firewalker Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μερικές φορές στον τερματισμό μερικά προγράμματα δεν κλείνουν και βγαίνει η γνωστή πινακίδα που λέει ότι το πρόγραμμα κόλλησε και να πατήσεις κλείσιμο για να τερματιστεί. Το πρόβλημα είναι ότι ο υπολογιστής περιμένει είσοδο από τον χρήστη και δεν κλείνει. Οπότε αν πατήσεις τερματισμό και φύγεις ενδέχεται ο υπολογιστής να μην κλείσει. Πρέπει να περιμένει. Γίνεται να κλίνει το πρόγραμμα που δεν αποκρίνεται αυτόματα; Έχω βρει μια τιμή στην registry που λέει Wait to kill application time out την ρυθμίζω στα 2000 msec αλλά δεν τα κλείνει.
chris2060 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 λοιπον καταρχην πριν παμε να κλεισουμε τον υπολογιστη μας, πρεπει να κλεισουμε ολα τα προγραμματα που ειναι ανοιχτα. και δεν θα υπαρχει ο κινδυνος να κολλησει και να μην κλεισει αλλα και θα κλεισει πολυ πιο γρηγορα. μπορεις να μας πεις ποια προγραμματα σου δημιουργουν το προβλημα?
firewalker Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Όχι κάποιο συγκεκριμένο. Διάφορα services. Τα προγράμματα τα κλείνω πριν τον τερματισμό. Εγώ θυμάμαι στον δικό μου (όταν είχα windows) μόλις γέμιζε η μπάρα για τον χρόνο που περίμεναν τα windows να κλείσει το πρόγραμμα το έκλειναν αυτόματα. Το pc δεν είναι δικό μου και δεν ξέρω αν έχει πειραχτεί κάτι...
chris2060 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 καλε μην πειραζεις registry. το εκανε απο την αρχη αυτο? η με την εγκατασταση καποιου προγραμματος? εγω θα εκανα καμια επαναφορα συστηματος...
firewalker Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 το εκανε απο την αρχη αυτο? η με την εγκατασταση καποιου προγραμματος? εγω θα εκανα καμια επαναφορα συστηματος... Δεν ξέρω πότε άρχισε να το κάνει. Απλώς μου παραπονέθηκε η φίλη μου. Εγώ θυμόμουν σαν λύση το WaitΤoΚillΑppTimeout στην registry, αλλά εδώ δεν πιάνει...
firewalker Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ok, το βρήκα. Το κλειδί WaitToKillAppTimeout είναι σε πόσο χρόνο να πεταχτεί η πινακίδα με το μήνυμα. Το σωστό κλειδί ήταν το AutoEndTasks που από 0 το κάνουμε 1.
1000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ok, το βρήκα. Το κλειδί WaitToKillAppTimeout είναι σε πόσο χρόνο να πεταχτεί η πινακίδα με το μήνυμα. Το σωστό κλειδί ήταν το AutoEndTasks που από 0 το κάνουμε 1.Που βρίσκεται αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.