klinika nekros Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 καλησπερα!ενδιαφερομαι ν'αγορασω ενα ζευγαρι ακουστικα(οχι βαρυκοιας!) ψειρες και κανονικα και θα ηθελα να μου προτεινει καποιος απο ενα καλο ζευγαρι ακουστικων και για κανονικα(τα μπιφτεκια,τα λεγομενα....)και ψειρες!θελω ν'ακουγονται πολυ καλα τα μπασα και γενικα ο ηχος να χει βαθος ,να μην ειναι επιπεδος!πειτε μου αν γινεται μαρκα,τιμες στο περιπου και που μπορω να τα βρω αν δε ζηταω πολλα...ευχαριστω!
iced Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Τα καλυτερα που εχω ακουσει ειναι τα in ear της apple.. Τα δευτερα ειναι τα sony in ear που εχουν τα κινητα της walkman, τρμερα και αυτα... Να εχεις υποψη για ολα τα inear το εξης, δεν ειναι για πολλα κουνηματα γιατι βγαινουν ευκολα απο τα αυτια, αν θες χρηση οταν περματας πχ δεν θα σου κανει κανενα ινεαρ
grmako Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Φιλαράκι όταν λες τα καλύτερα πόσα λεφτά δίνεις.... Γτ να σου προτείνουμε τα καλύτερα αλλα είναι τσουχτερά: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978219&product=1031481 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978219&product=1024728 Δν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο.... Αλλίως πές μας αμα δίνεις και πάνω απο 200 euro να το ψάξουμε.... Αλλά δν πιστεύω να κάνεις καμια τέτια τρέλα!:::D: Δλδ έχουμε και άλλα 2 προιόντα ανα ενδιαφέρεσε.... http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/640014/art/akg/aeioooeeu-eaoae-o-k-701-e.html http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/758443/art/ultimate-ears/aeioooeeu-triple-fi-10-pr.html
grmako Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Είδα κάτι Boss ακουστικά φιλε μου ...14000 euro περίπου και ήταν και ψείρες.... Τρελάθηκα....
FarCry Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 παρατηρησεις 1) ο τυπος ειπε για ψειρες οχι για cans. οποτε AKG και λοιπα απορριπτονται επισης πρεπει να γνωριζετε οτι τα cans θελουν με αρκετα ohms οποτε χρειαζεται να κουβαλας με το mp3 σου και amp ελαχιστα λειτουργουν χωρις την αναγκη amp οπως τα grado SR60 2) δε χρειαζεται να αγορασεις τα triple fi 10 αν θελεις φτηνα in-ear αγορασε τα CX400 η EP830. γενικα τα in-ear εχουν καλυτερο ηχο απο τα buds. μια χαρα ειναι τα in-ear για το βαδισμα μη λεμε οτι ραδιοαρβυλα θελουμε. απλα πρεπει να κανει καλο fit
iced Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 μια χαρα ειναι τα in-ear για το βαδισμα μη λεμε οτι ραδιοαρβυλα θελουμε Καλα πλακα κανεις? Απο πρσωπικη εμπειρια το λεω... Δεν ειναι θεμα να σου βγει απο απο το αυτι τελειως, λιγο να κουνηθει χανεται το θεμα... Και δεν ειναι δυνατον σε κανενα ακυστικο in ear out ear ξερω γω να μην μετακινειτα στο περπατημα
antonl Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 @iced: Δε νομίζω να ζητούσε κάτι τόόσο υπερβολικό, ο klinika nekros που να μην κουνάει χιολιοστό με το περπάτημα και θα συμφωνήσω με τον FarCry πως μια χαρά είναι για περπάτημα, επίσης από προσωπική εμπειρία τόσα χρόνια. Αν ήθελε κάτι extreme φαντάζομαι θα το τόνιζε. Φυσικά ο ίδιος μπορεί να μας πει καλύτερα, όπως και σε τι τιμή κυμαίνεται το budget του.
iced Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μαλλον με παρεξηγησατε, ολη η φιλοσοφια του in ear ειναι στην πολυ καλη εφαρμογη στο αυτι ωστε να μπορεσεις να ακουσεις οτι εχει να σου δωσε το ακουστικο... Φυσικα και μπορεις να περπατας ταυτοχρονα αλλα δεν ακους οτι εχουν να σου προσφερουν
tsavi1991 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 υπαρχουν καλα ακουστικα μεχρι 15 ευρώ ή ειναι ολα μουφα?
FarCry Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μαλλον με παρεξηγησατε, ολη η φιλοσοφια του in ear ειναι στην πολυ καλη εφαρμογη στο αυτι ωστε να μπορεσεις να ακουσεις οτι εχει να σου δωσε το ακουστικο... Φυσικα και μπορεις να περπατας ταυτοχρονα αλλα δεν ακους οτι εχουν να σου προσφερουν και εγω απο εμπειρια μιλαω δεν υπαρχει προβλημα. και δεν κουνιουνται αν εχουν μπει καλα. επισης παιζει ρολο και το tip αν ειναι απο σιλικονη η απο αφρο. ο αφρος ειναι πολυ πιο secure απο τη σιλικονη. επισης εχει σημασια αν τα φορας προς τα κατω η over the ear. over the ear εκτος απο την σχεδον εξαφανιση του μικροφωνου απο τις τριβες του καλωδιου κατα την κινηση (σε αυτο παιζει ρολο και η ποιοτητα του καλωδιου κατα ποσο κανει tangle) στηριζει και το βαρος του ακουστικου (5-10grams) και ετσι δεν τιθεται θεμα να σου κουνηθει. εσυ για να εχεις τετοιο προβλημα υποθετω οτι δεν καλο fit to silicone tip. επισης δεν πρεπει να κουνας τα αυτια σου πανω κατω αν νιωθεις καπως αβολα γιατι κακα τα ψεμματα τα in-ear προκαλουν ear-fatigue μετα απο καποια ωρα. δεν ειναι οπως τα earbuds η τα cans. βεβαια με τον αφρο εχει πολυ λιγοτερο discomfort Α και ενα tip. οταν τα χωνεις να ανοιγεις το στομα σου. μπαινουν καλυτερα και ασφαλιζουν περισσοτερο.
klinika nekros Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 σας ευχαριστω ρε παιδια ολους για τις απαντησεις αλλα ακομα δε μου ειπε κανεις καποιο συγκεκριμνο μοντελο=μαρκα μεχρι 35 ευρω τοσο για ψειρες οσο και για κανονικα μεγαλα 'μπιφτεκια' ακουστικα....
sdermi Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Καλησπέρα. Επειδή έχω και του ipod τα ακουστικά και αυτά που σου προτείνω στο παρακάτω link ως ποιότητα θα σου έλεγα πάρε akg, ως στιλ του ipod ειναι πολυ ωραία αλλά δεν είναι value for money (πληρώνεις apple). Πάντως αν τα βρεις σου προτείνω να πάρεις τα akg τα οποία έχουν θαυμάσια ποιότητα ήχου. http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=2576
kdiamant Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Καλησπέρα και απο εμένα! Μιας και μιλάτε για ακουστικά, τι προτείνεται απο ψείρες με bluetooth? Δεν τα μπορώ τα καλώδια...
GIORGARAS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας είπα να μην κάνω νέο topic αφού σχετίζεται η ερώτηση μου. Ψάχνω ακουστικά για τον υπολογιστή μου για μουσική, καμιά ταινία και κλήσεις voip. Να πω ότι έχω παραγγείλει ήδη μικρόφωνο ξεχωριστά οπότε σκέτα ακουστικά. Να διευκρινίσω τα εξής: 1) έχω κάτι πατάτες headset logitech αλλά με πίεζαν στα αυτιά λίγο και σε συνδυασμό ότι χάλασαν τα αλλάζω. 2) Χαλάω ακουστικά γιατί το καλώδιο πολλές φορές πατιέται από καρέκλα και κάποια στιγμή τα παίζει. Λύσεις 1) παίρνω πάλι με καλώδιο αλλά το προσέχω να το περάσω από κάπου να μην πατιέται. 2) παίρνω ασύρματα ακουστικά. Για το 1) έχω καταλήξει κάπου σε beyerdynamic μοντέλα DT-990 και άνω, κόστος κάπου 140-180 ευρώ. Για το 2) μάλλον προς AKG Κ 940 με κόστος γενικά κοντά στα 200 ευρώ. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι από αυτά? Δεκτές και νέες προτάσεις αλλά είχα χαθεί μέχρι να καταλήξω σε αυτά. Κανείς με γνώμη για τα ασύρματα της AKG κάπου στα 250 ευρώ που έχουν και dolby για ταινίες? Βασικά είχα την δυνατότητα να δοκιμάσω κάτι φθηνά beyerdynamics και μου άρεσαν καθώς και τα sony mdr 7504 αλλά όπως μου είπε και ο φίλος τα sony αυτά είναι για πιο dj καταστάσεις (δεν ασχολούμαι με τέτοια) και με κούρασαν μετά από αρκετή ώρα. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.