slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 εντελως τυχαια ναι! αυτο ομως δεν ισχυει για ολες τις ξανθιες. γνωρισω ξανθιες που δε μπορει να τις φτασει κανεις στο μυαλο... Σαφώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Απλά ίσως τυχαίνει μερικές να είναι "ελαττωματικές" και "να χαλάνε τη πιάτσα" που λέμε. Ίσως βέβαια,αυτό να εξαρτάται από το αν είναι φυσικές ή βαμμένες...Δεν γνωρίζω.
lary7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Να και εδω 3 απο τις δικες μου μεγαλύτερες γκαφες 1)Οδηγάω ιεράπετρα και ψάχνω ανχομένος να βρώ ενα μαγαζί. Καλοκαιράκι καθώς ειναι τελειώνω το τσιγάρο και το πετάω απο το παράθυρο. Ελα που όμως η κοπέλα μου κάθετε απο πίσω και έχει και το δικό της ανοιχτό. Το τσιγάρο κάνει γκέλα στον αέρα και προσγειώνεται στην πλάτη της. Φωνές,χαμός και τελικά το μπλουζάκι της αποκτά μια μεγάλη τρύπα και ένα μικρό σιμαδάκι στην πλάτη της.Και εκει που με το ζόρι συγκρατώ τα γέλια μου βλέπω το κάθισμα με μια τρύπα και αυτό και μου φέυγει κάθε διαθεση για γέλιο 2)Η ιδια κοπέλα ετοιμάζεται να φυγει για την πατρίδα της και μου αφήνει κάτι πετσέτες που δεν τισ χρειάζεται. Επειδή βαρίομουν να βάλω πλυντήριο της στέλνω πακέτο στην μάνα μου. Την άλλη μερα ερχεται η μάνα μου με τις πετσέτες καθαρές και ενα ροζ στρινγ. ''Ελπιζω να μην ειναι δικό σου'' μου λέει... que verguenza.. 3)Πάμε 4 ατομα Camp Nou στην Βαρκελωνη και αφου αφηνουμε ενα σεβαστό ποσό στην μπουτικ σκεφτόμαστε αν θα πάμε και στον αγώνα. Αποφασίζουμε να πάρουμε εισιτήρια των 25ε, τέρμα επάνω. Γύρω απο το στάδιο να γίνεται της ''ποπης'' χιλιάδες κόσμος.Κάποια στιγμή μας πλησιάζει ενας Ελβετός. ''I have two tickets for free'' μας λεει ''I have two tickets for three'' ακουνε τα αυτιά μου.Τι να εννοεί σκεφτομαι, μάλλον 3 κατοστάρικα, λεω μεσα μου. Το εξηγώ πως δεν ενδιαφερόμαστε και πως θα κόψουμε μόνοι μας. Αυτός να επιμενει και να λεει ''but it is for free'' και εγώ να αρχίζω να τσατίζομαι μιας και ακούω ''three''. Καποια στιγμή παει στην εκδότρια και της λαει να μας εξηγείσει πως τα εισιτήρια ειναι κανονικά και οχι πλαστα και μας τα δίνει τζάμπα....Καπου εκεί ενοιωσα ο ποιο μ@λ@κας ανθρωπος στην Βαρκελώνη....Τελικα ήταν των 60Ε, αγοράσαμε και αλλα 2 ιδια και είδα τον Ronaldinio απο το πέταλο,απο τα 20 μέτρα
Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 εντελως τυχαια ναι! αυτο ομως δεν ισχυει για ολες τις ξανθιες. γνωρισω ξανθιες που δε μπορει να τις φτασει κανεις στο μυαλο... Ειτε τα βαφουν ξανθα ειτε προκειται για θαυμα. Οσο εξυπνη και να ειναι μια ξανθια τη μα...ια θα την πει το θεμα ειναι πως θα αντιδρασουν οι αλλοι και αυτο σχετιζεται με την ομορφια της καθεμιας. Δεν ισχυει για ασχημες ξανθιες. * Lary η κοπελα που εκαψες και εστειλες τα στρινγκ της στη μανα σου εχει μετακομισει στη Γροιλανδια;
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 3)Πάμε 4 ατομα Camp Nou στην Βαρκελωνη και αφου αφηνουμε ενα σεβαστό ποσό στην μπουτικ σκεφτόμαστε αν θα πάμε και στον αγώνα. Αποφασίζουμε να πάρουμε εισιτήρια των 25ε, τέρμα επάνω. Γύρω απο το στάδιο να γίνεται της ''ποπης'' χιλιάδες κόσμος.Κάποια στιγμή μας πλησιάζει ενας Ελβετός. ''I have two tickets for free'' μας λεει ''I have two tickets for three'' ακουνε τα αυτιά μου.Τι να εννοεί σκεφτομαι, μάλλον 3 κατοστάρικα, λεω μεσα μου. Το εξηγώ πως δεν ενδιαφερόμαστε και πως θα κόψουμε μόνοι μας. Αυτός να επιμενει και να λεει ''but it is for free'' και εγώ να αρχίζω να τσατίζομαι μιας και ακούω ''three''. Καποια στιγμή παει στην εκδότρια και της λαει να μας εξηγείσει πως τα εισιτήρια ειναι κανονικά και οχι πλαστα και μας τα δίνει τζάμπα....Καπου εκεί ενοιωσα ο ποιο μ@λ@κας ανθρωπος στην Βαρκελώνη....Τελικα ήταν των 60Ε, αγοράσαμε και αλλα 2 ιδια και είδα τον Ronaldinio απο το πέταλο,απο τα 20 μέτρα Τσάμπα εισιτήρια ? Πως κι έτσι ?
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Σημερα, η μαλλον εχθες στις 07:06 μου ηρθε ενα μηνυμα απο μια κοπελα. Το παραθετω ακριβως οπως το εστειλε:"ΠΑΩ ΣΕ ΓΑΜΩ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ. ΜΠΑΙ." Κοιταω καλα το μηνυμα, το ξανακοιταζω, το ξανακοιταζω. Λεω, μηπως της εκανα κατι και δεν το ξερω... Λιγοι θα μπερδευαν το γαμώ με τον γάμο.... ...άμα κατά τύχη λέγεσαι Πάως, πρέπει να τράβηξες πολύ ζόρι χθες πάντως... ...ΕΙΔΙΚΑ αν η κοπέλα είναι κα'νας θεοκόμματος...
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Οσο εξυπνη και να ειναι μια ξανθια τη μα...ια θα την πει αυτο ισχυει και οοοοολες τις γυναικες! δεν εχει να κανει καμια σχεση με το χρωμα των μαλλιων και εγω δε τις ξεχωριζω ετσι. το θεμα ειναι αλλου, τι μ...κια θα τη πει, οκ δεκτο, ανθρωποι ειμαστε ολοι και λαθοι κανουμε, αν ομως με συζητηση δεκτει το λαθος της και το καταλαβει τοτε ειναι SUPER! αν ομως συνεχισει να επιμενει στη μ...κια της με εγωισμους ή δε καταλαβενει τιποτα τοτε δεν υπαρχει λογος να συνεχισει κανεις να ασχολειτε
lary7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Τσάμπα εισιτήρια ? Πως κι έτσι ? Ο τυπος περίμενε μια παρεα και αγορασε και για αυτους. Τελικα αυτοι δεν μπορεσαν να ερθουν, και απο τα 90.000 ατομα που ειχε το γηπεδω βρηκε εμας να τα δώσει....(και δεν τα περναμε οι μ....)
marantonis Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 αυτο ισχυει και οοοοολες τις γυναικες! δεν εχει να κανει καμια σχεση με το χρωμα των μαλλιων και εγω δε τις ξεχωριζω ετσι.το θεμα ειναι αλλου, τι μ...κια θα τη πει, οκ δεκτο, ανθρωποι ειμαστε ολοι και λαθοι κανουμε, αν ομως με συζητηση δεκτει το λαθος της και το καταλαβει τοτε ειναι SUPER! αν ομως συνεχισει να επιμενει στη μ...κια της με εγωισμους ή δε καταλαβενει τιποτα τοτε δεν υπαρχει λογος να συνεχισει κανεις να ασχολειτε Και βεβαια. Ολοι κανουμε λαθη. Ακομα και ορθογραφικα...
kostetos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Παιδια ολοι κανουμε λαθη...Ακομη και ο alenjo.ρε alenjo τι γκαφα και αυτη με τη βασω....:lol::lol::lol:
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 τσσσ ευχαριστω ευχαριστω! @kostetos ασε που να σου λεω....
kostetos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δεν είναι alenjo,είναι aledjo! Λίγο σεβασμό... Sorry.. Respect,Respect!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.