Προς το περιεχόμενο

Aλβανική διαφήμιση!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θέλουν οι σημερινοί κάτοικοι της ελλάδας ο τόπος τους σε 100 χρόνια να κατοικείται από ένα μίγμα αλβανοπακιστανορωσοελλήνων σε ένα κράτος με 4-5 επισημές γλώσσες και πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και χρώματα?

Θα με ενδιέφερε μια ανάλυση του πώς ακριβώς οδεύουμε προς τα εκεί. Ειδικά αυτό με τις 4-5 επίσημες γλώσσες...

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ειπε κανεις οτι ολοι ειναι καλοι. αλλα σαφως δεν ειναι ολοι κλεφτες και εγκληματιες. οι περισσοτεροι δουλευουν πολυ σκληρα να βγαλουν το ψωμι τους και για σπουδασουν τα παιδια τους.

εγκληματιες υπαρχουν και ελληνες με αρχηγο τον πασσαρη για οσους ξεχασαν.

αυτο παντα θα γινεται(παντα θα υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι). αλλα ας μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι.

απο κει και περα ειναι θεμα της ελληνικης (ανυπαρκτης) αστυνομιας να συλαμβανει τους κλεφτες και τους εγκληματιες.

πολυ ωραιο βιντεο φιλε kostetos

Δημοσ.
Εννοείς οτι δεν υπήρχε ουτε ενας λαθρομετανάστης ή οτι τα πραγματα δεν ήταν τοσο χαλαρά εκεί;

Ο Έλληνας μετανάστης, μια και δε μοιραζόματε σύνορα με τις Η.Π.Α., έπερνε το πλοίο και πήγαινε στη Νέα Υόρκη όπου και έκανε ένα σταθμό στη νήσο Έλλις όπου και καταγράφονταν. Εκεί έκανε και χαρτιά και σαφώς δεν ήταν παράνομος.

Δημοσ.

Ρε cris2060,στο κατω κατω απο ποτε οι αλβανοι ειναι τοσο φτωχος λαος....Εγω στην πολη μου αλλα και απο οτι εχω δει στις ειδησεις για την αλβανια,τους βλεπω συνεχως με mercentes kaι bwv.Ημαρτον δηλαδη...

Δημοσ.
Θα με ενδιέφερε μια ανάλυση του πώς ακριβώς οδεύουμε προς τα εκεί. Ειδικά αυτό με τις 4-5 επίσημες γλώσσες...

Γιατί αμφιβάλεις?

Σε μια "Ελλάδα" που κάποτε αναπόφευκτα ο αριθμός των ξένων θα ξεπεράσει τον αριθμό των Ελλήνων οι μειονότητες (δίκαια) θα διεκδικήσουν τα δικαιωματά τους, όπως για παράδειγμα η έκδοση των δημοσίων εγγράφων και στην γλώσσα τους.Επίσης θα υπάρξουν πολιτικοί και ίσως και κόμμα μεταναστών.

Αμφιβάλεις για την μετεξέλλιξη της εθνικής ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική?

Εσείς πως θέλετε να είναι η ελληνική κοινωνία του 2100?

Περιμένω απαντήσεις. (Υπάρχει δυνατότητα για δημοσκόπηση στο forum?Πως γίνεται?)

Δημοσ.

Περιμένω απαντήσεις.

Μην μπερδευεις τα topic...Αν θες ανοιξε αλλο topic με θεμα η ελλαδα του 2100...

Δημοσ.
Αυτό που λέω ειναι απόλυτα σχετικο με το θέμα.

Δεν το νομιζω,υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ξεφυγουμε απο το θεμα...(οχι οτι δεν εχουμε ξεφυγει,ηδη, λιγο..)

Δημοσ.

εγω το ξαναλεω οτι αν τους δωθουν νομιμα χαρτια το 80% απο τους μεταναστες θα φυγουν απο την ελλαδα. αλλα μαλλον το κρατος τους θελει εδω γιαυτο και δεν κανει κατι....

προφανως φιλε μου kostetos αυτοι που εχουν απομεινει με τα mercedes kai ta bmw να ειναι οι πλουσιοι και να μην θελουν να μεταναστευσουν.

οντως κατερινα ανοιξε νεο τοπικ γιατι δεν σχετιζεται.

Δημοσ.
Ο Έλληνας μετανάστης, μια και δε μοιραζόματε σύνορα με τις Η.Π.Α., έπερνε το πλοίο και πήγαινε στη Νέα Υόρκη όπου και έκανε ένα σταθμό στη νήσο Έλλις όπου και καταγράφονταν. Εκεί έκανε και χαρτιά και σαφώς δεν ήταν παράνομος.

Χμμμ, με λιγο google-αρισμα βρήκα ιστορίες λαθρομεταναστών, αλλά πράγματι είναι εξαίρεση στον κανόνα που ήταν το Ellis Island.

Παρ'ολα αυτά αν είχαμε και εμείς ενα αντίστοιχο του δεν νομίζω να διάλεγαν οι μετανάστες την παράνομη οδό.

Για να καταλάβω ομως, πως ορίζεται ενας "ποιοτικος" μετανάστης?

Το οτι οι έλληνες δεν έμπαιναν καν στον κόπο να μάθουν την γλώσσα είναι ποιοτικό κριτήριο;

Δημοσ.
Παιδιά μόλις είδα στο mega μια Αλβανική διαφήμιση με όλα τα λόγια στην Αλβανική γλώσσα για μια Αλβανική εφημερίδα.Προσωπικά με πείραξε το γεγονός, όχι για την εφημερίδα αλλά για την γλώσσα που δεν κατάλαβα γρι.Αυτό είναι το μέλλον.Φανταστείτε τι έχει να συμβεί ακόμα.Την έχει δει κανένας άλλος;

Νομίζω πως αυτά που λέω είναι απόλυτα σχετικά με το θέμα.

Δημοσ.
Ρε cris2060,στο κατω κατω απο ποτε οι αλβανοι ειναι τοσο φτωχος λαος....Εγω στην πολη μου αλλα και απο οτι εχω δει στις ειδησεις για την αλβανια,τους βλεπω συνεχως με mercentes kaι bwv.Ημαρτον δηλαδη...

Κατακεφαλήν ΑΕΠ Ελλάδα: $27,671 - $33.280

Κατακεφαλην ΑΕΠ Αλβανία: $2.868 - $3.354

Οι τιμές παίζουν ανάλογα με την πηγή (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παγκόσμια Τράπεζα, CIA).

Γιατί αμφιβάλεις?

Σε μια "Ελλάδα" που κάποτε αναπόφευκτα ο αριθμός των ξένων θα ξεπεράσει τον αριθμό των Ελλήνων οι μειονότητες (δίκαια) θα διεκδικήσουν τα δικαιωματά τους, όπως για παράδειγμα η έκδοση των δημοσίων εγγράφων και στην γλώσσα τους.Επίσης θα υπάρξουν πολιτικοί και ίσως και κόμμα μεταναστών.

Αμφιβάλεις για την μετεξέλλιξη της εθνικής ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική?

Περιμένω απαντήσεις. (Υπάρχει δυνατότητα για δημοσκόπηση στο forum?Πως γίνεται?)

Έχεις κάποια στοιχεία, κάποια συλλογιστική που να μας λέει πώς ακριβώς θα γίνουν όλα αυτά που λες;

Δημοσ.
Χμμμ, με λιγο google-αρισμα βρήκα ιστορίες λαθρομεταναστών, αλλά πράγματι είναι εξαίρεση στον κανόνα που ήταν το Ellis Island.

Παρ'ολα αυτά αν είχαμε και εμείς ενα αντίστοιχο του δεν νομίζω να διάλεγαν οι μετανάστες την παράνομη οδό.

Για να καταλάβω ομως, πως ορίζεται ενας "ποιοτικος" μετανάστης?

Το οτι οι έλληνες δεν έμπαιναν καν στον κόπο να μάθουν την γλώσσα είναι ποιοτικό κριτήριο;

Μα δεν είπα να μην είχαμε αντίστοιχο. Μακάρι. Και μακάρι όλοι να γίνουν νόμιμοι, να πληρώνουν τα ένσημά τους, τους φόρους τους, και να έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις που προκύπτουν από την παρουσία τους και εργασία τους εδώ.

Αυτό που είπα είναι ότι όσο στερεότυπο είναι ο Αλβανός κλέφτης τόσο είναι και ο Έλληνας λαμόγιο πιατάς.

Δημοσ.

Έχεις κάποια στοιχεία, κάποια συλλογιστική που να μας λέει πώς ακριβώς θα γίνουν όλα αυτά που λες;

Τι στοιχεία να έχω, δεν είμαι μεντιουμ, βλέπω και προβλέπω.Είναι εξάλλου προφανές.

Εσυ νομίζεις πως σε 100 χρόνια οι μετανάστες θα εξαφανιστούν αυτομάτως η θα έχουν μια διακριτική παρουσία χωρίς να επηρρεάσουν την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας?

Αν το νομίζεις αυτό τότε με εκπλήσεις.

Ναι στην εθνική η στην πολυπολιτισμική κοινωνία?

Δημοσ.

@nikos_e34

συμφωνώ μαζί σου, μλκ π το είπα έτσι. εννόω οτι στην ελλάδα έχουμε μάθει με οθωμανικά σκηνικά να κάνουμε δουλειές: λαδώματα, μίζες, μικροπουστιές κάθε μέρα στο γείτονα, γνώμη για τα πάντα, να παίρνουμε επιπόλαια ρίσκα (ανήγω ταβέρνα γιατί ενας στο παραδιπλανό χωριο 30 χρόνια βγάζει τρελό φράγκο) κτλ.

Και κατι σε όσους νομίζουν οτι όλοι οι αλβανοί και οι τούρκοι μας γιουχάρουν και θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια μας, οι ακροδεξιοί δεν ονειρεύονται πίσω την πόλη;

Σε εναν αγώνα εθνικής εντός (πρώτα παίξαμε εκτος). με τη τουρκία εμεις τους γιουχάραμε τον ύμνο, ενω αυτοί εντος τουρκίας κυριοι, σεβάστηκαν τον εθνικό μας ύμνο .

Οι γενικεύσεις φανερώνουν άγνοια=>φόβο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...