innersilence Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Γεια σας. Ξέρω ότι θα φανεί χιλιοειπωμένο αλλά ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ!\ Λοιπόν WIN XP PRO SP2 EN το ένα μηχάνημα και WIN XP HOME SP3 GR το άλλο μηχάνημα. Έχω και το router USR9108 και να το πρόβλημα. Τα συνδέω, το ένα ενσύρματα και το άλλο ασύρματα, βγαίνουν internet αλλά δίκτυο μεταξύ τους δεν έχουν. Έχω κλείσει windows firewall έχω απενεργοποιήσει και zone alarm και έχω δει και την κατάσταση στο config του router αλλά δίκτυο δεν υπάρχει στα PC. Μέχρι και ΙΡ έβαλα από μόνος μου στα 2 μηχανήματα αλλά τπτ. Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει?
danaos Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/setup/default.mspx
innersilence Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Συμφωνώ με ό,τι λέει η Microsoft αλλά τίποτα πραγματικά. Δεν αλλάζει κάτι. Τι έκλεισα εντελώς προγράμματα, τι άφησα εντελώς free το δίκτυο, τπτ. Και τα 2 μπαινουν internet κανονικά. Δε μπορώ να καταλάβω που έχει σκαλώσει. Εγκατέστησα και το router στο καινούριο pc. Κουλά πράγματα...
tsakonas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Φτιαξε νεο λογαριασμο διαχειριστη, βαλε κωδικο προσβασης, απενεργοποιησε την απλη κοινη χρηση αρχειων και βαλε το ιδιο workgroup και μοιρασε τους φακελους που θες με full δικαιωματα για τον νεο χρηστη που χεις κανει....firewalls δεν εχουν καμια σχεση μετα το αρχικο στησιμο...
innersilence Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Το έκανα και ΔΕΝ παίζει. Τίποτα. Δε με αφήνει να κάνω τπτ. Internet και στα 2 αλλά κανένα μεταξύ τους δίκτυο μέσω router.
innersilence Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Τίποτα...δεν παίζει τπτ! Δε μπορώ πραγματικά να καταλάβω. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μήπως φταίνει τα WIN XP HOME που μου έβαλαν? Σκέφτομαι να βάλω PRO!!!Δεν πάει άλλο...
danaos Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Εμένα έφταιγε το norton internet security 2007. Έπρεπε να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις...
innersilence Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Τελικά τα κατάφερα! Δεν ξέρω πως. Βασικά έβαλα τα WIN XP PRO SP# συνέδεσα και τα 2 με καλώδια στο router και ύστερα από μια επανεκκίνηση έπαιξε. Κι εκείνη την ώρα πάλευα να κάνω ασύρματο ad hoc. Τι να πω. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.