Προς το περιεχόμενο

3 παλιές παιδικές σειρές 80s που δεν μπορώ να θυμηθώ με τπτ..

Prof_Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την βοήθεια σας.Ψάχνω μερικά χρόνια για 3 ονομασίες παιδικών σειρών αλλά δεν μπορώ να τις βρώ με τπτ.

Η μια παιδική σειρά είναι με κούκλες (οπως τα muppet show να φανταστείτε)

μόνο που εδώ έχουμε τους αρουραίους ή μικρά πλασματάκια που ζουν κάτω απο το έδαφος και τους Γίγαντες που έχουν τα σπίτια τους απο πάνω..

Τα μικρά αυτά πλασματάκια ανεβαίνουν πάνω κλέβουν απο τους γίγαντες φαγητό και διαδραματίζονται κυνηγητά και αλλα ευτράπελα.

Την εδειχνε αν θυμάμαι καλά στην ΕΤ2 ηταν ξένη με υπότιτλους.

Η δετερη σειρά παίζεται αν θυμάμαι καλά με εναν ηθοποιό που κάθετε σε μια πολυθρόνα σε ένα μεσαιωνικό κάστρο μαζί τους ενας σκύλος κούκλα νομίζω και εξιστορεί τρομακτικές ιστορίες..Και αυτη στην ΕΡΤ

Η Τρίτη σειρά πάλι με γίγαντες και νάνους με το τραγούδι εισαγωγής "ερχονται οι γίγαντες οι μεγάλοι νάνοι " ή κάτι τέτοιο τελωσπάντον....

Αυτο νομίζω ηταν ελληνικό..

τις θυμάται κανείς;Ανοίγω ξεχωριστό ποστ γιατι δεν έχουν αναφερθεί πουθενά και φαντάζομαι θα είναι πολύ λίγοι ή ελάχιστοι αυτοι που θα τις ξέρουν ..

Δημοσ.

Ναι τις θυμάμαι αλλά δεν θυμάμαι τίτλους.Υπάρχει ένα site που έχει όλες τις πληροφορίες για όλες τις παιδικές σειρές και καρτούν από το 1970 μέχρι σήμερα.Εκεί τα είχα βρει και τα αναγνώρισα από τις φωτογραφίες.Δεν θυμάμαι το url αλλά το είχα βρει με τη βοήθεια του google.

Δημοσ.

H πρώτη μήπως εννοείς το fraggle rock του ιδιοφυούς Jim Henson που έκανε και το Muppet Show?

Δημοσ.

ναι η πρωτη αυτη ειναι σιγουρα

το δευτερο δε μου λεει τιποτα

για το τριτο εννοεις ενα τηλεπαιχνιδι Κοκκινοι γιγαντες ασπροι νανοι?

Δημοσ.

Το 2ο ηταν Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΙΛΑ, ηταν πρωτη φορα που εβλεπες τα παραμυθια τυπου Γκριμ και Αντερσεν οπως ηταν, δλδ με βια και πεθαινε και κανεις δεν "κοιμοντουσταν" ολοι

Και ειχε και εναν απο τους θεικοτερους σκυλους(νομιζω δεν ηταν κουκλα, ηταν ενας χρυσφαι τριχωτος σκυλαρος) και τα θεικοτερα τζακια εβερ.Κριμα που δεν θυμαμαι το ονομα

Δημοσ.

Για το δευτερο,που ηταν Γ@Μ@ΤΟ,θυμαμαι νομιζω ενα επεισοδειο με ενα σκατζοχοιρο-ανθρωπο,κατι τετοιο κ μια πριγκιπησα,που μιλαμε,τοχε δει κ ειχα κλ@Σει κανονικα,τρελη σειρα...οποιος θυμηθει τιτλο,ειναι θεος...

Δημοσ.

το 1 και 3 βρέθηκαν!!! ήδη κατεβάζω τον πρώτο κύκλο του fraggle rock δυστηχώς δεν μπορώ να βρώ κατι παραπάνω..

οσο για την 2 σειρά ηταν πολύ τρομακτική..τουλάχιστον οσο την έβλεπα μικρός..Τώρα δεν ξέρω πως θα μου φανεί..

Ισω να πέρναμε τηλ την ΕΡΤ για την ονομασία ή θα τρώγαμε πόρτα;

Δείτε κι αυτό εχει πολλά πράγματα! http://www.retromaniax.gr/vb/

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Την βοήθεια σας.Ψάχνω μερικά χρόνια για 3 ονομασίες παιδικών σειρών αλλά δεν μπορώ να τις βρώ με τπτ.

Η μια παιδική σειρά είναι με κούκλες (οπως τα muppet show να φανταστείτε)

μόνο που εδώ έχουμε τους αρουραίους ή μικρά πλασματάκια που ζουν κάτω απο το έδαφος και τους Γίγαντες που έχουν τα σπίτια τους απο πάνω..

Τα μικρά αυτά πλασματάκια ανεβαίνουν πάνω κλέβουν απο τους γίγαντες φαγητό και διαδραματίζονται κυνηγητά και αλλα ευτράπελα.

Την εδειχνε αν θυμάμαι καλά στην ΕΤ2 ηταν ξένη με υπότιτλους.

Η δετερη σειρά παίζεται αν θυμάμαι καλά με εναν ηθοποιό που κάθετε σε μια πολυθρόνα σε ένα μεσαιωνικό κάστρο μαζί τους ενας σκύλος κούκλα νομίζω και εξιστορεί τρομακτικές ιστορίες..Και αυτη στην ΕΡΤ

Η Τρίτη σειρά πάλι με γίγαντες και νάνους με το τραγούδι εισαγωγής "ερχονται οι γίγαντες οι μεγάλοι νάνοι " ή κάτι τέτοιο τελωσπάντον....

Αυτο νομίζω ηταν ελληνικό..

τις θυμάται κανείς;Ανοίγω ξεχωριστό ποστ γιατι δεν έχουν αναφερθεί πουθενά και φαντάζομαι θα είναι πολύ λίγοι ή ελάχιστοι αυτοι που θα τις ξέρουν ..

καλα με εστειλες ..ητανε απιστευτο!!ναι οπαραμυθας λεγοτανε αλλα με ελληνικο τιτλο δεν το βρηκα πουθενα.μονο με αγγλικο.εγω παιδια θυμαμαι ενα αλλο αγγλικο αντιστοιχης φασης.νομιζω ειχε και εκεινο κουκλες..εναν με εναν νεαρο ι παιδι δε θυμαμαι ..αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ειχε ενα πολι μικρουλι μαγικο κουτι και οποτε το ανοιγε εμπαινε σε ενα κοσμο παραμυθενιο και αλλαζε μορφη,θυμαμαι οτι σε ενα ειχε γινει και ελαφι και ετρεχε με τα ελαφια..σας παρκαλω πολυ θυμηθειτε το!!!!

Δημοσ.

ειχε και ενα αλλο στην ΕΡΤ πριν καμια 10αρια χρονια. ηταν ενα βασιλειο (ολοι ηταν ζωα) και ο κεντρικος ηρωας ειχε αμνησια και προσπαθουσε να θυμηθει τι ηταν πριν βρεθει εκει.υποτιθετε γινετε φιλος με τη πριγκιπισσα και αυτη δεν τον πολιπιστευει οτι ειναι πολεμιστης νομιζει οτι τα φανταζεται. σε ενα επισοδειο θυμαμαι ειναι οι δυο τους στο δασος και τοτε μπαινει αυτος στην ομιχλη και πολεμαει ενα δρακο και λιγο πριν διαλυθει η ομιχλη ο δρακος συρρικνωνεται σε σαυρα για να μην τον δει η πριγκιπισσα και πιστεψει τον ηρωα. Ξερει κανεις πιο ειναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...