washcloud Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Κε μοντερέητορ, ο Κος Χουστον με είπε σκ@τό χειρότερο από κάποιο άλλο. Παρακαλώ να του στείλετε ένα ινφράξιον (τώρα που έμαθα και τί είναι) γιατί δεν μπορεί να βγάζει συμπεράσματα για το ποιόν μου (εντάξει, αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με πείραξε, ήταν που δεν δεν ξέρει τη διαφορά χρήσης ενεργητικής και παθητικής φωνής ορθογραφικά, αλλά παπάκι ξέρει να βάζει)
parsifal Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 : Ένα smilie που πραγματικά λείπει από το φόρουμ μας...
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Και των ζώων ποια είναι? Υπάρχει σαφής διαφορα.Δεν υπάρχουν ψευτοπροοδευτικά ζώα. (μόνο 2ποδα)
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Βρε katerina_a_86 πες ότι ανησυχείς για την φυλετική καθαρότητα ημών των ελλήνων και άσε τον πολιτισμό των mac donalts και της coca cola no comments
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Εσύ τι λες Νίκο Τσιμτσίκα; http://dir.forthnet.gr/621-0-gr.html
Toufas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 I am back again.Γράφτηκαν πολλά και απο όσα είδα κυρίως λυπάμαι για τον αρρωστημένο ψευτοπροοδευτισμό μια μερίδας νεοελλήνων. Καταρχάς δεν με απασχολούν οι προσωρινές συνέπειες της λαθρομετανάστευσης γιατί αν έχεις καρκίνο δεν σε νοιάζει ένα κρυολόγημα.Έτσι η εγκληματικότητα και οι οικονομικές επιπτώσεις(είτε θετικές είτε αρνητικές) δεν με απασχολούν καθόλου.Σε 40-50 χρόνια δεν θα υπάρχουν. Άρα το μόνο που μένει ειναι να μελετήσουμε την κοινωνική δομή της Ελλάδας σε 30-40 χρόνια και αν θα μας αρέσει.ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχω στα χέρια μου μια επιστημονική μελέτη καθώς δεν υπάρχει απ όσο ξέρω.Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να σκεφτώ όπως ακριβώς δεν εμποδίζει και κάποιον που διαφωνεί μαζί μου.Αν χρειαζόμασταν επιστημονικές μελέτες για να μιλήσουμε, (όπως κάποιοι ζήτησαν)δεν θα μιλούσαμε σχεδόν ποτέ αφου τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο. Η γνώμη μου λοιπόν είναι πως η αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης δεν ευννοεί την χώρα μας καθώς μαζί με τους Έλληνες (που λόγω υπογεννητικότητας κτλ που τα έχουμε πει) θα οδηγηθούν στον εθνικό αφανισμό, θα δημιουργηθεί μια νέα, εύαλωτη κοινωνία χωρίς ταυτότητα. Σε μια κοινωνία μωσαϊκό ο μόνος πολιτισμός που θα υπάρξει και θα κυριαρχήσει θα είναι ο πολιτισμός των mac donalts και της coca cola, ο πολιτισμός δηλαδή που επικράτησε στις ΗΠΑ και οι προοδευτικοί τον χρησιμοποιούν ως πρότυπο για να μας δείξουν ότι οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι καλές. Αλήθεια κύριοι προοδευτικοί σας αρέσει η κοινωνία των ΗΠΑ? Εκτός απο τις ωραίες ταινίες που βλέπετε η ζωή στις ΗΠΑ είναι τελείως διαφορετική με μια γκετοποιημένη χώρα χωρίς συνοχή που όλους τους ενώνει η coca cola. Αν αυτό τον πολυπολιτισμό θέλετε να εξυπηρετήσετε εγώ δεν θα σας ακολουθήσω. Θα μου πείτε αυτό το φαινόμενο είναι παγκόσμιο, εμείς θα μείνουμε απέξω? Ναι δεν λέω.Ας αποφασίσουμε λοιπόν τι θέλουμε.Νομίζω πως έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε (καποιοι πιστεύουν πως δεν το έχουμε γιατι όλα ανήκουν σε όλους.Αυτοί ας πουλήσουν όλα τους τα υπάρχοντα και να τα μοιράσουν τα λεφτά στους φτωχούς και μετά μπορεί να τους πιστέψω ότι το πιστεύουν.Αλλά την καλοσύνη τους τολμάνε να την δείξουν μόνο με κοινόχρηστα πράγματα ενώ άνετα θα σκότωναν για να κερδίσουν στην προσωπική τους ζωή.Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου) και όταν με το καλό αποφασίσουμε ας κανουμε την κοινωνία μας πολυπολιτισμική η όχι. Αν από την άλλη θεωρούμε τους Έλληνες άξεστους, πολιτικά ανώριμους και ανίκανους να αποφασίσουν σωστά, τότε προέχει να αλλάξουμε πολίτευμα. Είτε μας αρέσει είτε όχι έτσι υποτίθεται πως αποφασίζουμε στις μέρες μας. Κι εγώ λυπάμαι τους μετανάστες.Αλλά θεωρείτε πως είναι η μετανάστευη είναι η λύση τους προβλήματος της φτώχιας στις χώρες του 3ου κόσμού?Απορροφόντας το 5% των φτωχών πληθυσμών δεν λύνεις το πρόβλημα.Απλά δημιουργείς ανίσχυρες ανομοιογενείς κοινωνίες που δεν αντιστέκονται. Ας αποφασίσουν οι Ελλήνες που θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους. here it is, your moment of zen
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ...ΠΟΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! πορτα στα μουτρα σου
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Είτε έρθουν είτε τους διώξουν δεν με νοιάζει … εγώ την δουλειά μου και αυτοί την δική τους..και τους μιλάω και μου μιλάν. Μπραβο ετσι.Κοιτα το τομάρι σου μονο.Έτσι θα παμε μπροστά...
Lomar Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 @katerina_a_86 πραγματικά έχω μπερδευτεί με αυτά που γράφεις. τελικά τι προτείνεις να γίνει με τη μετανάστευση και ακόμα πιο σημαντικό, τι προτείνεις να γίνει με τους μετανάστες που βρίσκονται ήδη στη χώρα; να τους σφάξουμε; να τους διώξουμε; να ζητάμε ταυτότητα για να τους προσλάβουμε; να μη τους δεχόμαστε σε σχολεία; ή κάτι άλλο; btw αν και το ανέφερε προηγουμένος κάποιος το ζήτημα της εθνικής - γενετικής "καθαρότητας", να συμπληρώσω οτι πλέον κανένας μας δε μπορεί να λέει οτι κατάγεται 100% καθαρά απο αρχαίους έλληνες, οι αναμίξεις είναι πάρα πολλες. Επομένως κριτήριο για το ποιός είναι έλληνας κ ποιός όχι, ποιό είναι; το ποσοστό καθαρότητάς του; το αν είναι έστω κ 0.00000000001% έλληνας, τότε είναι έλληνας; αν είναι μετανάστης 2ης γενιάς με ελληνικές προσμίξεις, τότε θεωρείται έλληνας, αν κ μένει σχετικά λίγα χρόνια στην ελλάδα;
Houston Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 @katerina_a_86 πραγματικά έχω μπερδευτεί με αυτά που γράφεις. τελικά τι προτείνεις να γίνει με τη μετανάστευση και ακόμα πιο σημαντικό, τι προτείνεις να γίνει με τους μετανάστες που βρίσκονται ήδη στη χώρα; να τους σφάξουμε; να τους διώξουμε; να ζητάμε ταυτότητα για να τους προσλάβουμε; να μη τους δεχόμαστε σε σχολεία; ή κάτι άλλο; Η λογική της Κάθριν είναι απλή…όσοι δεν ασχολούνται με τiς μετανάστευτικές πολιτικές κοιτάζουν το τομάρι τους, ενώ αυτοί που θέλουν να διώξουν κάθε μετανάστη, που αγωνιούν για την φυλετική καθαρότητα του έθνους μας μετά από 40 , 50 , 100 χρόνια και το μέλλον των παιδιών μας, είναι οι πραγματικοί Έλληνες πατριώτες που μετέχουν στην συλλογική προσπάθεια διατήρησης του όμαιμον – ομόθρησκον – ομόγλωσσον.
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 @katerina_a_86 πραγματικά έχω μπερδευτεί με αυτά που γράφεις. τελικά τι προτείνεις να γίνει με τη μετανάστευση και ακόμα πιο σημαντικό, τι προτείνεις να γίνει με τους μετανάστες που βρίσκονται ήδη στη χώρα; να τους σφάξουμε; να τους διώξουμε; να ζητάμε ταυτότητα για να τους προσλάβουμε; να μη τους δεχόμαστε σε σχολεία; ή κάτι άλλο; btw αν και το ανέφερε προηγουμένος κάποιος το ζήτημα της εθνικής - γενετικής "καθαρότητας", να συμπληρώσω οτι πλέον κανένας μας δε μπορεί να λέει οτι κατάγεται 100% καθαρά απο αρχαίους έλληνες, οι αναμίξεις είναι πάρα πολλες. Επομένως κριτήριο για το ποιός είναι έλληνας κ ποιός όχι, ποιό είναι; το ποσοστό καθαρότητάς του; το αν είναι έστω κ 0.00000000001% έλληνας, τότε είναι έλληνας; αν είναι μετανάστης 2ης γενιάς με ελληνικές προσμίξεις, τότε θεωρείται έλληνας, αν κ μένει σχετικά λίγα χρόνια στην ελλάδα; Μίλησα εγώ για γεννητική καθαρότητα? Γιατί μια σωστή μεταναστευτική πολιτική συνδέεται πάντα με τέτοιες ιδέες? Τέτοιο πράγμα δεν είναι καν εφικτό να υπάρξει όπως είπες. Το θέμα είναι η ευημερία της κοινωνίας και πιστεύω πως οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες ειναι καταδικασμένες απο την φύση τους να μην έχουν συνοχή και να μην είναι ευκολο να ευημερήσουν.Αλλά δεν είπα να γίνει αυτό που θέλω εγώ.Είπα να αποφασίσουν οι Έλληνες τι θέλουν. Ως προς το τι πρέπει να γίνει τώρα στην κατάσταση που είμαστε εξαιτίας των ερασιτεχνών που μας κυβερνούν και των άβουλων που τους ψηφίζουν για να μπουν στο δημόσιο είναι μεγάλο θέμα.Το πρόβλημα έχει ήδη δημιουργηθεί αλλά με πολιτική βούληση όλα λύνονται.Θα μπορούσαμε π.χ. να δώσουμε κίνητρα σε ένα ποσοστό των μεταναστών (π.χ. Αλβανοί) να επιστρέψουν στην χώρα τους κάνοντας επενδύσεις. Επίσης θα μπορούσαμε να σταματήσουμε να δεχόμαστε μετανάστες χωρίς να όριο. Επίσης θα μπορούσαμε να απορροφήσουμε τους ήδη υπάρχοντες πιο αποδοτικά. Αλλά χωρίς βούληση και στρατηγική το πρόβλημα όχι απλά δεν θα λυθεί αλλά θα γιγαντωθεί.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 http://dir.forthnet.gr/621-0-gr.html http://dir.forthnet.gr/907-0-gr.html
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Η λογική της Κάθριν είναι απλή…όσοι δεν ασχολούνται με τiς μετανάστευτικές πολιτικές κοιτάζουν το τομάρι τους, ενώ αυτοί που θέλουν να διώξουν κάθε μετανάστη, που αγωνιούν για την φυλετική καθαρότητα του έθνους μας μετά από 40 , 50 , 100 χρόνια και το μέλλον των παιδιών μας, είναι οι πραγματικοί Έλληνες πατριώτες που μετέχουν στην συλλογική προσπάθεια διατήρησης του όμαιμον – ομόθρησκον – ομόγλωσσον. Η λογική μου είναι απλή. Ζούμε όλοι σε μια κοινωνία που λέγεται Ελλάδα.Θα μπορούσε να λέγεται Ιταλία η Τουρκία η κάτι άλλο. Υποτίθεται πως επιδιώκουμε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για την κοινωνία μας καθώς έχουμε κοινά συμφέροντα και κοινούς πόρους επιβίωσης. Όποιος δεν τον νοιάζει το καλό της κοινωνίας που ζει και αδιαφορεί κοιτώντας μόνο το δικό του καλό αποτελεί βάρος γι αυτήν και βλάπτει και τον ευατό του χωρίς να το καταλαβαίνει. Επισης η λογική μου λέει ότι το να βάζεις ταμπέλες είναι γελοίο και άνανδρο. Δεν μίλησα για εθνική καθαρότητα και δεν ανήκω στον χώρο της ακροδεξιάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.