Προς το περιεχόμενο

8600GT X2

ppgabril13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημέρα σε όλη την κοινότητα. Έχω μια 8600gt της albatron. Καλή κάρτα δεν λέω. Μέχρι στιγμής για αυτά που την θέλω είναι αρκετή. Όμως ήρθε ο καιρός να κάνω μια αναβάθμιση σε αυτή. Και σκέφτομαι τώρα το κόστος που με ταλαίπωρη. Οι καινούργιες κάρτες με καλές επιδόσεις είναι αρκετά ακριβές. Σκεφτόμουν να πάρω την 8800ultra όμως η τιμή της τσούζει πολύ. Γιαφτο μπήκα στην εξής σκέψη να Πάρο μια ίδια 8600gt και να έχω μια διάταξη SLI. Πιστεύεται ότι αξίζει αυτό? Η μητρική μου υποστηρίζει κάτι τέτοιο και το τροφοδοτικό μου είναι 600w.:confused:

Δημοσ.

Δεν αξίζει για πιο λόγο? Παρακαλώ γίνε λίγο πιο σαφής. Παρέλειψα ίσος να αναφέρω ότι παίζω games και πλέον τα καινούργια ναι μεν τα τρέχει η κάρτα ωμός έχω κάποια τρέμουλα στις μεγάλες αναλύσεις. Ας πούμε το crysis δεν το παίζει καλα.Ειναι κρίμα η 22αρα που έχω να μην την εκμεταλλευτώ σωστά.

Δημοσ.

Φίλε μου σίγουρα μια 8800GT είναι καλύτερη επιλογή, αλλά σε παρακαλώ εάν θες δώσε μας μερικά στοιχεία παραπάνω ώστε να είναι ποιο αξιόπιστες οι απαντήσεις που παίρνεις.

στοιχεία όπως τι cpu,mopboard έχεις ? και πολύ σημαντικό τι παιχνίδια παίζεις περισσότερο ? και μέχρι ποσά χρήματα θέλεις να δώσεις για κάρτα γραφικών ?

Δημοσ.

Το SLi δεν αξίζει γενικά γιατί δεν υποστηρίζεται σωστά από τα περισσότερα παιχνίδια, +(bugs, κατανάλωση κλπ.)

Αν έχεις μία high end gpu, και δεν έχεις τι να κάνεις τα λεφτά σου, μπορείς να πάρεις άλλη μία και να πιάσεις κάνα καλό αριθμό σε benches...

Το SLi με δύο middle range gpu's είναι ότι χειρότερη επιλογή μπορεί να κάνει κάποιος, καθώς δεν κερδίζει ουσιαστικά σε καμμία παράμετρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...