Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με 4 σκληρους δισκους

pub4beer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ακουστε πως εχει η δουλεια..

καθως εβλεπα εργο,μου εβγαλε ενα update το antivirus που εχω.(avast) και με το που ολοκληρωθηκε εντος 4 δευτερολεπτων αρχισε ξαφνικα μα μου πεταει διαφορους ιους στο δισκο που εχω τα windows και τα προγραμματα.(ο ενας απο τους 4,και ο ενας ειναι εξωτερικος).Εκανα τελος παντων καποιες διεργασιες,τις προτεινομενες συνηθως,και μετα την παροδο 10λεπτου(τοση ωρα μου πεταγε ιους) αφου σταματησε ειπα να κανω και ενα scan στον δισκο.

Και εκει ειδα το προβλημα το οποιο δε μπορω να το καταλαβω.

Οταν πηγα να ανοιξω το σκληρο δισκο με τη συνηθισμενη διαδικασια μου εβγαζε οταν κλικαρα στο δισκο-Ανοιγμα με: Και ολα τα προγραμματα που μπορω να χρησιμοποιησω!!Δλδ μου εβγαλε το μηνυμα που βγαζει οταν εχουμε αγνωστο αρχειο και θελουμε να το ανοιξουμε!!

Προς το παρον το ανοιγω με WinRar..

Αλλα δε ξερω τι εχει γινει!

Δημοσ.

Έχει ξανα-αναφερθεί στο φόρουμ. Ψάξε στην ενότητα "Μέσα αποθήκευσης", με τίτλους "δεν ανοίγει ο σκληρός, ο C: " , κτλ. Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί, αλλά μετά την εκκαθάριση απ ' τα ativirus έτσι γίνεται. Σβύσε ό,τι autorun.inf αρχεία βρεις στους σκληρούς (είναι κρυφά), και μάλλον μετά από 1 restart θα είναι οκ. Άνοιγέ τους πληκτρολογώντας το γράμμα τους στο start/run

Δημοσ.

πλεον γινεται το ακυρο...

Οι δυο απο τους 4 ανοιγουν κανονικα!!!

Μετα απο σκαναρισματα που εκανα και χρησιμοποιωντας και το Spybot-Search&Destroy μου ανοιγουν οι 2!!

Τωρα θα κανω αυτα που προτεινατε να δουμε!

Δημοσ.

δεν είναι καθόλου άκυρο.

σε παρόμοια περίπτωση, μετά τον καθαρισμό (με antivirus) αρχικά δεν μου άνοιγαν. Ε μετά από λίγη ΩΡΑ....μου άνοιγαν (εννοώ όχι ότι έπαιρνε λίγη ώρα για ν' ανοίξουν εφεξής, αλλά την πρώτη φορά)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

υπάρχει ιός που μολύνει το autorun του εξωτερικού δίσκου , ή και σε φλασάκι . Αν η ρύθμιση που έχεις στο antivirus σου είναι να σβήνει τα infected αρχεία τότε σου το έσβησαν , και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πανικοβάλεσαι , γιατί τουλάχιστον τα Vista θα σου δημιουργήσουν καινούριο την αμέσως επόμενη φορά που τον ξανασυνδέεις . Επίσης μπορείς να τον ανοίξεις και χωρίς αυτό , απλά αντί για σκέτο διπλό κλίκ θα κάνεις αριστερό και θα επιλέξεις ένα δεύτερο open που εμφανίζεται λίγο παρακάτω στη λίστα .

Κάπως έτσι θα σου βγαίνει το δεξί κλικ χωρίς autorun http://img399.imageshack.us/my.php?image=xwristoautorunmouuuune0.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...