Προς το περιεχόμενο

Aλβανική διαφήμιση!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Αν δεν διανοηθηκες να πας στρατό στην Ελλάδα (να προσφέρεις δηλάδή τα ίδια με τους Έλληνες) με ποιο δικαιωμα ζητάς ίδια δικαιώματα??

Δηλαδή κάποιος με Ι5..

..χέστο, μη μιλάτε για στρατό τα θηλυκά απλώς.

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φυσικά και δεν προκαλούνται μόνο από φασίστες. Το θέμα είναι εν τέλει πως οι φασίστες και τα ''πρόβατα'' πολεμούν.

Γιατί αυτοί τρώνε το κουτόχορτο, όχι ο Μπόμπολας...

Κι εγώ είμαι κατά των πολέμων.Δεν σου είπα να πάρουμε την πόλη.Το σπίτι σου και την οικογένεια σου, σου είπα πως οφείλεις να προστατεύσεις σε περίπτωση ανάγκης.

Κάποιοι θα σε προστατεύσουν αν χρειαστεί.Αν δεν βοηθησεις κι εσύ τότε είσαι παράσιτο.

Mάλιστα. Τώρα εγώ πρέπει να πάρω μέρος στο ''γιατί μπαμπά''?

Πες μου πόσες είναι οι πιθανότητες να μας επιτεθούν οι Τούρκοι, να σου πω και εγώ πόσες είναι οι πιθανότητητες να μπω στα χαρακώματα...

Πόλεμος δεν είναι μόνο τα χαρακώματα.Δεν με νοιάζουν οι πιθανότητες αλλά οι απόψεις σου.

Με εκμεταλεύονται οι τράπεζες, και απειλούν να μου πάρουν το σπίτι.

Με εκμεταλεύεται ο εργοδότης μου που έχω ανάγκη και δεν μου παρέχει ασφάλιση.

Με εκμεταλευεται το κράτος που κλείνει τα μάτια του σε όλα αυτά και με αφήνει ξεκρέμαστο.

Υπάρχει λοιπόν πιθανότητα να βρεθώ χωρίς περιουσία, και με την οικογένειά μου στον δρόμο. (κάπου εδώ μπορείς να κάνεις και τους συσχετισμούς σου).

Αυτά είναι ένα απλά καθημερινά παράδειγματα που αντιμετωπίζουν οι μη προνομιούχοι στην κωλοχώρα που θέλεις να πάω να πολεμήσω και να σκοτωθώ ? :rolleyes:

Επειδή η κοινωνία είναι άδικη δεν σημαίνει πως δεν οφείλεις να προστατεύσεις τον σπίτι σου, την γυναίκα σου και τα παιδιά σου.

Δημοσ.

Δηλαδή κάποιος με Ι5..

Κάποιος με Ι5 δεν μπορεί να παει στρατό.

Κάποιος άλλος όμως λέει ότι δεν θέλει.

Έχει διαφορά.

Δημοσ.

Δηλαδή κάποιος με Ι5..

Καποιος με Ι5 ειχε σοβαρο λογο κριθηκε ανικανος και πηρε απαλλαγη αυτο δεν αλλαζει κατι ομως.

Εγω δηλαδη που θα παω χαζος ειμαι η με πιασανε κοροιδο.?

Δημοσ.

Κάποιοι μάλλον νομίζουν πως έχουν το προνόμιο να προστατεύσουν κάποιοι άλλοι το τομάρι τους σε περιπτωση ανάγκης.

Δημοσ.
Καποιος με Ι5 ειχε σοβαρο λογο κριθηκε ανικανος και πηρε απαλλαγη αυτο δεν αλλαζει κατι ομως.

Σίγουρα ένα από τα δύο, στη χειρότερη και τα δύο.

Δημοσ.
Σίγουρα ένα από τα δύο, στη χειρότερη και τα δύο.

Και τι να κανω δηλαδη να μην παω για να μη θεωρουμε χαζος η κοροιδο.? Τι να κανουμε μερικοι δεν εχουμε τα conne και τα δοντια να αποφυγουμε το στρατιωτικο αλλα και να τα ειχα θα προτιμουσα 1000 φορες να παω και να με θεωρεις εσυ χαζο παρα να ντρεπομαι μια ζωη που θα ειμαι λιποτακτης..

Δημοσ.
  • Αν δεν διανοηθηκες να πας στρατό στην Ελλάδα (να προσφέρεις δηλάδή τα ίδια με τους Έλληνες) με ποιο δικαιωμα ζητάς ίδια δικαιώματα??

• Η πλειοψηφία των μεταναστών είναι σαν και σένα?Μήπως είναι και βιομήχανοι?
    Καλα θα μας τρελάνεις τελείως??

• Μη με ξαναπείς ρατσίστρια.Εγώ δεν σε προσβάλω.

• Αφού παραδέχεσαι ότι δεν σου χρωστάω τίποτα γιατί παραπονιέσαι?Φυσικά και θα είμαστε φιλόξενοι στους τουρίστες και φυσικά θέλουμε τα λεφτά τους.Τι πρόβλημα έχεις?

• Μη μου λες ότι βαράω κολλήματα και μη με προσβάλεις.Θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ.Αν έχεις να μας πεις τίποτα σοβαρό πες το μας.

Ρε κούκλα μου, επικοινωνείς; Μην πετάς άσχετα πράγματα. Εκτίθεσαι. Έχεις δει κανά έλληνα μετανάστη να πάει στρατο στο εξωτερικό; Υπάρχει νόμος που το απαγορεύει. Αλλά και να μη απαγορευόυταν δεν θα πήγαινα. Έχεις δει πολλούς που να πηγαίνουνε στρατό από μόνοι τους; από αναβολή σε αναβολή πάνε και αφού το κράτος μου, μου προσφέρει αυτη την ευκολία γιατι να μην την εκμεταλευτώ.

Εγώ μπορεί να ζειτάω ίδια δικαιώματα αλλά....

Μου λες να μην σε προσβάλω, είδη με αυτά που λες με προσβάλεις. Φυσικά και η πλειοψηφία είναι σαν κι εμένα αλλά αν βλέπεις μόνο αυτά που σε συμφέρουν αυτό είναι άλλο θέμα.

Ρε κοπελιά όταν σε λέω ρατσίστρια δεν το λέω για να σε προσβάλω αλλά επειδή πραγματικά το ενοώ. Εσυ δηλαδή πιστεύεις ότι δεν είσαι ρατσίστρια; Πες μου λίγο τον ορισμό του ρατσισμού.

Δημοσ.

Επίσης οι γυναίκες ζειτάνε ισότητα και ίσα δικαώματα με τους άνδρες αλλά δεν πηγαίνουνε στρατό. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.
Ρε κούκλα μου, επικοινωνείς; Μην πετάς άσχετα πράγματα. Εκτίθεσαι. Έχεις δει κανά έλληνα μετανάστη να πάει στρατο στο εξωτερικό; Υπάρχει νόμος που το απαγορεύει. Αλλά και να μη απαγορευόυταν δεν θα πήγαινα. Έχεις δει πολλούς που να πηγαίνουνε στρατό από μόνοι τους; από αναβολή σε αναβολή πάνε και αφού το κράτος μου, μου προσφέρει αυτη την ευκολία γιατι να μην την εκμεταλευτώ.

Εγώ μπορεί να ζειτάω ίδια δικαιώματα αλλά....

Δεν σου είπα να πας στρατό.Σου είπα ότι δεν προσφέρεις τα ίδια με έναν Έλληνα όπως προφασίζεσαι.

Και αμα δεν το θες κιόλας ακόμα χειρότερα.

Μου λες να μην σε προσβάλω, είδη με αυτά που λες με προσβάλεις. Φυσικά και η πλειοψηφία είναι σαν κι εμένα αλλά αν βλέπεις μόνο αυτά που σε συμφέρουν αυτό είναι άλλο θέμα.

Τι ακριβώς είπα και σε πρόσβαλε?

Που κοιτάω πρώτα το συμφέρον της χώρας μου?Σε πειράζει?

Ρε κοπελιά όταν σε λέω ρατσίστρια δεν το λέω για να σε προσβάλω αλλά επειδή πραγματικά το ενοώ. Εσυ δηλαδή πιστεύεις ότι δεν είσαι ρατσίστρια; Πες μου λίγο τον ορισμό του ρατσισμού.

Ορισμούς λέω σε χαζούς,προφανως τον ξέρουμε τον όρισμο.

Δεν μισω άλλους λαούς.

Πες μας γιατί είμαι ρατσίστρια.

Δημοσ.
Επίσης οι γυναίκες ζειτάνε ισότητα και ίσα δικαώματα με τους άνδρες αλλά δεν πηγαίνουνε στρατό. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.

Οι υπεύθυνοι της άμυνας της χώρας έχουν κρίνει ότι πιο αποδοτικό είναι το ισχυρό φύλο να πολεμάει και οι γυναίκες να μένουν πίσω.Έτσι νομοθετήσαμε.Δεν είναι ότι κάνουμε χάρη στις γυναίκες.Από την αρχαιότητα αυτό γινόταν γιατί είναι πιο αποδοτικό για την άμυνα.

Επίσης στις παραμεθώριες περιοχές υπάρχει η παλαϊκή άμυνα.

Εσυ τι θες να μας πεις τώρα?Ότι θες ίσα δικαιώματα χωρίς να πας στρατό?

Δημοσ.
Οι υπεύθυνοι της άμυνας της χώρας έχουν κρίνει ότι πιο αποδοτικό είναι το ισχυρό φύλο να πολεμάει και οι γυναίκες να μένουν πίσω.Έτσι νομοθετήσαμε.Δεν είναι ότι κάνουμε χάρη στις γυναίκες.Από την αρχαιότητα αυτό γινόταν γιατί είναι πιο αποδοτικό για την άμυνα.

Πω.

Και τι να κανω δηλαδη να μην παω για να μη θεωρουμε χαζος η κοροιδο.? Τι να κανουμε μερικοι δεν εχουμε τα conne και τα δοντια να αποφυγουμε το στρατιωτικο αλλα και να τα ειχα θα προτιμουσα 1000 φορες να παω και να με θεωρεις εσυ χαζο παρα να ντρεπομαι μια ζωη που θα ειμαι λιποτακτης..

Δεν είπα όχι, νομίζω πως ούτε εγώ έχω κοννέ. Αυτό δε με κάνει λιγότερο κορόιδο που θα πάω όμως, άσχετα με το αν δεν έχω τη δυνατότητα να τη σκαπουλάρω. Αν ΔΕΝ ήθελα να τη σκαπουλάρω, θα ήμουν κορόιδο μετ' επιλογής, άρα χαζός.

Δημοσ.
Δεν σου είπα να πας στρατό.Σου είπα ότι δεν προσφέρεις τα ίδια με έναν Έλληνα όπως προφασίζεσαι.

Και αμα δεν το θες κιόλας ακόμα χειρότερα.

Τι ακριβώς είπα και σε πρόσβαλε?

Που κοιτάω πρώτα το συμφέρον της χώρας μου?Σε πειράζει?

Ορισμούς λέω σε χαζούς,προφανως τον ξέρουμε τον όρισμο.

Δεν μισω άλλους λαούς.

Πες μας γιατί είμαι ρατσίστρια.

Μην ξανα λέμε τα ίδια πράγματα... στο κράτος σου προσφέρω πολλά περισσότερα από εσένα, ειδικά από εσένα... είσαι παράδειγμα δυσφήμησης της χώρας σου.

Με προσβάλεις που υποτημάς τους υπόλοιπους μετανάστες, δεν έχει ζίσει ως μετανάστρια και δεν ξέρεις, αν είχες τη μισή ψυχολογική τους δύναμη θα είσουν απίθανη γυναίκα.(**********************)

Αφού λοιπόν με θεωρείς χαζό γιατι συζητάς μαζί μου;

Είσαι ρατσίστρια γιατι εγω πιστεύω ότι δεν σε ενδιαφέρει το συμφέρον του κράτους σου αλλά απλά είσαι κατα των μεταναστών. Το λέω αυτό γιατι αν ενδιαφερώσουν για το συμφέρον του κράτους σου, θα πρόσεχες άλλα θέματα που γίνονται από τους έλληνες πολιτικούς που ψηφίζετε... αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.. που ένας αλβανός σαν κι εμένα δεν έχει δικαίωμα να συζιτήσει. Μιας και δεν απαρνήθηκα την πατρίδα μου και δεν πήγα στρατό εδώ.

Λοιπόν κυρία Κατερίνα αρνείσαι ότι είσαι ρατσίστρια; (*************)

Δημοσ.
Δεν είπα όχι, νομίζω πως ούτε εγώ έχω κοννέ. Αυτό δε με κάνει λιγότερο κορόιδο που θα πάω όμως, άσχετα με το αν δεν έχω τη δυνατότητα να τη σκαπουλάρω. Αν ΔΕΝ ήθελα να τη σκαπουλάρω, θα ήμουν κορόιδο μετ' επιλογής, άρα χαζός.

Πω .

Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε αυτά τα "κυρία που λέει ο λόγος" και το "αν θεωρείσαι γυναίκα" θα μπορούσαν να λείπουν. Σε φάση ΟΚ, μη το προσωποποιούμε το θέμα, ας το δούμε απλώς σαν τον εκπρόσωπο μιας ιδέας και ας επιτεθούμε περιχαρείς στην ιδέα!!!

Κατερίνα, αντίστοιχα.

εντιτ, έι, τα ποστ σου αποκτούν στυλ σιγά-σιγά!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...