ultraxmode Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Θέλω να αγοράσω ένα Fan Cooler για τον Server μου, για να το βάλω στην "μετώπη" του κουτιού να φυσάει τους σκληρούς μου δίσκους και επειδή σαν Server θα είναι συνέχεια ανοιχτός, θέλω να είναι αθόρυβος και αποδοτικός . Επίσης θέλω να έχουν led (απλά και μόνο για εφέ.. ) Έχω καταλήξει σε δύο και αυτά είναι τα : REVOLTEC DARK GREY LED FAN 120MM \ 22.5 DB, 49.21 CFM \ 9.90 euros ZALMAN ZM-F3BL 120MM BLUE LED FAN \ 20-32DB , ???CFM \ 11.90 euros Ποιό λέτε εσείς ? Έχετε κάποια άλλη λύση στο νού ? Επίσης, θα ήθελα να μου πείτε,** αν τα fan guards που κυκλοφορούν, μπαίνουν εύκολα σε όλα τα 120mm fan coolers.. γιατί θέλω να πάρω δύο (το παραπάνω cooler που θέλω να αγοράσω είναι αντικατάσταση ενός καμμένου για ακριβώς αυτό τον λόγο, δηλαδή ακούμπησαν κάποια καλώδια στο cooler 120mm και .. κάηκε.. ) γιαυτό και θέλω να αγοράσω.. (Αλήθεια, κόβουν την απόδοση των ανεμιστήρων ???) ** Η ίδια ερώτηση και για τις σιλικονάτες βίδες .. ταιριάζουν παντού ? Ευχαριστώ !
N.I.C Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Καλά μου έχει βγει η ψυχή να ψάχνω ανεμιστήρες... λοιπόν ο Zalman, είναι καλός αλλά κάνει πολύ θόρυβο (ακούγεται ακόμα και στο δίπλα δωμάτιο στο σπίτι μου ). Τώρα ο revoltec από τα specs φαίνεται οκ... επίσης δες και τους SilenX Pro...πολύ καλοί καλοί(αλλά ακριβοί), περιμένω 2... επίσης δες και αυτόν ... αυτά, όταν έρθουν οι SilenX θα ενημερώσω...
ultraxmode Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Έλα ρε NIC !! Τί γίνεται ? Ρε σύ, τον Zalman τον αγόρασε ένας φίλος και μου λέει πως είναι πολύ ήσυχος.. λές να τον έχει βάλει να παίζει στο Silent Mode ? Του έκανε εντύπωση κιόλας.. Για τον ίδιο μιλάμε ? Να σου πώ ψήνομαι για Revoltec.. έχει και καλή ροή αέρα.. αλλά απο την άλλη θα ψαχτώ κ λίγο με αυτά που λές.. τα SilenX Pro .. Τhanks ! EDIT : Πώπωωωω... είναι γ@@@τα τα SilenX Pro ρε σύ !!! αλλά πολύ ακριβά ... πάάάάρα πολύ ακριβά.. ξέρω γώ ?? 22 ευρά για ανεμιστήρι ρε γαμώτο ??
N.I.C Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 μια χαρά εσύ; άντε να το φτάσουμε και αυτό το θέμα καμμιά 70 σελίδες...όλο και κάποιος ανεμηστήρας θα βγει καινούργιος :lol: ο Zalman που λες εσύ είναι αυτός έτσι; μέσα έχει έναν Noiseless Connector (RC56) ( θα το δεις κάτω στην εικόνα), που πέφτει ο ήχος...αλλά πέφτουν μαζί και οι στροφές...τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα... επίσης εάν παρατηρήσεις, από την μια μεριά έχει και ένα πράσινο μαραφέτι το καλώδιο αυτό... αυτό ζεσταίνεται πάρα πολύ, οπότε άμα έρχεται σε επαφή με άλλα καλώδια μέσα στο case, θα σου κάνει καμμιά ζημιά... στο λέο γιατί παραλίγο να την πάθω, θα καίγονταν τα άλλα καλώδια που ήταν γύρω γύρω, από άλλους 2 ανεμιστήρες... SilenX πιστεύω όμως ότι αξίζουν man.... θα δείξει όταν έρθουν...
ultraxmode Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ναι αυτός είναι ο Zalman .... Σοβαρά πήγες να πάθεις τέτοια ζημιά ??? Μπααα, με τίποτα δεν τον αγοράζω !! Θα έιναι όλη μέρα ανοιχτός ο υπολογιστής ! Δεν θέλω τέτοια! Είπαμε !! Οπότε μάλλον πάω για Revoltec.. Οι SilenX Pro είναι απίστευτοι ανεμιστήρες, τουλάχιστον με αυτά που λένε τα specs.. απο εκεί και πέρα ρε man, δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά για cooler.. (το ξέρω.. για Home Page έχω το http://www.skroutz.gr) χαχαχαχα!!!! Νά σαι καλά για τη βοήθεια !
N.I.C Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ναι αυτός είναι ο Zalman .... Σοβαρά πήγες να πάθεις τέτοια ζημιά ??? Μπααα, με τίποτα δεν τον αγοράζω !! Θα έιναι όλη μέρα ανοιχτός ο υπολογιστής ! Δεν θέλω τέτοια! Είπαμε !! Οπότε μάλλον πάω για Revoltec.. Οι SilenX Pro είναι απίστευτοι ανεμιστήρες, τουλάχιστον με αυτά που λένε τα specs.. απο εκεί και πέρα ρε man, δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά για cooler.. (το ξέρω.. για Home Page έχω το http://www.skroutz.gr) χαχαχαχα!!!! Νά σαι καλά για τη βοήθεια ! ρίξε κανένα info να έχουμε κανέναν υπόψιν πέρα από τους SilenX...
Vice Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 πολυ αθόρυβοι οι Silenx αλλα από ποιότητα μαπέ εντελώς... προτείνω noctua
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 και άλλο topic για 120αρι ανεμιστήρα τόσες σελίδες αυτό δεν μας φτάνει? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=233565
ultraxmode Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Thresh δεν λέω οτι δεν έχεις δίκιο.. απλά δεν έχω και τόσο χρόνο ωστε να ψάξω ρε συ για αυτό που θέλω.. Αν πειράζει κάποιον mod , ας το διαγράψει.. ή τέλοσπάντων ας το προσθέσει μέσα στο thread που αναφέρεις.. εμένα δεν με πειράζει.. .
Vice Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 πρέπει να κάνουμε μια ψηφοφορία για τον πιο αθόρυβο και τον πιο καλό (σε CMF ) ανεμιστήρα που προτιμάμε.... αλλιώς δεν παίζει...
christarass Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 +1 και απο μενα για noktua http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=12&lng=en&set=1
oasisAthens Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Εγώ φίλε μου έχω silentx 120 mm στα 11dba και είναι απλώς απίστευτοι.... Εντελώς αθόρυβοι μα εντελώς με πολύ καλή ροή....Αλλά πολύ ακριβοί...Οπότε είναι καθαρά θέμα εάν θέλεις πολύ αθόρυβο σύστημα και εάν είσαι διατεθιμένος να δώσεις τόσα λεφτά.
christarass Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ναι και η noctua σε αυτα τα λεφτα ειναι και δυστηχως οτι πληρωνεις παιρνεις σχεδον παντα
ultraxmode Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Παιδιά.. πήγα τελικά σε έναν φίλο που έχει στο PC του τα ZALMAN F3 120mm και τελικά παρήγγειλα σήμερα δύο.. (ένα σκέτο και ένα με LED GREEN).. και μαζί με αυτά πήρα και δύο φιλτράκια\guards της Akasa και ένα σκέτο Fan Guard της Akasa.. Θα δούμε τί ψάρια έπιασα.. γιατί απο αυτά εξαρτιέται το αν θα κοιμάμαι τα βράδυα ή όχι (Το PC είναι στο δωμάτιό μου - χεχεχε!..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.