kostass13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 σκεφτομαι να παρω αυτην την καρτα....η τιμη της ειναι στα 140Ε....μια χαρα μπορω να πω ειναι και οβερκοκλαρισμενη....ολα καλα ολα ωραια αλλα τι λεει η καρτα σαν μαρκα,μηπως κατι δεν παει καλα? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1080962
liopyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Edit: Αφού διορθώθηκε, ας το συζητήσουμε. H mushkin μπορεί να μην μας έχει συνηθίσει σε υλοποιήσεις για κάρτες γραφικών, αλλά είναι σίγουρα από τις πιο respect εταιρίες σε μνήμες ram. Πρoσωπικά πιστεύω πως το σύστημα ψύξης είναι καλύτερο από τις normal εκδόσεις, έχει μεγαλύτερο fan (=λιγότερος θόρυβος), και το γεγονός πως βγαίνει και clock-αρισμένη σε τόσο καλή τιμή, νομίζω πως την κάνει αγορά/ληστεία. Θα την έπαιρνα χωρίς κανένα ενδοιασμό.
lantzoipyrgos Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ρώτησε να μάθεις απο κάπιον που την έχει σχετικά με της θερμοκρασίες που αναπτύση.Κατά τα άλλα στα λεφτά αυτά μόνο η ESC είναι καλή περίπτωση τιμή/αποδοση.
u_n_f Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Και εγω σκεφτομαι να την παρω, στα χαρτια ειναι η καλυτερη επιλογη νομιζω! Αν καποιος την εχει ας γραψει τις εντυπωσεις του γιατι οπως και να το κανεις η mushkin ειναι καινουργια στο σπορ!
pavloan Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Έχοντας αποφασίσει να πάρω μια 8800GT γύρω στα 150Ε, σκέφτομαι και εγώ σοβαρά την Mushkin αν και δεν έχω δει κάποιο αναλυτικό review και δεν γνωρίζω την ποιότητα του συστήματος ψύξης που χρησιμοποιεί. Στα χαρτιά πάντως φαίνεται πολύ καλή overclocked και με τα δωράκια της μαζί! Τελικά είμαι σε δίλημμα μεταξύ αυτής και της ECS με το Arctic Accelero S1 που είναι 10Ε ακριβότερη στο Πλαίσιο. Ποιά απο τις 2 αυτές λοιπόν ή κάποια άλλη στα ίδια χρήματα? Any help please?!
liopyr Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Mόλις πρόσεξα συνοδεύεται και από μπλουζάκι Mushkin, ενώ οι drivers της είναι σε usb flash! (σας μένει και το flash 1giga)
Sadamiraq Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Mόλις πρόσεξα συνοδεύεται και από μπλουζάκι Mushkin, ενώ οι drivers της είναι σε usb flash! (σας μένει και το flash 1giga) Πωπω η προφητεια που ειχε ειπωθει οταν εμφανιστικαν τα φλασακια επαληθευτικε σε λιγο καιρο μια τσιχλα να παρεις θα σου δινουν δωρο μια φλας
D3aThLoCk Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 φιλε μου ακριβος το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την mushkin τι pci-x εχει η μητρικη σου 1 η 2? σε οσους το εχει κανει αυτο εχουν 1! Η καρτα παιζει σε 49-52 βαθμους μονιμα και μεχρι να crashari ειναι απιστευτη!!!!
gbras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 μπα εγω εχω την 680ι SLI και συμβαινει το ιδιο. Η καρτα ειναι προβληματικη και δεν καταλαβαινω γιατι δεν την απεσυραν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.