The_Judas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Εχω εισάγει έναν νέο χρήστη σε domain. Του έχω δώσει δικαιώματα power user μέσω του server (win 2003) και έχω ορίσει το ονομα του υπολογιστή στο active directory. Ο υπολογιστής φαίνεται κανονικά στο lan. Οταν παω ομως να δω τα shared αρχεία των αλλων υπολογιστών μου ζητάει κωδικό πρόσβασης. Τα shared αρχεια του νεου χρήστη όμως είναι ορατά στους άλλους χρήστες κανονικά. Τι μπορεί να φταίει?
tsakonas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Οι αλλοι υπολογιστες που δε σου δινουν προσβαση....εχουν κωδικο? Αν ναι, το βαζεις σωστα μαζι με το username?
The_Judas Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Οι αλλοι υπολογιστες που δε σου δινουν προσβαση....εχουν κωδικο? Αν ναι, το βαζεις σωστα μαζι με το username? Τι εννοείς μαζί με το username? Με ποια μορφή δίνω τους κωδικούς?
tsakonas Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 εννοω αν το username ειναι το σωστο...οπως και το pass...
The_Judas Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ναι, δίνω το username και το password του κάθε υπολογιστή αλλά πάλι δεν γίνεται τίποτα. Το password που δίνουμε εκεί είναι αυτό με το οποίο μπαίνει στα windows το εκάστοτε pc, έτσι δεν είναι?
geioannou Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 αυτος ο νεος υπολογιστης που μολις εκανε join στο domain τι λειτουργικο συστημα εχει? μηπως εχει vista ?
The_Judas Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Οχι XP έχει. Το LAN όμως γενικά αποτελείται απο pc με xp και vista.
LadyAkira Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 γραψε τους κωδικους απο το παλιο σου domain domain\user name password
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.