Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση σε pc

equi1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφασισα να αναβαθμισω μετα απο 2 χρονια το pc (το "αποφασισα" ειναι σχετικο, ουσιαστικα αναγκαστικα λογω αλλαγης της 7950 gx2 με μια Albatron 9800 gx2 απο το RMA του ΠΛΑΙΣΙΟ)

Η νεα συνθεση θα ειναι:

Intel Core 2 Duo 8200 s775/2,66

Evga 750i (s775,DDR2,750,SLI)

Albatron SVGA 9800 GX2 1GB

2 x Ram 1GB DDR2 DIMM PC2 6400-800 (JM)

Enermax Galaxy 1000W

Πως σας φαινεται? Ιδιαιτερα ενδιαφερομαι να ακουσω γνωμες για τη μητρικη και τον επεξεργαστη

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κόψε χρήματα απο το τροφοτικό. Και με ένα 750watt είσαι μια χαρά. Μητρική θα σου πρότεινα άλλη αφού δεν θα πας σε sli. Πάρε μια απο Asus. P5E ας πούμε. Τα λεφτά που γλυτώνεις απο το τροφοδοτικό θα συμπληρώσεις και θα πάρεις cpu E8500. Και μνήμες χτύπα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=981435

Δημοσ.
Κόψε χρήματα απο το τροφοτικό. Και με ένα 750watt είσαι μια χαρά. Μητρική θα σου πρότεινα άλλη αφού δεν θα πας σε sli. Πάρε μια απο Asus. P5E ας πούμε. Τα λεφτά που γλυτώνεις απο το τροφοδοτικό θα συμπληρώσεις και θα πάρεις cpu E8500. Και μνήμες χτύπα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=981435

Το τροφοδοτικο το πηρα μεσω αγγελιας στα 160euro. Τις μνημες που προτεινεις τις ζαχαρωνα και γω αλλα ειναι 30 euro παραπανω (και ηδη ειμαι εκτος προυπολογισμου :X). Ασε που με τετοια καρτα οι μνημες περνανε σε δευτερη μοιρα :o

Δημοσ.

αρα τροφοδοτικο δνε το σκεφτεσαι..το ανακοινωνεις

επισης αλλαξε μνημες γρηγορα..δεν αναφεροναι ουτε τα timings και η καρτα...αμα εχεις λεφτα δωστα τι να σ πω

Δημοσ.

Για να μην τα μπερδευουμε:

Η καρτα υπαρχει ηδη (απο αντικατασταση της 7950 gx2 που ειχε προβληματα υπερθερμανσης) οπως επισης και το τροφοδοτικο υπαρχει.

Απο οτι βλεπω η κοινη προταση ειναι να αλλαξω μνημες και με βαλατε σε σκεψη...

Δημοσ.

Η διαφορα αναμεσα σε αυτες που μου προτεινετε και αυτες που εχω βαλει εγω, ποια ακριβως ειναι?

Δημοσ.

Στις δικές σου και αυτές που πρότεινα παραπάνω, διαφορά έχουν σίγουρα οι ψύκτρες, πιθανότατα τα timings, και πιθανόν το chip.

Δημοσ.
Στις δικές σου και αυτές που πρότεινα παραπάνω, διαφορά έχουν σίγουρα οι ψύκτρες, πιθανότατα τα timings, και πιθανόν το chip.

Δηλαδη ειναι σιγουρα καλυτερες? Και σε καλυτερη τιμη απο οτι βλεπω

Δημοσ.

Aφού δεν είσαι διατεθημένος να δώσεις πολλά λεφτά, (και καλά κάνεις), πάρε αυτές που σου πρότεινα.

Ούτως ή άλλως μόλις 6 ευρώ παραπάνω από την δική σου επιλογή βγαίνουν. ;)

Δημοσ.
Aφού δεν είσαι διατεθημένος να δώσεις πολλά λεφτά, (και καλά κάνεις), πάρε αυτές που σου πρότεινα.

Ούτως ή άλλως μόλις 6 ευρώ παραπάνω από την δική σου επιλογή βγαίνουν. ;)

Αυτες θα παρω τελικα... Στα υπολοιπα μερη του pc που ανεφερα εχεις καμια σημαντικη διαφωνια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...