seishirosakura Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Όποιος έχει δει το Cube και μετά έκανε το λάθος να δει το δεύτερο, ξέρει. Όποιος είδε το 2 αλλά αρνήθηκε πεισματικά να δει το Zero έχει ελπίδα σωτηρίας; Πως τους ήρθε μετά από τόσο καιρό να βγάλουν sequel? Ίσως λόγω της κατεύθυνσης που έχει πάρει το Lost να πιστεύουν ότι θα έχει περισσότερη πέραση πλέον;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Όποιος είδε το 2 αλλά αρνήθηκε πεισματικά να δει το Zero έχει ελπίδα σωτηρίας; Απ' όσο έχω μάθει, όχι, δεν υπάρχει ελπίδα. Αλλά μιλάς σε έναν άνθρωπο της κατηγορίας που περιγράφεις (αν και όχι πεισματικά, απλά αδιάφορα). Άλλωστε το δις εξαμαρτείν...
ksaplostra Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Παιδιά μη ξεχνατε οτι και το πρωτο οταν βγηκε,πηρε οικτρές κριτικές,μετα απο κάποια χρόνια και λογω βιντεοκλαμπ εγινε τοσο γνωστο και καλτ. Το δευτερο το εχω κατεβασμενο εδω και κανα χρονο και δεν αξιώθηκα να το δω γιατι μου μύριζε πατατα βραστή η δουλεια.
empire21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ΝΑ ρωτήσω κάτι για το πρώτο? Τελικά ο donnie στο τέλος που είνα μέσα στο αμάξι με τη νεκρή κοπελία καταφέρνει και γυρνάει το χρόνο πίσω και πάει στο δωματιό του τη μέρα που έπεσε ο έλικας ?? εκεί το έχασα. Εδώ θα βρεις πολλές απαντήσεις για το πρώτο. http://www.stainlesssteelrat.net/ddfaq.htm#.1
GeorgeVls Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Παιδιά μη ξεχνατε οτι και το πρωτο οταν βγηκε,πηρε οικτρές κριτικές,μετα απο κάποια χρόνια και λογω βιντεοκλαμπ εγινε τοσο γνωστο και καλτ.Το δευτερο το εχω κατεβασμενο εδω και κανα χρονο και δεν αξιώθηκα να το δω γιατι μου μύριζε πατατα βραστή η δουλεια. Αν 1 στο 1.000.000 κάποτε γίνει το ίδιο και με το Southland Tales αναγνωριζω τον Richard Kelly σαν τον καλυτερο σκηνοθετη που στην κυριολεξια ειναι χρονια μπροστα απο την εποχη του.
GeorgeVls Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Και κατι τελευταιο. Μιας και μιλαμε για Donnie Darko τι παρομοιες ταινιες εχετε να μου προτεινετε? Εκτος απο τις 2 αλλες του Richard και τις ταινιες του David Lynch.
chaplin1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Και κατι τελευταιο. Μιας και μιλαμε για Donnie Darko τι παρομοιες ταινιες εχετε να μου προτεινετε? Εκτος απο τις 2 αλλες του Richard και τις ταινιες του David Lynch. Γμτ με προλαβες για τον Lynch που ηθελα να σου προτεινω το lost highway...Τεσπα για ριξε ενα βλεφαρο εδω http://www.imdb.com/title/tt0253881/
GeorgeVls Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Γμτ με προλαβες για τον Lynch που ηθελα να σου προτεινω το lost highway...Τεσπα για ριξε ενα βλεφαρο εδω http://www.imdb.com/title/tt0253881/ Tο εχεις δει ειναι καλο?
Francisco Goya Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Γενικά δεν είμαι fan του Lynch, όμως θα σου πρότεινα το περίφημο Mullholland Drive ως την πιο "ολοκληρωμένη" δημιουργία του. Επίσης, αρκετοί κριτικοί λάτρεψαν το "Inland Empire". Αλλά πιθανότατα τα έχεις ήδη δει. Θα βοηθούσε να μας εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς "ταινία παρόμοια με το Donnie Darko" ...
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Γμτ με προλαβες για τον Lynch που ηθελα να σου προτεινω το lost highway...Τεσπα για ριξε ενα βλεφαρο εδω http://www.imdb.com/title/tt0253881/ Θυμάμαι να είχα σχετικά καλές εντυπώσεις από το Vana Espuma, αλλά πουθενά κοντά στους διθύραμβους που έπαιρνε όσο ακόμα δεν ήταν προσβάσιμο από τον πολύ κόσμο. Ως short είναι σύντομο, (κάπου μισή ώρα), οι ερμηνείες είναι ψιλοτραγικές και φωνάζει "ερασιτεχνικό" γενικά. Αλλά έχει καλές ιδέες και ένα αρκετά περίεργο σενάριο (που βγάζει όμως νόημα), οπότε σε συνδυασμό με το ότι δε θα χάσεις και πολύ από το χρόνο σου, θα έλεγα ότι αξίζει να το δεις.
suspiria Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 παντως ο ριτσαρντ κελι μετα το ντονι νταρκο δεν ξαναεκανε καλη ταινια, ετσι δεν ειναι?στην αφανεια δεν ειναι?παντως οταν ειχα δει την ταινια ειχα παθει σοκ ηταν καταπληκτικη!
GeorgeVls Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 παντως ο ριτσαρντ κελι μετα το ντονι νταρκο δεν ξαναεκανε καλη ταινια, ετσι δεν ειναι?στην αφανεια δεν ειναι?παντως οταν ειχα δει την ταινια ειχα παθει σοκ ηταν καταπληκτικη! Καλα το Southland tales ηταν ιδιαιτερη ταινια, αλλα το the box δεν σου αρεσε? Μην διαβαζεις τι λενε οι κριτικοι, αλλωστε οταν ειχε βγει και το donnie darko δεν εκανε αισθηση. ---------- Προσθήκη στις 18:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:48 ---------- Γενικά δεν είμαι fan του Lynch, όμως θα σου πρότεινα το περίφημο Mullholland Drive ως την πιο "ολοκληρωμένη" δημιουργία του. Επίσης, αρκετοί κριτικοί λάτρεψαν το "Inland Empire". Αλλά πιθανότατα τα έχεις ήδη δει. Θα βοηθούσε να μας εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς "ταινία παρόμοια με το Donnie Darko" ... Πιο ολοκληρωμενη δημιουργια του Lynch θεωρω το Lost Highway. To INLAND EMPIRE θαφτηκε απο κριτικους και ειναι μια απο τις αμφιλεγομενες ταινιες του. Προσωπικα μου αρεσε. Τι ακριβως να εξηγησω οταν λεω παρομοια με το dd? Ξερεις πολλες ταινιες να του μοιαζουν? Εχω δει ολες τις ταινιες του Lynch απο τον ανθρωπο ελεφαντα και το ατιθαση καρδια. Chaplin thanx αλλα δεν την βρισκω πουθενα αυτη την ταινια:/
Francisco Goya Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Πιο ολοκληρωμενη δημιουργια του Lynch θεωρω το Lost Highway. To INLAND EMPIRE θαφτηκε απο κριτικους και ειναι μια απο τις αμφιλεγομενες ταινιες του. Προσωπικα μου αρεσε. Τι ακριβως να εξηγησω οταν λεω παρομοια με το dd? Ξερεις πολλες ταινιες να του μοιαζουν? Εχω δει ολες τις ταινιες του Lynch απο τον ανθρωπο ελεφαντα και το ατιθαση καρδια. Chaplin thanx αλλα δεν την βρισκω πουθενα αυτη την ταινια:/ Ε, όχι και θάφτηκε από την κριτική το "Inland Empire" με 70% σε Rotten Tomatoes και Metacritic! Απλά κάποιοι μίλησαν για ένα πλήρως ακατάληπτο κινηματογραφικό τρίωρο ... Δεν έχω γνώμη γιατί δεν το έχω δει.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 1. Το Inland Empire ηταν η πιο Χολιγουντιανη ταινια του Λιντς για ενα λογο. Γιατι σου εδινε την αισθηση οτι α. κλεβει ιδεες απο LH και Md και β. τραβαει πολυ περα απο το ανεχτο το artistic κομματι του. Γενικα δεν μου αρεσε γιατι ηταν σαν ξαναμαγειρεμενο φαγητο με υπερβολικα πολλα μπαχαρικα για να κρυψει οτι ειναι ξαναμαγειρεμενο. Αρα εγινε ακομα χειροτερο. ΙΣΩΣ αν δεν ειχα δει Λιντς πιο πριν να μην ειχα αυτη την αποψη 2. Το LH ειναι επικουρα που πολλοι την ανακαλυψανε μετα το πιο εμπορικο, και ευκολα κατανοητο απο το κοινο MD. Δεν μπορουμε να πουμε αν ειναι καλυτερο ή χειροτερο. Απλα το LH καλυτερα να το βλεπεις μονος σου, για να εισαι 100% εκει. Το MD ειναι πιο γκλαμουρια και το βλεπεις και με τη γκομενα.Παρεπιπτοντως, το καλοκαιρι διεσχισα ολη την Mulholland Drive και έχω να πω οτι οι δρομοι στην Ελλαδα ειναι autobahn μπροστα της. 3. Για καποιο μυστηριο λογο ο Κελι τρωει ασχημες κριτικες για ταινιες στυλ Νταρκο, που ειναι οντως χειροτερες αλλα οχι διαφορετικες. Το Box μου αρεσε παρα πολυ στα 2/3 του. To Southland Tales ηταν mindblowing υπερβολικα για το γουστο μου ΑΛΛΑ οταν διαβασα τα comics και ξαναειδα την ταινια, ειναι πολυ καλυτερη(για οποιον δεν ξερει, ειναι cross genre παραγωγη, το 1ο μερος ειναι σε κομικ, το 2ο σε ταινια) ΤΑΙΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ DONNY DARKO ΕΙΝΑΙ ΤΟ DONNY DARKO. Aν το ειδες να το ξαναδεις.
paris.gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Να ρωτήσω κάτι μου με τρώει. Το σύμπαν γιατί θα καταστραφεί στο 1 αν έχει κάποιο αντικείμενο που δεν του ανήκει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.