Προς το περιεχόμενο

Aλβανική διαφήμιση!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ελλάδα = ο τόπος που ανήκει στους Έλληνες;

Ελλάδα = ένας τόπος όπου ζει μια οργανωμένη κοινωνία ανθρώπων που λέγονται Έλληνες και έχουν κοινά συμφέροντα.Αν το συμφέρον τους είναι να μην έρθουν ξένοι τότε δεν πρέπει να έρθουν.

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ ξέρω ότι οι μετανάστες είναι κόλπο της παγκοσμιοποίησης . αποφέυγετε τους γάμους με μετανάστες για να μην χαθεί το ελληνικό έθνος .

Δημοσ.
Επιστροφή και πάλι.

Στα προηγουμενα post υποστηριξα πως δεν θεωρώ πως οι πολυπολιτισμικες κοινωνιες είναι εύκολο να ευημερήσουν.Αναφέρθηκαν τα παραδείγματα των ΗΠΑ του καναδά και της Αύστραλιας.Καταρχάς δεν θεωρώ πως η κοινωνία των ΗΠΑ ευημερεί και όσοι το πιστεύουν με εκπλήσουν και με απογοητεύουν.Οι δύο άλλες χώρες πράγματι είναι σε καλό επίπεδο.

Στις χώρες αυτές δεν πραγματοποιήθηκαν πολιτισμικές συγκρούσεις μεταξύ ενός υπάρχοντος πληθυσμού και των νέων καθως οι ελάχιστοι ιθαγενείς εξαφανίστηκαν και έτσι δημιουργήθηκαν νέα κράτη απο το μηδέν,κρατη με μια ακμάζουσα οικονομία και μια συνεχή ανάπτυξη.

Στην περίπτωση μας τώρα.Η ελλάδα με έναν υπάρχων πληθυσμό δεκα εκατομμυρίων ελλήνων,χωρίς οικονομική ανάπτυξη δέχεται ένα τεράστιο αριθμό μεταναστών διαφορετικης κουλτούρας,απότομα,χωρίς καμία οργάνωση,χωρίς κανέναν λόγο και μάλιστα μετανάστες απο χώρες που συνορεύουν με την Ελλάδα(τελείως ηλίθιο).

Αναμφισβήτητα μετα απο 200 χρόνια,μετά το χάος εξαιτίας αυτής της απότομης πληθυσμιακής μεταβολης η κοινωνία να ομαλοποιηθεί και να παρασιάσει και ευημερία,δεν λέω.Αυτός ο νέος λαός μπορεί να ευημερήσει κάποτε.Μέχρι τότε τι γίνεται??

Δηλαδή γιατί μια οργανωμένη κοινωνία σαν την Ελλάδα να μπει σε περιπέτεις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα?Από φιλανθρωπία?Αν θελουν οι Έλληνες ενταξει.Αν δεν θέλουν όχι.Οι "προοδευτικοί" να κάνουν φιλανθρωπίες με την ιδιωτική τους περιουσία .

Επίσης δεν σκέφτηκε κανείς ότι το να δημιουργείς μειονότητες από πληθυσμούς γειτονικών χωρών είναι επικίνδυνο?Ήδη κάποιοι χωρίς φιλότιμο διεκδικούν την Τσαμουριά και ακόμα δεν είδαμε τίποτα.

Τους "προοδευτικούς" όμως δεν τους νοιάζει αυτό.Όλοι άνθρωποι είμαστε.Ας παρουν οι Άλβανοι την τσαμουριά,ας ταλαιπωρήσουν την Ελλάδα για να βοηθηθούν κι αυτοί,ας μοιραστούμε με τους Τούρκους το Αιγαίο και τα πετρέλαια του,ας χαρίσουμε την ιστορία μας για να αποκτήσουν κάποιοι Σλάβοι συνοχή,ας γεμίσουμε μετανάστες.Όλοι άνθρωποι είμαστε.Δεν πειράζει τίποτα δεν ανήκει σε κανέναν.Η ελλάδα ανήκει σε όλους,ας παρασιτήσουν όλοι εις βάρος της.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ.

Εγώ διαφωνώ με αυτή την λογική.Είμαστε μια οργανωμένη κοινώνια με κοινά συμφέροντα που οφείλουμε να προασπίσουμε όπως ο καθένας προασπίζει τα προσωπικά του συμφέροντα.Οποιος έχει διάθεση για φιλανθρωπίες με τα κοινά συμφέροντα να το ξεχάσει.Ας κάνει τις φιλανθρωπίες του με την περιουσία του(αλλά εκεί οι προοδευτικοί γίνοται ξαφνικά δεξιοί)

Για πες μου ρε Κατερινάκι, πως κάνουν τις φιλανθρωπίες;

Γιατί εγώ απ' όσο ξέρω, ΕΓΩ δείνω περισσότερα από ΕΣΕΝΑ στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ κράτος. Που ακριβώς είναι οι φιλανθρωπίες, εξήγησέ το μου λίγο. Πραγματικά έχεις πρόβλημα με την ξενοφοβία σε μεγάλο βαθμό. Πρόσεχε γιατί κακό στον εαυτό σου κάνεις...

Τι φοβάσαι δηλαδή μήπως η Ελλάδα γίνει Αλβανία; Σε [ήροφορώ λοιπόν ότι όσοι έρχονται εδώ δεν σκέφτονται καθόλου έτσι. Τι να πώ... είσαι και νέα κοπέλα... να είσουν καμιά γριούλα που δεν ξέρει τι της γλινεται να πώ εντάξει αλλά 22 χρονών κοπέλα να έχει αυτές τις απόψεις... έτσι θα πας βρε την χώρα σου μπροστά;

Δημοσ.
Για πες μου ρε Κατερινάκι, πως κάνουν τις φιλανθρωπίες;

Γιατί εγώ απ' όσο ξέρω, ΕΓΩ δείνω περισσότερα από ΕΣΕΝΑ στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ κράτος. Που ακριβώς είναι οι φιλανθρωπίες, εξήγησέ το μου λίγο. Πραγματικά έχεις πρόβλημα με την ξενοφοβία σε μεγάλο βαθμό. Πρόσεχε γιατί κακό στον εαυτό σου κάνεις...

Τι φοβάσαι δηλαδή μήπως η Ελλάδα γίνει Αλβανία; Σε [ήροφορώ λοιπόν ότι όσοι έρχονται εδώ δεν σκέφτονται καθόλου έτσι. Τι να πώ... είσαι και νέα κοπέλα... να είσουν καμιά γριούλα που δεν ξέρει τι της γλινεται να πώ εντάξει αλλά 22 χρονών κοπέλα να έχει αυτές τις απόψεις... έτσι θα πας βρε την χώρα σου μπροστά;

Μπορώ να σου εξηγήσω ακριβώς.

Καταρχάς δεν είναι ξενοφοβία να προασπίζεται κανείς τα συμφέροντα του κράτους του .

Μην πετάς μια ταμπέλα χωρις λόγο.

Και μην υποτιμας τις απόψεις μου ρίχνοντας το πέπλο του προδευτισμού.Τους ψευτοπροοδευτισμούς εκεί που σε παίρνουν.

(Επίσης δεν ξέρουμε αν δίνεις περισσότερα απο μένα και δεν είναι αυτό το θέμα.Στρατό πήγες?)

Τώρα ως προς την φιλανθρωπία.

Θεωρώ πως οι μετανάστες κάνουν κακό στα συμφέροντα της χώρας μου.

Καταρχάς δημιουργούνται μειονότητες από γειτονικές εθνότητες που έχουν ήδη αρχίσει να διεκδικούν.Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τσαμουριά.Ξέχασες τις αποδοκιμασίες εναντίον του προέδρου της δημοκρατίας στην Αλβανία?

Οι γειτονες μας δεν δείχνουν να έχουν φιλότιμο και να σέβονται αυτούς που τους φιλοξενούν.Καλά κάνουν,κοιτούν το συμφέρον τους.Έτσι κι εγώ κοιτώ το δικό μας.

Επιπλεόν η αλόγιστη μετανάστευση αλλοιώνει την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας με πολλά δυσμενή αποτελέσματα για την ελληνική κοινωνία και το άμεσο μέλλον της.

Αν το αμβισβητείς αυτο ο πρώτος λόγος είναι ήδη αρκετός.

Έτσι αν θεωρήσω πως η μετανάστευση κάνει κακό στην χώρα μου τότε ο μόνος λόγος να δεχόμαστε μετανάστες (αυτός που επικαλούνται και οι Έλληνες ψευτοπροοδευτικοι)

είναι για να αποκτήσουν κι αυτοί μια ευκαιρία για καλύτερη ζωή.

Αυτό είναι φιλανθρωπία και εγώ πιστεύω πως φιλανθρωπίες στην πολιτική δεν επιτρέπονται.

(Βέβαια δεν είμαι χαζή για να πιστέψω ότι η μετανάστευση στην χώρα μας είναι αποτέλεσμα φιλανθρωπίας,άλλοι λόγοι την δημιουργησαν,αλλα μου την σπανε οι ψευτοκουλτουριαρηδες που την υπερασπιζονται χαριν φιλανθρωπιας)

Δημοσ.

(μόλις έχασα ένα μακροσκελές ποστ κλείνοντας κατά λάθος τον browser...Ωραία)

...επειδή είμαι σίγουρος πως είσαι συνειδητά χριστιανή ορθόδοξη, ο Χριστός το αγαπάτε αλλήλους, το είπε σκέτο - ή σε παρένθεση είχε "μακρυά κι αγαπημένοι", αναφερόμενους σε μετανάστες ; (εκτός κι αν δεν το θεωρείς εντολή, αλλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε)

...Περί φιλανθρωπικής διάθεσης ο λόγος...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Τους ψευτοπροοδευτισμούς εκεί που σε παίρνουν. [...]

Σε συμβουλεύω να χαλαρώσεις και να είσαι λιγότερο επιθετική. Αυτό για να αρχίσουμε.

Μπορώ να σου εξηγήσω ακριβώς.

Καταρχάς δεν είναι ξενοφοβία να προασπίζεται κανείς τα συμφέροντα του κράτους του .

Μην πετάς μια ταμπέλα χωρις λόγο.

Και μην υποτιμας τις απόψεις μου ρίχνοντας το πέπλο του προδευτισμού.

Eνώ εσύ δικαιούσαι να πετάς την ταμπέλα του προοδευτισμού ή του ψευδοπροοδευτισμού όποτε και όταν γουστάρεις; Τι κάνει την άποψή σου καλύτερη από των άλλων Δύο μέτρα και δύο σταθμά ή κάνω λάθος;

([...].Στρατό πήγες?)

Γιατί, εσύ πήγες;

Τώρα ως προς την φιλανθρωπία.

Θεωρώ πως οι μετανάστες κάνουν κακό στα συμφέροντα της χώρας μου.

Καταρχάς δημιουργούνται μειονότητες από γειτονικές εθνότητες που έχουν ήδη αρχίσει να διεκδικούν.Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τσαμουριά.Ξέχασες τις αποδοκιμασίες εναντίον του προέδρου της δημοκρατίας στην Αλβανία?

Δημιουργείς ένα λογικό και ιστορικό σφάλμα για να υποστηρίξεις τις απόψεις σου:

Οι ηλίθιοι εθνικιστές των γειτονικών κρατών που διεκδικούν ό,τι διεκδικούν (είτε αυτό είναι μέρος της Ηπείρου, μέρος της Μακεδονίας ή μέρος της Θράκης) δεν άρχισαν τις βλακώδεις διεκδικήσεις τους λόγω των μειονοτήτων. Αυτές οι διεκδικήσεις προϋπήρχαν πολύ πριν αποκτήσουμε μεγάλο αριθμό αλλοδαπών στη χώρα μας.

Παρεμπιπτόντως, διάβασα πιο πάνω ότι γράφεις για τους Πακιστανούς μετανάστες. Αυτοί τι διεκδικούν από εμάς; Την Ινδία;

Σε κάθε περίπτωση, είναι λανθασμένο να ταυτίζεις μερικούς βλάκες εθνικιστές σε μια γείτονα χώρα με το σύνολο του πληθυσμού της χώρας αυτής. Είναι το ίδιο βλάκες με τους δικούς μας "πατριώτες" που κραυγάζουν "Να πάρουμε την Πόλη" ή "Να πάρουμε τη Σμύρνη".

Επιπλεόν η αλόγιστη μετανάστευση αλλοιώνει την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας με πολλά δυσμενή αποτελέσματα για την ελληνική κοινωνία και το άμεσο μέλλον της.

Ποιά είναι αυτή η περίφημη πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας και πόσο κινδυνεύει να αλλοιωθεί; Και, κυρίως, ποια είναι αυτά τα δυσμενή αποτελέσματα; Αυτά που γράφεις τόσο αόριστα και συγκεχυμένα είναι κινδυνολογία, όχι άποψη.

[...]

(Βέβαια δεν είμαι χαζή για να πιστέψω ότι η μετανάστευση στην χώρα μας είναι αποτέλεσμα φιλανθρωπίας,άλλοι λόγοι την δημιουργησαν,αλλα μου την σπανε οι ψευτοκουλτουριαρηδες που την υπερασπιζονται χαριν φιλανθρωπιας)

Εσύ ως αληθινή κουλτουριάρα, γιατί δεν μας αποκαλύπτεις ποιοί είναι αυτοί οι μυστικοί λόγοι που... δημιούργησαν την μετανάστευση;

Είναι οι ίδιοι λόγοι που δημιούργησαν την ελληνική μετανάστευση στην Αμερική και την Γερμανία ή άλλοι;

Δημοσ.

<offtopic>

Ρε paredwse τι γκέι άβαταρ είναι αυτό ; Προτιμούσα το προηγούμενο που είχε και ένα πρεστίζ, ένα "I'm the boss και stfu όταν μιλάω", ένα κύρος βρε αδερφέ ! Να επανέλθει πάραυτα !

</offtopic>

Δημοσ.

Μωρέ στην τελική άμα πλενόντουσαν και φοράγανε ποιό ωραία ρούχα πολλοί λιγότεροι θα είχαν πρόβλημα μαζί τους.

Δημοσ.
Μωρέ στην τελική άμα πλενόντουσαν και φοράγανε ποιό ωραία ρούχα πολλοί λιγότεροι θα είχαν πρόβλημα μαζί τους.
Το κορυφαίο ήταν αυτό πάλι??

(ρητορική ερώτηση)

Δημοσ.
Σε συμβουλεύω να χαλαρώσεις και να είσαι λιγότερο επιθετική. Αυτό για να αρχίσουμε.

Eνώ εσύ δικαιούσαι να πετάς την ταμπέλα του προοδευτισμού ή του ψευδοπροοδευτισμού όποτε και όταν γουστάρεις; Τι κάνει την άποψή σου καλύτερη από των άλλων Δύο μέτρα και δύο σταθμά ή κάνω λάθος;

Γιατί, εσύ πήγες;

Δημιουργείς ένα λογικό και ιστορικό σφάλμα για να υποστηρίξεις τις απόψεις σου:

Οι ηλίθιοι εθνικιστές των γειτονικών κρατών που διεκδικούν ό,τι διεκδικούν (είτε αυτό είναι μέρος της Ηπείρου, μέρος της Μακεδονίας ή μέρος της Θράκης) δεν άρχισαν τις βλακώδεις διεκδικήσεις τους λόγω των μειονοτήτων. Αυτές οι διεκδικήσεις προϋπήρχαν πολύ πριν αποκτήσουμε μεγάλο αριθμό αλλοδαπών στη χώρα μας.

Παρεμπιπτόντως, διάβασα πιο πάνω ότι γράφεις για τους Πακιστανούς μετανάστες. Αυτοί τι διεκδικούν από εμάς; Την Ινδία;

Σε κάθε περίπτωση, είναι λανθασμένο να ταυτίζεις μερικούς βλάκες εθνικιστές σε μια γείτονα χώρα με το σύνολο του πληθυσμού της χώρας αυτής. Είναι το ίδιο βλάκες με τους δικούς μας "πατριώτες" που κραυγάζουν "Να πάρουμε την Πόλη" ή "Να πάρουμε τη Σμύρνη".

Ποιά είναι αυτή η περίφημη πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας και πόσο κινδυνεύει να αλλοιωθεί; Και, κυρίως, ποια είναι αυτά τα δυσμενή αποτελέσματα; Αυτά που γράφεις τόσο αόριστα και συγκεχυμένα είναι κινδυνολογία, όχι άποψη.

Εσύ ως αληθινή κουλτουριάρα, γιατί δεν μας αποκαλύπτεις ποιοί είναι αυτοί οι μυστικοί λόγοι που... δημιούργησαν την μετανάστευση;

Είναι οι ίδιοι λόγοι που δημιούργησαν την ελληνική μετανάστευση στην Αμερική και την Γερμανία ή άλλοι;

Αφού παρανέβει η αυθεντία τα πράγματα είναι σοβαρα...

• Γιατί να χαλαρώσω μόνο εγώ?Λίγη ειρωνεια και βρίσιμο έχω φάει.Διακρίνω μια μεροληψία...

• Δεν αρνούνται αυτά τα άτομα ότι είναι προοδευτικά και ο προοδευτισμός δεν είναι κακή έννοια.Δεν είναι προσβλητικο δηλαδή.Απλά εγώ λέω ότι τους θεωρώ ψευτοπροοδευτικός.
    Αντίθετα εγώ λαμβάνω τους χαρακτηρισμούς ρατσιστρια,ακροδεξιά με σκουριασμένα μυαλιά κτλ. Δεν με είπε κανεις ψευτοπατριωτισα.Δεν είναι το ίδιο...

• Είχα σκεφτεί ότι μπορεί κάποιος να μου πει αν εγώ πήγα στρατό αλλά δεν περίμενα τόση βλακεία.Εγώ είμαι γυναίκα,δεν μπορώ, αλλά σε περίπτωση ανάγκης θα βοηθούα την χώρα μου.Δεν ρώτησα την Αλβανίδα αν πήγε,τον Αλβανό ρώτησα.Σε αντιστοιχη περιπτωση ο Αλβανός θα σε έσφαζε γιατί πατρίδα του είναι η Αλβανία και καλά θα έκανε.

• Ως προς την τσαμουρια δεν έχεις καλή εικόνα των πραγμάτων.Οι διεκδικήσεις των γειτόνων μας δεν είναι αποτέλεσμα λίγων εθνικιστών.Είναι η επίσημη πολιτική τους και καλά κάνουν γιατί έτσι τους συμφέρει.Μήπως και οι διεκδικήσεις στο αιγαίο είναι αποτέλεσμα των γκρίζων λύκων?Η τροία απο μέσα έπεσε...
    Ως προς τις μειονότητες εθνοτήτων που δεν συνορεύουν με την χώρα μας έχω πει τους λόγους που φοβάμαι ότι θα κάνουν κακό στην ελλήνική κοινωνία με την αλλοίωση της πληθυσμιακής μας σύνθεσης.Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι για την οικονομιία του διαλόγου.Διάβασε.

• Ως αληθινη κουλτουριαρα χαίρομαι που συμφωνείς πως αιτία της μετανάστευσης δεν πρέπει να είναι η φιλανθρωπία.Οπότε αν η αιτία είναι αυτή που λες,η φτώχεια δηλαδή δεν πρέπει να προωθήσουμε την μετανάστευση.Δεν είναι το θέμα ποιες είναι οι αιτίες της μετανάστευσης αλλά αν το φαινόμενο κάνει κακό στην ελληνική κοινωνία πρέπει να σταματήσει.

Δημοσ.
(μόλις έχασα ένα μακροσκελές ποστ κλείνοντας κατά λάθος τον browser...Ωραία)

...επειδή είμαι σίγουρος πως είσαι συνειδητά χριστιανή ορθόδοξη, ο Χριστός το αγαπάτε αλλήλους, το είπε σκέτο - ή σε παρένθεση είχε "μακρυά κι αγαπημένοι", αναφερόμενους σε μετανάστες ; (εκτός κι αν δεν το θεωρείς εντολή, αλλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε)

...Περί φιλανθρωπικής διάθεσης ο λόγος...

Είμαι άθεη.

Πιστεύω πως το Χριστιανισμό πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα να τον εφαρμόσουμε στην καθημερινή μας ζωή και μετά στην εξωτερική πολιτική.Στην πολιτική δεν λειτουργείς με βάση την θρησκεία σου.Αν το κάνεις είσαι το λιγότερο επικίνδυνος.Αν ήταν έτσι το 40 δεν θα πολεμούσαμε.Αν ζούσαμε σε έναν κόσμο που όλα τα κράτη είχαν χριστιανική εξωτερική πολιτική θα ήταν εφικτό.Αλλά τώρα δεν γίνεται.

Δημοσ.

Είχα σκεφτεί ότι μπορεί κάποιος να μου πει αν εγώ πήγα στρατό αλλά δεν περίμενα τόση βλακεία.Εγώ είμαι γυναίκα,δεν μπορώ, αλλά σε περίπτωση ανάγκης θα βοηθούα την χώρα μου.

Πώς ακριβώς θα το έκανες αυτό? Θα έφτιαχνες μάλλινες κάλτσες να μην κρυώνουν τα ''παλικάρια'' στο μέτωπο? :P

Δεν ρώτησα την Αλβανίδα αν πήγε,τον Αλβανό ρώτησα.Σε αντιστοιχη περιπτωση ο Αλβανός θα σε έσφαζε γιατί πατρίδα του είναι η Αλβανία και καλά θα έκανε.

Ο Αλβανός που έχει τις ίδιες απόψεις με εσένα θα έσφαζε, να είσαι σίγουρη πως δεν είναι όλοι τόσο αφελείς, και καλά κάνουν...

Δημοσ.
Πώς ακριβώς θα το έκανες αυτό? Θα έφτιαχνες μάλλινες κάλτσες να μην κρυώνουν τα ''παλικάρια'' στο μέτωπο? :P

Ο Αλβανός που έχει τις ίδιες απόψεις με εσένα θα έσφαζε, να είσαι σίγουρη πως δεν είναι όλοι τόσο αφελείς, και καλά κάνουν...

Θα έφτιαχνα και πιτα.

Εσύ μη σφάξείς σε περίπτωση πολέμου.Κάτσε να σε σφάξουν.Κι αν μπει κανένας ληστής το βράδυ στο σπίτι μην αμυνθείς.Αυτόν που θα σφάξει σε περίπτωση πολέμου για να σώσει το τομάρι,το σπίτι και την γυναίκα του κάθε ανθρωπιστή σαν εσένα τον σκέφτηκες?

Μακάρι να μην υπήρχαν πόλεμοι,έθνη και συμφέροντα αλλά έτσι είναι ο κόσμος.

Πάω για καφέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...