Προς το περιεχόμενο

Νεο pc

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.εχουμε και λεμε.οριο μεχρι 1100 ευρω χωρις οθονη,μονο tower.χρηση παιχνιδια και γενικα σκληρη δουλιτσα :-).εχω καταληξει ως τωρα στον Q6600 επεξεργαστη,8800 gts vga και θελω προτασεις για κιτακι μνημων 4gb τροφοδοτικο,και μητρικη.σε asus με βλεπω αλλα παιζουν πολλες και δν ξερω τι να διαλεξω:-D.ευχαριστω εκ των προτερων παιδες

Δημοσ.

Σημαντική ερώτηση:

Θες να το ξεκοκκαλίσουμε να φτάσει ως το όριο?

(επειδή μπορείς να φτιάξεις αξιοπρεπέστατο σύστημα και με τα μισά λεφτά) ;)

Δημοσ.

jz6ljzkb7u5dh904w629.jpg

Αυτή η σύνθεση είναι ότι θεωρώ αυτήν την στιγμή ότι καλύτερο βάση τιμής/απόδοσης.

Τα λεφτά που σου περισσεύουν μπορείς να τα επενδύσεις σε ένα καλό κουτί αν θες, ή να τα προσθέσεις σε αυτά που πιθανόν να δώσεις για να πάρεις μία καλή οθόνη (αν δεν έχεις).

Αν δεν σε πειράζει να ψωνίσεις από διαφορετικά μαγαζιά, προτίμησε αυτή την μητρική και αυτές τις μνήμες.

Δημοσ.

Μια παρατήρηση..μια χαρά είναι η σύνθεση..απλά λίγο δυνατότερο τροφοδοτικό...650..μην πάρεις μια vga αυριο κ θες κ τροφοδοτικό...

Δημοσ.

βασικα εγω θα ελεγα αν στο επιτρεπουν τα οικονομικα να πας σε καμια mobo με το intel x38 einai 100 eyro παραπανω αλλα αξίζει

Δημοσ.
Μια παρατήρηση..μια χαρά είναι η σύνθεση..απλά λίγο δυνατότερο τροφοδοτικό...650..μην πάρεις μια vga αυριο κ θες κ τροφοδοτικό...

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν δεν έχεις βλέψεις SLi/CrossFire, το συγκεκριμένο είναι μια χαρά για οποιαδήποτε κάρτα γραφικών.

(τωρινή ή του άμεσου μέλλοντος).

βασικα εγω θα ελεγα αν στο επιτρεπουν τα οικονομικα να πας σε καμια mobo με το intel x38 einai 100 eyro παραπανω αλλα αξίζει

Για ποιο λόγω ακριβώς αξίζει το x38?

Mε τον PaNtErAz συμφωνώ, αξίζει μάλλον το κάτι παραπάνω για τον Seagate. ;)

Δημοσ.

Για τον Q6600 εννοείς?

Δεν αξίζει κατά την γνώμη μου, εκτός και αν χρησιμοποιείς συγκεκριμένες εφαρμογές που μπορούν να εκμεταλευτούν σωστά 4 πυρίνες.

Σε gaming και καθημερινές εφαρμογές, ο 8400 θα σου αποδώσει πολύ καλύτερα. ;)

(με τα σημερινά δεδομένα τουλάχιστον)...

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο.σχετικα με 4-5 8800gts που κυκλοφορουν και που κυμενονται απο 195-230 ποια η διαφορα?

Δημοσ.

το μαγαζί ίσως?

υπάρχουν gts με 320,512 κ 640mb μνήμης...

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν δεν έχεις βλέψεις SLi/CrossFire, το συγκεκριμένο είναι μια χαρά για οποιαδήποτε κάρτα γραφικών.

(τωρινή ή του άμεσου μέλλοντος).

έχει διαφορά αν θες αύριο να βάλεις μια κάρτα σαν την δική μου κ σου ζητάει 580 minimum...έχει διαφορά το τροφοδοτικο..

Δημοσ.

ναι δεν εννοω σχετικα με τα mb.αλλα πχ εδω τι διαφορα εχουν ?ποια η διαφορα αναμεσα σε albatron 8800gts twintech,sparkle evga?καλα οχι οτι υπαρχει καμοια τεραστια διαφορα στην τιμη αλλα ειναι 10-20 ευρω ρε παιδι μου

• Super Moderators
Δημοσ.

ε διαφορετική μάρκα...ίσως να έχουν συνοδευτικά παραπάνω...

αλλά κατασκευαστικά είναι ίδιες...μόνο το αυτοκόλλητο αλλάζει

Δημοσ.

για τροφοδοτικα enermax τη γνωμη εχεις?εχει ενας γνωστος μου 2-3 χρονια ενα noisetaker 600αρι και φαινετε πολυ αξιοπιστο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...