Προς το περιεχόμενο

Mac OS Windows media player

d-l-sama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθώ να ακούσω internet radio και τα περισσότερα χρησιμοποιούν wmv ή M3u μορφή!Αν και σε έναν σταθμό μπόρεσα να ακούσω κανονικά μόνο μέσω quick time σε κανέναν άλλον δεν μπόρεσα!Έχω κατεβάσει το Flip4Mac αλλά τίποτα!Τι άλλο πρέπει να κάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσιολογικά νομίζω θα έπρεπε να δουλέψει. Πήγαινε και στο system preferences και μετά στην επιλογή browser. Εμένα έχει αυτόματα προεπιλεγμένη την πρώτη επιλογή που είναι για την χρήση του plug-in.

Επειδή είμαι και καινούριος χρήστης Mac και ενδέχεται να μην καταλαβαίνω τις διαφορές σε σχέση με άλλα λειτουργικά εννοείς το quicktime browser?Αυτό το έχω τσεκάρει!Αλλά και πάλι δεν παίζει στα περισσότερα!

Όχι στο Quicktime browser. Στα Preferences του Flip4Mac. Αν και από εκεί πάλι δεν θα έχεις αποτέλεσμα κατά πάσα πιθανότητα.

Δοκίμασε να ακούσεις από VLC. File-> Open Network και βάζεις το link του stream. Λογικά θα παίξει.

Sorry d-l-sama, δική μου παράληψη. Ναί, όπως είπε και ο φίλος ο dali εννοούσα στο μενού browser του flip4mac. Δεν ξέρω μήπως έχει πειραχτεί και καμιά ρύθμιση στοn internet browser σου κιόλας περί plug-ins. Ψάξου.

Να φανταστώ ότι ξεμείνατε από ιδέες?Εγώ ακόμα μόνο από έναν σταθμό ακούω μουσική!Και πάλι όχι όσο θέλω!Μόνο κάποια ώρα και μετά μου ξαναπαίζει ότι έκανε buffer!Κάτι σαν να το κρατάει μέσα στην μνήμη!Και όταν φουλάρει φτου και από την αρχή!ΑΑ και για να βάλω το url στο VLC πρέπει να το δω!Να το ξέρω!Και όταν πατάω εγώ για να ανοίξει δεν μπορώ να το δώ!Μου βγάζει μόνο το εικονίδιο του e-radio που προσπαθεί να το παίξει σε wmv και μετά ανοίγει το quick time player!

Από e-radiο κανα 2 σταθμοί που είχα δοκιμάσει παλιά παίζανε. Επίσης κάμποσες φορές έχω ακούσει online από sport-fm.gr και skai.gr. Οπότε κανονικά τα περισσότερα ραδιόφωνα θα έπρεπε να παίζουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...