chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέσα στην εβδομάδα μου έσπασε το παρ πριζ του αυτοκινήτου, μου ράγισε για την ακρίβεια μιας και έπεσε ένα πετραδάκι/πέτρα πάνω του την ώρα που οδηγούσα (ότι χειρότερο μου έχει συμβεί 8 χρόνια που οδηγώ). Πάω λοιπόν για αλλαγή μέσα στην εβδομάδα και αναρωτιέμαι τι θα γίνει με το σήμα των τελών κυκλοφορίας που έχω κολλημένο πάνω του? Μπορώ να απευθυνθώ κάπου ώστε να μου δώσουν νέο? Εννοείται πως έχω την απόδειξη πληρωμής στην κατοχή μου.
MiSSLiTTleDeVil Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Εκει που θα σου αλλαξουν το τζαμι, θα στο ξεκολλησουν και θα στο κολλησουν στο νεο. Το κακο ειναι οτι στο νεο τζαμι, θα το κολλησουν με κολλα κατι το οποιο σημαινει οτι για να το βγαλεις μετα θα ταλαιπωρηθεις αρκετα.
kostastnt Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Θα το αναλάβει ο μάστορας που θα σου αλλάξει το τζάμι μην αγχώνεσαι. Πηγαίνωντας προς τα εκεί προσοχή! ΌΧΙ μεγάλες ταχύτητες γιατί οι μεγάλοι κραδασμοί μπορούν να στείλουν το τζάμι πάνω σου. Πρόσεχτικα πήγαινε
Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Εκει που θα σου αλλαξουν το τζαμι, θα στο ξεκολλησουν και θα στο κολλησουν στο νεο.Το κακο ειναι οτι στο νεο τζαμι, θα το κολλησουν με κολλα κατι το οποιο σημαινει οτι για να το βγαλεις μετα θα ταλαιπωρηθεις αρκετα. Γιατι να το κολλησουν με κολα; Υπαρχουν διαφανες κολλητικες ταινιες που κανουν μια χαρα τη δουλεια τους.
klainmaingr Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Θα το βγάλουν με τη γνωστή σπάτουλα με ξυραφάκι για τα τζάμια και πολύ πιθανόν να το κολλήσουν ως έχει.. Αν το ζεστάνεις απο πάνω με ένα πιστολάκι πριν το βγάλεις μπορείς να το κολλήσεις απευθείας χωρίς κανένα πρόβλημα στο νέο παρμπρίζ..
nikos_e34 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 η να πας με την αποδειξη στην εφορια και να σου δωσουν νεο σηματακι εναντι 3 ευρω η να κρατησεις σε σακουλα το κοματι του παρμπριζ με το σηματακι επανω στο πορτ μπαγκαζ
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 η να πας με την αποδειξη στην εφορια και να σου δωσουν νεο σηματακι εναντι 3 ευρω η να κρατησεις σε σακουλα το κοματι του παρμπριζ με το σηματακι επανω στο πορτ μπαγκαζ Αντιγράφω απο το Auto Build Hellas: Σε περίπτωση κλοπής, απώλειας ή καταστροφής του ειδικού σήματος, ο κάτοχος δεν απαλλάσσεται από την υποχρέωση προμήθειας νέου σήματος. Στην περίπτωση αυτή, επιβάλλεται πρόστιμο 30 ευρώ, ενώ το σήμα χορηγείται χωρίς άλλη επιβάρυνση.
MiSSLiTTleDeVil Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Γιατι να το κολλησουν με κολα; Υπαρχουν διαφανες κολλητικες ταινιες που κανουν μια χαρα τη δουλεια τους. Για συνεργεια μιλαμε, που το θεμα απλα δεν τους ενδιαφερει. Κανενας δεν το κανει αυτο. [..]η να κρατησεις σε σακουλα το κοματι του παρμπριζ με το σηματακι επανω στο πορτ μπαγκαζ Κατι τετοιο σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν σε καλυπτει -σε πιθανο ελεγχο.
chill Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Καταπληκτικά....Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η προμήθεια από την εφορία έναντι 30 ευρώ είναι και η τελευταία λύση, θα δοκιμάσω όλες τις άλλες που προτείνατε και σε περίπτωση που αποτύχουν βλέπουμε.... Επειδή χτες το βράδυ όπως πληροφορήθηκα πριν από λίγο και ένας άλλος φίλος έπαθε ακριβώς την ίδια ζημιά στο ίδιο σημείο -Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της Χαλυβουργικής, περιοχή Ασπροπύργου- όσοι περάσετε από εκεί έχετε το νου σας. Μάλλον κάποιο κωλόζωο παίζει με τις ζωές των ανθρώπων....
andreapaog328 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 αν δεν κάνω λάθος...(αν δεν κάνω λάθος) είχε ξανασυζητηθεί παρόμοιο περιστατικό στο forum...και μάλλον δεν ήταν ζώο...
nikos_e34 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ε αυτο και αν πει νταβατζηλικι, εδω σου λενε ενα ευρω για νεο αυτοκολλητο η κρατα το κοματι του μπαρμπριζ σε σακουλα σορρυ δεν περιμενα ενα αυτοκολητο να κανει 30 ευρω
klainmaingr Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Εγώ που το έχω στο ντουλαπάκι μαζί με την ασφάλεια δλδ δεν είμαι καλυμμένος; Τόσους ελέγχους μου έχουν κάνει εδώ και πολλά χρόνια κ δεν είχα πρόβλημα... :|
kostastnt Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Πλέον δεν υπάρχει έλεγχος για τα τέλη κυκλοφορίας... Παλιότερα υπήρχε και ένα μικρό bonus για τους αστυνομικούς αν "έπιαναν" αμάξι χωρίς τέλη. Πλέον κανείς δεν τα κοιτάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.