Προς το περιεχόμενο

ψυκτρα

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι. Αλλά με χειρότερα αποτελέσματα μάλλον... :P

Δεν είσαι ευχαριστημένος με την Ninja Plus?

Τι Cpu έχεις, και σε τι θερμοκρασίες φτάνει σε full load?

Δοκίμασέ της και έναν πιο αποδοτικό 12άρη, αν θες καλύτερα αποτελέσματα.

Δημοσ.

ναι ρε man,αλλα εχω τρελες θερμοκρασιες και δεν ξερω γιατι...εχω q6600 στα 2,4 και εχω load 80-85 βαθμους,γιατι??τι φταιει????

Δημοσ.
ναι ρε man,αλλα εχω τρελες θερμοκρασιες και δεν ξερω γιατι...εχω q6600 στα 2,4 και εχω load 80-85 βαθμους,γιατι??τι φταιει????

Δεν είναι normal οι θερμοκρασίες σου, μπορεί να φταίει:

• To software που τις διαβάζει. (δοκίμασε με everest)
  • Τα bios που δείχνουν ότι να'ναι. (Αν έχεις Asus μητρική, κάνε update, είναι συνήθες bug).
  • Λανθασμένη τοποθέτηση της ψύκτρας. (μπορεί να μην πατάει καλά, να μην έχεις βάλει σωστά την θερμαγώγιμη πάστα, κλπ.)

Υπο φυσιολογικές συνθήκες, δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει τους ~45 C ο επεξεργαστής σου (σε full load) με την Ninja Plus.

Δημοσ.

Φίλε μου αποκλείεται να φταίει το μοντέλο της ψύκτρας σου ειδικά με την συγκεκριμένη που είναι παρόμοια σε επιδώσεις με αυτή που έχω εγώ (zalman 9500), με χρήση artic silver 5 και με τον Q6600 που έχω οι θερμοκρασίες μου στα 2400 είναι σε idle 29-31 και σε full load 42-45. Και σου μιλάω για core temp και όχι για cpu temp που είναι ελαφρώς χαμιλότερη.

P.S. Εγώ θα κοιτούσα και το airflow που έχεις στο κουτί καθώς και εάν έχεις πλαϊνούς ανεμιστήρες εάν έχουν τοποθετηθεί σωστά. (εγώ παλαιότερα είχα κάνει τέτοια π@π@ριά και ο πλαϊνός ανεμιστήρας που κοιτούσε απευθείας στην ψύκτρα του υπολογιστή τον είχα βάλει να βάζει αέρα από έξω..δλδ η ψύκτρα έβγαζε αυτό έβαζε και δώρο άδωρο...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...