Προς το περιεχόμενο

Donnie Darko 2

Coma_Black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Donnie Darko Sequel Starts Filming May 18

Source: Screen Daily

Screen Daily reports that UK-based sales company Velvet Octopus will be launching sales in Cannes for S. Darko, billed as the sequel to the 2001 cult hit Donnie Darko. Fox has already taken North American rights for the $10 million-budgeted film.

Chris Fisher, who previously made Nightstalker and Rampage: The Hillside Strangler Murders, will direct.

Daviegh Chase reprises her role as Donnie's younger sister. The cast for S. Darko also includes Ed Westwick (Son of Rambow, Gossip Girl), Briana Evigan (Step Up 2 the Streets) and Justin Chatwin (Dragonball).

The story picks up seven years after the first film when little sister Samantha Darko and her best friend Corey are now 18 and on a roadtrip to Los Angeles when they are plagued by bizarre visions.

Producers have spoken to Richard Kelly about the project but he is not involved in any official capacity at this stage.

The project starts shooting May 18.

Με λίγα λόγια.. η ταινία αρχίζει 7 χρόνια μετά το συμβάν της πρώτης ταινίας και ακολουθεί την αδερφή του Darko και της φίλης της που τώρα είναι 18 και πάνε βόλτάδα στο Los Angeles όταν αρχίζουν και βλέπουν περίεργα και αλλόκοτα φαινόμενα..(Μάλλον θα δούμε και τον Darko ξανά)

Μου φαίνεται για τρελή αρπαχτή αλλα θα δούμε στο τέλος...

Δημοσ.

μπορει καποιο να μου εξηγησει τλχ τι γινεται στο 1 γτ οσες φορες και να το δω δεν καταλαβαινω χριστο?

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να δω τετοια γελοιοποιηση του Ντονυ ειδικα αφου δεν θα ειναι καν απο τον Ριτσαρντ Κελλυ. Ελεος, γιατι πρεπει να βγαινει παντα ενα γαμω σικουελ?

|WISE|

Υποτιθεται οτι γινεται ενα ατυχημα με ενα αεροπλανο και μια μηχανη περναει μεσα απο μια wormhole σε ενα παραλληληλο συμπαν(αυτο που διαδραματιζεται η ταινια) με το δικο "μας"

Εκει περα ο Ντονυ Νταρκο με την βοηθεια των manipulated dead και των manipulated living (τους καθηγητες του, τον Φρανκ, κτλ) πρεπει να σωσει τον "κοσμο" ο οποιος εχει βρεθει ξαφνικα με ενα artifact-την μηχανη- που δεν επρεπε να υπαρχει και δεν εχει λογο να υπαρχει σε "αυτο" το συμπαν.

Δημοσ.

Πάντως αν τα πάει καλά η αδερφή του Donnie Darko τότε μπορούν να το κάνουν franchise και να βγάλουν επίσης:

The bride of Donnie Darko

The son of Donnie Darko

κλπ ...

Δημοσ.

KaizerSoze φχαριστω αλλα τωρα με εκανες πολυ χειροτερα...και εχω δει και 3 φορες την ταινια....:-) κανα λινκ στα ελληνικα παιζει που να εξηγει ακριβως??

• 11 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Μου φαίνεται για τρελή αρπαχτή αλλα θα δούμε στο τέλος...

Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να... δείτε. Και μετά ενημερώστε μήπως αξίζει τον κόπο.

(Τελικά είναι direct to DVD, δεν μπορεί να είναι και πολύ καλό αυτό).

Δημοσ.

Το ενα ηταν αρκετα καλο αν και ετρεξα σε ξενα φορουμ για να καταλαβω το νοημα(αν και την ειχα ψιλοβρει την ακρη). Για να μην χαλασω την ολη αυτη διασκεδαση που μου προσφερε δεν θα δω το 2ο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όποιος έχει δει το Cube και μετά έκανε το λάθος να δει το δεύτερο, ξέρει.

Μακριάάά...

Ακόμα δεν έχω δει το τρίτο Matrix και έχω διαγράψει από τη μνήμη μου το δεύτερο. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι έπαιζε η Μπελούτσι, εκτός αν την είχα δει σε κανένα τρέιλερ του τρίτου (ναι, τόσο πολύ δε θυμάμαι την δεύτερη, και είμαι άνθρωπος που θυμάται τέτοια πράγματα).

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΝΑ ρωτήσω κάτι για το πρώτο?

Τελικά ο donnie στο τέλος που είνα μέσα στο αμάξι με τη νεκρή κοπελία καταφέρνει και γυρνάει το χρόνο πίσω και πάει στο δωματιό του τη μέρα που έπεσε ο έλικας ?? εκεί το έχασα.

Δημοσ.

Καθαρη αρπαχτη. Δεν μπαινω καν στο κοπο να κανω κριτικη σ αυτη την ταινια. Το θεμα ειναι γιατι να κανεις αρπαχτη μια ταινια σαν το Donnie Darko. Ρε παιδια τα πηγε καλα στα ταμεια ο DD? Δεν νομιζω ε? Ποιος ο λογος λοιπον να κανεις αρπαχτη για αυτη την ταινια? Μηπως ειχε κανενα οραμα ο σκηνοθετης οτι θα μεγαλουργησει?? :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...