sonkun Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δεν έχω ούτε 2 μέρες που την πήρα και έχω προβλήματα του τύπου ότι παγώνει ο υπολογιστής ύστερα από 5-10 λέπτα παιχνιδιού (οποιοδήποτε παιχνίδι tomb raider ,company of heroes etc )φυσικά στα xp δεν έχει παρουσιαστει κάποιο πρόβλημα ΜΟΝΟ όταν παίζω κανα game και αφού τρώει το κόλλημα και κάνει τον ήχο loop κάνω χειροκίνητο restart αναγκαστικά. Παρατήρησα ότι η θερμοκρασία της κάρτας είναι στους 50-60 κελσίου !!(ίσως είναι φυσική αυτή η τιμή δεν ξέρω για πείτε και εσεις αφού ανάλογη εμπειρία δεν είχα με την GF440MX που είχα πριν την αλλάξω με την τωρινή) Το system έχει P4 2,4Ghz, POWER SUPPLY 350 Watt (to manual της κάρτας λέει για ελάχιστο 300 δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα μιας και σε άλλα forum όσοι εκαναν αντικατάσταση με 2 X Watt από ότι έχω δεν είδαν μέρα ) Α η μητρική είναι της Gigabyte Ga-8VT800(-L) τι στο καλό παίζει ?? AGP 8X και έχω κάνει εγκατάσταση τους new drivers της NVIDIA καθώς και το bios είναι οκ το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα, λειτουργικό WINXP SP3 ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ EINAI TA ΙΔΙΑ (Τώρα είμαι και λίγο καχύποπτος αφού το κουτί περιέχει μέσα πράματα που είναι κάπως άσχετα το δευτερο manual είναι στα γαλλικά και έχει άκυρες εικόνες εγκαταστασης και γράφει La carte VGA GV-N446D !!!! φαντάσου να μου πλάσαραν ελαττωματικό πράμα)
liopyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Oι θερμοκρασίες της κάρτας είναι normal. Oι θερμοκρασίες του επεξεργαστή είναι οκ?
sonkun Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 λογικα ναι φοράει γομαρόψυχτρα Scythe NINJA PLUS CPU Cooler
liopyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Τσέκαρέ τες με κάποιο software, και κάνε και ένα reset το bios πριν καταφύγουμε σε hardware λύσεις.
n3a Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Eπειδή είχα την 7600 agp (της Albatron) και είχα πολλά προβλήματα, κατά τη γνώμη μου 2 τινά συμβαίνουν: 1) είναι ελλατωματική η κάρτα (η δική μου μάλλον ήταν από την πρώτη μέρα που την χρησιμοποίησα) 2) φταίει η μητρική που φέρει Via chipset και των οποίων οι ελεγκτές AGP είναι για τα μπάζα... (έφαγα πολύ ψάξιμο για να το βρώ αυτό) Δες αν μπορείς να δοκιμάσεις την κάρτα σε άλλο PC για να σιγουρευτείς οτι δεν είναι ελλατωματική. Επίσης πέρασε ξανά τους drivers κάνοντας πρώτα εκαθάριση των παλαιών με το Driver Cleaner. Τέλος φρόντισε η κάρτα να είναι μόνη της συνδεδεμένη στην εξτρά τροφοδοσία (χωρίς άλλες συσκευές δηλαδή), έχει αναφερθεί οτι οι 7600 της nVidia είναι κάπως "περίεργες" στην τροφοδοσία... Αν τίποτα από αυτά δεν δουλέψει μάλλον έπεσες σε ελλατωματική κάρτα (καθόλου σπάνιο).
sonkun Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 λοιπον μέσω του everest έχουμε 34 C για την CPU ΚΑΙ 57 C για την GPU υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το σύστημα πχ στα voltage values έχω +2.5V 2.48 +3.3V 3.25 +5V 4.09 +12V 12.10V +5V STANDBY 4.04V AGP CONTROLLER AGP VERSION 3.05 AGP STATUS ENABLE AGP APERTURE SIZE 64MB CURRENT AGP SPEED 8X κτλ Σε λίγο θα γίνει και το reseτ , υπάρχει περίπτωση να κολλάει λόγο κάρτας ήχου?
sonkun Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 n3a θα φροντίσω για την τροφοδοσία βασικά και καλα που το είπες την έχω με τον σκληρό δίσκο μακάρι να είναι αυτό το πρόβλημα
sonkun Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μπα τπτ απέτυχαν όλες οι προσπάθειες τώρα κολλάει πίο γρήγορα από πριν hardware problem ίσως τροφοδοτικό ίσως κάρτα γραφικών ίσως μάπα μητρική τι να πω δεν ξέρω !
liopyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δοκίμασε την πρώτα κάρτα σε άλλο Pc, καθώς είναι η πιθανότερη ''ένοχος''.
sonkun Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 να δω που θα βρω AGP slot τωρα και ακου τα κριτήρια επιλογής μου !!! (ειμαι για μπατσες) ανάμεσα σε GAΥBYTE GEFORCE 7600GS GV-N76G256D-RH 256MB SILENT που την επέλεξα και SAPPHIRE RADEON HD2600XT 256MB για τον λόγο και μόνο ότι δεν θα έχω fan να μου σπάει τα νεύρα !!!! + ότι είδα μέσω όρο 9 (84 votes) ωραίος πρέπει να είμαι !
liopyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Βασικά έκανες πολύ καλή επιλογή. Ειδικά σε σχέση με την 2600... Το ότι δεν σου έκατσε, έτυχε. Γενικότερα δεν έχω ακούσει προβλήματα για την 7600 ξανά... Κάνε μόνο ένα search να δεις πόσος κόσμος έχει πρόβλημα με την 2600σειρά της ATi (ειδικά τις ΑGP εκδόσεις) και τους απαράδεχτους drivers της.
sonkun Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 λοιπόν ψαχνοντας το καλύτερα βρήκα http://freestone-group.com/video-card-stability-test/benchmark-results.html#NVIDIA όπου στα results έχει 213 - 325 αλλά το δικό μου αποτέλεσμα ήταν 12 και πάγωσε μετά από 10 λεπτά περίπου τώρα για το PSU το αυτοκολλητάκι λέει max 330W for +3.3 , +5 and +12 vdc output combination max 350W for total combination Test cpu http://www.cpubenchmark.net/common_cpus.html δικο μου αποτέλεσμα 77,7 για P4 2,4Ghz !!!!
sonkun Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Τελικά η κάρτα είναι Τεχνικά άρτια (κακή φάση),τελικά να αλλάξω μητρική και PSU(τι προτείνετε )? δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει πλέον....
liopyr Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Πάρε ένα καλό Psu, που θα το κρατήσεις και σε επόμενη αναβάθμιση. Αν θέλει μητρική, μάλλον δεν αξίζει, εκτός και αν βρεις καμμία πολύ φθηνή μεταχειρισμένη και αν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.