Προς το περιεχόμενο

Aλβανική διαφήμιση!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

livewire, αν δεν είσαι ασφαλισμένος για φωτιά, πυροβολισμό, χτύπημα από ι.χ. ,πέσιμο από μεγάλο ύψος, βιτριόλι κλπ, στείλε μου pm. Έχω ένα ξαδερφάκι που κάνει πακέτα σε λογικές τιμές.

Δημοσ.

Lomar δεν την έχω δει ποτέ αυτή την διαφήμηση. Δεν βλέπω πολύ τηλεώραση. (Ειδικά διαφημήσεις)

elis88

katerina_a_86

χμμμ...γιατιοχι!

Μην την λες τέτοια, θα πάθει κανα εγκεφαλικό.

Δημοσ.

εγω βλεπω οτι σιγα σιγα εξαπλωνονται σαν ιος και αμα αρχισουμε να ανοιγουμε τηλεορασεις και να ακουμε αλλες γλωσσες (βαλκανικες τουλαχιστον) παει το χασαμε.χιλιες φορες να ακουγαμε αγγλικα πραγματικα ουτε ελληνικα προτιμω γιατι και εμεις εξω θεωρουμαστε σαν τους αλβανους εδω ισως βεβαια λιγο καλυτερα αλλα απο θεμα τοποθεσιας και οχι κουλτουρας ..Αν η τηλεοραση ειχε αρχικη σελιδα θα εβαζα το cnn :mrgreen: και ναι τα αγγλικα ειναι πολυ πιο κυριλε και απαραιτητη γνωση και καθολου δεν θα με πειραζαν και καναλια ακομα μονο αγγλικα.Ετσι και αλλιως εχετε δει κανα παιδι να μαθαινει αλβανικα αντι για αγγλικα η γερμανικα ..κανε μας τη χαρη

Δημοσ.

blashyrkh+ , η μόνη περίπτωση που δικαιολογείται το ποστ σου, είναι να έχεις καταγωγή/διαβατήριο αλβανικά.

Δημοσ.
εγω βλεπω οτι σιγα σιγα εξαπλωνονται σαν ιος και αμα αρχισουμε να ανοιγουμε τηλεορασεις και να ακουμε αλλες γλωσσες (βαλκανικες τουλαχιστον) παει το χασαμε.χιλιες φορες να ακουγαμε αγγλικα πραγματικα ουτε ελληνικα προτιμω γιατι και εμεις εξω θεωρουμαστε σαν τους αλβανους εδω ισως βεβαια λιγο καλυτερα αλλα απο θεμα τοποθεσιας και οχι κουλτουρας ..Αν η τηλεοραση ειχε αρχικη σελιδα θα εβαζα το cnn :mrgreen: και ναι τα αγγλικα ειναι πολυ πιο κυριλε και απαραιτητη γνωση και καθολου δεν θα με πειραζαν και καναλια ακομα μονο αγγλικα.Ετσι και αλλιως εχετε δει κανα παιδι να μαθαινει αλβανικα αντι για αγγλικα η γερμανικα ..κανε μας τη χαρη

Το θέμα όμως φίλε είναι, οτι το διαφημιστικό αυτό δεν έχει μπει για να διαφημίζει την αλβανική γλώσσα, αλλά για να διαφημίζει μια εφημερίδα η οποία είναι γραμμένη στα αλβανικά. Η διαφήμηση αυτή λοιπόν εξυπηρετεί κυρίως τα άτομα που δεν ξέρουν ελληνικά και που πιθανότητα να μην είχαν ιδέα για την ύπαρξη αυτης της εφημερίδας... τώρα το τι προτιμάς εσύ είανι άλλο θέμα. Κι εγώ για παράδειγμα θα προτιμούσα... την monica belucci γυμνή αντί για την διαφήμηση. Δεν στρέφεται όμως ολόκληρη η γη γύρω μας...

Δημοσ.
Ετσι και αλλιως εχετε δει κανα παιδι να μαθαινει αλβανικα αντι για αγγλικα η γερμανικα ..κανε μας τη χαρη

Πάντως κατα την πολύ ταπειμή μου άποψη τα αλβανικά είναι πολύ ποιο ωραία από τα γερμανικά. Για εμένα τα γερμανικα είναι από τις ασχημότερες γλωσσες.

Δημοσ.

Τα Αλβανικά είναι πράγματι πολύ ωραία γλώσσα.

Τα Γερμανικά βέβαια είναι η γλώσσα του μέλλοντος. Αν θέλετε να ζήσετε για να το δείτε.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά τρελένομαι για τα ιταλικά και τα ισπανικά. Ελπίζω μια μέρα να μάθω μια από τις δύο.

Δημοσ.
...Τα Γερμανικά βέβαια είναι η γλώσσα του μέλλοντος. Αν θέλετε να ζήσετε για να το δείτε.

αυτό που λες ισχύει, ή είναι στα πλαίσια του γούστου σου περι γερμανίας γενικότερα;

Δημοσ.

πάλι καλά, έκλασα μέντες. είμαι τόσο gtb μ την γλώσσα π αν κ η μανα μ γεννήθηκε (οι παππούδες οικονομικοί μετανάστες), πήγε σχολείο, σπούδασε κ δούλεψε για καναδυο χρόνια μετα (συνολικά 23-24 χρόνια) στη γερμανία, δν την πάλεψα να περάσω ούτε το zertifikat (έτσι γράφετε;) :o

@elis88 ιταλικά ftw!

Δημοσ.
blashyrkh+ , η μόνη περίπτωση που δικαιολογείται το ποστ σου, είναι να έχεις καταγωγή/διαβατήριο αλβανικά.

δεν θα τσακωθω μαζι σου γιατι ολοι ειναι ικανοι να μιλανε πισω απο ενα πληκτρολογιο..αν ειχα αλβανικο διαβατηριο θα ειχα παραπανω απο ενα και μαζι με αυτο θα επαιρνα και τα λεφτα τους..:rolleyes:αντε ,κανε μας τη χαρη ρε φιλαρακο δεν ξερεις ...

Επισης τα γερμανικα εμενα μ αρεσουν πολυ οπως και οι γερμανιδες:mrgreen: και γενικα ο λαος ενω τα αλβανικα καθολου ειδικα με τον τονο της φωνης με την οποια συχνα τα ακουω.(εχω απεναντι μου οικοδομη).Το να λετε οτι ειναι ωραια γλωσσα ειναι υποκειμενικο και σαφως δεν αναιρει αυτο που ειπα περι χρησιμοτητας .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...