Προς το περιεχόμενο

Aλβανική διαφήμιση!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...κοίτα να δεις Petza :

Όταν ο άλλος αρχίσει να μιλάει για "ψευτοπροοδευτισμό", και το επιχείρημά του είναι "για αρχίστε να μοιράζετε τις περιουσίες σας,κι αφήστε τα λόγια", τί να κάνεις ;

Να μην το γυρίσεις στον ξεφτιλοχαβαλέ ; Τουλάχιστον έτσι τον (την) "σώζεις", μιλώντας για πιθανές οργανικές δυσλειτουργίες.

Αλλά γιατί να γελιόμαστε ;

Δεν είναι το θέμα ότι είναι "στον κόσμο της".

Ξέρει πολύ καλά που πατάει και που βρίσκεται η νεαρά.

Και συγκεκριμένα, πατάει σ' ένα στενόμυαλο μονοπάτι, στο μονοπάτι που όταν θα μιλάει σε κόσμο γι' αυτό, όταν θ' αναθρέφει τα πιθανά αυριανά παιδιά της γι' αυτό, θα φτιάχνει όχι τη φύσει "καλούς Έλληνες", αλλά εν δυνάμει μελλοντικούς φασίστες, ρατσίστες, και άλλα χαριτωμένα.

Ο φασισμός του να λοιδωρεί κανείς ΤΕΤΟΙΑ μονοπάτια, είναι κατά τη γνώμη μου ο μόνος επιτρεπτός φασισμός. Καλύτερα να είμαι εγώ φασίστας να της κλείνω την πόρτα, παρά να περνάει αλοιδώριστη η άποψή της.

Η οποία άποψή της ;

Κάτι ανάλογο της Σουζανίτας στη Μαφάλντα του Quino, όταν η Μαφάλντα σχολίαζε πιθανές λύσεις για την περίπτωση των εξαθλιωμένων κοινωνικών στρωμάτων : "..-Μα γιατί ολ' αυτά ;;;;Θ' αρκούσε να τους κρύψουν....".

Έτσι λοιπόν, η λογική της είναι ΑΠΛΑ ανάλογη των αρχαίων Σπαρτιατών, όσον αφορά τα "προβληματικά" νεογνά.

Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα. Ας πάνε σπίτια τους. Τί χρωστάμε εμείς.

...Μου θυμίζει μια ιστορία του Stanislav Lem : Τύπος στο τραίνο, σηκώνει τύπο από τη θέση του "με το ζόρι", επειδή κάθεται "στη δική του θέση", σύμφωνα με το εισιτήριο. Η "ταλαιπωρία" δεν ήταν απαραίτητη, μια και θέσεις υπήρχαν. Τέλος του διηγήματος με 1 βαλίτσα που φεύγει από "πάνω" σε 1 απότομο φρενάρισμα του συρμού, και σκοτώνει τον "κολλημένο" που τόσο κοπτόταν για τη συγκεκριμένη θέση. Ηθικό δίδαγμα : Μη χρειαστεί να έρθει κανείς στη θέση του μετανάστη, και βρίσκει πόρτες κλειστές.

Ηθικό δίδαγμα Νο2 :

Αν ρωτήσεις τους "ψευδοπροοδευτικούς", θα σου πουν ότι σαφώς και δεν τους αρέσει η χώρα τους, και η ΚΑΘΕ χώρα, να είναι ξέφραγο αμπέλι. Θα σου πουν ότι ΔΕΝ τους αρέσει που από τότε που άνοιξαν τα σύνορα σε διάφορες χώρες, η εγκληματικότητα πήρε άλλες διαστάσεις εδώ.

Το θέμα όμως είναι πώς το αντιμετωπίζεις.

Ο ένας τρόπος, είναι ο συγκεκριμένος της συγκεκριμένης πόστερ.

Ο άλλος είναι να ΜΗΝ κινδυνολογείς, να ΜΗΝ οξύνεις, να ΜΗΝ γίνεσαι ένα μάτσο με τα σκατά που προωθούν οξύνσεις, που χρησιμοποιούν την λαθρομετανάστευση.

Ο πρώτος θα σου "εξασφαλίσει" ένα κράτος "φρούριο", ένα κράτος που θα πυροβολεί στο ψαχνό (όπως τότε που κάνανε οι Ιταλοί στους "πρώτους" Αλβανούς. Θα σου εξασφαλίσει επίσης ένα κράτος το οποίο θα ΜΙΣΙΕΤΑΙ από τους "γύρω".

Ήδη οι όποιοι μετανάστες θεωρούν "φρίκη" την Ελλάδα, κι ακόμη χειρότερα τους Έλληνες. Ε τώρα θα μου πεις, ας μας βλέπουν όπως θέλουνε. Είμαστε καλά εμείς ; Αυτό μετράει.

Ε πώς όμως να 'σαι καλά, όταν ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ εχθρούς. ΠΩΣ τους φτιάχνεις ; Με το να δείχνεις τα αντιμεταναστευτικά σου δόντια. Με το να παραληρείς περί εθνικής ομοιογένειας. Κοίτα να την έχεις την "ομοιογένεια"....και μην την πολυφωνάζεις. Διότι δεν πρόκειται να έρθουν τόσοι Αλβανοί πια, που θα μας "φάνε" κι όλας. Αν έρθουν τόσοι άλλωστε, ποιοί θα είναι στην Αλβανία για να τους κουμαντάρουν ;

Τέλος πάντων επειδή εννοείται ότι το θέμα είναι γελοίο - το θέμα κι όχι οι απόψεις - ας μείνουμε σε μια ουσία. Και η ουσία είναι ότι πάνω απ΄όλα μιλάμε για "ολοκληρωτικές γνώμες και πρακτικές", καθώς και φυσική απέχθεια. Η τελευταία συνοψίζεται στο όταν ένας άνθρωπος κρίνει έναν άνθρωπο από το παρουσιαστικό του. Όταν τον κρίνει ακόμα κι απ΄τις συνήθειες υγιεινής του. Όταν τον κρίνει γενικώς.

Τότε απλά έχουμε αυτό που λένε στ' αγγλικά "haters". Κι ένας hater, μόνο καλό δεν είναι. Είτε μιλάει για ποδόσφαιρο, είτε για τα Βαλκάνια, είτε για την εθνική οικονομία, είτε για την εθνική ενότητα. Όπου υπάρχει μίσος και διαχωρισμός, εκεί είναι καταδικασμένο κάτι να μην πάει καλά. Διότι το μίσος φέρνει μίσος.

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

we are all the same+Give peace a chance κ παιδια των λουλουδιων γινατε ολοι?

περασαν οι εποχες της φουντας που γυρναγε κ βγαιναν αυτα:P

λοιπον γιατι βαρεθηκα να ασχολουμε με τους φιλους σας μετα το παρακατω ελπιζω να πιασετε το νοημα σε τι βοηθουν οι αλλοδαποι ειτε ειναι αλβανοι,ρωσσοι,ρουμανοι κτλ....

<<10/07 Εκστρατεία για την αποσυμφόρηση του Ελληνικού Σωφρονιστικού Συστήματος με την πρότασή του για τη μεταφορά των καταδικασμένων αλλοδαπών σε φυλακές της χώρας καταγωγής τους (που έφτασαν ήδη το 48% του συνόλου των κρατουμένων στις Ελληνικές φυλακές)

Σύμφωνα με έρευνα που φιλοξενεί σε εμπεριστατωμένη μελέτη του ο κ. Βασ. Καρύδης από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, οι Αλβανοί συνιστούν το 50% των αλλοδαπών κρατουμένων

Σε ποσοστό 70% ανέρχονται οι καταδικασμένοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

1 ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΑ 27 ΩΡΕΣ, 1 ΚΛΟΠΗ ΑΝΑ 9΄

ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 1990 που άνοιξαν τα σύνορα βρίσκονται αντιμέτωπες με συνεχείς αυξήσεις των δεικτών εγκληματικότητας και του αριθμού των κρατουμένων στις φυλακές..>>

κ γι αυτους που θα πουν οτι το υπολοιπο 52 ειναι Ελληνες να θυμηθουν τι πληθυσμο εχει ο ενας κ τι ο αλλος...

κ για 4η φορα να πω σε καθε ε.ε. χωρα βγαζουν ενα ποσοστο οικονομικων μεταναστων που μπορουν να δεχτουν στο συστημα τους(οικονομικο,ασφαλιστικο,υγειας κτλ) κ οσοι μπαινουν λαθραια απελαση με συνοπτικους ορους..

Δημοσ.

Δεν είδα όμως κανέναν πατριώτη να σχολιάσει το εθνικό μας ξεπούλημα στους Γερμανούς

Αλλά ξέχασα ... ο φτωχός Αλβανός εργάτης είναι μεγαλύτερη απειλή για την οικονομία

Δημοσ.
Δεν θα πέσω στο επίπεδό σου για να σου επιστρέψω χαρακτηρισμούς

απλά θα ευχηθώ να έρθει κάποια μέρα που οι Ελληνική μειονότητα στη χώρα σου θα απολαμβάνει τα ίδια προνόμια που έχεις και εσύ εδώ

και ας αποκαλούν μετά τους συμπατριώτες σου με την ίδια ευκολία ως "ρατσιστές"

πάντως η απορία μου για το πως ξεπεινάζεις πεινασμένους δικηγόρους παραμένει

Το επιπεδό μου δεν το φτάνεις ούτε στο πιο τρελό σου όνειρο. Μου αρέσει που εσύ δεν κάνεις προσωπικές επιθέσεις είδη αναφέρθηκες για το επίπεδο μου χωρίς καν να με γνωρίζεις.

Θα σου πω λοιπόν πως ξεπεινάζω πινασμένους δικηγόρους. Στην τέλεια κοινωνία σου... λοιπόν για να βγάλεις τα χαρτια σου βγάζουν την πίστη +τα μπινελίκια που θα σου χώσουνε. Και πολλές φορές είναι αδύνατο να μπορέσεις να καταθέσεις τα χαρτια σου για να πρεις την αδεια διαμονής.

Το ξέρεις λοιπόν ότι υπάρχουν δικηγόροι που ασχολούνται αποκλείστικα με τις καταθέσεις χαρτιών των μετανάστων;

Το ξέρεις ότι πέρνουν 200 ευρώ έτσι για 5 λεπτά που θα κάνουν για να καταθέσουν τα χαρτια; Μιας και οι δικηγόροι δεν χρειάζεται να περιμένουν σε καμία σειρά και όλα για αυτούς είναι πολύ ποιο εύκολα.

Δημοσ.
Ο κόσμος είναι έτσι όπως είναι γιατί υπάρχει το χρήμα και τα προσωπικά συμφέροντα.

Δεν θα γίνουν ποτέ όλοι άγιοι.Θα ήταν αφελές να λέγαμε ότι οι πόλεμοι προκαλούνται από "φασίστες" πολίτες όπως λες.

Φυσικά και δεν προκαλούνται μόνο από φασίστες. Το θέμα είναι εν τέλει πως οι φασίστες και τα ''πρόβατα'' πολεμούν.

Γιατί αυτοί τρώνε το κουτόχορτο, όχι ο Μπόμπολας...

Δηλαδή μας λες ότι αν μας επιτεθούν οι Τούρκοι δεν θα συμμετέχεις στην άμυνα της χώρας που ζεις.Ενώ κάποιος άλλος θα πολεμήσει για να σώσει κι εσένα και το σπίτι σου και την γυναίκα σου και τα παιδιά σου.Είσαι παράσιτο τότε.

Mάλιστα. Τώρα εγώ πρέπει να πάρω μέρος στο ''γιατί μπαμπά''?

Πες μου πόσες είναι οι πιθανότητες να μας επιτεθούν οι Τούρκοι, να σου πω και εγώ πόσες είναι οι πιθανότητητες να μπω στα χαρακώματα...

Ποιος σε εκμεταλεύεται και τι σχέση έχει αυτό με την άμυνα της χώρας σου και την υπεράσπιση της οικογένειας και της περιουσίας σου?

Με εκμεταλεύονται οι τράπεζες, και απειλούν να μου πάρουν το σπίτι.

Με εκμεταλεύεται ο εργοδότης μου που έχω ανάγκη και δεν μου παρέχει ασφάλιση.

Με εκμεταλευεται το κράτος που κλείνει τα μάτια του σε όλα αυτά και με αφήνει ξεκρέμαστο.

Υπάρχει λοιπόν πιθανότητα να βρεθώ χωρίς περιουσία, και με την οικογένειά μου στον δρόμο. (κάπου εδώ μπορείς να κάνεις και τους συσχετισμούς σου).

Αυτά είναι ένα απλά καθημερινά παράδειγματα που αντιμετωπίζουν οι μη προνομιούχοι στην κωλοχώρα που θέλεις να πάω να πολεμήσω και να σκοτωθώ ? :rolleyes:

Δημοσ.
Φυσικά και δεν προκαλούνται μόνο από φασίστες. Το θέμα είναι εν τέλει πως οι φασίστες και τα ''πρόβατα'' πολεμούν.

Γιατί αυτοί τρώνε το κουτόχορτο, όχι ο Μπόμπολας...

Αυτό σηκώνει τεράστια κουβέντα. Γιατί αν γίνει πόλεμος και χάσουμε ένα νησί, θα το χάσουν και οι έξυπνοι μαζί με τα πρόβατα και τους φασίστες...

Δημοσ.
Αυτό σηκώνει τεράστια κουβέντα. Γιατί αν γίνει πόλεμος και χάσουμε ένα νησί, θα το χάσουν και οι έξυπνοι μαζί με τα πρόβατα και τους φασίστες...

Γιατί και τώρα που το έχουμε ρε συ, ποιος το εκμεταλεύεται? Εγώ? Εσύ? Ή ο άλλος (πιθανόν ξένος) επιχειρηματίας που έχει σηκώσει 20 ξενοδοχεία πάνω του?

Δημοσ.

Και η γιαγιά που ζει επάνω του 80 χρόνια...

Πολύ κοντόφθαλμο και απλουστευτικό αυτό που λες θα έλεγα...

Δημοσ.

Μα όταν μιλάμε για πιθανότητα να κατακτήσουν ένα νησί, (με τα σημερινά δεδομένα τουλάχιστον), προφανώς και δεν θα το κάνουν για να διώξουν την γιαγιά και να της ''φάνε'' την αυλή με τα μπρόκολα, έτσι δεν είναι?

Όταν αυτή η γιαγιά παίρνει σύνταξη που δεν φτάνει ούτε για τα φάρμακά της, πόσο κακό μπορούν να της κάνουν οι πιθανοί (απίθανοι κατά την γνώμη μου) κατακτητές?

Τέσπα, ξεφεύγουμε τελείως, είναι άλλη κουβέντα...

Δημοσ.

Σίγουρα είναι εντελώς άλλη κουβέντα.

Πάντως μπορείς να ρωτήσεις κάποιες γιαγιάδες στην Κύπρο αν τις νοιάζει που έχασαν την αυλή με τα μπρόκολα καθώς και πόσο πιθανό είναι...

Δημοσ.

...μόνο που η Κύπρος δεν ήταν (δεν είναι) Ελλάδα, και συν τοις άλλοις κατά κάποιο τρόπο ΥΠΗΡΧΕ "θέμα" (ΜΕΝΑΝΕ Τούρκοι εκεί...δεν σηκωθήκανε μια μέρα και είπανε να κάνουν απόβαση "σ' ένα νησί"...). Αλλά όντως όπως είπες, να μην υπεραπλουστεύουμε, γιατί ούτως ή άλλως η "Κύπρος" ήταν μέσα σ' ένα γενικό ξεπούλημα, καθώς η Ελλάδα ήταν κάτω από καθεστώς μιας δικτατορίας που σφύριζε αδιάφορα κλπ...

Δεν είναι ούτε το ίδιο, ούτε τόσο χαλαρό, για να γίνει "κάτι" από τους Τούρκους, κι άλλωστε έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε, κι έχουν παρεμβληθεί και κάτι Ευρώπες κτλ κτλ...

Δημοσ.
Βλέπω η ειρωνία και η επιθετική συμπεριφορά την έχεις στο τσεπάκι σου. Είναι λογικό, ελλείψει επιχειρημάτων, το μόνο που σου μένει είναι να ειρωνεύεσαι και να βρίζεις. :-)

Πολύ ευαίσθητος είσαι.Κι εσύ έτσι μιλάς.Ίσως η έλλειψη επιχειρημάτων να φταει...

"Κι όμως ψευτοπατριώτισσα είσαι. Στην ουσία δεν είσαι πατριώτισσα αλλά εθνικίστρια."

"Καιρός να προσθέσουμε άλλο ένα προτέρημα (μετά το "υβρίστρια" και "ανιστόρητη"): μετριόφρων"

Γι αυτό μη μιλάς για ειρωνίες και επιθετική συμπεριφορά.

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή κάτι συγκεκριμένο να προσάψεις σε άλλο μέλος κάνε αναφορά. Απ' ότι βλέπω καμία αναφορά δεν έγινε από εσένα οπότε δεν δικαιούσαι να παραπονείσαι.

Παρεμπιπτόντως, καλό θα ήταν να λείπουν τα δημόσια σχόλια για το moderation. Αυτό δεν είναι συμβουλή, είναι προειδοποίηση.

Γιατί έκανε αναφορά κάποιο άλλο μέλος για μένα και μου έκανες παρατήρηση?

Στους ίδιους τόνους (και σε πιο ήπιους) με τους άλλους κινούμαι αλλά εγώ δέχτηκα παρατήρηση.Anyway.

Κι όμως ψευτοπατριώτισσα είσαι. Στην ουσία δεν είσαι πατριώτισσα αλλά εθνικίστρια.

Για να προλάβω την απορία σου για το ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των δύο:

Πατριώτης είναι αυτός που αγαπάει την πατρίδα του.

Εθνικιστής είναι αυτός που αγαπάει την πατρίδα του και μισεί όλους τους άλλους.

Μήπως αναγνωρίζεις κάπου τον εαυτό σου;

Καταρχας το ψευτοπατριώτισσα που λες δεν είναι συνώνυμο του εθνικίστρια.

Αγαπώ την πατρίδα μου αλλα δεν μισώ τους άλλους.Με προσβάλεις.

Το να βάζω σε προτεραιότητα τα δικά μας συμφέροντα δεν σημαίνει οτι μισώ τους άλλους λαούς.Κι εσύ βάζεις σε προτεραιότητα τα προσωπικά σου συμφέροντα (στα επαγγελματικά πχ) αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μισείς όλο τον κόσμο.

Γι αυτό μη με ξαναπείς εθνικίστρια.

Ενδεχομένως τα έχεις μπερδέψει: Όσο επίσημη πολιτική της Αλβανίας είναι η περίφημη "Τσαμουριά" τόσο επίσημη πολιτική της Ελλάδας είναι η επανάκτηση της "Βορείου Ηπείρου". Αμφότερα είναι ανιστόρητες κραυγές βλακέντιων εθνικιστών των δύο χωρών.

Δεν είσαι ενημερωμένος.

http://www.greekinsight.gr/show_art_el.asp?id=6600&cat_name=%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1

Από εδώ μπορείς να δεις ότι το θέμα τσαμουρία υποδαυλίζεται απο Αλβανούς πολιτικούς.

Οπότε υπάρχει κίνδυνος για τα συμφέροντα της χώρας.

Οπότε η δημιουργία αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα είναι επικίνδυνη.

Άλλο ένα εξώφθαλμα ανιστόρητο επιχείρημα: ποιά πληθυσμιακή σύνθεση μας τσαμπουνάς; Μήπως ξέρεις από πού κρατάει η σκούφια του καθενός μας; Ή έχεις πρόβλημα με την πολυπολιτισμικότητα; Σε κάθε περίπτωση, αφού η "ελληνική ψυχή" είναι τόσο δυνατή και επιβίωσε ανά τους αιώνες, θα φοβηθεί τώρα μερικούς ξυπόλυτους μετανάστες; Από εκεί κινδυνεύουμε...

... ή από απόψεις σαν τις δικές σου;

Οτι ναναι.Δεν μίλησα για γεννετική σύνθεση.Είναι θέμα κατανόησης των ελληνικών ίσως.

Λέω για την πληθυσμιακή σύνθεση μέχρι το 90 που το 99% των κατοίκων της ελληνικης επικράτειας ήταν έλληνες(όχι γεννετικά).Η απότομη αυτή αλλαγή πιστεύω πως θα ρίξει το επίπεδο της κοινωνίας για πολλά χρόνια μέχρι να αφομιωθούν οι νέοι πληθυσμοί.Και γιατί να το υποστούμε αυτό?

Δεν μίλησα για ελληνικό DNA ούτε για ελληνική ψυχή.Μη μου βάζεις λόγια.

Κι εγώ θεωρώ τις δικές σου απόψεις επικίνδυνες.Τι μας το λές?

Καιρός να προσθέσουμε άλλο ένα προτέρημα (μετά το "υβρίστρια" και "ανιστόρητη"): μετριόφρων. :P

Ύστερα εγώ ειρωνεύομαι και βρίζω...Ντοπή,πρέπει να είσαι πρότυπο για τους άλλους...

Καλύτερα όμως μην συμπεριλάβουμε στα προτερήματά σου την ικανότητα ανάγνωσης: Από πού συνήγαγες τη συμφωνία μου ότι αιτία της μετανάστευσης δεν πρέπει να είναι η φιλανθρωπία; Πού έγραψα εγώ κάτι τέτοιο; Μόνο στον ύπνο σου θα το διάβασες...

Δηλαδή πιστεύεις ότι πρέπει να δεχόμαστε τους μετανάστες για να έχουν κι αυτοί βρε αδερφέ μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή ακόμα κι αν η δική μας γίνει χειρότερη για λίγα χρόνια?Αν είναι έτσι οκ...

Παρεμπιπτόντως, τόσες σελίδες δεν μας έχεις εξηγήσει τι ακριβώς εννοείς με τον όρο "φιλανθρωπία": οι μετανάστες ξύνονται και τους δίνουμε λεφτά τσάμπα; Ή εργάζονται σκληρά και αμοίβονται γι'αυτό;

Έχω εξηγήσει πολύ καλά.Φιλανθρωπία είναι ότι τους δεχόμαστε γιατί είναι κρίμα και για να έχουν μια ευκαιρία να φτιάξουν την ζωή τους ακόμα κι αν αυτό βλάπτεί τα εθνικά συμφέροντα.Στην πολιτική όμως δεν υπάρχουν φιλανθρωπίες και θρησκείες.

Όχι, το θέμα είναι και ποιές είναι οι αιτίες της μετανάστευσης. Γιατί μόνον έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και να διαπιστώσουμε αν κάνει κακό στην ελληνική κοινωνία.

Περιμένω λοιπόν να διαβάσω ποιές είναι, κατά τη γνώμη σου, οι αιτίες της μετανάστευσης.

Οι αιτίες δεν έχουν σχέση με τις επιπτώσεις της μετανάστευσης στην ελληνική κοινωνία.

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη γι αυτές.

Η πολιτική είναι σύνθετη.Ίσως να επιδιώκεται η δημιουργία μειονοτήτων και μη συνεκτικών κοινωνιών προκειμένου να είναι πιο ελέγξιμες και να μπορούν να κοσοβοποιούνται.Αλλά δεν μπορώ να ξέρω.Πάντως φιλανθρωπία δεν είναι.

Αν ξέρεις εσύ πες μας εσύ να μάθουμε και τίποτα.

Δημοσ.
Φυσικά και δεν διανωήιθηκα να πάω στρατό στην Ελλάδα. Πες μου έστω και το παραμικρό λόγο για να το κάνω αυτό.

Η πλειοψηφια των μεταναστών είναι σαν κι εμένα. Για αυτό να είσαι σίγουρη. Εκτός αν οι ρατσιστικές σου αντιλήψεις δεν σε αφήνουνε να το παραδεχτείς.

Φυσικά και δεν μου χρωστας τίποτα, αλλα υποτίθεται ότι η Ελλάδα είναι απο τις ποιο φιλόξενες χώρες, αλλά ξέχασα αυτό ισχύει μόνο για τουρίστες που πρόκιται να αφήσουν λεφτά και μετα να φύγουν.

Λοιπόν κοπελιά βαρας πολλά κολήματα. Κοιταξέ το λίγο. Δεν είναι λογικό αυτό για ένα άτομο της ηλικείας σου.

• Αν δεν διανοηθηκες να πας στρατό στην Ελλάδα (να προσφέρεις δηλάδή τα ίδια με τους Έλληνες) με ποιο δικαιωμα ζητάς ίδια δικαιώματα??

• Η πλειοψηφία των μεταναστών είναι σαν και σένα?Μήπως είναι και βιομήχανοι?
    Καλα θα μας τρελάνεις τελείως??

• Μη με ξαναπείς ρατσίστρια.Εγώ δεν σε προσβάλω.

• Αφού παραδέχεσαι ότι δεν σου χρωστάω τίποτα γιατί παραπονιέσαι?Φυσικά και θα είμαστε φιλόξενοι στους τουρίστες και φυσικά θέλουμε τα λεφτά τους.Τι πρόβλημα έχεις?

• Μη μου λες ότι βαράω κολλήματα και μη με προσβάλεις.Θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ.Αν έχεις να μας πεις τίποτα σοβαρό πες το μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...