Προς το περιεχόμενο

Aλβανική διαφήμιση!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα έφτιαχνα και πιτα.

Εσύ μη σφάξείς σε περίπτωση πολέμου.Κάτσε να σε σφάξουν.Κι αν μπει κανένας ληστής το βράδυ στο σπίτι μην αμυνθείς.Αυτόν που θα σφάξει σε περίπτωση πολέμου για να σώσει το τομάρι,το σπίτι και την γυναίκα του κάθε ανθρωπιστή σαν εσένα τον σκέφτηκες?

Μακάρι να μην υπήρχαν πόλεμοι,έθνη και συμφέροντα αλλά έτσι είναι ο κόσμος.

Ο κόσμος είναι έτσι επειδή υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σκέφτονται και πράττουν σαν εσένα...

Φυσικά και ΔΕΝ θα πολεμήσω για να υπερασπίσω τα συμφέροντα αυτών που εκμεταλεύουνται και καταπιέζουν καθημερινά εμένα και όλους τους ανθρώπους (ανεξαρτήτως φυλής/εθνικότητας/χρώματος) που βρίσκονται λίγο-πολύ στην ίδια θέση με εμένα.

Με απλά λόγια:

class%20war.GIF

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
  • Οι διεκδικήσεις των γειτόνων μας δεν είναι αποτέλεσμα λίγων εθνικιστών.Είναι η επίσημη πολιτική τους και καλά κάνουν γιατί έτσι τους συμφέρει.

Άσχετα με το ότι λέτε και το αν είναι όντως η επίσημη πολιτική θέση, μπλαμπλα, τα μπολντ είναι μια αλήθεια που μακάρι να ασπαζόντουσαν και οι υπόλοιποι φασ.. πατριώτες. Αποδέσμευση από συναισθηματισμούς και ηθικές και ιστορίες κτλ.

Δημοσ.
Μπορώ να σου εξηγήσω ακριβώς.

Καταρχάς δεν είναι ξενοφοβία να προασπίζεται κανείς τα συμφέροντα του κράτους του .

Μην πετάς μια ταμπέλα χωρις λόγο.

Και μην υποτιμας τις απόψεις μου ρίχνοντας το πέπλο του προδευτισμού.Τους ψευτοπροοδευτισμούς εκεί που σε παίρνουν.

(Επίσης δεν ξέρουμε αν δίνεις περισσότερα απο μένα και δεν είναι αυτό το θέμα.Στρατό πήγες?)

Τώρα ως προς την φιλανθρωπία.

Θεωρώ πως οι μετανάστες κάνουν κακό στα συμφέροντα της χώρας μου.

Καταρχάς δημιουργούνται μειονότητες από γειτονικές εθνότητες που έχουν ήδη αρχίσει να διεκδικούν.Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τσαμουριά.Ξέχασες τις αποδοκιμασίες εναντίον του προέδρου της δημοκρατίας στην Αλβανία?

Οι γειτονες μας δεν δείχνουν να έχουν φιλότιμο και να σέβονται αυτούς που τους φιλοξενούν.Καλά κάνουν,κοιτούν το συμφέρον τους.Έτσι κι εγώ κοιτώ το δικό μας.

Επιπλεόν η αλόγιστη μετανάστευση αλλοιώνει την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας με πολλά δυσμενή αποτελέσματα για την ελληνική κοινωνία και το άμεσο μέλλον της.

Αν το αμβισβητείς αυτο ο πρώτος λόγος είναι ήδη αρκετός.

Έτσι αν θεωρήσω πως η μετανάστευση κάνει κακό στην χώρα μου τότε ο μόνος λόγος να δεχόμαστε μετανάστες (αυτός που επικαλούνται και οι Έλληνες ψευτοπροοδευτικοι)

είναι για να αποκτήσουν κι αυτοί μια ευκαιρία για καλύτερη ζωή.

Αυτό είναι φιλανθρωπία και εγώ πιστεύω πως φιλανθρωπίες στην πολιτική δεν επιτρέπονται.

(Βέβαια δεν είμαι χαζή για να πιστέψω ότι η μετανάστευση στην χώρα μας είναι αποτέλεσμα φιλανθρωπίας,άλλοι λόγοι την δημιουργησαν,αλλα μου την σπανε οι ψευτοκουλτουριαρηδες που την υπερασπιζονται χαριν φιλανθρωπιας)

Το ότι έχεις άποψη(αν και γελοια..) δεν σημαίνει ότι θα συμφωνώ κι όλας. Αυτά που λες είναι ανοησίες.

Στράτο δεν πήγα ούτε πρόκειται να πάω γιατι στην Αλβανία αν πάρεις πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης παίρνεις απαλλαγή από το στρατό.

Σε βεβαιώνω ότι στο κράτος, δίνω πολλά περισσότερα από εσένα, και δουλειά σε πολλούς πεινασμένους δικηγόρους.

Μιλάς εσύ για φιλοξενία;;;; Εαν είναι δυνατόν... Κοίτα πρώτα σε ένα λεξικό τι σημαίνει φιλοξενία και μετά το συζητάμε.

Φιλανθρωπιά κοπέλα μου θα ήταν αν απλά ερχόμουν στη χώρα σου και δούλευα, από την στιγμή όμως που έρχομαι μεν στη χώρα σου, αλλά κατα κάποιο υτρόπο σε πληρώνω δε, αυτο δεν είναι φιλανθρωπία, αυτό είναι κάτι σαν επιχείρηση. Να είσαι σίγουρη πως αν η Ελλάδα δεν είχε συμφέρον θα μασ είχαν διώξει εδώ και καιρό.

Δημοσ.
Το ότι έχεις άποψη(αν και γελοια..) δεν σημαίνει ότι θα συμφωνώ κι όλας.

Δεν περίμενα να συμφωνήσεις.Κι εγω την δικιά σου άποψη γελοία την θεωρώ.

Αυτά που λες είναι ανοησίες.

Κάτι μας είπες τώρα.

Στράτο δεν πήγα ούτε πρόκειται να πάω γιατι στην Αλβανία αν πάρεις πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης παίρνεις απαλλαγή από το στρατό.

Δεν με νοιάζει τι κάνουν στην Αλβανία ούτε σε ρώτησα.Εγώ στην Ελλάδα ρώτησα αν υπηρέτησες στον στρατό.Στην Ελλάδα η στράτευση είναι υποχρεωτική.Εσύ όμως ούτε καν το διανοήθηκες.

Σε βεβαιώνω ότι στο κράτος, δίνω πολλά περισσότερα από εσένα, και δουλειά σε πολλούς πεινασμένους δικηγόρους.

Και τι μας το λες.

Λες και η πλειψηφία των Αλβανών είναι σαν εσενα.

Μιλάς εσύ για φιλοξενία;;;; Εαν είναι δυνατόν... Κοίτα πρώτα σε ένα λεξικό τι σημαίνει φιλοξενία και μετά το συζητάμε.

Μιλάς λες και είμαι υποχρεωμένη να σε φιλοξενήσω.

Σου χρωστάω τίποτα?

Φιλανθρωπιά κοπέλα μου θα ήταν αν απλά ερχόμουν στη χώρα σου και δούλευα, από την στιγμή όμως που έρχομαι μεν στη χώρα σου, αλλά κατα κάποιο υτρόπο σε πληρώνω δε, αυτο δεν είναι φιλανθρωπία, αυτό είναι κάτι σαν επιχείρηση.

Δεν αντιπροσωπεύεις τον μέσο μετανάστη.Εσύ ίσως ανεβάζεις το επίπεδο της κοινωνίας.

Το 99,99% των μεταναστών δεν είναι έτσι.Δεν μίλησα για σενα.

Χαίρομαι που παραδέχεσαι το περι φιλανθρωπίας.

Να είσαι σίγουρη πως αν η Ελλάδα δεν είχε συμφέρον θα μασ είχαν διώξει εδώ και καιρό.

Θεωρώ πως η Ελλάδα δεν έχει σοβαρή και οργανομένη μεταναστευτική πολιτική.

Δημοσ.
Ο κόσμος είναι έτσι επειδή υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σκέφτονται και πράττουν σαν εσένα...

Φυσικά και ΔΕΝ θα πολεμήσω για να υπερασπίσω τα συμφέροντα αυτών που εκμεταλεύουνται και καταπιέζουν καθημερινά εμένα και όλους τους ανθρώπους (ανεξαρτήτως φυλής/εθνικότητας/χρώματος) που βρίσκονται λίγο-πολύ στην ίδια θέση με εμένα.

Ο κόσμος είναι έτσι όπως είναι γιατί υπάρχει το χρήμα και τα προσωπικά συμφέροντα.

Δεν θα γίνουν ποτέ όλοι άγιοι.Θα ήταν αφελές να λέγαμε ότι οι πόλεμοι προκαλούνται από "φασίστες" πολίτες όπως λες.

Δηλαδή μας λες ότι αν μας επιτεθούν οι Τούρκοι δεν θα συμμετέχεις στην άμυνα της χώρας που ζεις.Ενώ κάποιος άλλος θα πολεμήσει για να σώσει κι εσένα και το σπίτι σου και την γυναίκα σου και τα παιδιά σου.Είσαι παράσιτο τότε.

Ποιος σε εκμεταλεύεται και τι σχέση έχει αυτό με την άμυνα της χώρας σου και την υπεράσπιση της οικογένειας και της περιουσίας σου?

• Super Moderators
Δημοσ.
Αφού παρανέβει η αυθεντία τα πράγματα είναι σοβαρα...

[...] δεν περίμενα τόση βλακεία.

Βλέπω η ειρωνία και η επιθετική συμπεριφορά την έχεις στο τσεπάκι σου. Είναι λογικό, ελλείψει επιχειρημάτων, το μόνο που σου μένει είναι να ειρωνεύεσαι και να βρίζεις. :-)

• Γιατί να χαλαρώσω μόνο εγώ?Λίγη ειρωνεια και βρίσιμο έχω φάει.Διακρίνω μια μεροληψία...

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή κάτι συγκεκριμένο να προσάψεις σε άλλο μέλος κάνε αναφορά. Απ' ότι βλέπω καμία αναφορά δεν έγινε από εσένα οπότε δεν δικαιούσαι να παραπονείσαι.

Παρεμπιπτόντως, καλό θα ήταν να λείπουν τα δημόσια σχόλια για το moderation. Αυτό δεν είναι συμβουλή, είναι προειδοποίηση.

• Δεν αρνούνται αυτά τα άτομα ότι είναι προοδευτικά και ο προοδευτισμός δεν είναι κακή έννοια.Δεν είναι προσβλητικο δηλαδή.Απλά εγώ λέω ότι τους θεωρώ ψευτοπροοδευτικός.
    Αντίθετα εγώ λαμβάνω τους χαρακτηρισμούς ρατσιστρια,ακροδεξιά με σκουριασμένα μυαλιά κτλ. Δεν με είπε κανεις ψευτοπατριωτισα.Δεν είναι το ίδιο...

Κι όμως ψευτοπατριώτισσα είσαι. Στην ουσία δεν είσαι πατριώτισσα αλλά εθνικίστρια.

Για να προλάβω την απορία σου για το ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των δύο:

Πατριώτης είναι αυτός που αγαπάει την πατρίδα του.

Εθνικιστής είναι αυτός που αγαπάει την πατρίδα του και μισεί όλους τους άλλους.

Μήπως αναγνωρίζεις κάπου τον εαυτό σου;

• Ως προς την τσαμουρια δεν έχεις καλή εικόνα των πραγμάτων.Οι διεκδικήσεις των γειτόνων μας δεν είναι αποτέλεσμα λίγων εθνικιστών.Είναι η επίσημη πολιτική τους και καλά κάνουν γιατί έτσι τους συμφέρει.Μήπως και οι διεκδικήσεις στο αιγαίο είναι αποτέλεσμα των γκρίζων λύκων?Η τροία απο μέσα έπεσε...

Ενδεχομένως τα έχεις μπερδέψει: Όσο επίσημη πολιτική της Αλβανίας είναι η περίφημη "Τσαμουριά" τόσο επίσημη πολιτική της Ελλάδας είναι η επανάκτηση της "Βορείου Ηπείρου". Αμφότερα είναι ανιστόρητες κραυγές βλακέντιων εθνικιστών των δύο χωρών.

Ως προς τις μειονότητες εθνοτήτων που δεν συνορεύουν με την χώρα μας έχω πει τους λόγους που φοβάμαι ότι θα κάνουν κακό στην ελλήνική κοινωνία με την αλλοίωση της πληθυσμιακής μας σύνθεσης.Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι για την οικονομιία του διαλόγου.Διάβασε.

Άλλο ένα εξώφθαλμα ανιστόρητο επιχείρημα: ποιά πληθυσμιακή σύνθεση μας τσαμπουνάς; Μήπως ξέρεις από πού κρατάει η σκούφια του καθενός μας; Ή έχεις πρόβλημα με την πολυπολιτισμικότητα; Σε κάθε περίπτωση, αφού η "ελληνική ψυχή" είναι τόσο δυνατή και επιβίωσε ανά τους αιώνες, θα φοβηθεί τώρα μερικούς ξυπόλυτους μετανάστες; Από εκεί κινδυνεύουμε...

... ή από απόψεις σαν τις δικές σου;

[*]Ως αληθινη κουλτουριαρα [...]

Καιρός να προσθέσουμε άλλο ένα προτέρημα (μετά το "υβρίστρια" και "ανιστόρητη"): μετριόφρων. :P

[...] χαίρομαι που συμφωνείς πως αιτία της μετανάστευσης δεν πρέπει να είναι η φιλανθρωπία.

Καλύτερα όμως μην συμπεριλάβουμε στα προτερήματά σου την ικανότητα ανάγνωσης: Από πού συνήγαγες τη συμφωνία μου ότι αιτία της μετανάστευσης δεν πρέπει να είναι η φιλανθρωπία; Πού έγραψα εγώ κάτι τέτοιο; Μόνο στον ύπνο σου θα το διάβασες...

Παρεμπιπτόντως, τόσες σελίδες δεν μας έχεις εξηγήσει τι ακριβώς εννοείς με τον όρο "φιλανθρωπία": οι μετανάστες ξύνονται και τους δίνουμε λεφτά τσάμπα; Ή εργάζονται σκληρά και αμοίβονται γι'αυτό;

Οπότε αν η αιτία είναι αυτή που λες,η φτώχεια δηλαδή δεν πρέπει να προωθήσουμε την μετανάστευση.Δεν είναι το θέμα ποιες είναι οι αιτίες της μετανάστευσης αλλά αν το φαινόμενο κάνει κακό στην ελληνική κοινωνία πρέπει να σταματήσει.

Όχι, το θέμα είναι και ποιές είναι οι αιτίες της μετανάστευσης. Γιατί μόνον έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και να διαπιστώσουμε αν κάνει κακό στην ελληνική κοινωνία.

Περιμένω λοιπόν να διαβάσω ποιές είναι, κατά τη γνώμη σου, οι αιτίες της μετανάστευσης.

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει τι κάνουν στην Αλβανία ούτε σε ρώτησα.Εγώ στην Ελλάδα ρώτησα αν υπηρέτησες στον στρατό.Στην Ελλάδα η στράτευση είναι υποχρεωτική.Εσύ όμως ούτε καν το διανοήθηκες.

Και τι μας το λες.

Λες και η πλειψηφία των Αλβανών είναι σαν εσενα.

Μιλάς λες και είμαι υποχρεωμένη να σε φιλοξενήσω.

Σου χρωστάω τίποτα?

Δεν αντιπροσωπεύεις τον μέσο μετανάστη.Εσύ ίσως ανεβάζεις το επίπεδο της κοινωνίας.

Το 99,99% των μεταναστών δεν είναι έτσι.Δεν μίλησα για σενα.

Χαίρομαι που παραδέχεσαι το περι φιλανθρωπίας.

Θεωρώ πως η Ελλάδα δεν έχει σοβαρή και οργανομένη μεταναστευτική πολιτική.

Φυσικά και δεν διανωήιθηκα να πάω στρατό στην Ελλάδα. Πες μου έστω και το παραμικρό λόγο για να το κάνω αυτό.

Η πλειοψηφια των μεταναστών είναι σαν κι εμένα. Για αυτό να είσαι σίγουρη. Εκτός αν οι ρατσιστικές σου αντιλήψεις δεν σε αφήνουνε να το παραδεχτείς.

Φυσικά και δεν μου χρωστας τίποτα, αλλα υποτίθεται ότι η Ελλάδα είναι απο τις ποιο φιλόξενες χώρες, αλλά ξέχασα αυτό ισχύει μόνο για τουρίστες που πρόκιται να αφήσουν λεφτά και μετα να φύγουν.

Λοιπόν κοπελιά βαρας πολλά κολήματα. Κοιταξέ το λίγο. Δεν είναι λογικό αυτό για ένα άτομο της ηλικείας σου.

Δημοσ.
Φυσικά και δεν διανωήιθηκα να πάω στρατό στην Ελλάδα. Πες μου έστω και το παραμικρό λόγο για να το κάνω αυτό.

Η πλειοψηφια των μεταναστών είναι σαν κι εμένα. Για αυτό να είσαι σίγουρη. Εκτός αν οι ρατσιστικές σου αντιλήψεις δεν σε αφήνουνε να το παραδεχτείς.

Φυσικά και δεν μου χρωστας τίποτα, αλλα υποτίθεται ότι η Ελλάδα είναι απο τις ποιο φιλόξενες χώρες, αλλά ξέχασα αυτό ισχύει μόνο για τουρίστες που πρόκιται να αφήσουν λεφτά και μετα να φύγουν.

Λοιπόν κοπελιά βαρας πολλά κολήματα. Κοιταξέ το λίγο. Δεν είναι λογικό αυτό για ένα άτομο της ηλικείας σου.

Μέσα σε 4 παραγράφους έχεις παραβιάσει τουλάχιστον 2 φορές τους όρους του Φόρουμ

Αλλά ξέχασα πρέπει κάποιος να σε κάνει Report

και μέχρι να συμβεί αυτό καλά κάνεις και εκμεταλλεύεσαι την "ασυλεία" που σου παρέχουν

από την στιγμή όμως που έρχομαι μεν στη χώρα σου, αλλά κατα κάποιο υτρόπο σε πληρώνω δε, αυτο δεν είναι φιλανθρωπία, αυτό είναι κάτι σαν επιχείρηση.

Αλήθεια λύσε μου μια απορία πως ακριβώς μας πληρώνεις και πως ξεπεινάζεις πεινασμένους δικηγόρους όπως λες ποιο πάνω

Δημοσ.

Δεν έχει παραβιάσει κανένα όρο του φόρουμ ίμο.

Μπορείς να πεις πως είμαι μεροληπτικός, ούτε εσύ θα τους έχεις παραβιάσει.

Δημοσ.

To "Λοιπόν κοπελιά βαρας πολλά κολήματα" είσαι ρατσίστρια κλπ δεν είναι προσωπικές επιθέσεις αλλά κομπλιμέντα

Οκ

Δημοσ.

πριν λιγο εβγαλε ενα πινακα στις ειδησεις για τους παρανομους μεταναστες...

2007

500χιλ ανασφαλιστοι

400χιλ ασφαλισμενοι

Δημοσ.
To "Λοιπόν κοπελιά βαρας πολλά κολήματα" είσαι ρατσίστρια κλπ δεν είναι προσωπικές επιθέσεις αλλά κομπλιμέντα

Οκ

Αυτό που είχα ξεκαθαρίσει εξ' αρχής, ήταν πως με δεδομένο τον ιδιόμορφο και πολύμορφο και όμορφο χαρακτήρα του μπλαμπλα, οι ειρωνείες και γενικά οι μπηχτούλες είναι εξίσου επιτρεπτές (δλδ ως ένα βαθμό) όσο και στον πραγματικό κόσμο του οποίου το μπμπ είναι μικρογραφία.

Και επειδή δε σε είδα να παραπονιέσαι τις άπειρες υπόλοιπες φορές που συμβαίνει αυτό ανά μέρα, όπως επίσης δε θεωρώ πως τυχαία είδες μόνο τις "επιθέσεις" του ελις και όχι της άρειας συμπατριώτισσάς σου -και επειδή εν τέλει όποτε ποστάρεις, ε δε ρίχνεις και τους τόνους ακριβώς, δεν πας αλλού να ψάξεις για βλαμμένους;

Δημοσ.
Μέσα σε 4 παραγράφους έχεις παραβιάσει τουλάχιστον 2 φορές τους όρους του Φόρουμ

Αλλά ξέχασα πρέπει κάποιος να σε κάνει Report

και μέχρι να συμβεί αυτό καλά κάνεις και εκμεταλλεύεσαι την "ασυλεία" που σου παρέχουν

Αλήθεια λύσε μου μια απορία πως ακριβώς μας πληρώνεις και πως ξεπεινάζεις πεινασμένους δικηγόρους όπως λες ποιο πάνω

Αφού μπόρεσες να ενημερωθείς για τους ασφαλησμένους και τους μη ασφαλησμένους... θα μπορέσεις να βρεις και για το πως ξεπεινάζω πινασμένους δικηγόρους. Είναι πολύ ποιο εύκολο. Δεν χρειάζεται καν ερεύνα, απλή λογική. Αν φυσικα σε αφήνουν και οι ρατσιστικ4ες σου αντιλήψεις.(Το ξανα λέω...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...