chris2060 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 καλα η αλβανικη διαφημιση σας πειραξε στην ελληνικη τηλεοραση??? κατα την γνωμη μου καλα κανουν και την βαζουν αν σκεφτουμε οτι απευθυνεται σε μια πολυ μεγαλη μεριδα μεταναστων. και αυτοι εχουν το δικαιωμα να διαβαζουν εφημεριδα στην γλωσσα τους. και εφοσον η διαφημιση προβαλεται σε ιδιωτικα καναλια, που ειναι το προβλημα? το γεγονος ομως οτι δινουμε του κ* λου τα λεφτα στην ερτ για να παει ταξιδια η καλομοιρα και να αγοραζει ρουχα αλα jennifer lopez δεν πας πειραζει.... κριμα παιδια και ντροπη σε οσους σκεφτονται με αυτον τον τροπο το 2008. οι αλβανοι εχουν προσφερει παρα πολλα στην ελληνικη οικονομια. και μην ακουσω κανεναν να μου λεει οτι πιανουν δουλειες και εχουμε ανεργια γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους κανουν δουλειες που ο περηφανος ελληναρας θα προτιμησει να ζητιανεψει παρα να κανει την ιδια δουλεια.
Houston Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Κι αμα φύγουν τα Αλμπάνια να δούμε τι θα κάνουμε εμείς οι προκομμένοι… Νομίζω περισσότερο να προκαλέσει ήθελε η διαφήμιση παρα να επιτελέσει τον σκοπο της. Ολοι σχεδόν οι Αλβανοί μαθαίνουν στα παιδιά τους απευθείας την Ελληνική…δεν ξέρω σε ποιους απευθύνεται.
kage Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ε βεβαια εχουμε λυσει τα οικονομικα μας προβληματα κ μας παιρνει να εχουμε κ κανα μυριο μεταναστες κ ποσο μαλλον παρανομους... καθε ε.ε. χωρα λεει ποσο % οικονομικους μεταναστες μπορει να δεχτει το συστημα τους.υγειας,οικονομιας κτλ. εμεις εδω απο τοτε που καποιος μλκς πρωθυπουργος ανοιξε τα συνορα κ οι υπολοιποι μλκς συνεχισαν να τα εχουν ανοιχτα με διαφορους τροπους μονο τετοια προβληματα θα χουμε στο μελλον... τι μπορει να προσφερει ενας παρανομος μεταναστασης σε μια χωρα?που δεν πληρωνει εφορια,ασφαλιση?
liopyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 δεν ξέρω σε ποιους απευθύνεται. Στους γονείς Αλβανούς που πολύ πιθανόν να μην μπορούν να διαβάσουν ελληνικά.
chris2060 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ε βεβαια εχουμε λυσει τα οικονομικα μας προβληματα κ μας παιρνει να εχουμε κ κανα μυριο μεταναστες κ ποσο μαλλον παρανομους...καθε ε.ε. χωρα λεει ποσο % οικονομικους μεταναστες μπορει να δεχτει το συστημα τους.υγειας,οικονομιας κτλ. εμεις εδω απο τοτε που καποιος μλκς πρωθυπουργος ανοιξε τα συνορα κ οι υπολοιποι μλκς συνεχισαν να τα εχουν ανοιχτα με διαφορους τροπους μονο τετοια προβληματα θα χουμε στο μελλον... τι μπορει να προσφερει ενας παρανομος μεταναστασης σε μια χωρα?που δεν πληρωνει εφορια,ασφαλιση? αν το κρατος εδινε κανονικα χαρτια παραμονης κλπ, οι περισσοτεροι θα ειχαν φυγει παραεξω και δεν θα υπηρχε αυτο το ποσοστο. ξερω πολλα ατομα που λενε αν ειχαν χαρτια θα φευγανε σε αλλες ευρωπαικες χωρες. αλλα δεν τους δινεται η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.... γιαυτο και ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. νομιζεις το θελουν μωρε?? ειμαστε σοβαροι? δεν δικαιουνται αυτοι οι ανθρωποι να εχουν περιθαλψη σε περιπτωση που παθουν κατι? ουτε τα νοσοκομεια δεν δεχονται... ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.... αυτο δεν λεγεται φιλοξενια, απανθρωπια λεγεται....
Houston Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 τι μπορει να προσφερει ενας παρανομος μεταναστασης σε μια χωρα?που δεν πληρωνει εφορια,ασφαλιση? Δεν υπάρχουν κ πολλοί παράνομοι Αλβανοί…σχεδόν όλοί εχουν πράσινη κάρτα και κολλάν τα μισά κάθε μήνα ένσημα , αν όχι τα πληρώνουν από την τσέπη τους Στους γονείς Αλβανούς που πολύ πιθανόν να μην μπορούν να διαβάσουν ελληνικά. Ακούνε όμως Ελληνικά και καταλαβαίνουν
kage Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 αν το κρατος εδινε κανονικα χαρτια παραμονης κλπ, οι περισσοτεροι θα ειχαν φυγει παραεξω και δεν θα υπηρχε αυτο το ποσοστο. ξερω πολλα ατομα που λενε αν ειχαν χαρτια θα φευγανε σε αλλες ευρωπαικες χωρες. αλλα δεν τους δινεται η ΕΥΚΑΙΡΙΑ....γιαυτο και ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. νομιζεις το θελουν μωρε?? ειμαστε σοβαροι? κ ποιος σου ειπε οτι θα τους δεχονταν? αφου δεν τους τα δινουμε εμεις γιατι δεν γυρνανε στην χωρα τους που ειναι νομιμοι κ να φυγουν απο κει? ή ας πουμε απο καμμια ρουμανια,βουλγαρια που ειναι κ αυτες πια εντος ε.ε.? ευκαιρια θεωρεις οτι ειναι οταν καποιος παρανομος μεταναστης μπαινει σε μια χωρα κ να βγαλει χαρτια σαν οικονομικος μεταναστης με το ετσι θελω ? ειναι παρανομοι γιατι μπαινουν στην χωρα σαν παρανομοι...κ δεν ειναι λιγοι
chris2060 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 αγορι μου δεν μπορουν να φυγουν απο την χωρα τους. δεν τους δινουν ουτε καν τουριστικη βιζα. σαν φυλακη κατι... γιαυτο ηρθαν στα γειτονικα με χιλιους δυο τροπους.... αλλα το 2011 θα μπει στην ευρωπαικη ενωση οποτε θα λυθει αυτο το προβλημα. και θα φυγουν πααααααααρα πολλοι απο την ελλαδα. να εισαι σιγουρος.... και γιατι μονο στην ελλαδα να μην δινεται υπηκοοτητα στα 5 χρονια οπως σε ολες τις αλλες χωρες? ανθρωποι εχουν 15 χρονια και ειναι ακομα παρανομοι να πουμε...αισχος...
liopyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ακούνε όμως Ελληνικά και καταλαβαίνουν Με την ίδια λογική να καταργήσουμε και τις ελληνικές εφημερίδες, και να ακούμε μόνο ειδήσεις...
Houston Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Με την ίδια λογική να καταργήσουμε και τις ελληνικές εφημερίδες, και να ακούμε μόνο ειδήσεις... Αχ βρε liopyr , δε καταλαβαινόμαστε. Δε με πείραξε καθόλου η διαφήμιση, ούτε η παραμονή των Αλβανών στην χώρα μας. Απλώς με ξένισε η γλώσσα. Δεν την είδα την διαφήμιση ούτε ξέρω αν κρύβονται σκοπιμότητες, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το ίδιο επικοινωνιακή με την ελληνική γλώσσα.
kage Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 αγορι μου δεν μπορουν να φυγουν απο την χωρα τους. δεν τους δινουν ουτε καν τουριστικη βιζα. σαν φυλακη κατι... γιαυτο ηρθαν στα γειτονικα με χιλιους δυο τροπους....αλλα το 2011 θα μπει στην ευρωπαικη ενωση οποτε θα λυθει αυτο το προβλημα. και θα φυγουν πααααααααρα πολλοι απο την ελλαδα. να εισαι σιγουρος.... και γιατι μονο στην ελλαδα να μην δινεται υπηκοοτητα στα 5 χρονια οπως σε ολες τις αλλες χωρες? ανθρωποι εχουν 15 χρονια και ειναι ακομα παρανομοι να πουμε...αισχος... χαχααχ κ συ να σαι σιγουρος...(ε.ε. η αλβανια) μα εισαι στα καλα σου θα δωσουν υπηκοοτητα σε 1 μυριο μεταναστες γιατι μπηκαν παρανομα για να πανε σε αλλες ε.ε. χωρες?τους καλεσε κανεις?βοηθουν σε κατι κ δεν το χουμε καταλαβει?σκουπα κ αποστολη πισω θελουν. ειπα μονο ενα ποσοστο επρεπε να δεχονται νομιμα κ ωραια... μην κοιτας που εδω ειναι μπουρδελοκρατος κ τους παιρνει να τα κανουν αυτα σε αλλες χωρες διωχνουν ακομη κ μεταναστες με χαρτια αν δεν συμπεριφερονται καλα ,βλεπε ρουμανους στην ιταλια.
elis88 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ε βεβαια εχουμε λυσει τα οικονομικα μας προβληματα κ μας παιρνει να εχουμε κ κανα μυριο μεταναστες κ ποσο μαλλον παρανομους...καθε ε.ε. χωρα λεει ποσο % οικονομικους μεταναστες μπορει να δεχτει το συστημα τους.υγειας,οικονομιας κτλ. εμεις εδω απο τοτε που καποιος μλκς πρωθυπουργος ανοιξε τα συνορα κ οι υπολοιποι μλκς συνεχισαν να τα εχουν ανοιχτα με διαφορους τροπους μονο τετοια προβληματα θα χουμε στο μελλον... τι μπορει να προσφερει ενας παρανομος μεταναστασης σε μια χωρα?που δεν πληρωνει εφορια,ασφαλιση? Εγώ είμαι αποό την Αλβανία, και είμαι νόμιμος, θες να κάνουμε λογαριασμό, πόσα δεινω εγώ στο ελληνικό κράτος και πόσα εσύ; Για όνομα του θεού ρε παιδιά, τι κάθεστε και αναλύετε. Και μερικοί ας μην μιλάνε για πράγματα που δεν ξέρουν και που απλά έχουν ακούσει κάτι από την Τατιάννα και την οποιαδήποτε Τατιάννα. Μια μικρή ερεύνα στο ζήτημα δεν θα έκανε κακό. Και σε άλλες χώρες υπάρχουν οικονομικοί μετανάστες, δεν γίνονται αυτά όμως. Τι σας ενοχλεί δηλαδή; Από το ψωμί σας τρώμε; Νόμιζω το έχετε παρεξηγήσει το πράγμα. Κάπου είδα ότι έγραψε κάποιος ότι πλέον οι αλβανοί στην ελλάδα δεν μαθένουν την γλώσσα τους. Εγώ αν και ξεκίνησα εδώ σχολείο έμαθα και να διαβαζω και να γράφω αλβανικά. Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του, αλλά αυτή η γνώμη ας έρθει από πραγματικά γεγονότα και όχι απο κοτσομπολιά κλπ κλπ...
elis88 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 χαχααχ κ συ να σαι σιγουρος...(ε.ε. η αλβανια)μα εισαι στα καλα σου θα δωσουν υπηκοοτητα σε 1 μυριο μεταναστες γιατι μπηκαν παρανομα για να πανε σε αλλες ε.ε. χωρες?τους καλεσε κανεις?βοηθουν σε κατι κ δεν το χουμε καταλαβει?σκουπα κ αποστολη πισω θελουν. ειπα μονο ενα ποσοστο επρεπε να δεχονται νομιμα κ ωραια... μην κοιτας που εδω ειναι μπουρδελοκρατος κ τους παιρνει να τα κανουν αυτα σε αλλες χωρες διωχνουν ακομη κ μεταναστες με χαρτια αν δεν συμπεριφερονται καλα ,βλεπε ρουμανους στην ιταλια. Οκ, από την στιγμή που το λες όμως αυτο, μην ακούσω τίποτα για φιλοξενία και τέτοιες βλακίες. Πες μου μία χώρα που έχει διώξει τους μετνάστες. Επίσης μην ξεχνάς ότι στην αγγλία υπάρχουν πάρα πολλοι έλληνες, θα ήθελες να είχαν μια παρόμοια αντιμετόπιση από τους άγγλους;
kage Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 για βοηθα κ συ να βγαλουμε συμπερασματα αφου τα ξερεις απο 1ο χερι. σ απαντησα ιταλια πριν 2-3 μηνες. οταν μια χωρα φιλοξενει χ ατομα παρανομα κ το ξερει ειναι κατι παραπανω απο φιλοξενια. ξερεις πολλους ελληνες να πηγαν στην Αγγλια παρανομα?
Houston Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 χαχααχ κ συ να σαι σιγουρος...(ε.ε. η αλαβανια)μα εισαι στα καλα σου θα δωσουν υπηκοοτητα σε 1 μυριο μεταναστες γιατι μπηκαν παρανομα για να πανε σε αλλες ε.ε. χωρες?τους καλεσε κανεις?βοηθουν σε κατι κ δεν το χουμε καταλαβει?σκουπα κ αποστολη πισω θελουν. ειπα μονο ενα ποσοστο επρεπε να δεχονται νομιμα κ ωραια... μην κοιτας που εδω ειναι μπουρδελοκρατος κ τους παιρνει να τα κανουν αυτα σε αλλες χωρες διωχνουν ακομη κ μεταναστες με χαρτια αν δεν συμπεριφερονται καλα ,βλεπε ρουμανους στην ιταλια. Θα συμφωνήσω ότι είμαστε μπουρδελοκράτος αλλά αυτό το κράτος εμείς το δημιουργήσαμε . Δε βλέπω λοιπόν τον λόγο γιατι πρέπει να διωχτούν όλοι οι ξένοι από την χώρα μας. Εμείς, έχεις την εντύπωση είμαστε καλύτεροι ? θα αλλάξει νομίζεις κάτι αν θα φύγουν οι ξένοι? Μα οι μόνοι που δουλεύουν εδώ είναι οι Αλβανοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.