Προς το περιεχόμενο

Wine 1.0 μετά από 15 χρόνια !


chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από 15 χρόνια συνεχής ανάπτυξης σήμερα ανακοινώθηκε η έκδοση 1.0rc του wine. Δείτε εδώ

 

http://winehq.org/?announce=1.0-rc1

 

Αρκετά χρήσιμο για πολλούς που θέλουν να δουλεύουν τα widnows προγράμματα σε περιβάλλων linux αν και το μέλλον μάλλον βρίσκετε πλέον στις virtual machine.

 

winehq_top_logo.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω το wine το θεωρω απο τα πλεον αναξιοπιστα και ελαττωματικα προγραμματα.Στο cedega εχω δει προγραμματα να δουλευουν πιο πολυ παιχνιδια για να πω την αληθεια αλλα το cedega ειναι και εμπορικο..πιστευω πως ειναι και πολυ ανουσιο να προσπαθει καποιος να βαλει το winamp η το msn live! στο linux ενα λειτουργικο που προσφερει μακραν καλυτερες λυσεις στα προγραμματα ,απλα δεν εχουμε συνηθισει τοσο το interface και την χρηση τους..Τωρα για τα επαγγελματικα προγραμματα δεν εχω τιποτα να πω μιας και ειναι η δουλεια στη μεση αλλα εκει καλυτερη λυση μοιαζει το dual boot..τωρα για τα παιχνιδια την παροιμια με τον γαιδαρο και τα δοντια την ξερετε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κακο δεν ειναι οτι κανανε 15 χρονια να φτασουν στην εκδοση ενος "windows emulator". To κακο ειναι οτι πλεον αντι να βοηθησουν στην αναπτυξη του wine, καποιοι developers κανουν port τα προγραμματα του kde4 στα windows!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...