χάπι Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Εμένα Κατερίνα μου, μου βγήκε αρχικά κι αυθόρμητα να πάρω το μέρος σου -μια κοπέλα μόνη και να της τη λένε όλοι οι χλιμίντζουρες- αλλά, μετά διάβασα και αυτά που έγραφες...
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Κατερίνα οπότε εφόσον ο elis και οι υπόλοιποι μετανάστες πηγαίνουν στρατό δεν έχεις πρόβλημα, έτσι; Φαντάζομαι ότι δε θα έχεις πρόβλημα επίσης εάν η ελληνική πολιτεία αποφασίσει ότι λόγω της μεγάλης λειψανδρείας, θα υπηρετούν και οι γυναίκες σε καθήκοντα φύλαξης, καθαριότητας και μαγειρίων προκειμένου οι άρρενες να μπορούν να εκπαιδεύονται στα πιο σημαντικά τους καθήκοντα, μια και να είναι πιο αποδοτικό. Και φυσικά, να στρατευθούν όλες οι γυναίκες μέχρι 35. Για το 1ο θα συνεχίσω να έχω πρόβλημα αν η μετανάστευση κάνει κακό στο κράτος μας αλλά το είπα για να μην νομίζει ο Αλβανός οτι προσφέρει τα ίδια. Για το 2ο αν θεωρούνταν απαραίτητο από την πολιτεία θα το έκανα.
elis88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αλβανέ νομίζω πως ξεπέρασες τα όρια.Ποιος νομίζεις ότι εισαι και που με ξέρεις εμένα?Εντάξει έβγαλες το ψωνιο σου.Αν και Αλβανός είσαι πετυχημένος δικηγόρος. Μπράβο συγκινηθήκαμε. Επίσης το θέμα μας δεν είναι αν προσφέρεις εσύ προσωπικά στην Ελλάδα. Πότε υποτίμησα τους μετανάστες???? Είπα μόνο ότι θεωρω πως το συμφέρον της χώρας μου είναι να έχουμε άλλη μεταναστευτική πολιτική.Εσύ τι ζόρι τραβάς?Προσβαλα κανέναν μετανάστη? Δεν σε θεωρώ χαζό,είπα πως σε χαζούς λέω τον όρισμο αλλά εσύ δεν είσαι και δεν χρειάζεται να στον πω. Είμαι ρατσίστρια επειδή ΕΣΥ πιστεύεις ότι είμαι γενικά κατά των μεταναστών??? Τι μας λες ρε?Κι εγώ σου λεω πως δεν είμαι γενικά αλλά με νοιάζει μόνο το συμφέρον της χώρας μου. Εγώ προσέχω τι ψηφίζω,εσύ που ξέρεις τι κάνω. Το δικαίωμα συζήτησης ποιος στο στέρησε??? Οτι ναναι λες Αλβανέ. Μπορείς να βρεις έναν σοβαρό λόγο να με πεις ρατσίστρια???? βασικά δεν πάω για δικηγόρος... για προγραμματιστής πάω. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ!!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ!!! Αφού σου αρέσει με γεια σου και χαρά σου. Κρίμα ένα ωραίο τοπικ να το ασχημαίνει έτσι μια αμορφοτη σαν κι εσενα. ΑΝ ΑΠΩΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΕΩ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ.... τότε δεν είναι ότι είσαι απλά αμόρφοτη... τότε το πρόβλημα σου είναι μεγαλλύτερο.
tomasss Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Το να υπηρετείς στον στρατό με περηφάνεια είναι σαν να είσαι κατά της παγκόσμιας ειρήνης που υποτίθεται ότι όλοι υποστηρίζουμε.
telegamesvg Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Γιατι ειναι ρατσιστης καποιος που δεν θελει καποιον στο "σπιτι" του και μαλιστα με επιχειρηματα και δεν ειναι φασιστας αυτος που του τον επιβαλει και μαλιστα χωρις να τηρειται καμια προυποθεση ?
insomniaK Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 [...] Για το 2ο αν θεωρούνταν απαραίτητο από την πολιτεία θα το έκανα.
χάπι Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 βασικά δεν πάω για δικηγόρος... για προγραμματιστής πάω. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ!!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ!!! Αφού σου αρέσει με γεια σου και χαρά σου. Κρίμα ένα ωραίο τοπικ να το ασχημαίνει έτσι μια αμορφοτη σαν κι εσενα. ΑΝ ΑΠΩΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΕΩ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ.... τότε δεν είναι ότι είσαι απλά αμόρφοτη... τότε το πρόβλημα σου είναι μεγαλλύτερο. Μάταια φωνάζεις !!!! Αλλού είναι το πρόβλημα...
elis88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Είναι χαζό να ζητάς από έναν μετανάστη να πάει στρατο στη χώρα σου, όταν δεν τον αφήνεις ούτε καν να κρατήσει την σημαία σε μια εθνική γιορτή. Και αντε και πήγαινα στρατό... σκέψου ρε Κατερίνα την περίπτωση ενός πολέμου... ενας Αλβανός που βρίζεις τόση ώρα θα υπερασπιστεί να δικά σου συμφέροντα.. ενώ εσύ θα είσαι σπιτι σου σπιτάκι σου;
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 :lol::lol::lol: Ιδού ο λόγος! Το περίμενα.Γιατι ρε βρισιά είναι?Είσαι ρατσιστής?Εγώ για καλό το λέω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Πολύ ευαίσθητος είσαι.Κι εσύ έτσι μιλάς.Ίσως η έλλειψη επιχειρημάτων να φταει... Βλέπεις να επιχειρηματολογώ με ύβρεις; Μάλλον κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη... Γιατί παρεξηγήθηκες με το "ψευτοπατριώτισσα"; Δεν σου αρέσει ο χαρακτηρισμός; Ή μήπως διατηρείς την αποκλειστικότητα στους χαρακτηρισμούς (όπως το περίφημο "ψευτοκουλτουριάρηδες" που αρέσκεσαι να επαναλαμβάνεις); Γιατί έκανε αναφορά κάποιο άλλο μέλος για μένα και μου έκανες παρατήρηση? Ναι. Τώρα μπορώ να σου κάνω παρατήρηση ή πρέπει να πάρω και την άδειά σου; Καταρχας το ψευτοπατριώτισσα που λες δεν είναι συνώνυμο του εθνικίστρια. Αγαπώ την πατρίδα μου αλλα δεν μισώ τους άλλους. [...] Φαίνεται η... αγάπη σου για τους άλλους. Μόλις είδες κάποιο μέλος με αλβανική υπηκοότητα, άρχισες την επίθεση: τον ρωτάς τι προσφέρει στη χώρα, αν πήγε στρατό στην Ελλάδα (!) και άλλα... φιλικά. Δεν είσαι ενημερωμένος.http://www.greekinsight.gr/show_art_el.asp?id=6600&cat_name=%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1 Από εδώ μπορείς να δεις ότι το θέμα τσαμουρία υποδαυλίζεται απο Αλβανούς πολιτικούς. Οπότε υπάρχει κίνδυνος για τα συμφέροντα της χώρας. Οπότε η δημιουργία αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα είναι επικίνδυνη. Ό,τι να'ναι! Κατ' αρχήν ας πάρουμε κάποια πιο έγκυρη πηγή πληροφόρησης από ένα forum της τύχης: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=529593 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=150065 Αυτά περί υποστήριξης του επίσημου Αλβανικού Κράτους στους εθνικιστές τους... Το ότι το θέμα Τσαμουριά υποδαυλίζεται από πολιτικούς δεν αμφισβητείται. Όπως δεν αμφισβητείται η υποστήριξη ακραίων ελλήνων εθνικιστών από έλληνες πολιτικούς, αντίστοιχα. Σου υπενθυμίζω όμως ότι ισχυρίστηκες πως υπάρχει επίσημη κρατική στήριξη στους εθνικιστές της Τσαμουριάς. Εκτός αν άλλαξες γνώμη... [...]Λέω για την πληθυσμιακή σύνθεση μέχρι το 90 που το 99% των κατοίκων της ελληνικης επικράτειας ήταν έλληνες(όχι γεννετικά). Έχεις κανένα στοιχείο για αυτό το αυθαίρετο νούμερο ή δημιουργείς από τη φαντασία σου τις ποσοστώσεις που νομίζεις ότι σε βολεύουν; Η απότομη αυτή αλλαγή πιστεύω πως θα ρίξει το επίπεδο της κοινωνίας για πολλά χρόνια μέχρι να αφομιωθούν οι νέοι πληθυσμοί.Και γιατί να το υποστούμε αυτό? Με συμπεριφορές σαν τη δική σου δεν θα τους αφομοιώσουμε ποτέ. Όσο τους φερόμαστε ως απόκληρους, τόσο θα εναντιώνονται σε εμάς και στη χώρα που τους φιλοξενεί. Όταν καταλάβεις ότι, με την αφομοίωση θα χαθούν σιγά-σιγά, τότε ίσως αντιληφθείς ότι δεν έχουμε να υποστούμε τίποτα - μάλλον κερδισμένοι θα βγούμε. Ύστερα εγώ ειρωνεύομαι και βρίζω...Ντοπή,πρέπει να είσαι πρότυπο για τους άλλους... Λυπάμαι αλλά δεν δέχομαι συμβουλές από άτομο που μου απαντάει με την φράση "δεν περίμενα τόση βλακεία". Τα μαθήματα συμπεριφοράς κράτα τα για τον εαυτό σου. Δηλαδή πιστεύεις ότι πρέπει να δεχόμαστε τους μετανάστες για να έχουν κι αυτοί βρε αδερφέ μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή ακόμα κι αν η δική μας γίνει χειρότερη για λίγα χρόνια?Αν είναι έτσι οκ... Θα ήθελα να μου εξηγήσεις πώς ακριβώς θα γίνει χειρότερη η ζωή μας επειδή δεχόμαστε μερικούς μετανάστες. Και να αναρωτηθείς, αν μπορείς, πόσο ωφελήθηκαν οι Έλληνες από τη μετανάστευση. Εκτός αν οι Έλληνες εξαιρούνται και είναι ΚΑΛΟΙ μετανάστες ενώ όλοι οι άλλοι είναι ΚΑΚΟΙ μετανάστες. Έχω εξηγήσει πολύ καλά. Φιλανθρωπία είναι ότι τους δεχόμαστε γιατί είναι κρίμα και για να έχουν μια ευκαιρία να φτιάξουν την ζωή τους ακόμα κι αν αυτό βλάπτεί τα εθνικά συμφέροντα. [...] Aκόμα να μας εξηγήσεις πού ακριβώς βλάπτουν τα εθνικά συμφέροντα. Οι αιτίες δεν έχουν σχέση με τις επιπτώσεις της μετανάστευσης στην ελληνική κοινωνία.Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη γι αυτές. Πετάς "δεν είμαι χαζή για να πιστέψω ότι η μετανάστευση στην χώρα μας είναι αποτέλεσμα φιλανθρωπίας,άλλοι λόγοι την δημιουργησαν,[...]" και μετά δεν είσαι ξέρεις ποιές αιτίες είναι αυτές. Αποφάσισε. Ξέρεις (και ανησυχείς) ή δεν ξέρεις κι απλώς πετάς πυροτεχνήματα;
tomasss Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Το περίμενα.Γιατι ρε βρισιά είναι?Είσαι ρατσιστής?Εγώ για καλό το λέω. Δεν κατάλαβες σε λέω και εγώ ρατσίστρια!
elis88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Εγώ πιστεύω ότι κάνουν κακό στο κράτος μου.Δικαίωμα μου να έχω αυτή την άποψη.Αφου το πιστεύω αυτό έχω κάθε δικαίωμα να μην τους θέλω.Διαφωνείς? Ζητάω την παρέμβαση των moderator γιατι ο Αλβανός με λεει ρατσίστρια χωρις να το τεκμηριώνει και με προσβάλει.Πες μας ρε γιατι είμαι ρατσίστρια?Σε προκαλώ. Επίσης με λέει αμορφωτη χωρίς να με ξέρει. Ανεβάζεις εσύ το επίπεδο της ελληνικής κοινωνίας? Well, αν οι moderators πιστεύουν ότι έχω αδικό δεν έχω κανένα πρόβλημα να με κάνουν ban. Εσύ μπορείς να πεις το ίδιο; Είσαι σίγουρη πως σε όλο το τόπικ δεν έχει γίνει αυτονόητο ότι είσαι ρατσίστρια και αμόρφοτη;
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Είναι χαζό να ζητάς από έναν μετανάστη να πάει στρατο στη χώρα σου, όταν δεν τον αφήνεις ούτε καν να κρατήσει την σημαία σε μια εθνική γιορτή. Και αντε και πήγαινα στρατό... σκέψου ρε Κατερίνα την περίπτωση ενός πολέμου... ενας Αλβανός που βρίζεις τόση ώρα θα υπερασπιστεί να δικά σου συμφέροντα.. ενώ εσύ θα είσαι σπιτι σου σπιτάκι σου; Δεν θέλω να πας στρατό.Εξάλλου δεν σε εμπιστευομαι.Στο είπα για να μην πιστεύεις οτι προσφερεις τα ίδια με εναν Έλληνα. Το θέμα μας είναι άλλο.
telegamesvg Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Και αντε και πήγαινα στρατό... σκέψου ρε Κατερίνα την περίπτωση ενός πολέμου... ενας Αλβανός που βρίζεις τόση ώρα θα υπερασπιστεί να δικά σου συμφέροντα.. ενώ εσύ θα είσαι σπιτι σου σπιτάκι σου; Παντως η ιστορια δειχνει οτι οι αλβανοι μεχρι στιγμης υπερασπιστηκαν τα συμφεροντα των Τουρκων και των Ιταλο-Γερμανων, μακαρι να αλλαξε κατι στις μερες μας .... Αληθεια , αλλαξε κατι ?
raven360 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δε μπορω να καταλαβω γιατι την εχετε πεσει ολοι στην Κατερινα με ειρωνειες και αλλα διαφορα? Δηλαδη δε μπορουμε να δεχτουμε την αλλη αποψη? Και θα σας πω και το αλλο αν ο φιλος Ελις γραψει "Ειμαι περηφανος που ειμαι αλβανος" η "Θελω το συμφερον τον συνανθρωπων μου" "θα πολεμουσα για την πατριδα μου" θα βγειτε ολοι να του πειτε μπραβο παλικαρι μου αν βγω εγω η η κατερινα ομως και τα πουμε αυτα θα πειτε "ουστ ρε σκατα στους φασιστες" γιατι υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα? Γιατι τοσος ρατσισμος προς τους Ελληνες? Το να υπηρετείς στον στρατό με περηφάνεια είναι σαν να είσαι κατά της παγκόσμιας ειρήνης που υποτίθεται ότι όλοι υποστηρίζουμε. Υποστηριζουμε σιγουρα, αν ειμασταν η Ελβετια και ειχαμε το Λουξεμβουργο διπλα μας ειμαι μαζι σου. Οταν ομως εχεις τετοιους γειτονες που κανουν διεκδικησεις καθε μερα δε μπορεις να πηγαινεις με το σταυρο στο χερι, και μιλαμε για ΑΜΥΝΑ πανω απ'ολα δε μιλαμε να επιτεθουμε σε μια αλλη χωρα. Και εσενα αν ερθει καποιος στο δρομο και σου επιτεθει δε θα αμυνθεις? η θα γυρισεις το αλλο μαγουλο..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.