Προς το περιεχόμενο

Aλβανική διαφήμιση!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φανταστειτε 2.000.000 Ελληνες στην αλβανια των πχ.11.000.000 εκατομμυριων.

Θα ήθελα κάποιο στοιχείο για τα 2 εκατομμύρια Αλβανών που λες ότι υπάρχουν στη χώρα.

Ενδιαφέρον.

Μιλάμε οι Έλληνες για παράνομη μετανάστευση. Όταν η πλειοψηφία της "περίφανης ομογένειας" στις ΗΠΑ ήταν παράνομοι μετανάστες. Δουλεύωντας νύχτες πλένοντας πιάτα για ένα κομμάτι ψωμί. Αρπάζοντάς το από τον Αμερικάνο που πεινούσε επίσης.

Είσαι σίγουρος για αυτό; Το Ellis Island το έχεις ακουστά; Τώρα για τα νυχτιάτικα πιάτα και το άρπαγμα του ψωμιού του αμερικάνου, είναι όσο ρατσιστικά όσο αυτά που λέγονται εναντίον των Αλβανών εδώ.

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η τριτη μεγαλυτερη πολη στην ελλαδα ειναι η μελβουρνη με τους 600.000 ελληνες που μενουν εκει..η μελβουρνη ποσο να ειναι?2 εκατομυρια?10?20? οι αυστραλοι επρεπε να μας πεταγαν εξω απο τα συνορα μεσα στους καρχαριες...ο αλβανος/βουλγαρος/πακιστανος κλπ οταν ηρθαν ελλαδα να δουλεψουν δεν εκαναν γιουρουσι στις δουλειες και οποιον ελληνα εβρισκαν τον πεταγαν εξω με τις κλωτσιες..η νοοτροπια του νεοελληνα ειναι 1000 εβρω στο δημοσιο και να τα ξυνω ολη μερα...εκει εχουμε καταντησει..ποσους ελληνες ξερεις χτιστες πλεον,ντελιβεραδες,βενζιναδες κλπ? κανενας...ολοι ειναι στο κολονακι η στην παραλιακη και κλαιγονται που ειναι ανεργοι με το Ν95 στο χερι και να ρουφαν το φρεντο των 6 ευρω.εχω προσφατο παραδειγμα φιλου απο το σχολειο που δεν ηθελε να συνεχισει στο λυκειο και στα 16 τα παρατησε και πηγε στη δουλεια του πατερα του που ειναι υπεργολαβος οικοδομων...ο μπαμπας του τον ειχε απο το τελευταιο σκαλοπατι μεχρι να του μεταβιβασει τη δουλεια..δουλεψε μπετα κλπ...στη δουλεια του δουλευουν αλβανοι,ρουμανοι,πολωνοι κλπ και ουτε ενας ελληνας..αν και τους πληρωνει κανονικα και με το νομο (νομιμοι μεταναστες γαρ) ικα συκα κλπ...και μου λεει ο κολλητος μου οτι προσεφερε δουλεια σε γνωστους του και αυτοι δεν θελουν και μιλαμε για 1500 ευρα καθαρα το μηνα με 8ωρο..αν κατσουν παραπανω πανε στα 2000...απογοητευση σκετη....

εγω εχω την τιμη να γνωριζω πολλα παιδια αλοδαπων που χειριζονται την ελληνικη γλωσσα με ευκολια και διαπρεπουν στα πανεπιστημια μας και εχουν ΘΕΛΗΣΗ για μαθηση και δουλεια σε συγκριση με τους μπουληδες τους δικους μας που μια συντριπτικη πλειοψηφεια οταν πανε στα πανεπιστημια ασχολουνται με παραταξεις και οτιδηποτε αλλο εκτος απο το αντικειμενο που διαλεξαν να σπουδασουν..μετα γεμιζουν τα φορουμς με νηματα οπως "παραταω τις σπουδες μου επειδη η πολη που μενω ειναι γ.τ.π.κ. " ελεος!

επισης τι σημαινει να πιστευουν σε ενα καλυτερο μελλον αλλα με μετρο? δηλαδη ποιοι ειμαστε εμεις οι ελληναρες που θα βαλουμε φραγμο στα ονειρα του καθε μεταναστη για προοδο και εξελιξη? δλδ να ξεκινησουν πλυστες στα βενζιναδικα και να παρουν τη μεγιστη προαγωγη να βαζουν βενζινη στα αμαξια των ελληναραδων??? αυτο ειναι το μετρο?για εξηγησε λιγο...το αλλο το παλικαρι που σπουδαζει στο ΙΙΕΚ ελις88 η κατι τετοιο ο πατερας του νομιζετε πως γουσταρει να πληρωνει 10-20.000 ευρω το χρονο για να σπουδασει το παιδι του?δεν θα ηταν πιο ευκολο να παει να γινει εργατης?εσυ ρε αντωνακη γιατι δεν εγινες εργατης??2 μετρα και 2 σταθμα εχουμε εμεις οι ελληνες και ανοιχτα το λεω ντρεπομαι παρα πολυ οταν βλεπω παιδια να σκιζονται στη μελετη και στη δουλεια να γινουν ανθρωποι και εμεις κοιταμε σαν τα γουρουνια να τα φαμε επειδη βλεπεις δεν εχουν ελληνικη φαμιλια και ας αγαπανε τη πατριδα μας περισσοτερο απο εμας.ρωτηστε οποιο αλλοδαπο θελετε και τα ματια του θα δακρυσουν...ξερω και εγω παιδια αλλοδαπων που γεννηθηκαν εδω και οταν ειναι να πανε για 1-2 εβδομαδες στα πατρια εδαφη στην αλβανια/βουλγαρια κλπ ξυνιζουν επειδη δεν γουσταρουν να χαλασουν τις διακοπες τους....

καποιος αλλος ανεφερε οτι δεν πληρωνουν ικα σικα κλπ...εισαι 100 τοις εκατο σιγουρος γιαυτο??τα αμαξια/σπιτια/επιχειρησεις κλπ πως τα ανοιγουν/αγοραζουν μπορεις να μου πεις?τελη κυκλοφοριας/ασφαλειες/ικα κλπ πληρωνουν ολοι!!δεν γινεται χωρις να πληρωσεις εχω μιλησει με πολλους μεταναστες και ολοι αυτο μου λενε..δεν γινετε χωρις να πληρωσεις παρτε το χαμπαρι!

εγω προσωπικα εχω αλβανους,πολωνους,βουλγαρους,πομακους κλπ συναδελφους που αμα δεν τους ρωτησεις το ονομα τους δεν θα καταλαβεις οτι δεν προκειται για ελληνες αλλα μιλαμε για μορφωμενα παιδια που εφεραν εις περας ελληνικη εκπαιδευση και θεωρουνται πολυ καλοι και εργατικοι επαγγελματιες στο χωρο της υγειας και ναι αισθανομαι περηφανος σαν ελληνας που εχω τετοιους συναδελφους και φιλους :-D

και να ολοκληρωσω θελω να ρωτησω κατι...ποσοι απο τους ελληνες του εξωτερικου ξερουν ελληνικα σημερα??το 1-2 τοις εκατο??ποιο ειναι το κακο ο καθενας να ξερει τη μητρικη του γλωσσα και εθιμα? αντιθετως το βρισκω πολυ κακο να μη ξερει κανεις τη μητρικη του γλωσσα και εθιμα διοτι παντα πρεπει να ξερεις απο που προερχεσαι και να μην εισαι ενα με τη μαζα....εδω ελληναραδες (βλ. κακομοιρα ) δεν ξεραν και ακομα δεν ξερουν μιλησουν ελληνικα...βλεπω και μπλογκς των ελληνοαμερικανων πως κανουν κριτικη για τα θεματα της ελλαδας και γραφουν στα αγγλικα...οταν τους ρωτας γιατι δεν γραφεις στα ελληνικα η γιατι δεν εισαι στην ελλαδα να μπεις και εσυ στο λουκι να παμε την ψαροκωσταινα μπροστα δεν εχουν τι να σου πουν...εγω αυτη τη στιγμη ειμαι στη βουλγαρια οπου δουλευω στον τομεα της υγειας και σε κανα χρονο παιρνω τη γυναικα μου και ερχομαστε στην ελλαδα...προσωπικα βαρεθηκα να κλαιγομαι για την κατασταση που επικρατει στην ελλαδα και θελω να κανω κατι γιαυτο να συνεισφερω στο να παω την πατριδα μου μπροστα...τωρα αν ο συναδελφος/ομοιδεατης μου λεγεται γιωργος η ιβαν η σεναι κλπ χριστιανος/μουσουλμανος/βουδιστης ΧΕΣΤ**Α ! :eek::o

καλη σας μερα και συγνωμη για το μακροσκελες ποστ και μακαρι πολλοι ελληναραδες να βαλουν μυαλο πλεον και να σταματησουν να κλαιγονται ωστε να παμε επιτελους μπροστα σαν κρατος

Δημοσ.

γάμισε τα αυτή η κατάσταση. ο ελληνάρας και η κοιλάρα του. btw οι περισσότερες αλβανικές συμμορίες στο "κεφάλι" τους έχουν για αρχηγούς και έλληνες.

Αλλά για να είμαστε κ αντικειμενικοί πρέπει να παραδεχθούμε οτι οι μετανάστες έλληνες στην αμερική είναι 2μύρια στα 400μύρια (ο λιάκο λέει 15μύρια, αλλά ακόμη και αυτά απειροελάχιστα είναι), και όχι το 10% του πληθυσμού που είναι οι αλβανοί στη χώρα μας.

Δική μου πρόβλεψη: οι αλβανοί ηλικίας μέχρι 15 θα γίνουν πιο έλληνες και απο εμάς => καλό μια και οι πολλά αλβανόπουλα φαίνετε να έχουν πιο ευρωπαϊκή συμπεριφορά (κυριολεκτικά και ειλικρινά το εννοώ), απο πολλά δικά μας καλο/κακο - μαθημένα.

ps: αλβανόφωνο κόμμα στην ελλάδα είμαι κάθετος στο να γίνει γιατί απο την πίσω πόρτα μπαίνουν οι αλβανοί λαθρομετανάστες και έχουμε βρεθεί σε ενα status quo, όπου οι αλβανοί έχουν γίνει - πλέον - μια ισχυρή μειονότητα και μάλιστα είναι και γείτονες. η ελλάδα δεν είναι γείτονος χώρα της αμερικής, της αυστραλίας ή της γερμανίας έτσι ώστε η εκεί μειονότητα να δημιουργεί εσωτερικά προβλήματα στη ξένη χώρα.

ps2: @nikos_e34 φίλε +100000000 τα είπες όλα όπως είναι και επειδή έρχονται δύσκολα χρόνια για τον νεοελληνάρα καλό θα ήταν να αλλάξουμε νοοτροπία κ να αρχίσουμε να συμπεριφερόμαστε όπως ο υπόλοιπος κόσμος, να βγάλουμε δλδ το λαμογιο - εμπορο - ανατολοτουρκοκρατικό στοιχείο απο πάνω μας, να σταματήσουμε να το παίζουμε υπεργαμιάδες και δε συμμαζεύεται και να συνεργαστούμε με την έννομη μεονότητα των αλβανών για το καλύτερο δυνατό της χώρας μας.

ps3: μαζί με εγκληματίες αλβανούν να διώξουμε και ελληναράδες γαύρους, βαζέλες, χανούμες, μπαόκια, ταξιτζήδες, υπουργούς, δημόσιους υπαλλήλους κτλ που είτε κατασπαράζουν δημόσιο χρήμα, είτε κοροϊδεύουν τον υπόλοιπο (και μακράν περισσότερο) λαό, είτε πηγαίνουν πίσω τη προόδο της χώρας κτλ.

Ερώτημα προς ακροδεξιούς ψευτο"υπερπατριώτες": το πύρρο δήμα και το λοιπό αθλητικό συναπάντημα που αποθεώνεται κάθε τοσο στους ολυμπιακούς δεν σας χαλάει που δεν είναι αμιγώς έλληνες; όχι ε; (προσωπικά κλάιν, αλλά θέλω να δω τις κότες που κρύβονται μαζί με την υπόλοιπη κοτο-μάζα πίσω απο ακροδεξιές οργανώσεις κατα αλλοδαπων τι έχει να πει πανω στο ζήτημα :P

Δημοσ.
Αχ βρε liopyr , δε καταλαβαινόμαστε. :-)

Δε με πείραξε καθόλου η διαφήμιση, ούτε η παραμονή των Αλβανών στην χώρα μας.

Απλώς με ξένισε η γλώσσα. Δεν την είδα την διαφήμιση ούτε ξέρω αν κρύβονται σκοπιμότητες, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το ίδιο επικοινωνιακή με την ελληνική γλώσσα.

Αυτο λεω και εγω και δεν με ακουει κανεις.Εμενα με πειραζει οποιαδηποτε διαφησμιση που προβαλεται στην ελληνικη τηλεοραση και δεν ειναι στα ελληνικα.

Δημοσ.

Δική μου πρόβλεψη: οι αλβανοί ηλικίας μέχρι 15 θα γίνουν πιο έλληνες και απο εμάς => καλό μια και οι πολλά αλβανόπουλα φαίνετε να έχουν πιο ευρωπαϊκή συμπεριφορά (κυριολεκτικά και ειλικρινά το εννοώ), απο πολλά δικά μας καλο/κακο - μαθημένα.

συμφωνω με αυτο. επισης, μου ηρθε στο μυαλο το γεγονος οτι τις περισσοτερες φορες στα σχολεια βγαινουν με μεγαλυτερο βαθμο μεταναστες μαθητες...αυτο κατι σημαινει, ετσι?

απο τοτε προσπαθουν για κατι καλυτερο γιατι ξερουν οτι θα ειναι δυσκολη η ζωη μετα το σχολειο(ρατσισμος μην μου πειτε οτι δεν υπαρχει στην αγορα εργασιας...που κατα την γνωμη μου δεν θα επρεπε τουλαχιστον στις περιπτωσεις που το παιδι εχει παει σχολειο και εχει σπουδασει στην ελλαδα).

απο την αλλη μερια οι ελληνες μαθητες που αν βαλετε στο youtube λεξεις οπως "σχολειο" θα δειτε τι περι τινος προκειται....

και στην τελικη, ολοι ανθρωποι δεν ειμαστε? ακομα και τωρα στην εποχη της παγκοσμιοποιησης, πραγματικα λυπαμαι για ατομα που ειναι τουλαχιστον 100 χρονια πισω. τι σημαινει ελληνας, αλβανος, ιταλος? ξεκολλατε λιγο και δειτε την πραγματικοτητα οπως ειναι. ολοι ειναι ανθρωποι και εχουν τα ΙΔΙΑ δικαιωματα. ασχετα αν δεν το παραδεχεστε:shifty:

Δημοσ.

φιλε λομαρ μια παρενθεση να κανουμε στο ανατολοτουρκικο τροπο που λες...εχω γυρισει την τουρκια ολη και δεν εχω δει πουθενα τετοιο πραγμα σαν και εμας...υπαρχουν τουρκοι που δεν μας πανε αλλα θα κανουν τα αδυνατα δυνατα ωστε να σε εξυπηρετησουν και να μη φυγεις παραπονεμενος απο τη χωρα τους...ασε δε κωνσταντινουπολη και σμυρνη που πηγα ενας στους 10 τουρκους ηξερε ελληνικα σπαστα μεν αλλα τα ηξερε και αυτο διοτι καθε μερα πηγαινοερχονται στα νησια μας η οι δικοι μας πανε απεναντι και ουτε γατα ουτε ζημια...ενας γιατρος στην μπουρσα δρ Ερα"Ι λεγοταν και μου ελεγε πανω σε μια συζητηση "τελικα τι προβληματα εχουμε να λυσουμε?τπτ...εσυ το ψωμι το λες ψωμι εγω το λεω εκμεκ εσυ τον λες το θεο χριστο εγω αλλαχ αυτα ειναι σαχλαμαρες και προβοκατσιες των αμερικανων" ετσι μου ειπε ο κυριος αυτος...η γειτονα χωρα εχει γονατισει στην κυριολεξια με το δολαριο επειδη το 90 τοις εκατο των επιχειρησεων ειναι αμερικανικων συμφεροντων τα πετρελεα τους τα εκμεταλευονται αμερικανοι με αποτελεσμα η τιμη της βενζινης στα τουρκικα πρατηρια να ειναι 2 ευρω το λιτρο και να αυξανεται...τεσπα το τουρκικο ειναι αλλο θεμα εδω δεν εχουμε λυσει το ελληνικο...καλο μεσημερι για τωρα

Δημοσ.
Θα ήθελα κάποιο στοιχείο για τα 2 εκατομμύρια Αλβανών που λες ότι υπάρχουν στη χώρα.

Είσαι σίγουρος για αυτό; Το Ellis Island το έχεις ακουστά; Τώρα για τα νυχτιάτικα πιάτα και το άρπαγμα του ψωμιού του αμερικάνου, είναι όσο ρατσιστικά όσο αυτά που λέγονται εναντίον των Αλβανών εδώ.

Γιατί είμαι ρατσιστης; Επειδή προσπαθώ να θυμίσω στους Ελληνάρες με την μικρή μνήμη ότι μέχρι πριν από 30 χρόνια είμασταν και εμείς παράνομοι μετανάστες σε άλλες χώρες;

Οι φίλοι μας παραπάνω ανέφεραν για το άρπαγμα του ψωμιού του Έλληνα από τους μετανάστες. Ας μην τα μετράμε όλα ανάλογα με το συμφέρον μας.

Δημοσ.
Γιατί είμαι ρατσιστης; Επειδή προσπαθώ να θυμίσω στους Ελληνάρες με την μικρή μνήμη ότι μέχρι πριν από 30 χρόνια είμασταν και εμείς παράνομοι μετανάστες σε άλλες χώρες;

Οι φίλοι μας παραπάνω ανέφεραν για το άρπαγμα του ψωμιού του Έλληνα από τους μετανάστες. Ας μην τα μετράμε όλα ανάλογα με το συμφέρον μας.

Να ξαναρωτήσω λοιπόν, το Ellis Island το έχεις ακουστά; Έχεις κάποια στοιχεία για τους Έλληνες παράνομους μετανάστες στην Αμερική;

Καταλαβαίνω τι θες να πεις και γιατί το λες, δεν παύεις να είσαι όμως προσβλητικός προς κάποιους ανθρώπους και να λες λάθος πράγματα.

Δημοσ.

Συγγνωμη ρε παιδια αλλα οι περισοττεροι θελετε να μου πειτε οτι δεν σας ενδιαφερει και δεν σας πειραζει που αυξανεται με γοργους ρυθμους ο πλυθησμιακος αριθμος των αλβανων στην ελλαδα?Δεν γινεται και δε πρεπει να μεταναστευσουν και αλλοι αλβανοι στην ελλαδα..αρκει ο ηδη υπαρχων αριθμος των γειτονων στη χωρα μας..Σιγα σιγα θα χασουμε την ταυτοτητα μας..Παντως τι να πω...Εγω δε εχω κανενα προβλημα.Οι επομενες γενιες θα εχουν.Τωρα υποστιριζουμε τους αλβανους,στο καραισκακη ομως για παραδειγμα οταν παιζαμε για τα προκριματικα,ΠΟΛΥ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ...

ΔΕΙΤΕ για να καταλαβετε τι γνωμη εχουν για μας αλβανοι και τουρκοι...

Δημοσ.

το αν θα χασεις η οχι την ταυτοτητα ειναι στο χερι σου. δεν σου φταιει κανενας γιαυτο. επειδη ομως η κατασταση εχει οπως εχει, να μαθεις να προσαρμοστεις και να παρεις τα θετικα της υποθεσης.

η ανταλλαγη πολιτισμικων στοιχειων του ενος λαου με τον αλλον δεν σημαινει χασιμο ταυτοτητας σε καμια περιπτωση. ισα ισα τοτε μαθαινεις ακομα πιο πολλα για σενα....

κανω πως δεν το ειδα το βιντεο. ελεος ρε παιδια πια. λες και δεν ξερουμε οτι καθε χωρα λεει τα δικα της...

δηλαδη μονο το βιβλιο της ιστοριας στην ελλαδα ειναι το σωστο? σοβαρεψου λιγο....

με εκανες και γελασα παντως... καλο καλο

Δημοσ.

κανω πως δεν το ειδα το βιντεο. ελεος ρε παιδια πια. λες και δεν ξερουμε οτι καθε χωρα λεει τα δικα της...

δηλαδη μονο το βιβλιο της ιστοριας στην ελλαδα ειναι το σωστο? σοβαρεψου λιγο....

με εκανες και γελασα παντως... καλο καλο

Γελασες αρκετα? γιατι εγω καθολου...:mad:

Ξερεις εμεις στα βιβλια της ιστοριας να λεμε πως οι αλβανοι ειναι δολοφονοι και βιαστες....

εμενα παντως δεν μου καλοφανηκε,σαν ελληνας που ειμαι...

Δημοσ.

Όλο το θέμα περι των μειονοτήτων στην Ελλάδα και της αλλοίωσης της πληθυσμιακλης της σύνθεσης συνοψίζεται στο εξής ερώτημα:

Θέλουν οι σημερινοί κάτοικοι της ελλάδας ο τόπος τους σε 100 χρόνια να κατοικείται από ένα μίγμα αλβανοπακιστανορωσοελλήνων σε ένα κράτος με 4-5 επισημές γλώσσες και πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και χρώματα?

Αν θέλουν τότε είναι μια συνειδητή απόφαση τους αυτό που γίνεται στις μέρες μας και δεν υπάρχει λόγος συζήτησης.

Αν δεν θέλουν οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι δεν εκφράζουν την βούληση τους και κάτι πρέπει να γίνει.

Προσοχή δεν ασχολούμαι με το τι ΠΡΕΠΕΙ ή ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.

Ασχολούμαι με το πως ΘΕΛΟΥΝ οι Έλληνες να είναι το μέλλον του τόπου τους, μια πολυπολιτισμική ή μια εθνική κοινωνία.

Εσείς τι θέλετε??

Προτείνω μια δημοσκόπιση στην κοινότητα.

Δημοσ.

1993: Άνοιξη/Καλοκαίρι, Θεσσαλονίκη-Κέντρο... Σάββατο μεσημέρι... ανοιχτά παράθυρα... Απέναντι μια καινούρια φοιτήτρια.. κάθεται με τις φίλες της στο μπαλκόνι.. nice.. φεύγεις λίγο για να πάς στον απέναντι και αφήνεις το κλειδί κάτω απο το πατάκι. Παίρνεις το ποδήλατο (μικρός γάρ) και κάνεις και μια βόλτα στον κυρΤάκη για να πάρεις κάνα μικι μάους...

2008: Άνοιξη/Καλοκαίρι,Θεσσαλονίκη - Κέντρο...Σάββατο μεσημέρι... κλειστές κουρτίνες... Απέναντι 6 αλβανοί σε ένα 2άρι.. οι 3 απο αυτούς έχουν πιεί μια κάσα μπύρες απο το πρωί και φωνάζουν διάφορα στα αλβανικά.. ένας απο αυτούς που έχω πιάσει πολλές φορές να το σκάει και να το διακινεί πάει μέσα στην γυναίκα του και πλακώνονται.. Της ρίχνει και δυο τρείς σφαλιάρες. Βγαίνω απο το σπίτι για να πάω στον απέναντι που έχει μετακομίσει στο πανόραμα που είναι πιο "καθαρό" ευτυχώς.. Κλειδώνω και τις 2 κλειδαριές και φεύγω ανήσυχος... Ξεκλειδώνω το μηχανάκι και βάζω και το βαλιτσάκι που το παίρνω πάντα μαζί γιατί αμα το αφήσω έξω βράδυ θα το κλάψω... Στο δρόμο σταματάω και στο Sajid για να πάρω εφημερίδα..

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν μπεί στο εξοχικό.. έχουν δοκιμάσει να μου ανοίξουν την πόρτα απο το αυτοκίνητο, έχουν κλέψει την αποθήκη απο τη δουλειά και ένα εταιρικό αυτοκίνητο και πριν μια βδομάδα μπήκαν στο σπίτι του κολλητού μου και του σηκώσανε οτι λεφτά βρήκανε..

Και σεις μου λέτε για πολιτισμό.. βρε δε πα να πνιγείτε...

Κάποιοι που έχουν πολλά χρόνια στην ελλάδα είναι μια χαρά παιδιά και μάλιστα πολύ καλύτεροι απο πολλούς έλληνες που ξέρω...

Αυτό όμως δεν κάνει την αλβανική επιδρομή λιγότερο τραγική...Σίγουρα θα υπήρχαν και μια χαρά παιδιά αλλα χάνονται μέσα στους χιλιάδες τραγικούς...

Δεν ξέρω τι κάνανε οι έλληνες στη γερμανία στην αυστραλία και όπου σκατά πηγαίνανε.. Εγώ δεν φταίω σε τίποτα να τραβάω τις μλκείες τους όμως...

Εν μία νυκτί και χάριν των τότε εκλογών χιλιάδες απο δαύτους μπήκανε στη χώρα... Αντί να κρεμάσουμε τους υπεύθυνους τότε παραδειγματικά το πήραμε κουτσομπολίστικα και ωχαδερφικά... δεν μας φταίει λοιπόν κανείς.. και αλβανικά κόμματα και διαφημίσεις και όλα..

Τα σκατά μας τρώμε... οι μικρότεροι συγκεκριμένα τρώμε τα σκατά των γονιών μας και γενικά των τότε ενηλίκων..

Αυτό δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα να απηυδούμε και να τσατιζόμαστε..

Κάποιοι απο σας που το παίζετε υπεράνω, ή ζείτε σε αμιγώς ελληνικές και αποστειρωμένες κοινωνίες ή το έξω το βλέπετε με το ματοκυάλι...

Και όχι... δεν φταίνει για όλα οι αλβανοί.. αλλα τα πράγματα ήταν ΠΟΛΥ πιο ήσυχα και όμορφα πριν την έλευση τους..

Δημοσ.

Με βρισκεται συμφωνο με τη δημοσκοπηση...

απλως ηθελα να θεσω μια ερωτηση...

αφου η αλβανια εχει αναπτυχθει τα τελευταια χρονια πιο πολυ απο την ελλαδα,μπορω να πω χωρις στοιχεια,και εχει ανεβει το βιοτικο επιπεδο,γιατι συνεχιζουν να μεταναστευουν?εξαλλου η αλβανια ειναι μια πολυ ωραια χωρα...

http://www.youtube.com/watch?v=LYTtny0OP2k

Δημοσ.
Να ξαναρωτήσω λοιπόν, το Ellis Island το έχεις ακουστά; Έχεις κάποια στοιχεία για τους Έλληνες παράνομους μετανάστες στην Αμερική;

Καταλαβαίνω τι θες να πεις και γιατί το λες, δεν παύεις να είσαι όμως προσβλητικός προς κάποιους ανθρώπους και να λες λάθος πράγματα.

Εννοείς οτι δεν υπήρχε ουτε ενας λαθρομετανάστης ή οτι τα πραγματα δεν ήταν τοσο χαλαρά εκεί;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...