karaflodaimwn Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα καθως ειμαι καινουργιος στο site!Εχω στη διαθεση μου ενα,θα σας το μεταφερω οπως το γραφει ακριβως,ενα divx-dvdrip-mp3 αρχειο με ηχο neosound10bv01!Επειδη εχει εκπληκτικη μουσικη και ο συγκεκριμενος καλλιτεχνης δεν εχει κυκλοφορησει cd σε καμια απο τις ταινιες για τις οποιες εχει γραψει μουσικη,θα ηθελα να μαθω το κατα ποσο γινεται και πως,να απομονωσω τη μουσικη απο τους υπολοιπους ηχους της ταινιας και κατοπιν να την καταγραψω!Ευχαριστω για τις τυχον απαντησεις σας!
parsifal Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Είναι πολύ δύσκολο να γίνει από άτομο χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις στην επεξεργασία ήχου με Η/Υ. Και ακόμη και τότε το αποτέλεσμα θα είναι χαμηλής ποιότητας, αφού για να κόψεις τους ambient ήχους θα πρέπει να εφαρμόσεις φίλτρα αφαίρεσης συχνότητών σε ορισμένα εύρη, τα οποία θα λείψουν και από τη μουσική. Ο πιο «καθαρός» τρόπος είναι να έχεις πρόσβαση στο ηχητικό track που περιείχε μόνο τη μουσική, πριν το track mixing με τους υπολοίπους ήχους της ταινίας. Που μάλλον, δε βοηθάει στην περίπτωσή σου ως συμβουλή...
melenegiorgo Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Είναι πολύ δύσκολο να γίνει από άτομο χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις στην επεξεργασία ήχου με Η/Υ. Και ακόμη και τότε το αποτέλεσμα θα είναι χαμηλής ποιότητας, αφού για να κόψεις τους ambient ήχους θα πρέπει να εφαρμόσεις φίλτρα αφαίρεσης συχνότητών σε ορισμένα εύρη, τα οποία θα λείψουν και από τη μουσική. Ο πιο «καθαρός» τρόπος είναι να έχεις πρόσβαση στο ηχητικό track που περιείχε μόνο τη μουσική, πριν το track mixing με τους υπολοίπους ήχους της ταινίας. Που μάλλον, δε βοηθάει στην περίπτωσή σου ως συμβουλή... Συμφωνω και εγω....ειναι πολυ δυσκολο και περιπλοκο και μαλλον θα χρειαστεις και επαγγελματικα εργαλεια.... Καλυτερα να βρεις το sountrack....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.