frenzy Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 To έχει δει κανείς αυτό? Εγώ δεν τον ήξερα τον τύπο, αλλά προφανώς είναι δημοφιλής. Στο συγκεκριμένο...ντοκυμαντέρ να το πούμε, παίρνει 4 γιάπηδες και τους κάνει υποτιθέμενα σεμινάρια αυτοπεποίθησης, ο πραγματικός του στόχος όμως είναι να τους πείσει να ληστέψουν την τράπεζα της αγγλίας ένοπλοι. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! ! !
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 γαματο απλα για το nlp και μερικα αλλα που δουλευει ξερω αρα δεν αμφιβαλω που εγινε οτι εγινε.
frenzy Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Τρομερό έτσι? Τον ήξερες τον τύπο? Λέει στο Wiki πως είναι illusionist, magician και κάτι τέτοια. Πολύ καλός. Γούσταρα τον τυπάκο που έβαλε τα κλάματα από την αδρεναλίνη στο τέλος. Απίστευτο.
Cue Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Αυτή την περίοδο παρουσιάζει το νέο του show Enigma στην Αγγλία. Ο τύπος είναι κορυφή! Βασικά από τα λίγα που έχω εντοπίσει (που έχει πει κατά καιρούς) έχει απίστευτα ικανή μνήμη, τρελός NLP practitioner, suggestion, misguidance, μαθηματικό μυαλό. Αρκετά βέβαια είναι και απλά "πειράματα". Προσωπικά έχω φάει τρελό σκάλωμα με τα show του!
alex_000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Εχω επισης δει τα παντα που εχει κανει και είναι όντως φοβερος σαν entertainer αλλα δίνει και λιγο food for thought
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.