Προς το περιεχόμενο

Καίγομαι!!!!

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εξελιξεις στο θεμα θερμοκρασιας του q6600(λέω εξελίξεις γιατί έχω ξαναθίξει το θέμα.) Εχτές το speedfan κ το coretemp δειξαν 95 βαθμους.Τα παιξα,όλα λειτουργούν κομπλέ.Αλλα το speedfan μου δινει 1.26 V sto +12V k -16.64 στο -12V . τι πρέπει να κάνω φταίει το τροφοδοτικό? :cry

Δημοσ.

θα το δοκιμάσω κ θα σας πω τα αποτελέσματα.Εαν ειναι όμως προβλημα του τροφοδοτικού παιζει να ανεβαίνουν απο αυτο οι θερμοκρασίες?

Δημοσ.
θα το δοκιμάσω κ θα σας πω τα αποτελέσματα.Εαν ειναι όμως προβλημα του τροφοδοτικού παιζει να ανεβαίνουν απο αυτο οι θερμοκρασίες?

Όχι. :-) ________

Δημοσ.

Αν το τροφοδοτικό δίνει παραπάνω volt από όσο πρέπει τότε υπερθερμαίνεται το κύκλωμα. Αν μια συσκευή δουλεύει με 12v και πάνε 14v τότε θα την κάψει! Δίνει 16v αντί για 12v και το σκέφτεσαι; Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Bασικά είναι σίγουρο πως διαβάζει λανθασμένες ενδείξεις.

Δίνει 16v αντί για 12v και το σκέφτεσαι; Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό.

Δεν λέει πως δίνει 16V αλλά 1.6V

Δεν γίνεται να δουλέψει ένα σύστημα με 1.6V στην +12.

Απλά. :-)

Δημοσ.
Λοιπον εξελιξεις στο θεμα θερμοκρασιας του q6600(λέω εξελίξεις γιατί έχω ξαναθίξει το θέμα.) Εχτές το speedfan κ το coretemp δειξαν 95 βαθμους.Τα παιξα,όλα λειτουργούν κομπλέ.Αλλα το speedfan μου δινει 1.26 V sto +12V k -16.64 στο -12V . τι πρέπει να κάνω φταίει το τροφοδοτικό? :cry

Νομίζω ότι λέει -16.64 στο -12. Τελικά πόσο είναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...