peorambo Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Καλημερα φιλοι μου. Εχθες ηρθε στο σπιτι ο τεχνικος απο την Vivodi.Κατεβηκα κατω μαζι του στο κουτι του ΟΤΕ.εβαλε ενα modem στο κουτι και δουλευε μια χαρα το modem του.Οταν ανεβηκαμε στο σπιτι μου το οποιο ειναι στον 3 οροφο και βαλαμε το modem της vivodi ειδαμε οτι δεν ειχε την δυναμη η γραμμη μου να ανεβει απο το υπογειο στον 3 οροφο.Μου ειπαν οτι θελει καινουργια εγκατασταση καλωδιων.Σε εσας εχει δημιουργηθει κατι τετοιο????Βρηκατε την λυση??? Ξερετε κανεναν που να αλλαζει καλωδια ΟΤΕ κοντα στην Νικαια, Κορυδαλλο καπου εκει????
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 να σου πω και εγω κατι πριν πεταξεις τζαμπα λεφτα.πολλες φορες δεν φτεει το καλωδιο απο κατω μεχρι πανω αλλα φτεει απο το πρωτο πριζακι μεχρι τα υπολοιπα.οποτε ξηλωσε το πρωτο πριζακι και δες αν παιζεις εκει που επαιζες και στον κατανεμητη.η περιπτωση να φτεει το καλωδιο απο κατω μεχρι πανω ειναι 1 τις εκατο ενω να φτεει απο το πρωτο πριζακι μεχρι το τελευτεο ειναι το υπολοιπο 99
Superior Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 πολυ σωστα το προτεινει ο φιλος, πιθανοτατα το προβλημα να ειναι στην εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου ... (3 οροφοι αποσταση δεν ειναι τιποτα, αν στον κατανεμητη σου παρουσιαζει καλα στατιστικα γραμμης)
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 σε 2 περιπτωσεις εχω δει να φτεει το καλωδιο απο κατω μεχρι πανω.2 περιπτωσεις στις 2000 3000 χιλιαδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.