanna_b Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Το ελπίζω γιατί ίσα ίσα για σήμερα έχω (όχι ότι από αύριο έχω καμια σοβαρή δουλειά να κάνω, αλλά αισθάνομαι "μισός" χωρίς το αμάξι )Πάντως από χθες το απόγευμα, δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ βενζίνη. Είχε ένα κοντά στην γειτονιά μου και αφού περίμενα μια ώρα στην ουρά, όταν έφτασα 3ος, κάνει ο βενζινάς "Τέλος, καλά χριστούγεννα" που έχουμε καταντήσει..εξαρτημένοι.. (στην ίδια κατηγορία κ εγώ δηλ..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.