Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέσα σε 4 παραγράφους έχεις παραβιάσει τουλάχιστον 2 φορές τους όρους του ΦόρουμΑλλά ξέχασα πρέπει κάποιος να σε κάνει Report και μέχρι να συμβεί αυτό καλά κάνεις και εκμεταλλεύεσαι την "ασυλεία" που σου παρέχουν [...] Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, λέει η παροιμία. Καλύτερα να μην διαμαρτύρεσαι για τη δήθεν "ιδιότυπη ασυλία" που παρέχεται σε άλλα μέλη... ... ενώ η ίδια "ασυλία" παρέχεται και σε εσένα. Μην πιάσουμε τώρα posts σου σε άλλα θέματα (της ΔΕΗ για παράδειγμα) γιατί θα το διαλύσουμε το topic.
raven360 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δεν εχω προβλημα με τους Αλβανους η με κανενα αλλο λαο αρκει να μη με ενοχλουν, προβλημα με την αλβανικη διαφημιση δεν εχω γιατι ανοιγω την TV μονο για να δω καμια ταινια και τιποτα αλλο αν την εβλεπα θα με ενοχλουσε γιατι δε θα καταλαβαινα τι λεει για κανενα αλλο λογο. Εχω ομως προβλημα με οτιδηποτε παει να βλαψει τα συμφεροντα του Ελληνικου εθνους και πολιτισμου, ειτε ειναι Σκοπιανοι/Αλβανοι/Τουρκοι κ.α.. εχω προβλημα με τους διαφορους εθνοπροδοτες που υπηρξαν και θα υπαρχουν στην Ελληνικη ιστορια. Θελω το καλο του εθνους μου και την ευημερια των συμπατριωτων μου και των αλλοδαπων που φιλοξενουμε ειναι κακο αυτο? Μεταναστες ναι να εχουμε αλλα μεχρι εκει που μπορει να αντεξει η χωρα μας ετσι ωστε και αυτοι να ζουν οπως πρεπει και εμεις. Ολα αυτα με κανουν φασιστα απ'οτι εχω καταλαβει σε διαφορες συζητησεις.. μαλλον θα πρεπει να ζησω με αυτο τι να κανουμε..:o
ιονας Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δεν εχω προβλημα με τους Αλβανους η με κανενα αλλο λαο αρκει να μη με ενοχλουν, προβλημα με την αλβανικη διαφημιση δεν εχω γιατι ανοιγω την TV μονο για να δω καμια ταινια και τιποτα αλλο αν την εβλεπα θα με ενοχλουσε γιατι δε θα καταλαβαινα τι λεει για κανενα αλλο λογο. Εχω ομως προβλημα με οτιδηποτε παει να βλαψει τα συμφεροντα του Ελληνικου εθνους και πολιτισμου, ειτε ειναι Σκοπιανοι/Αλβανοι/Τουρκοι κ.α.. εχω προβλημα με τους διαφορους εθνοπροδοτες που υπηρξαν και θα υπαρχουν στην Ελληνικη ιστορια. Θελω το καλο του εθνους μου και την ευημερια των συμπατριωτων μου και των αλλοδαπων που φιλοξενουμε ειναι κακο αυτο? Μεταναστες ναι να εχουμε αλλα μεχρι εκει που μπορει να αντεξει η χωρα μας ετσι ωστε και αυτοι να ζουν οπως πρεπει και εμεις. Ολα αυτα με κανουν φασιστα απ'οτι εχω καταλαβει σε διαφορες συζητησεις.. μαλλον θα πρεπει να ζησω με αυτο τι να κανουμε..:o πες τα χρυσοστομε !!!! κανενα προβλημα με κανεναν και για τιποτα δεν εχω. αλλα ευρωκουλτουρολιγουρι δεν ειμαι ουτε και φασιστας. πες τα παλουκαρι μου αμαν πια!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 [...] εχω προβλημα με τους διαφορους εθνοπροδοτες που υπηρξαν και θα υπαρχουν στην Ελληνικη ιστορια.[...] Ποιοί είναι οι περίφημοι αυτοί "εθνοπροδότες"; [...]αλλα ευρωκουλτουρολιγουρι δεν ειμαι [...] - Δεν θέλεις να ανήκεις στην Ευρώπη (Ελλάδα uber alles); - Δεν θέλεις να έχεις κάποια κουλτούρα; - Δεν είσαι λιγούρι;
raven360 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ποιοί είναι οι περίφημοι αυτοί "εθνοπροδότες"; Ο εφιαλτης που προδωσε τον Λεωνιδα και τους 300... Δηλαδη υποστηριζεις οτι δεν υπαρχουν? Αυτη η κουβεντα σχετικα με τους προδοτες του Ελληνικου εθνους σηκωνει πολυ συζητηση και δεν ειμαστε και στο σωστο τοπικ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ο εφιαλτης που προδωσε τον Λεωνιδα και τους 300... Δηλαδη υποστηριζεις οτι δεν υπαρχουν? Αυτη η κουβεντα σχετικα με τους προδοτες του Ελληνικου εθνους σηκωνει πολυ συζητηση και δεν ειμαστε και στο σωστο τοπικ. Έχεις δίκιο, σηκώνει πολύ συζήτηση. Γιατί δεν ανοίγεις νέο θέμα;
raven360 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Έχεις δίκιο, σηκώνει πολύ συζήτηση. Γιατί δεν ανοίγεις νέο θέμα; Γιατι αν θελω να γινω πιο συγκεκριμενος αναγκαστικα θα πρεπει να αναφερθω και σε κομματα και θα ανοιξω πολιτικη συζητηση που δεν οδηγει πουθενα και που νομιζω οτι απαγορευετε. Επισης θα αντιμετωπισω την ειρωνεια αρκετων με uber cool απαντησεις του στυλ http://en.wikipedia.org/wiki/Malakas και δε εχω ορεξη να τσακωθω με κανεναν στο ιντερνετ, μου αρεσει περισσοτερο να διαβαζω τις αποψεις σας τις οποιες σεβομαι εστω και αν δεν συμφωνω με ολες. Αυτα..
thanos-buzzzzy Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Οι ταμπελιτσες ειναι το μονο ευκολο.Να πω εγω καποιον φασιστα ή εθνικιστη και αυτος να με πει προδοτη. Ηρεμια. Οι λεξεις αυτες ειναι αρκετα φορτισμενες για να τις χρησιμοποιουμε ανεξελεγκτα. Δικαιωμα του καθενος βεβαια...
Droidlock Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Θα υπαρχουν σιγουρα και ελληνικες διαφημισεις στο εξωτερικο , ετσι γινεται παντα σε ολο τον κοσμο. Απλα οπως ειπε ο raven 360 δεν γουσταρω καμια αλλη χωρα να βλαψει την χωρα μας ειτε με διαστρεβλωση της ιστοριας ειτε μεσω διεκδικισης εδαφων. Ολοι ανθρωποι ειμαστε και εχουμε δικαιωμα να ζουμε με αξιοπρεπεια σε ανθρωπινες συνθηκες. Αυτο βεβαια σημαινει οτι καθε χωρα θα πρεπει να εχει ενα οριο για τον κοσμο που ερχεται απο αλλες χωρες.
Petza Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αφού μπόρεσες να ενημερωθείς για τους ασφαλησμένους και τους μη ασφαλησμένους... θα μπορέσεις να βρεις και για το πως ξεπεινάζω πινασμένους δικηγόρους. Είναι πολύ ποιο εύκολο. Δεν χρειάζεται καν ερεύνα, απλή λογική. Αν φυσικα σε αφήνουν και οι ρατσιστικ4ες σου αντιλήψεις.(Το ξανα λέω...) Δεν θα πέσω στο επίπεδό σου για να σου επιστρέψω χαρακτηρισμούς απλά θα ευχηθώ να έρθει κάποια μέρα που οι Ελληνική μειονότητα στη χώρα σου θα απολαμβάνει τα ίδια προνόμια που έχεις και εσύ εδώ και ας αποκαλούν μετά τους συμπατριώτες σου με την ίδια ευκολία ως "ρατσιστές" πάντως η απορία μου για το πως ξεπεινάζεις πεινασμένους δικηγόρους παραμένει
Petza Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, λέει η παροιμία. Καλύτερα να μην διαμαρτύρεσαι για τη δήθεν "ιδιότυπη ασυλία" που παρέχεται σε άλλα μέλη... ... ενώ η ίδια "ασυλία" παρέχεται και σε εσένα. Μην πιάσουμε τώρα posts σου σε άλλα θέματα (της ΔΕΗ για παράδειγμα) γιατί θα το διαλύσουμε το topic. Δεν ξέρω τι ιδιότυπη ασυλία μου παρέχεις , αν όντως έχει γίνει θα σε παρακαλέσω από εδώ και πέρα να με αντιμετωπίζεις σαν όλους τους άλλους χρήστες. και ναι , να πιάσουμε τα ποστ μου στο θέμα της ΔΕΗ , αλλά να ξεκινήσεις 14 μέρες πριν
Petza Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αυτό που είχα ξεκαθαρίσει εξ' αρχής, ήταν πως με δεδομένο τον ιδιόμορφο και πολύμορφο και όμορφο χαρακτήρα του μπλαμπλα, οι ειρωνείες και γενικά οι μπηχτούλες είναι εξίσου επιτρεπτές (δλδ ως ένα βαθμό) όσο και στον πραγματικό κόσμο του οποίου το μπμπ είναι μικρογραφία. Και επειδή δε σε είδα να παραπονιέσαι τις άπειρες υπόλοιπες φορές που συμβαίνει αυτό ανά μέρα, όπως επίσης δε θεωρώ πως τυχαία είδες μόνο τις "επιθέσεις" του ελις και όχι της άρειας συμπατριώτισσάς σου -και επειδή εν τέλει όποτε ποστάρεις, ε δε ρίχνεις και τους τόνους ακριβώς, δεν πας αλλού να ψάξεις για βλαμμένους; Απλά ρε φίλε βλέπω μια κοπέλα να ποστάρει την άποψή της , ή συμφωνείς ή διαφωνείς άποψη είναι , δεν είδα να κάνει προσωπική επίθεση σε κανένα την άποψη της είπε για το πως βλέπει τα πράγματα και πέσατε όλοι πάνω της, ρατσίστρια ο ένας άρεια ο άλλος μέχρι και ανοργασμική την βγάλατε Τι εννοείς με τον όρο "άρειας συμπατριώτισσάς σου" ???? και τι ακριβώς υπονοείς με το ότι δεν είναι τυχαίο ???? ότι θέλεις να πεις πες το ευθέως και όχι με χρησμούς από την πλευρά μου θα σου εγγυηθώ οτι το μόνο που δεν ψάχνω στο Insomnia είναι βλαμένους αν ψάχνουν άλλοι δεν ξέρω
sotirakis.net Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Απλά ρε φίλε βλέπω μια κοπέλα να ποστάρει την άποψή της , ή συμφωνείς ή διαφωνείς άποψη είναι , δεν είδα να κάνει προσωπική επίθεση σε κανένα την άποψη της είπε για το πως βλέπει τα πράγματα και πέσατε όλοι πάνω της,ρατσίστρια ο ένας άρεια ο άλλος μέχρι και ανοργασμική την βγάλατε Τι εννοείς με τον όρο "άρειας συμπατριώτισσάς σου" ???? και τι ακριβώς υπονοείς με το ότι δεν είναι τυχαίο ???? ότι θέλεις να πεις πες το ευθέως και όχι με χρησμούς από την πλευρά μου θα σου εγγυηθώ οτι το μόνο που δεν ψάχνω στο Insomnia είναι βλαμένους αν ψάχνουν άλλοι δεν ξέρω Ναι βρε, είδες τι καύλες έχουμε όλοι και τα χώνουμε στο κατερινάκι. Είπαμε να γεμίσουμε τις μέρες και τις νύχτες μας και τσακωνόμαστε internetικώς με άγνωστους... Αυτό που υποθέτω ότι λέει στα ίσα ο luci είναι ότι το κατερινάκι (το οποίο μου θυμίζει όλο και περισσότερο το απολωλόν θηλυκό πρόβατο του Λ... (aka iliostalaxti) που έκανε προπαγάνδα σε πολλά φόρουμ) έχει απόψεις που παραπέμπουν σε άρειες φυλές, με την έννοια ότι κάποιοι είναι ανώτεροι/καλύτεροι/πιο άξιοι από κάποιους άλλους με βάση το χρώμα, τη χώρα στην οποία γεννήθηκαν και το βυζί από το οποίο βύζαξαν. As simple as that.
KWSN_Men Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 και το βυζί από το οποίο βύζαξαν. Αν ο θηλασμός ήταν μετά την ηλικία των 15 νομίζω ότι πρόκειται για ένα σοβαρό κριτήριο.
KWSN_Men Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 μέχρι και ανοργασμική την βγάλατε Επιλεκτικό σε βρίσκω πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.