Toufas Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 εγω το ειπα απο την αρχη το οτι παιζεις παιχνιδια και σου αρεσουν δεν λεει τιποτα στο αν θα μπορεις να κανεις εσυ παιχνιδια. ειδικα στα παιχνιδια, και γλωσσες να μαθεις, καποια στιγμη τα μαθηματικα θα τα δεις μπροστα σου.
ippo00 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 .Όταν όμως αρχίσεις να κοιτάς τις υπορουτίνες κτλ και δεις το τι πραγματικά κάνουν μέσα στο παιχνίδι, τότε είναι που θα ξενερώσεις και θα λαλήσεις. Άν δεν σ' αρέσει ο προγραμματισμός..
NemeSis1990 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Τώρα το καλοκαίρι θα πάρω το ECDL και έχω και το Lower. Πιστεύεται πως είναι καλά εφόδια? Το ECDL προφανώς δεν έχει σχέση με τον προγραμματισμό, σωστά; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο ΙΕΚ που είχατε εμπειρία ή που έχετε ακούσει καλά λόγια, από Θεσσαλονίκη; Όχι μόνο για ειδικότητες προγραμματισμού. Επίσης μιας και είστε μεγαλύτεροι από εμένα και γνωρίζεται καλά την αγορά εργασίας, μπορείτε να ξεχωρίσετε κάποιες ειδικότητες που να έχουν ‘’ενδιαφέρον’’ από άποψη θέσεων εργασίας και χρημάτων. Ξέρω πως δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το μέλλον κανενός επαγγέλματος...
Lomar Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ECDL -> δν υπάρχει απλά. νομίζω έληξε κ η σύμβαση με το κράτος οπότε πεταμένα λεφτά. IC3 ftw!
snik Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Παντως φιλε σε οποια ειδικοτητα σε ιεκ και να πας πρεπει να κανεις δουλεια και μονος σου. Εκει απλα σου δινουν ενα ξεκινημα και για να συνεχισεις και να φτασεις τους ρυθμους που εχει η αγορα εργασιας θες πολυ δουλεια. Εγω τωρα τελειωνω το 2ο εξαμηνο σε δημοσιο ιεκ με ειδικοτητα "Τεχνικος τεχνολογιας Internet" περιεχει λιγο προγραμματισμο,δικτυα και web design μεχρις στιγμης δεν θεωρω οτι εχω μαθει παρα πολα αυτα τα 2 εξαμηνα. Ειναι και το επιπεδο του τμηματος αρκετα χαμηλο γιατι ο κοσμος ακουει πληροφορικη και νομιζει οτι ειναι windows και games μονο. Εγω θα σου προτεινα να ασχοληθεις η με καποια ειδικοτητα δικτυακη η να επιλεξεις ηλεκτρολογια η κατι τετοιο. Συμφωνα με αυτα που καταλαβα σε οτι γραφεις δεν σ'αρεσουν ιδιαιτερα οι αλγοριθμοι της 3ης Λυκειου αρα δεν θα σ'αρεσει και ο προγραμματισμος.Παντως οτι και αν επιλεξεις προσπαθησε να ασχοληθεις και μονος σου γιατι στην σχολη δεν γινεται τιποτα απλα ενα χαρτι παιρνεις και ελαχιστες βασικες γνωσεις! Τα παραπανω ειναι καθαρα αποψη μου δεν θελω να σε αποθαρυνω αλλα δυστυχως ετσι βλεπω τα πραγματα μεχρι τωρα.
NemeSis1990 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Τελικά με το ECDL τι γίνετε; Είναι άχρηστο πια; Να μην το δώσω;
elis88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Πάντως το ότι δεν του αρέσουν οι αλγόριθμοι της 3ης λυκείου δνε σημαίνει ότι δνε θα του αρέσει ο προγραμματισμός. Η αλήθεια είναι οτι το μάθημα αυτο της 3ης λυκείου είναι κατα κάποιο τρόπο άχαρο, βαρετο κλπ... καθώς δεν βλέπεις καν το πρόγραμμα σου να εκτελείται καθώς δεν έχεις καν επαφή με του υπολογιστές. Κάνεις μόνο μερικά ξεκάρφωτα if... else στο πίνακα. Τουλάχιστον έτσι ήταν πριν 2 χρόνια που είμουν στη 3η λυκείου, δεν ξέρω αν έχουν αλάξει τώρα τα πράγματα, αν και πολύ αμφιβάλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.