Προς το περιεχόμενο

Μεγαλυτερες γκαφες

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ δεν κάνω μαλακίες κοπελιά.

Έχε χάρη που βαριέμαι να βρω παλιά σου post που σε "μισούσε" το μισό (τουλαχιστον) Insomnia B)

Βέβαια μεγαλώνοντας "κουλτουριάρεψες" αλλά ...έτερον εκάτερον

:devil:

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(το μονο μαθημα που με βγαζουν εξω ειναι τα Αγγλικα. Αντε και καμιά φορα στην πληροφορική)

Εγώ δε θα σε έβγαζα έξω γιατί αυτό που της είπες είναι πραγματατικά έξυπνο κ δείχνει πνεύμα (στους περισσότερους καθηγητές αυτό δεν αρέσει, είμαι καθηγητής κ έχω λίγη εμπειρία)...

Off topic και ζητώ συγνώμη γι'αυτό: οι ξένες γλώσσες και η πληροφορική είναι τα μόνα μαθήματα με τα οποία μπορείς να κάνεις κάτι στη ζωή σου μόλις τελειώσεις τη σχολική χρονιά ;)

Δημοσ.
Εγώ δε θα σε έβγαζα έξω γιατί αυτό που της είπες είναι πραγματατικά έξυπνο κ δείχνει πνεύμα (στους περισσότερους καθηγητές αυτό δεν αρέσει, είμαι καθηγητής κ έχω λίγη εμπειρία)...

Off topic και ζητώ συγνώμη γι'αυτό: οι ξένες γλώσσες και η πληροφορική είναι τα μόνα μαθήματα με τα οποία μπορείς να κάνεις κάτι στη ζωή σου μόλις τελειώσεις τη σχολική χρονιά ;)

:-) Μα ο μονος λογος που με βγαζουν εξω σε αυτα τα μαθήματα ειναι γιατι ειμαι πολυ καλος και στα 2 και δεν εχω τι να κανω. Βαριέμαι δηλαδη επειδη τα ξερω...

Δημοσ.

νο 1 κανονας παντα παντου και παντοτε θα ειναι και ενας ελληνας...ρουμανια-βουκουρεστι εχουμε ερθει ταξιδακι πριν χρονια και με την παρεα εξω βολτα..περνανε διπλα μας κατι θεες και πεταω σαν κλασσικος ελληναρουμπας "Α ΡΕ ΜΟΥ!#@$@!ΡΕ!!"

και γυρναει η μια απο τις διο "Α ΡΕ ΜΑΛ@#$" :X:X:X:X

δευτερη γκαφα....πρωι περνω το ασανσερ και νομιζα πως ημουν μονος μεχρι το ισογειο...ριχνω μια βροντερη,υγρη και φαρμακερη λογω καταναλωσης λαχανοντολμαδων και εκεινη η ωρα ανοιγει η πορτα και μπαινουν κατι φοιτητριες...κοιταζονταν η μια την αλλη και δεν μιλαγαν και εγω αφασια οπως παντα κοιταγα το ταβανι κλπ :lol:

οδηγωντας εχω μια μηχανη απο πισω μου με κανα 40-50 κινητο στο αριστερο και με το δεξι να αλλαζω ταχυτητες και να οδηγω..ο δρομος φαρδυς εγω τερμα δεξια για να προσπερασει τιποτα αυτος...στο τελος μου σπανε τα νευρα και αρχιζω "ΑΝΤΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΜΟΥ ΠΡΗΞΕΣ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ" (η φωνη μου ειναι λιγο βροντερη αρκετων ντεσιμπελ) και με προσπερναει σιγα σιγα ενας ζητας και να με κοιταει,τον κοιταω εγω μοκο:eek: και του σκαω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια :-D και την κοπαναει χωρις να πει τιποτα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Ενα σημερινό. Καναμε στο σχολειο Αγγλικα με μια καθηγήτρια γυρω στο 1.40 και δεν ξερω και γω πόσων χρονων. Στο προσωπο της βλεπεις οχι μονο την δική σου γιαγια, αλλα ολες τις γιαγιάδες του κοσμου. Ειναι δηλαδη το προτυπο της Ελληνίδας γιαγιάς θα ελεγα, οσον αφορα την εξωτερική εμφάνιση.

Παιζαμε λοιπον ενα παιχνιδι και έπρεπε να βρουμε λεξεις που να αρχιζουν απο Ζ. Αφου ειχαμε πει τις περισσοτερες της λεω τη λεξη zorbing.

Εκεινη δεν με πιστεύει και παιρνει ενα λεξικό για να το κοιταξει. Μετα απο λιγο μου λεει οτι δεν υπαρχει αυτη η λεξη και την σβήνει απο την ομαδα μας (ειχαμε χωριστεί σε ομαδες). Επειτα κοιταζει αλλη μια λεξη που σίγουρα ίσχυε, και μας λεει πως ουτε αυτη υπαρχει.

Σηκώνομαι και αρχίζω να φωνάζω και να της λεω:

"Το λεξικο ειναι πιο παλιο κι απο σας"

(το μονο μαθημα που με βγαζουν εξω ειναι τα Αγγλικα. Αντε και καμιά φορα στην πληροφορική)

χαχαχαχα!!πολυ καλο! Εγω μια φορα ειχε αργησει η καθηγητρια και γυρναω στο κολλητο μου(αυτος την γουσταρε,ηταν μικρη) και του κανω αργησε το μωρο σου(ετσι την αποκαλουσε). Ελα που αυτη ηταν αυτη ηταν πισω μας και αυτος την βλεπει και συνεχιζω: Αμαν τι κολλημα εχεις φαει και συ.... Ο αλλος να εχει αλλαξει 100000000 χρωματα.Αυτη γυρναει τον κοιταει περιφρονητικα και του λεει να μπει μεσα. Περιττο να πω οτι εγω εχω κοκαλωσει και οτι το παιδι ακανε ενα μηνα να μου μιλησει και να μπει στο μαθημα της(ευτυχως ηταν μονο 2 ωρες την εβδομαδα....)

Δημοσ.

Αλλη μ@@@@α.Ειμαι με το αγορι μου και ενω τον λενε Αλεξη τον λεω Δημητρη (το ονομα ενος πρωην)εξ'αιτιας του οποιου ειχαμε τσακωθει την προηγουμενη μερα:X:X:X

Δημοσ.

είναι η μάνα μου με κάτι συναδέλφισσες στο σπίτι μιας άλλης που προσπαθεί να ταίσει το μικρό γιό της "δεν τρώω" λέει ο μικρος, "είναι αυτή η άσχημη εδώ" και δείχνει μια..

μια απο τις συναδέλφισσες θέλει να πεί κάτι να τα μπαλώσει και να λιώσει τον πάγο

και λέει "απο μικρο και απο χαζο μαθαίνεις την αλήθεια"

μια φίλη μιλάει με τον θείο της "έλα μωρε σιγά, αυτό μέχρι και η κουτση Μαρια μπορεί να το κάνει" μετά θυμάται ότι η γυναίκα του είναι κουτσή και την λένε και Μαρία

είμαστε με μια φίλη και τον δικο της σενα παρκάκι, αυτός έχει ρομαντική διάθεση και πέρνει ένα μαρκαδόρο να γράψει στο κιόσκι Σ+Μ= LOVE εγώ η φίλη μου και ένας άλλος τον παρατηρούμε, μέχρι να γυρίσει και να δεί τις φάτσες μας δεν είχε καταλάβει τι μαλακία έκανε, αντί να γράψει το αρχικό της φίλης μου έγραψε το αρχικό της πρώην του...

είμαι με μια φίλη σε ένα μαγαζί που πουλάει εσώρουχα, όση ώρα είμαστε μέσα ειναι ένας παππους απ' έξω και σουλατσάρει, κοιτάει και χαμογελάει σα χάνος.. Σε κάποια φάση εκνευρίστηκα και λέω "ππωωω ρεε τι θέλει και αυτός ο παππούς να πούμε όλη την ώρα"

το ακούει αυτό η πωλήτρια και γυρνάει και λέει στον παππούκα "μπαμπα, πάνε σπιτι θα τα πούμε το βράδυ"

Δημοσ.

Μια συναδελφισσα απο νετ-καφε :

-Παυλο θελω να γραψω μια ταινια σε DVD

-Θες να την δεις σε επιτραπεζιο DVD? Γιατι δε γινεται μπορεις μονο σε υπολογιστη

Αν ειναι γραψ' την σε CD

-Γιατι?

-Ε γραψε την σε cd να μην χαραμιζεις DVD μωρε..

-....Σε dvd δηλαδη δε χωραει??

:-D:-D

Αλλο ενα που ειπε η κοπελια μου

-Δε θα ξεχασω παντως ποτε αυτο που ειχες πει [και γελαει]

-Ποιο?

-...Δε θυμαμαι...

Δημοσ.

Ενα προσφατο δικο μου:

είχαμε παει με ενα φιλο μου να φαμε κρεπες. Καθόμασταν λοιπον στο τραπεζι και μας τις φερνει η σερβιτόρα. Μαζι φερνει 2 ποτήρια για νερο και ενα που ειχε μεσα μαχαιροπίρουνα και χαρτοπετσέτες. Τα περνουμε μέσα απο το ποτήρι και μετα απο λιγο λεω:

Καλα αυτη χαζη ειναι και έφερε 3 ποτήρια?

Δημοσ.
μερικές φορές πάω να βάλω κοκα-κολα με κλειστό το μπουκάλι...

πλάκα έχεις....

μου θύμισες μια φάση με έναν πρώην... λοιπόν έχουμε χωρισει κάτι μήνες πριν και ξαναβρισκόμαστε μετά το καλοκαίρι.. συζητάμε και αυτός έχει τσιτώσει και καλά τον χώρισα όταν είχε εξεταστική, έχει πάρει το στυλάκι που πιστεύει οτι αρμόζει στην περίσταση, περπατάει σαν μεταλάς (σουλατσάραμε σε ένα στενάκι των εξαρχείων) και δείχνει οργισμένος, προσπαθει να με κάνει να νιώσω τύψεις, με κοιτάει με βλέμα βλοσυρό και πάει να πιει με στύλ αγριεμένου απο το μπουκαλάκι νερού που κρατούσε.. τον παρατηρώ.. και μου φαίνεται τόσο γελοίος, που μετά απο όλη αυτή την προσπάθεια για στύλ πάει να πίει και κολλάει στο στόμα του στο καπάκι απο ένα κλείστο μπουκάλι

oh shit, τον ακούω να λέει...

άστο φίλε, πάρτο λίγο δεξιά, όπα όπα, έλα, έλα έλα, έλα μαλάκα να δείς τι έκανες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...