Προς το περιεχόμενο

Aλβανική διαφήμιση!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χαχααχ κ συ να σαι σιγουρος...(ε.ε. η αλβανια):X

Γιατί όχι? Αισθάνεσαι ανώτερος από αυτούς?

μα εισαι στα καλα σου θα δωσουν υπηκοοτητα σε 1 μυριο μεταναστες γιατι μπηκαν παρανομα για να πανε σε αλλες ε.ε. χωρες?τους καλεσε κανεις?βοηθουν σε κατι κ δεν το χουμε καταλαβει?σκουπα κ αποστολη πισω θελουν.

Τόσα καταλαβαίνεις, τόσα λες.

ειπα μονο ενα ποσοστο επρεπε να δεχονται νομιμα κ ωραια...

Και ποιος θα καθορίσει αυτό το ποσοστό?

Ποιος έχει το δικαίωμα στην τελική ρε μεγάλε να παίζει με τις ζωές των ανθρώπων?

μην κοιτας που εδω ειναι μπουρδελοκρατος κ τους παιρνει να τα κανουν αυτα σε αλλες χωρες διωχνουν ακομη κ μεταναστες με χαρτια αν δεν συμπεριφερονται καλα ,βλεπε ρουμανους στην ιταλια.

Γιατί δεν κοιτάς τι έγινε και στην Γαλλία πριν από λίγο καιρό, λόγω των απαράδεκτων συνθηκών που ζούσαν οι μετανάστες?

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για βοηθα κ συ να βγαλουμε συμπερασματα αφου τα ξερεις απο 1ο χερι.

οταν μια χωρα φιλοξενει χ ατομα παρανομα κ το ξερει ειναι κατι παραπανω απο φιλοξενια.

ξερεις πολλους ελληνες να πηγαν στην Αγγλια παρανομα?:P

Βλέπεις λοιπόν που δεν ξέρεις τι σου γίνεται;

Όταν είχαν έρθει οι παράνομοι αλβανοί, ήταν επίσης παράνομοι και στην Αλβανία γιατι είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές. Δεν μπορείς όμως να κατηγορείς για αυτό όλοκληρο το αλβανικό λαό. Γιατι οι νόμιμοι αλβανοί σαν κι εμένα πληρώνουνε στο κράτος και με το παρπάνω. Ψάξτο λίγο... και μετά αποκ΄τησε γνώμη. Μην είσια προκαταλιμένος.

Δημοσ.
Εμείς, έχεις την εντύπωση είμαστε καλύτεροι ? θα αλλάξει νομίζεις κάτι αν θα φύγουν οι ξένοι? Μα οι μόνοι που δουλεύουν εδώ είναι οι Αλβανοί.

ναι με μαυρα λεφτα κ ψιχουλα.γιατι γινεται αυτο?γιατι πολυ απλα σε ενα 2αρη μενουν 2 οικογενειες κ τα βγαζουν περα σε αθλιες συνθηκες.ακομη κ παρανομοι μπορουν να πηγαινουν στα δημοσια νοσοκομια μας κ να εξεταζονται τσαμπα.τελος δεν πληρωνουν εφοριες.κ πληρωνουν τα εξοδα /2,3,4

αν λειπαν ολοι αυτοι δεν θα ανεβαιναν τα μεροκαματα ωστε να παει κ ο ελληνας?

Γιατί όχι? Αισθάνεσαι ανώτερος από αυτούς?

Τόσα καταλαβαίνεις, τόσα λες.

Και ποιος θα καθορίσει αυτό το ποσοστό?

Ποιος έχει το δικαίωμα στην τελική ρε μεγάλε να παίζει με τις ζωές των ανθρώπων?

Γιατί δεν κοιτάς τι έγινε και στην Γαλλία πριν από λίγο καιρό, λόγω των απαράδεκτων συνθηκών που ζούσαν οι μετανάστες?

το 1ο ασχολιαστο.εκτος κ αν θες να μιλησεις για καμμια μεγαλη αλβανια.

το 2ο μπορει..

για το 3ο για 3η φορα το ιδιο το ΚΡΑΤΟΣ αν μπορει να ανεχτει το συστημα του(οικονομιας,ασφαλισης κτλ)τους εξτρα κατοικους.

4ο.γραψε στο google μεταναστες στην γαλλια κ θα δεις γιατι εγινε...

Βλέπεις λοιπόν που δεν ξέρεις τι σου γίνεται;

Όταν είχαν έρθει οι παράνομοι αλβανοί, ήταν επίσης παράνομοι και στην Αλβανία γιατι είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές. Δεν μπορείς όμως να κατηγορείς για αυτό όλοκληρο το αλβανικό λαό. Γιατι οι νόμιμοι αλβανοί σαν κι εμένα πληρώνουνε στο κράτος και με το παρπάνω. Ψάξτο λίγο... και μετά αποκ΄τησε γνώμη. Μην είσια προκαταλιμένος.

μακαρι να μην ηξερα..

ξερεις πολλες χωρες με τετοιο κρατος κ να χει γινει αυτο?

κατηγορω τον μλκ που αφησε τοτε κ τωρα ολους αυτους να μπουν στην χωρα.εκει δεν με νοιαζει τι εγινε.

Δημοσ.

Καλά εσύ δεν ξέρεις τι γίνεται γύρω σου!

Εγω ζω σε τεσάρι, στο πασαλιμάνι, τριμελής οικογενεια.

Εχώ την δυνατότητα και σπουδάζω σε παράρτημα αγγλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα.

Αυτο ξέρεις τι σημαίνει; Σημαίνει οτι πλεόν δεν υσχύουν οι απανθρωπιές που γινότανε κάποτε και δούλευε ένας ξένος όλο το 24ορο για ψίχουλα, ΄τωρα πλεόν πέρνουν κανονικούς μισθούς. (και σίγουρα τα λευτά δεν είναι μαύρα)

Δεν λέω για τοιυς άλλους, αλλά η ανοτερότητα σου φίλε μου κάνει ΜΠΑΜ από μακρυά. Πρόσεχε όμως γιατι μαζί με τιν ανοτερότητα σου αυτή δείχνεις και το πόσο αμόρφοτος είσαι. Έχεις άγνοια για τα πάντα, έχεις μίνει πολύ πίσω. Άσε το ίντερνετ... και τον υπολογιστή. Βγες έξω να δεις τι γίνεται. Έχεις χάσει κάθε επαφή.

Δημοσ.

ρε παληκαρι απο ποτε το γυρισαμε σε προσωπικο?

αν θες βεβαια σου απανταω κ σε αυτα π γραφεις,np.

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ,ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

Δημοσ.
ρε παληκαρι απο ποτε το γυρισαμε στο προσωπικο?

Αν εγώ έλεγα κάτι παρόμοιο για τους έλληνες δεν θα το έπερνες προσωπικά;

Α ξέχασα, δεν έχω πληρώσει αρκετά ένσημα για να λέω την γνώμη μου....

Δημοσ.

αν μπορουσες να το στηριξεις οπως εκανα σε οτι ελεγα...

ελα τελος αντε κ καλο εφαπαξ να χεις...

Δημοσ.
αν μπορουσες να το στηριξεις οπως εκανα σε ολα οτι ελεγα...

ελα τελος αντε κ καλο εφαπαξ να χεις...

Έλα ρε φίλε που το στήριξες κι ολας. Με δουλεύεις; π[ες μου ένα σοβαρό επιχείρημα από αυτά που είπες...

Δημοσ.

για το 3ο για 3η φορα το ιδιο το ΚΡΑΤΟΣ αν μπορει να ανεχτει το συστημα του(οικονομιας,ασφαλισης κτλ)τους εξτρα κατοικους.

Aν το κράτος κινούνταν με την λογική της ανάπτυξης, και όχι της εκμετάλευσης, και μπορούσε να αξιοποιήσει σωστά τους εργατικούς πόρους που δίνουν, αντί να τους κάνει εξιλαστήρια θύματα για όλα τα δεινά που συμβαίνουν γύρω μας, να είσαι σίγουρος πως θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά περισσότερα απ'όσα ζητούν αυτοί οι άνθρωποι.

4ο.γραψε στο google μεταναστες στην γαλλια κ θα δεις γιατι εγινε...

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

κατηγορω τον μλκ που αφησε τοτε κ τωρα ολους αυτους να μπουν στην χωρα.εκει δεν με νοιαζει τι εγινε.

Ωραία. Όταν σε νοιάξει και για κάποιον παραπάνω εκτός από την πάρτη σου, (στοιχειώδες κριτήριο ανθρωπισμού), έλα να το ξανασυζητήσουμε.

Δημοσ.

Εγώ μ'ιλισα για αλμπάνια. Να πάρουν δρόμο. Με τους αλβανούς δεν έχω πρόβλημα!! Α, να φύγουν και και οι μισοί έλληνες τουλάχιστον!!!

Δημοσ.
αγορι μου δεν μπορουν να φυγουν απο την χωρα τους. δεν τους δινουν ουτε καν τουριστικη βιζα. σαν φυλακη κατι... γιαυτο ηρθαν στα γειτονικα με χιλιους δυο τροπους....

αλλα το 2011 θα μπει στην ευρωπαικη ενωση οποτε θα λυθει αυτο το προβλημα. και θα φυγουν πααααααααρα πολλοι απο την ελλαδα. να εισαι σιγουρος....

και γιατι μονο στην ελλαδα να μην δινεται υπηκοοτητα στα 5 χρονια οπως σε ολες τις αλλες χωρες?

ανθρωποι εχουν 15 χρονια και ειναι ακομα παρανομοι να πουμε...αισχος...

Ποιος θα μπει στην Ε.Ε. το 2011;

Δημοσ.
Ποιος θα μπει στην Ε.Ε. το 2011;

Αν και είμαι από την Αλβανία για να είμαι αντικειμενικός πιστεύω δίσκολα θα μπει το 2011. Θέλει αρκετή δουλίτσα ακόμη.

Από την άλλη όμως υπάρχει ανάπτυξη.. ποιος ξέρει αν θα προλάβουμε...

Δημοσ.

Η Αλβανία δεν είναι υποψήφια προς ένταξη χώρα. Είναι πιθανή υποψήφια προς ένταξη χώρα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Enlargement_of_the_European_Union#Albania

http://ec.europa.eu/enlargement/potential-candidate-countries/index_en.htm

Με άλλα λόγια, όχι μόνο δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα αλλά δεν υπάρχει καν υποψηφιότητα.

Δημοσ.
Αν και είμαι από την Αλβανία για να είμαι αντικειμενικός πιστεύω δίσκολα θα μπει το 2011. Θέλει αρκετή δουλίτσα ακόμη.

Από την άλλη όμως υπάρχει ανάπτυξη.. ποιος ξέρει αν θα προλάβουμε...

Άντε να μπείτε γιατί θέλω να κάνω tour ευρώπη και δε γουστάρω να πληρώνω 400ρες σε καράβια για ιταλία.!!

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Αν και δεν θα με χάλαγε να έμπενε. Να μην χριάζεται να περνάω όλο αυτο το μαρτήριο με την άδεια παραμονής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...