tommi03 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παιδία Έχουμε ένα πρόβλημα με της κάρτες γραφικών Συγκεκριμένα ο φίλος μου έχει ένα celeron στα 3GHZ και έχει μια κάρτα geforce fx 5500 το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους drivers της nvidia που έχουμε κατεβάσει από το site της. Όταν βάζουμε αυτούς και κάνουμε restart δεν ανεβάζει ανάλυση πάνω από 800χ600 Και έχει 16 χρώματα αν θυμάμαι καλά ,έτσι αναγκαζόμαστε να κάνουμε roll back driver και να λειτουργεί με τους drivers της microsft (γράφει σε παρένθεση microsoft corporation) Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει όταν του είχα δώσει και την δικιά μου κάρτα μια 4400ti Τη μπορεί να συμβαίνει??? Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.
liopyr Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Βάζεις σίγουρα τους σωστούς drivers έτσι? Eμένα μου δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα κανα-δυο φορές με beta drivers. Δοκίμασε να τους περάσεις, και όταν κάνεις restart και σου βγάλει αλλοιωμένα χρώματα και μικρές αναλύσεις, ξαναπέρνα τους ίδιους drivers (από πάνω), χωρίς να κάνεις uninstall/roll back. Εγώ αυτό κάνω και στο δεύτερο boot δουλεύουν κανονικά...
tommi03 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ναι είναι οι σωστή για τη έχουμε δοκιμάσει και από τα γνήσια σι ντι των καρτών αλλά και από το κεντρικό site Σε αυτήν την περίπτωση που λες αν θυμάμαι βγάζει can not find any better drivers οι κάπως έτσι πως θα κάνω roll back αν δεν περαστούν και μετά μείνουμε με ανάλυση 800χ600 και δεν θα μπορούμε να ανοίξουμε ούτε explorer?
liopyr Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δεν πετάει κάποιο error, σε εμένα τουλάχιστον όσες φορές χρειάστηκε να το κάνω, πέρασε ξανά τους ίδιους drivers από πάνω, χωρίς καμμία ''διαμαρτυρία''. Τρέξε το exe. που κατεβάζεις από την Nvidia, μην προσπαθείς να κάνεις ''update driver'' από τις ιδιότητες της κάρτας...
tommi03 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Έκανα ακριβώς αυτό που μου είπες και… δούλεψε:mrgreen: σε ευχαριστούμε πολλή και εγώ και ο φίλος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.