insomniaK Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Α όλα κιόλα, ο ΚΥΡΡΗΣ είναι αποδοτικότερος, παίξτον γκανιάν... και δίδυμο με την ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ.
elis88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Οι υπεύθυνοι της άμυνας της χώρας έχουν κρίνει ότι πιο αποδοτικό είναι το ισχυρό φύλο να πολεμάει και οι γυναίκες να μένουν πίσω.Έτσι νομοθετήσαμε.Δεν είναι ότι κάνουμε χάρη στις γυναίκες.Από την αρχαιότητα αυτό γινόταν γιατί είναι πιο αποδοτικό για την άμυνα. Επίσης στις παραμεθώριες περιοχές υπάρχει η παλαϊκή άμυνα. Εσυ τι θες να μας πεις τώρα?Ότι θες ίσα δικαιώματα χωρίς να πας στρατό? Άσε την αρχαιότητα... στη αρχαιότητα δεν υπήρχε ισότητα. Η γυναίκα είχε σκυμένο το κεφάλι.. τώρα αναγκαζόμαστε και διαβάζουμε τις ηλιθιότητες σου.
parsifal Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ή δεν καταλαβαίνει ο ένας τί γράφει ο άλλος, οπότε υπάρχει πρόβλημα, ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, οπότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα...
insomniaK Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω ποιον νοάς, αλλά τι μπορεί να απαντήσεις βασιζόμενος στη λογική στην katerina_a_86;;; Είναι σαν τον στρατό, εκεί που τελειώνει η λογική...
raven360 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δεν είπα όχι, νομίζω πως ούτε εγώ έχω κοννέ. Αυτό δε με κάνει λιγότερο κορόιδο που θα πάω όμως, άσχετα με το αν δεν έχω τη δυνατότητα να τη σκαπουλάρω. Αν ΔΕΝ ήθελα να τη σκαπουλάρω, θα ήμουν κορόιδο μετ' επιλογής, άρα χαζός. Δε μπορω να καταλαβω τη λογικη σου, μονο εμενα και εσενα θα παρουν? ολοι οι Ελληνες πολιτες πρεπει να υπηρετησουν κοροιδο θα ειμουν αν πηγαινα μονο εγω και ολοι οι υπολοιποι την σκαπουλαρανε, αν ειχαμε επαγγελματικο στρατο για παραδειγμα και πηγαινε οποιος ηθελε. Απο τη στιγμη που δεν ισχυει ομως αυτο θεωρω σωστο σαν πολιτης να υπηρετησω τη θητεια μου οπως ο πατερας μου οι φιλοι μου και οσοι τυχαινει να γνωριζω. Σε ενα κρατος δε μπορεις μονο να απαιτεις δικαιωματα επειδη ετυχε να γεννηθεις εδω πρεπει και να υπακους στους νομους του αν θες να λεγεσαι πολιτης και ο νομος οριζει οτι πρεπει να παμε στρατο.
tomasss Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ελλάδα = ένας τόπος όπου ζει μια οργανωμένη κοινωνία ανθρώπων που λέγονται Έλληνες και έχουν κοινά συμφέροντα.Αν το συμφέρον τους είναι να μην έρθουν ξένοι τότε δεν πρέπει να έρθουν. εγώ ξέρω ότι οι μετανάστες είναι κόλπο της παγκοσμιοποίησης . αποφέυγετε τους γάμους με μετανάστες για να μην χαθεί το ελληνικό έθνος . http://en.wikipedia.org/wiki/Erectile_dysfunction Είναι ο πιο ουσιαστικός διαλογος που κάνω με κουμούνι. Kατερίνα, ευγενικά θα σου πω να βάλεις το κεφάλι σου κάτω από την ντουζιέρα με παγωμένο νερό Όλοι οι δεξιοί, μας χαρακτηρίζουν τους αριστερούς : κουμούνια. Εσύ ισχυρίζεσαι ότι δεν είσαι δεξιά; Κοπέλα μου είσαι 22 χρονών. Οι απόψεις σου θα μπορούσαν να ήταν δημοκρατικότερες. Δεν θα μπώ στον διάλογο μαζί σου, γιατί θα εκφραστώ άσχημα και δεν θέλω να φάω ban. Θα συμφωνήσω με τις απόψεις του Sotiraki.net
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Άσε την αρχαιότητα... στη αρχαιότητα δεν υπήρχε ισότητα. Η γυναίκα είχε σκυμένο το κεφάλι.. τώρα αναγκαζόμαστε και διαβάζουμε τις ηλιθιότητες σου. Κι εμεις αναγκαζόμαστε να μας χαλάς την αισθητική.
panagos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Βρε Κατερίνα.. αν το 86 στο nick name σου δηλώνει πως είσαι 22 χρονών, δεν νομίζεις πως θα έπρεπε να μην κάνεις τόσο βαρύγδουπες δηλώσεις ακόμα; Να ταξιδέψεις λίγο να δεις το κόσμο.. να δεις άλλους λαούς να μαζέψεις εμπειρίες. Πολύ απόλυτη είσαι. Μου θυμίζεις ένα γνωστό μου που σηκώνει σημαίες και φωνάζει ενώ δεν έχει ξεμυτίσει απο το σπίτι του όλη του τη ζωή. Open your mind.
KWSN_Men Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Κατερίνα οπότε εφόσον ο elis και οι υπόλοιποι μετανάστες πηγαίνουν στρατό δεν έχεις πρόβλημα, έτσι; Φαντάζομαι ότι δε θα έχεις πρόβλημα επίσης εάν η ελληνική πολιτεία αποφασίσει ότι λόγω της μεγάλης λειψανδρείας, θα υπηρετούν και οι γυναίκες σε καθήκοντα φύλαξης, καθαριότητας και μαγειρίων προκειμένου οι άρρενες να μπορούν να εκπαιδεύονται στα πιο σημαντικά τους καθήκοντα, μια και να είναι πιο αποδοτικό. Και φυσικά, να στρατευθούν όλες οι γυναίκες μέχρι 35.
elis88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μα με διαβάζει κανείς σε αυτό το θρεντ;;; Το έκανα edit το ποστ.
Lucifer Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Σε ενα κρατος δε μπορεις μονο να απαιτεις δικαιωματα επειδη ετυχε να γεννηθεις εδω πρεπει και να υπακους στους νομους του αν θες να λεγεσαι πολιτης και ο νομος οριζει οτι πρεπει να παμε στρατο. Έτσι, καμία αμφισβήτηση. Το κλειδί για την ελευθερία είναι αυτό.
insomniaK Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μα όντως κανείς δε διαβάζε τον θυληκό omni;;; Κι εμεις αναγκαζόμαστε να μας χαλάς την αισθητική. Εδώ δηλώνει πως οι συνάνθρωποι μας χαλούν την αισθητική της!!! Τι απαντάτε σοβαρά;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αλβανέ νομίζω πως ξεπέρασες τα όρια.Ποιος νομίζεις ότι εισαι και που με ξέρεις εμένα? Είμαι ρατσίστρια επειδή ΕΣΥ πιστεύεις ότι είμαι γενικά κατά των μεταναστών??? Οτι ναναι λες Αλβανέ. Μπορείς να βρεις έναν σοβαρό λόγο να με πεις ρατσίστρια???? μετάφραση "εγώ είμαι ρατσιστής? αυτοί είναι κωλοαράπηδες!" :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.