KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Το ανεγκέφαλο ή μη ,90% στην δημοκρατία κυβερνάει.Είσαι κατά της δημοκρατίας? (Εγώ είμαι) Δεν είχαμε καμία αμφιβολία.
sotirakis.net Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Τωρα πραγματικα sotirakis.net δεν σε ενδιαφερει αν η ελλαδα μεταμορφωθει σε μια πολυπολιτισμικη χωρα...Πιστεψε με πως αν γινει αυτο τοτε θα βλαστημας την ωρα που εγραφες αυτα που εγραφες....(βεβαια αυτο αποκλειεται να γινει κατα την ταπεινη μου γνωμη).Δεν αγωνιστικαν οι προγονοι μας τοσο σκληρα εναντιον τουρκων,αλβανων,βουλγαρων κλπ.,για να διαμορφωθει στο τελος μια χωρα γεματη τουρκους,αλβανους,βουλγαρους κλπ. Προσωπικά, στα αρχίδια μου για την Ελλάδα. Δεν μου έδωσε τίποτα, δεν με βοήθησε πουθενά, δεν πρόκειται να με βολέψει πουθενά καθώς ποτέ δεν ήμουν "γαλάζιο-πράσινο παιδί", δεν με ενημέρωσε για τίποτα (ξεκινώντας από το σχολείο και φτάνοντας μέχρι την εργασία μου τώρα που τελείωσα το πανεπιστήμιο) και το μόνο που έκανε ήταν να με πετάξει στα βαθιά χωρίς μπρατσάκια. ΜΟΝΟΣ μου έπρεπε να μάθω και να καταλάβω τι θέλω να γίνω, πως θα το καταφέρω χωρίς να με πηδήξουν στο ενδιάμεσο, μόνος μου έπρεπε να ψάξω να βρω δουλειά, μόνος μου όλα... Και εγώ αλλά και όλοι μας. Η πολυπολιτισμικότητα δεν έβλαψε κανέναν. Αντιθέτως, η βλακεία και η στενομυαλιά έβλαψε και μάλιστα πολύ ! Πάρε για παράδειγμα τους φίλους μας τους Άγγλους. Εισάγουν μετανάστες φοιτητές. Μπορεί αυτοί οι φοιτητές να μην είναι και τα καλύτερα τζιμάνια (γιατί αν ήταν θα πέρναγαν κάπου στην Ελλάδα) αλλά αφήνουν φράγκα στην Αγγλία. Υπάρχει ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Λέξη άγνωστη στο σύγχρονο ελληνικό λεξιλόγιο.... Επειδή οι πρόγονοι μας αγωνίστηκαν κατά όλων αυτών σημαίνει ότι πρέπει να μην τους θέλω στη χώρα μου, ή πιο light ; Οι πρόγονοι μου πάλεψαν για ΑΛΛΑ πράγματα, σε ΑΛΛΕΣ εποχές και για ΑΛΛΟΥΣ σκοπούς. Αν είναι να γεμίσει η χώρα μου όπως λες από όλους αυτούς και να καταλάβει ο έλληνας το πήδημα που του ρίχνουν οι πολιτικοί του και αλλάξει κάτι, ας γεμίσει.
katerina_a_86 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Αφού είναι τόσο προφανές, γιατί δε δίνεις κάποια στεοιχεία, κάποια επιχειρήματα ας πούμε. Κάτι! Και προς Θεού, ΟΧΙ μικτοί γάμοι και μπας και μπασταρδέψουμε το ελληνικό μας αίμα. Και ναι, εφόσον εκλειψουν ατομάκια σαν εσένα και ο αποκάτω, με μεγάλη χαρά θα υποδεχτώ την αλλοίωση αυτή. Σου έδωσα στοιχεία: Μεγάλο ήδη ποσοστό ξένων σε σχέση με τον πληθυσμό,υπογεννητικότητα ελλήνων,υπεργεννητικότητα ξένων ΚΑΙ μικτοί γάμοι (προκαλούν πληθυσμιακοί αλλοίωση είτε σου αρέσει είτε όχι). Μη με προσβάλεις.Εγω δεν σε βρίζω αν και θα το ήθελα. Αν σου αρέσει αυτο που παει να γίνει πες το μας ευθέως και μην το αμφισβητείς. Αν όμως στους έλληνες δεν αρέσει δυστυχώς δεν πρέπει να γίνεται. Εκτός αν δεν σου αρέσει το πολίτευμα.
ntoyzaster Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Να ο πρώτος. Αμολάει νούμερα αβέρτα χωρίς να δώσει ούτε ένα επιχείρημα ή μια πηγή... Ορίστε...http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=23979&type=4
katerina_a_86 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δεν είχαμε καμία αμφιβολία. http://www.unilever.com/ourbrands/personalcare/Rexona.asp
mindtrapper Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δεν διάβασα όλο το thread αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι από τον χρόνο που έχω περάσει Γερμανία δεν έχω δει ποτέ διαφήμιση στα τούρκικα παρόλο που είναι υπερβολικά πολλοί εκεί. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό που θα πω αλλά από τη στιγμή που είναι σε μια χώρα δεν πρέπει να έχουμε τουλάχιστον την απαίτηση να μιλάνε τη γλώσσα (είμαι σίγουρος ότι μπορούν); Κανένα πρόβλημα να έχουν την εφημερίδα, αλλά η διαφήμιση θα έπρεπε να είναι στα ελληνικά η τουλάχιστον με ελληνικούς υπότιτλους. Δε θεωρώ ότι επειδή μπορεί να μην πάρω εγώ ποτέ αυτό το έντυπο δεν πρέπει να καταλαβαίνω τι λέω η διαφήμιση. Τι να πω ίσως είμαι λάθος.
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ορίστε...http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=23979&type=4 Ωραία εφημερίδα. Ευτυχώς που έχουν γλάρο και όχι φοίνικα.
chris2060 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ωραία εφημερίδα. Ευτυχώς που έχουν γλάρο και όχι φοίνικα. :lol::lol::lol:
sotirakis.net Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ορίστε...http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=23979&type=4 Η ημιπληροφόρηση είναι χειρότερη από την πληροφόρηση : Αυτό το είδες : Το άρθρο αναφέρεται διεξοδικά στην κατάσταση στη Λέρο, στις καταγγελίες για το σύστημα παροχής ασύλου, στο καθεστώς των στρατοπέδων και στην "αδυναμία της Ελλάδας να ανταποκριθεί στο συνεχώς αυξανόμενο κύμα λαθρομεταναστών" Αντί να τα βάζεις με το μπουρδελοκράτος σου και τους ακόμη πιο ηλίθιους πολιτικούς σου, τα βάζεις με τους μετανάστες...
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Σου έδωσα στοιχεία: Μεγάλο ήδη ποσοστό ξένων σε σχέση με τον πληθυσμό,υπογεννητικότητα ελλήνων,υπεργεννητικότητα ξένων ΚΑΙ μικτοί γάμοι (προκαλούν πληθυσμιακοί αλλοίωση είτε σου αρέσει είτε όχι). Μη με προσβάλεις.Εγω δεν σε βρίζω αν και θα το ήθελα. Αν σου αρέσει αυτο που παει να γίνει πες το μας ευθέως και μην το αμφισβητείς. Αν όμως στους έλληνες δεν αρέσει δυστυχώς δεν πρέπει να γίνεται. Εκτός αν δεν σου αρέσει το πολίτευμα. Εφόσον μπορείς να τεκμηριώσεις τη βρισιά, μπορείς να το κάνεις ελεύθερα. Επιπλέον, εκτός της φαντασίας σου, θα ήθελα κάποια στοιχεία για τα απίθανα που αναφέρεις, μια μελέτη με νούμερα και ας είναι και γραμμένη από τον Άρχοντα των Τηλεοπτικών Βιβλιοπωλήσεων. Ορίστε...http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=23979&type=4 Έχεις υπόψη σου ότι η Γερμανία δεν έχει σύνορα με χώρες που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση έτσι; Επίσης το αστρονομικό νούμερο των 9.000 ατόμως με έκανε να χεστώ πάνω μου για την εθνική μου ταυτότητα. http://www.unilever.com/ourbrands/personalcare/Rexona.asp http://www.vaseline.com
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 όταν ο έλληνας γαιοκτήμονας έπαιρνε τους αλβανούς επειδή ζητάγανε πιο λίγα, και στο τέλος δεν τους πλήρωνε μιας και ήταν παράνομοι και που να πάνε στην αστυνομία?μετά ο αλβανός τι να κάνει? πόσες φορες να φάει το αγγούρι? ποιος από εμάς δεν θα πήγαινε να διεκδικήσει αυτά που θα δούλευε? μετά ο αλβανός ήταν κακός αν πήγαινε να πάρει αυτά που του είχαν υποσχεθεί. όπως έχει πει ο πάνσοφος maddox, το να λες ότι ένας μετανάστης (νόμιμος η μη) δεν πρέπει να πάρει τα ίδια χρήματα για μια δουλειά που κάνει εδώ επειδή δεν θα πρέπε να βρίσκετε εδώ μιας και δεν είναι η χωρα του είναι σαν να λες ότι αν κάποιος πέσει σε ένα πηγάδι δεν πρέπει να τον σώσουμε μιας και δεν θα πρέπε να βρίσκετε εκεί εξαρχής http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=walmart
Houston Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Επίσης δεν έχω στοιχεία για το ότι η γη γυρίζει. Τα 1-2 εκατομμύρια ξένων,η υπογεννητικότητα των ελλήνων και η υπεργεννητικότητα των ξένων,οι μεικτοί γάμοι που θα αρχίσουν να γίνονται από την επόμενη γενιά δεν είναι αυτονόητο ότι θα οδηγήσουν στην πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της μελλοντικής ελληνικής κοινωνίας? Πρέπει να τα πω όλα αυτά?Δεν είναι αυτονόητα?Εκτός αν κάποιοι δεν θέλουν να τα δουν. Η εκτός αν σε κάποιους αρέσει. Λογικό είναι να συμβεί και είναι κάτι που ίσως ορίζουν και ανθρωπολογικοί λόγοι ώστε να είναι ίσως δύσκολο να ανακόψουμε την πορεία του. Η Ολλανδία με έκταση όσο η Πελ/νησος έχει 18 εκατ κατοίκους. Από την στιγμή που ο πληθυσμός μας έχει μείνει στάσιμος και δεν αναπτυσσόμαστε οικονομικά, κάποια στιγμή θα συνέβαινε να δεχτούμε την πίεση των από πάνω που ασφυκτιούν. Επομένως εσύ δεν κάνεις τπτ παραπάνω αλλά κλέβεις τη δουλειά κάποιου Ελληνα έλιωσε η καραμέλα...
katerina_a_86 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Εφόσον μπορείς να τεκμηριώσεις τη βρισιά, μπορείς να το κάνεις ελεύθερα. Επιπλέον, εκτός της φαντασίας σου, θα ήθελα κάποια στοιχεία για τα απίθανα που αναφέρεις, μια μελέτη με νούμερα και ας είναι και γραμμένη από τον Άρχοντα των Τηλεοπτικών Βιβλιοπωλήσεων. http://www.vaseline.com Δεν τεκμηριώνω βρισιές, τεκμηριώνω αποψείς.Το να βρίζεις τον συνομιλητή σου ειναι ρητορικά πρωτόγονο. Αφού εσένα σου αρέσει αυτό που παεί να γίνει γιατί θες να μας αποδείξεις ότι δεν θα γίνει. Δεν έχω μελέτη με νούμερα.Εσύ έχεις για να σιγουρευτώ ότι δεν θα αλλοιωθεί πληθυσμιακά η ελληνική κοινωνία? http://www.baboulas.gr/
afentiko7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Περιμένεις απαντήσεις... Μωρέ εγώ θα σου δώσω μερικές, αλλά με τα ... που φαίνεται να έχεις στο μυαλό, τι θα τις κάνεις ; Ξεκινάμε λοιπόν. Λες για μίγμα αλβανοπακιστανορωσοελλήνων σε ένα κράτος με 4-5 επισημές γλώσσες και πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και χρώματα Που ακριβώς έγκειται το λάθος/στραβό σε αυτό ; Εκτός βέβαια αν θεωρείς ότι όλοι αυτοί είναι κατώτεροι από εσένα ή υποδεέστεροι ή δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν σε εσένα. Οι εποχές που κάθε έθνος ήταν "καθαρό" από αλλοιώσεις, κοινωνικές και φυλετικές, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και οι τελευταίοι που προσπάθησαν να διατηρήσουν την καθαρότητα τους, οι φίλοι μας οι Ναζί, είχαν τα γνωστά αποτελέσματα. Η πολυπολιτισμικότητα είναι σημάδι εξέλιξης και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Σκέφτηκες ποτέ τι έχεις να κερδίσεις αν συναναστραφείς με άτομα από έναν άλλον πολιτισμό ; Σκέφτηκες ποτέ τι καινούργια πράγματα μπορείς να μάθεις ; Σκέφτηκες ποτέ τον διαφορετικό πολιτισμό που πιθανώς να εκτιμήσεις ; Όσο για τις 4-5 επίσημες γλώσσες, μου φαίνεται σας ατάκα του φόρουμ του ΝΕ.Ο.Σ. οπότε το αφήνω ασχολίαστο... Λες μετά για : Αν θέλουν τότε είναι μια συνειδητή απόφαση τους αυτό που γίνεται στις μέρες μας και δεν υπάρχει λόγος συζήτησης. Αν δεν θέλουν οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι δεν εκφράζουν την βούληση τους και κάτι πρέπει να γίνει. Προσοχή δεν ασχολούμαι με το τι ΠΡΕΠΕΙ ή ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. Ασχολούμαι με το πως ΘΕΛΟΥΝ οι Έλληνες να είναι το μέλλον του τόπου τους, μια πολυπολιτισμική ή μια εθνική κοινωνία. Ξεκινάς από λάθος βάση. Δεν το θέλουν οι πολίτες. Το θέλει η πραγματικότητα. Είναι φύσιν αδύνατο να μην έχεις μετανάστες στη χώρα σου, όταν η χώρα σου μπορεί να τους παρέχει καλύτερες συνθήκες εργασίας από ότι η δικιά τους. Είδες κανέναν Τούρκο να έρχεται να δουλέψει στην Ελλάδα ; Στα αρχίδια τους για την Ελλάδα, οι άνθρωποι δουλεύουν μια χαρά στη χώρα τους. Αντιθέτως, οι Αλβανοί, επειδή βρίσκουν καλύτερα μεροκάματα στην Ελλάδα, έρχονται εδώ. Ομοίως και οι Πακιστανοί, και οι Βούλγαροι. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ο Ρουμάνος εργάτης που έχει ο παππούς μου στα χωράφια παίρνει "μισθό" από τον παππού μου 1000 ευρώ το μήνα. Η γυναίκα του, δασκάλα στη Ρουμανία παίρνει μετά βίας 160 ευρώ το μήνα. Ο άνθρωπος δουλεύει σαν σκυλί, αλλά βοηθάει την οικογένεια του. Και είμαι σίγουρος ότι το σύνολο των μεταναστών δεν έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να κλέψει, να ληστέψει και να βιάσει. Όπως στους Έλληνες (τους original κατ' εσάς), έτσι και σε αυτούς είναι συνεπαγωγή κοινωνικών, εργασιακών και βιοτικών συνθηκών. Οι πολιτικοί εκπρόσωποι που αναφέρεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια γελοιότητα. Ακόμη και ο μέγας εθνοσωτήρας Καρατζαφέρης, λίγο καιρό μόλις βγήκε, έκανε τουμπεκί. Αμέσως ξέχασε τις εθνικιστικές κορώνες και η ενασχόληση με τους μετανάστες εξαντλήθηκε στο Μακεδονικό. Βγαίνει και από κάτω σου το εθνίκι ο clainmaingr και λέει ότι τσαντίστηκε με τους μετανάστες. Ας πάρει το σκονισμένο του όπλο και ας βγει παγανιά. Προσοχή όμως να μην σκοτώσει την Αλβανίδα που του κάνει lapdance στο κωλόμπαρο της γειτονιάς του. Λες τέλος : Σε μια "Ελλάδα" που κάποτε αναπόφευκτα ο αριθμός των ξένων θα ξεπεράσει τον αριθμό των Ελλήνων οι μειονότητες (δίκαια) θα διεκδικήσουν τα δικαιωματά τους, όπως για παράδειγμα η έκδοση των δημοσίων εγγράφων και στην γλώσσα τους.Επίσης θα υπάρξουν πολιτικοί και ίσως και κόμμα μεταναστών. Αφελέστατη υπόθεση με σαφείς επιρροές από ΛΑ.Ο.Σ. και συναφή εθνικόφρονα και φασιστικά υποπροϊόντα. Σαν έλληνες (του κώλου κατά τη γνώμη μου) μήπως θα έπρεπε να σας απασχολεί περισσότερο η ανασφάλιστη εργασία, οι μισθοί, η ακρίβεια, η εκπαίδευση, η οργάνωση του κράτους και άλλα εξωτικά πουλιά ; Συνοψίζοντας, το ζήτημα δεν είναι οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι, οι Κινέζοι και οι Μαδαγασκάριοι. Το ζήτημα είναι η οργάνωση του κράτους στο οποίο ζεις. Και η οργάνωση του σίγουρα δεν περιλαμβάνει μίζες, λαδώματα, συνοριοφύλακες, ανοργανωσιά, μπάχαλο, έλλειψη σχεδιασμού υποδοχής μεταναστών και έλλειψη πληροφορήσης. edit ------- Δίνω 3 ώρες ζωής στο topic μέχρι να σκάσουν μύτη οι fan του Χέρι-Χέρι και να κλειδωθεί το topic. Σωτηράκις πρόσεξε. Ποιο το νόημα όταν είσαι μετανάστης να έχεις εθνικιστικές ιδέες? Γιατί να θέλεις σονυ και καλά να έχεις μειονοτικό κόμμα και όχι ένα κόμμα μεταναστών που θα τους καλύπτει όλους. Μόνοι τους λοιπόν αναπτύσσουν εθνικιστικές εξάρσεις. Κανείς δεν είπε να εκδιωχθούν όλοι. Απλά πρέπει να μπει ένα μέτρο στο πόσοι μπαίνουν στη χώρα. Ο παππούς σου έχει ένα γιατί ένας του χρειάζεται αν μαζεύονταν 800 τι θα τους έκανε? Αρα λοιπόν βάζουμε ένα φραγμό και λέμε τόσους αντέχουμε στις εξής δουλειές Λες για πολυπολιτισμικότητα. εσύ μπορείς να πας και να ζήσεις σε ένα αραβικό κράτος όπου δε θα τρως κρέας και δε θα μπορείς πχ να κοιτάξεις γυναίκα στα μάτια γιατί μπορεί πχ να τους προσβάλλεις? Οι Αραβες θεωρούν ότι για το βιασμό φταίει η γυναίκα , εσύ πιστεύεις το ίδιο? Πως λοιπόν θα ζήσεις με αυτούς? Δεν είναι θέμα πολιτισμού είναι θέμα σκέψης. kwsn ναι αποβιομηχανοποιούνται αλλά μεγαλώνει η ανεργία. Αλλά στ αρχίδια σου γιατί δε δουλευεις σε εργοστάσιο είσαι εεπ.Οσον αφορά τα εργοστάσια αφεντικό θα είναι ο ιδιοκτήτης χωρίς συνδικαλιστικές ενώσεις κλπ γιατί είδαμε που κατήντησαν την ιζόλα, την πειραική και τις άλλες. Και όσοι είναι υπέρ των μεταναστών είναι και υπέρ των δουλέμπορων που τους φέρνουνε. Γενικά αυτό που πρέπει να γίνει στοχευμένα είναι αυτό το περίφημο 2,5% του ΟΗΕ που πάει Αφρική και Ασία να πηγαίνει εκεί που πρέπει και όχι σε ελβετικές τράπεζες
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δεν τεκμηριώνω βρισιές, τεκμηριώνω αποψείς. Αυτό σου ζητάω τόση ώρα, κάποια τεκμήρια. Αλλά... kwsn ναι αποβιομηχανοποιούνται αλλά μεγαλώνει η ανεργία. Αλλά στ αρχίδια σου γιατί δε δουλευεις σε εργοστάσιο είσαι εεπ.Οσον αφορά τα εργοστάσια αφεντικό θα είναι ο ιδιοκτήτης χωρίς συνδικαλιστικές ενώσεις κλπ γιατί είδαμε που κατήντησαν την ιζόλα, την πειραική και τις άλλες. Κάποια στοιχεία από πρώην βιομηχανικές χώρες που μεγαλώνει η ανεργεία; Νούμερα ρε παιδιά, πολλά ζητάω; ΥΓ: Ο ιδιοκτήτης που λες όμως θα θέλει να βγάζει κέρδος ο άτιμος. Φτου κακά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.